Recension – Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on

21

Jag(vi) har provat produkten: Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on med min man Emil. Det här testet har öppnat upp nya dörrar i vårt sexliv och trots att den inte riktigt levde upp till våra förväntningar så bjuder den på många möjligheter och ett exklusivt intryck som vi båda är väldigt nöjda med.

Vi har spenderat mer än en kväll med denna Strap-on, man kan liksom inte släppa tanken på att prova igen trots att vi stött på många hinder på vår väg och det känns som en leksak som man vill ”erövra” och inte ge upp hoppet om.

Vid första mötet med vår nya Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on var vi båda väldigt spända och förväntansfulla men även lite förskräckta och jag har en känsla av att detta kommer att bli ett återkommande inslag i våra gemensamma lekar.

Kajsa och Emil testare
“Hej! Det är vi som har testat denna rejäla strap-on, vi hoppas att ni tycker vår recension. / Kajsa och Emil

Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on är en 25 cm lång Strap-on som är 5,5 cm i diameter, den är gjord i flexibelt Jelly-gummi och själva selen kan bli upp till 127cm i midjan. Den kan användas för både par och singlar, av alla kön och i olika syften vilket gör det till en mångsidig sexleksak.

Denna strap-on har ett intressant och stabilt yttre som öppnar upp för diskussioner och nyfikenhet.


Fördelar

 • Lyxig känsla
 • Välgjord
 • Enkel att rengöra
 • Kan användas med eller utan partner
 • Kan användas av alla kön

Nackdelar

 • Väldigt liten i storlek invändigt
 • Ingen luftventil invändigt
 • Vass kant runt hålet där man ska föra in penis
 • För hårt material
 • Dyr
 • Otymplig
 • Tung

Recension

Första intryck

Det först intrycket jag fick av Fetish Fantasy Etreme Hollow Strap-on var att kartongen den kom i var stor och tung, det väckte min nyfikenhet. Jag hade förväntat mig att den skulle vara mindre! Det faktum att den kom i en väldigt diskret förpackning kändes betryggande och det var skönt att inte behöva skämmas på den lokala butiken där jag hämtade ut den.

När jag väl kommit hem så packade jag upp Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on tillsammans med min partner, vi var båda två väldigt förväntansfulla när vi öppnade och fick se vår nya Strap-on på nära håll!

På kartongen som leksaken låg i var det en naken man med denna Strap-on fastspänd över sin penis, bilden visade ganska väl hur den var tänkt att användas. Dom olika delarna låg för sig inplastade och skapade en del förvirring innan vi förstod hur allt hörde ihop.

Vid första anblick kändes det dock som att vi tagit oss vatten över huvudet! Fetish Fantasy Etreme Hollow Strap-on är inget för nybörjare, vilket vi hade räknat med, men det är svårt att inte känna sig överväldigad när man känner tyngden och tjockleken i handen, det här är en rejäl bjässe!

Vår nästa tanke var att det var en otroligt välgjord produkt vi fått hem, tyngden, ådringarna på själva dildon och kvaliteten på remmarna kändes verkligen lovande, vi var redo att kasta oss in i detta äventyr med huvudet före.

Upplevelse

Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on var spännande, gav ett lyxigt intryck, gjorde oss nyfikna och väldigt sugna på att testa den direkt, den lämnade dock efter första användningen en bitter eftersmak av besvikelse som vi inte alls var beredda på.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Vårt första hinder kom när vi inte hittade någon instruktionsbok så det tog oss ett tag att lista ut hur man skulle gå till väga med remmar och spännen vilket dödade lite av stämningen när vi tillsammans kämpade med att vrida och vända på precis allt.

Nästa problem kom när min partner skulle föra in sin penis i plaströret i dildon, trots glidmedel och en hel del trilskande fick vi till slut inse att hålet som är 3cm i diameter invändigt var alldeles för litet i upphetsat tillstånd, det hela ledde dock till en del skratt och diskussion vilket lättade upp stämningen och vi valde efter många försök att fortsätta med min partners penis på sidan av själva dildon.

Dock så misstänker min partner att det skulle bli problem även om man kunde föra in penis i plaströret, då det inte finns något hål eller ventilliknande för luft/vakuum att flöda in och ut. Ytterligare en annan sak som störde oss när vi försökte använda den så som den visades på bilden var att min man upplevde att själva hålet i selen hade ganska vassa kanter som skavde runt penis och inte gav någon angenäm känsla alls.

Konceptet i sig är otroligt spännande och roligt, men det faktum att min partners penis var för stor för plaströret som fanns inuti, den vassa kanten i selen där penis ska föras genom skar in och att den är tillverkad i ”flexibelt jellygummi” som kändes alldeles för hårt gjorde att helhetsbilden förändrades under upplevelsens gång.

Trots lång uppvärmning och stor erfarenhet av både dildos och Strap-ons så kändes denna ändå för stor och hård under användning, jag hade önskat ett mer följsamt material för själva dildon. Stundvis var det verkligen skönt men merparten av testet gjorde ont och kändes obehagligt då dildon inte alls var så böjbar eller flexibel som vi förväntat oss att den skulle vara.

Men skam den som ger sig! Vi fortsatte försöka i olika ställningar, med mer glidmedel, andra leksaker som stimulerade klitoris samtidigt och ännu mer uppvärmning men vi gav till slut upp för kvällen med mycket skratt och känslan av att ha varit med om ett äventyr tillsammans trots alla tokigheter och smärre problem!

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Vi ser ändå potential i Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on i framtida scenarion där vi tex bjuder in en tredje part som är nyfiken att prova eller för mig att försiktigt använda på mig själv samtidigt som jag använder en vibrator eller liknande. Alla är vi skapta olika vilket man måste vara ödmjuk inför när man använder och betygsätter en sådan här Strap-on och denna produkt kan användas på så många olika sätt vilket vi uppskattar trots att just vi inte kan använda den riktigt som det var tänkt!

Vi har vid olika tidpunkter provat denna Strap-on och finner den fortfarande för hård, otymplig, osmidig och lite för smärtsam för oss båda att använda på det sättet den ska användas. Den bjuder dock fortfarande in till intresse och lust och trots motgångarna är vi fortsatt inspirerade till att fortsätta utforska Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on.

Hur man använder den

För att använda Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on med en manlig partner ska han föra in sin penis i plaströret på dildon, spänna fast remmarna runt höfterna och fästa remmen som går mellan benen bak i svanken.

För en person av kvinnligt kön så används den på samma sätt men utan att föra in någonting i plaströret.

Våra personliga tips är att använda mycket glidmedel och att värma upp stegvis med leksaker i olika storlekar, denna Strap-on kräver mycket förberedelse. Vi rekommenderar även att man använder sig av ytterligare stimulans av tex klitoris under tiden, det underlättar för att slappna av ordentligt.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderat till

Vi rekommenderar denna produkt till de som är vana vid leksaker av grövre kaliber, de som tycker om Strap-ons eller de som helt enkelt är nyfikna och tillräckligt modiga!

Vårt råd är att prova andra typer av Strap-ons innan ni ger er på just den här men också att låta det ta tid och många försök innan ni helt förkastar den.

Det säger andra kunder

”Var lite tveksam till att jag faktiskt skulle klara av att ta emot denna stora härliga strapon.. Men njuter mer för varje gång vi använder den…..” Eva – 5 november 2018

”Helt fantastisk tycker min flickvän! Den fyller upp henne maximalt och ger henne enorma orgasmer tillsammans med en Clitt Vibrator”. Lasse – 12 februari 2016

”Instämmer med Lasse. Helt fantastiska orgasmer, är 53 år och har aldrig varit med om något liknande. Orgasmgaranti på denna produkt!” Eva – 20 november 2016

“It’s solved all my problems. My wife likes it very much.” Roky – 11 juli 2019

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Sammanfattning

För att sammanfatta hela upplevelsen kring Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on så skulle jag säga att det varit en otroligt spännande resa med både upp och nedgångar som vi trots allt har njutit väldigt mycket av tillsammans. Denna strap-on har bjudit på både lust och skratt och vi är glada att vi fick möjligheten att prova Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on.

Den levde inte riktigt upp till våra förväntningar men har som sagt många möjligheter och kan användas på olika sätt. Om denna Strap-on varit mjukare i materialet samt haft en större diameter på innerröret, alternativt varit mer flexibel i innerröret, så hade denna fått betydligt högre betyg. Tyvärr upplevde vi nu att vi inte kunde använda den fullt ut då min partner inte kunde använda den på det sätt som den är ämnad att användas utav honom.

 
stjärnorVi skulle vilja ge Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on  3 av 5 stjärnor.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här