Recension – Dolfinger

42

Jag har testat dolfinger från Joyland. Dolfinger är en mångsidig vibrator som nästan garanterat kan få dig som fittbärare att surfa på orgasmvågorna både ensam och med partner.

Den här härliga flasknosen är perfekt för dig som gillar en kittlande klitorisstimulering, men även för dig som vill ha en flashig penisring.

För den som vill ha mer än en kittlande känsla, lägg delfinen åt sidan och skruva upp tempot på den allsidiga vibratorn.

Dolfinger från Joyland är en klitorisvibrator med många användningsområden. Den består av en vibratorkula, ett jellyhölje med delfindesign och en fjärrkontroll för styrning av vibration.

Vibratorn kan inte bara användas för klitorisstimulering utan kan även användas som penisring för kukbärare.

dolfinger

Återförsäljare Pris
Joyland.se Se priset

Fördelar

  • En rolig design
  • lätt att använda med partner
  • Mångsidiga användningsområden

Nackdelar

  • Väldigt stark vibration med delfinhöljet
  • kort sladd mellan vibratorkulan och fjärrkontrollen

Recension

Första intryck  

Mitt första intryck var att Dolfinger har en fånig men roade design. Den rosa leende delfinen log genom plastförpackningen bredvid vibratorkulan och fjärrkontrollen. Väl uppackad var själva delfinen mycket mjukare och flexiblare än jag förväntade mig.

Delfinen är något böjd och agerar hölje för vibrationskulan. När batterierna var isatta blev jag förvånad över hur tyst den var. Jag har tidigare erfarenhet av rabbitstav på egen hand, något som jag fullkomligt älskar.

Därför hade jag höga förhoppningar på Dolfinger då den går att trä på en massagestav.

 

Upplevelse

Jag är en sådan person som haft svårt för att få orgasm och är väldigt känslig för direkt stimulering. Därför föredrog jag att använda Dolfinger på en massagestav utan partner.

Det var lätt att variera mellan vibrationslägena med ena handen och använda en massagestav med den andra.

Som tidigare välsignad rabbitstavanvändare kan jag stolt säga att Dolfinger får konkurrera om första platsen.

dolfinger

Återförsäljare Pris
Joyland.se Se priset

Den väldigt mjuka jellydelfinen omfamnade klitoris under penetration och gav en härlig intensiv orgasm. Helt fantastiskt skönt och enkelt att omvandla vilken massagestav som helst till en rabbit.

Jag provade att på egen hand ta bort delfinen och enbart använda mig av vibratorkulan. Det var svårt att få en bra stimulering då kulan mer halkade omkring klitoris än att ge en punktstimulation. Det var svårt greppa kulan och att träffa klitoris kontinuerligt och bygga upp ett klimax.

Däremot provade jag även att överlåta vibrationskulan till en partner och själv hålla i fjärrkontrollen. Det är något jag starkt kan rekommendera för andra som lätt blir överstimulerade. Det gav en härligt kittlande känsla.

Vid användning av Dolfinger på partners penis agerade den penisring och fick honom att bli extra hård och fördröjde utlösningen. Det var en härlig upplevelse att både ge partnern fjärrkontrollen till vibratorn medan han använde dolfinger som penisring.

Orgasmen blev väldigt intensiv och det räckte att ha vibratorn på ett svagt läge då vibrationerna blev väldigt intensiva på klitoris med delfinhöljet. Jag blir lätt överstimulerad vid hård klitorispenetration, vilket blev fallet vid för högt vibrationsläge.

Sladden mellan fjärrkontrollen och vibratorkulan kunde varit något längre för enklare användning vid olika positioner.

dolfinger

Återförsäljare Pris
Joyland.se Se priset

Hur man använder den

Dolfinger är en liten vibrator som kan användas som klitorisvibrator. Det är möjligt att använda vibrationskulan utan höljet för stimulering utan penetration. Man trär delfinens gummiring över vad än man önskar.

Hos kukbärare agerar Dolfinger som en penisring. Annars är det möjligt att trä den över ett finger eller en massagestav. Genom den tillhörande kontrollen styr en själv eller ens partner, vibrationerna mellan sex olika lägen.

Ett personligt tips är att ta rikligt med glidmedel oavsett vad man väljer att sätta den på. Även om delfinhöljet är mjukt rekommenderar jag att minimera alla risker för friktion, särskilt vid penetration.

Om man använder leksaken vid penetration med partner rekommenderar jag att inte ha för hård vibration för den som lätt blir överstimulerad.

Ett personligt tips när man står på alla fyra är att partnern använder Dolfinger som uppochnervänd penisring.

 

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera Dolfinger till dom som söker efter klitorisstimulering under penetration. Den här produkten lämpar sig både med och utan partner.

Den ger en extra touch under penetrationssexet och med partner är det möjligt att ha sex under längre tid.

dolfinger

Återförsäljare Pris
Joyland.se Se priset

Det säger andra kunder

Vanja- “Föll för denna tack vare dess allsidighet. Jag brukar främst använda den när jag tillfredställer mig på egen hand, men har även använt den tillsammans med en partner.

Föredrar nog ändå att sätta den på en massagestav så att jag själv har fullständig kontroll. Kan bara hålla med om de bra betygen som den fått tidigare, den är verkligen härlig.”

 

Sammanfattning

Dolfinger är en rolig leksak för dig som både vill få dig ett skratt och en intensiv orgasm. För den lätt överstimulerade rekommenderar jag att hålla sig på de låga vibrationslägena.

Dolfinger är enkel att använda mer partner men fungerar allra bäst på egen hand med en massagestav av valfritt material eller mönster.

Vibrationens mångsidighet är en fördel men delfinhöljet är verkligen stjärnan i showen.

stjärnor

Dolfinger får 3 av 5 stjärnor utav mig.

Återförsäljare Pris
Joyland.se Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här