Recension – Cock Cam Penisring med Kamera

106

En penisring som tar spänning till nästa nivå! Denna penisring har en inbyggd kamera som spelar in hela härligheten och sparas sedan smidigt i den tillhörande appen!

Rutinerad inom sexleksaker och tycker penisringar känns tråkigt och fantasilöst?
Inte längre.

Med Cock Cam Penisring med Inbyggd Kamera uppfylls dina porrfilmsfantasier!

Cock Cam Penisring med Kamera

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

 

Fördelar

  • Töjbar ring gör att den passar alla penisstorlekar
  • Innovativ produkt som känns hi-tech för den teknikintresserade
  • Perfekt för långdistansförhållandet
  • Kameran kan filma även i mörker

Nackdelar

  • Kanske inte det bästa för den teknisk okunnige
  • Ingen vibration

Recension

Första intryck

När jag öppnade den snygga lyxiga förpackningen till Cock Cam Penisring slogs jag av hur lyxig och stilren den var! Den känns väldigt modern i mattsvart med en clean design.

Trots att den har en inbyggd kamera är produkten väldigt liten och smidig vilket gör att den inte stör eller är i vägen när vi trädde på den på snoppen.

Mina förväntningar på själva kameran var inte speciellt höga, men visade sig vara fel.

Cock Cam Penisring har ett mjukt och följsamt material som känns behagligt och ger verkligen intryck att vara en premiumprodukt!

Cock Cam Penisring med Kamera

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Upplevelse

Min kille som hade penisringen på sig sa att den satt skönt och var ovanligt bekväm jämfört med tidigare han testat. Min första tanke var att vi lika gärna skulle kunna filma med en vanlig kamera, varför måste den sitta PÅ snoppen? Men fel hade jag. För hur ofta tar man egentligen fram en kamera eller mobil?

Min partner som fullkomligt älskar att se närbilder tyckte det var riktigt sexigt, framförallt i doggy och när jag gick ner på honom. Jag, som är lite tvärtom föredrar att se helheten var också nöjd tack vare den smidiga ställningen som medföljer.

Den ställdes smidigt på byrån bredvid sängen och filmade i vald vinkel.

Jag gillar skarpt att man inte direkt tänker på att man blir filmad då det inte finns en skärm, resultatet får helt enkelt bli som det blir och man får en mysig stund även efteråt då vi kikade på resultatet.

Förvånansvärt bra kvalité på inspelning, även när lampan är släckt så Cock Cam Penisring håller verkligen vad den lovar.

Cock Cam Penisring med Kamera

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Trots att jag inte är ett geni inom teknik var appen är smidig att använda och direkt efter kan man titta på det inspelade materialet. En stor fördel är att produkten inte bara ger spänning vid själva sexet, utan även efteråt då man antingen gemensamt eller enskilt kan titta på materialet och länga tillbaka!

Hur man använder den

Tips är att inte bara använda ringen på penis utan också med hjälp av tillhörande ställning till kameran även filma på längre avstånd för att få mer varierat innehåll. Annars funkar produkten fint att variera och även använda med andra sexleksaker.

Väldigt kul att leka runt och prova olika ställningar och vinklar med produkten, du har verkligen chansen att använda din fantasi! När Cock Cam Penisring sitter på killen blir blow jobs riktigt bra filmade, svårt att få till den vinkeln med vanlig kamera!

Rekommenderat till

Jag gillar Cock Cam Penisring skarpt och har redan rekommenderat den vidare till kompisar. Jag skulle framförallt rekommendera produkten till par som varit tillsammans länge och vill prova något nytt i sängen! Det är dessutom en riktig hit om man har ett långdistansförhållande eftersom man enkelt sparar filmen i appen som man senare kan ta fram och titta på.

Produkten kan användas av alla par konstellationer och faktiskt även individuellt. Kanske är du ifrån din partner och vill spela in en video som man sedan laddar upp i appen och skickar? Kul och upphetsande idé om du frågar mig!

Både heterosexuella och samkönade par kan använda Cock Cam Penisring. Eftersom det följer med en ställning till kameran måste den alltså inte användas på en penis, utan fungerar hur bra som helst även för tjejer!

Cock Cam Penisring med Kamera

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Det säger andra kunder

Erik- Väldigt uppskattad och nytänkande produkt som används flitigt här hemma. Hettar upp sexlivet rejält och bidrar verkligen till en nytändning i ett långt förhållande. Rekommenderar verkligen Cock Cam Penisring n trots det höga priset!

Jenny- Jag och min partner använder denna frekvent, och då vi har långdistansförhållande och bara ses en gång i månaden har den räddat vårt förhållande! Med Cock Cam Penisring känns det som att vi är nära hela tiden och vi kan njuta på vart sitt håll tills vi ses nästa gång!

Sammanfattning

En modern nytänkande produkt som verkligen hettar upp sexlivet! Denna Cock Cam Penisring är absolut värd att ha hemma trots det höga priset. För låt oss vara ärliga- vem har någon gång fantiserat om att spela in en egen porrfilm med sin partner? Alla!

Jag ger produkten 4 av 5 stjärnor!

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här