Recension – Baseks Stretchy Penis Sleeve Set

44

Både jag och min kille var lite fundersamma när vi fick frågan om att testa Baseks Stretchy Penis Sleeve set, om detta verkligen var värt att testa.

Vi använder oss av mycket sexleksaker och har fått penis sleeves i sexleksakskalender förut som inte har tillfört något särskilt till vårt sexliv. Ofta har dom varit för tighta eller inte haft nog stretch.

Så det var ändå spännande att man fick prova 6 olika mönster på dessa, så kanske hade vi missat något?

Vi fick helt enkelt testa och se… Och det var helt klart värt det, fortsätt läs så ska jag berätta mer.

I Baseks Stretchy Penis Sleeve Set är det 6 olika sleeves i mjukt och töjbart material som fungerar både som en stimulerande upplevelse och som en penisring.

MATERIAL: TPR.
LÄNGD: 4,3 cm.
INRE DIAMETER: 1,5 cm (töjbar).
PASSAR: De flesta penisstorlekar.

Baseks Stretchy Penis Sleeve Set

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Väldigt töjbart material
  • 6 olika design
  • Snygga och eleganta
  • Smidiga att ta med sig

Nackdelar

  • Hade varit skönt med en snyggare förvaringsmöjlighet
  • Blir lite mattare i färgen efter användning

Recension

Första intryck

Baseks stretchy penis sleeve set kommer tillsammans i ett paket av enkel vit/genomskinligt plastförvaring. Jag tyckte den var diskret, samtidigt som jag enkelt kunde se de 6 olika sleevesen. När jag öppnade upp den yttre förpackningen kunde jag enkelt ta fram plastlådan som höll alla produkterna på plats.

Mitt första intryck var att jag tyckte dom såg väldigt snygga ut och av hög kvalitet. Alla är genomskinliga och samma storlek, både på längd och omkrets.

baseks stretchy penis sleeve set känns väldigt lyxiga i mjukt, töjbart material (TPR), och jag kunde enkelt föra in mina fingrar och sträcka på den utan att den kändes för stram eller att den skulle gå sönder.

Jag har använt Penis Sleeves förut där dom har känts lite mer plastig och svårare att töja på, så jag förväntade mig att den skulle kännas likadant. Men jag blev positivt överraskad och därmed överträffade den mina förväntningar vad gäller första intryck och hur den kändes på mina fingrar.

Baseks Stretchy Penis Sleeve Set är kanske penis sleeven som kommer få mig att ändra uppfattning om dessa produkter trots allt.

Baseks Stretchy Penis Sleeve Set

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

När min sambo fick kolla på dom hade han samma reaktion. Han var inte supertaggad på att testa dom eftersom vi inte har haft så bra användning av dom tidigare. Men dessa tyckte han, också, kändes mycket lyxigare.

Upplevelse

När vi skulle använda produkten för första gången provade vi flera stycken samtidigt, för vi var så taggade. Det finns ju 6 olika versioner av mjuka taggar och knölar, så man får testa sig fram vad man tycker känns bäst.

Min partner trädde på 2 styck på själva penisen och en som gick över både penisroten och bollarna.

Eftersom materialet är så sträckbart var det inga problem att få produkten över både penis och bollarna och det blev en härlig effekt som tryckte upp mängder med blod till penisen och hjälpte till att behålla en extra hårdhet.

Han har velat ha en penisring som har samma effekt, att strama till vid roten av penisen och över bollarna, men detta blev nästan bättre med dessa sleeves eftersom man kunde välja exakt hur den skulle sitta och vad jag ville ha för texture. Penis sleevesen satt på plats under hela ligget där han hade först plaserat dom. Det kändes heller inte för stramt, som att man tappade känsel.

När vi väl började ligga, tyckte jag att det kändes lite för mycket för mig med två styck på penisen. Det blev mycket friktion och det kändes som en dildo och inte en penis.

Gillar man dock känslan av en extra knölig dildo, så skulle man nog uppskatta att killen har fler än en sleeve på. Då upplever man mycket stimulans på både G-punkt och klitoris genom hela ytan på penisen som har en sleeve på.

Har man som kille väldigt lätt att komma, kan jag också rekommendera att köra fler av Baseks Stretchy Penis Sleeve Set samtidigt. Ollonet har fortfarande mycket känsla, men skaftet blir lite mer täkt så man inte får för mycket stimulans. Nästan som känslan av en kondom, men med öppning för ollonet.

En av gångarna vi använde Baseks Stretchy Penis Sleeve Set hade min partner fått lite skavsår på penisen eftersom vi hade legat för mycket utan nog glidmedel kvällen innan. Då la han en sleeve på toppen av området som var lite ömt och körde på. Penis sleeven höll sig på plats och skyddade området utan problem.

Till slut valde vi att köra en över både penis och bollarna och en längst ner på penisen. Vi valde också en sleeve som hade mycket mönster på för att få en riktig känsla för produkten. Och här fick jag svaret på min fråga jag ställt mig, svaret var att det var helt klart värt det!

Morgonen därpå ville min partner leka med Baseks Stretchy Penis Sleeve Set igen för han tyckte det kändes så otroligt härligt.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Från en fittbärares perspektiv

Man fick fortfarande känslan att ha en penis i sig, utan kondom eller ”sexleksaks känslan”, samtidigt som man fick en extra kittling på klittan när penisen var som längst in. Beroende på hur känslig man är så kan man välja bland dom 6 olika sleeves för att hitta den som passar en perfekt.

Detta känns väldigt lyxig och kul att man kan fortsätta leka fram tills man hittar den som man tycker om mest för stunden. Den tillför mycket utrymme att kunna leka och experimentera fram tills man hittar det som känns helt rätt.

Från en kukbärares perspektiv

Sleevesen stramade bra, den var tight nog att ge en penisring effekt men inte för stram så att den stängde av blodet. Den stramade på penisen så att den höll sig väldigt hård genom hela ligget utan att det blev obekvämt.

Den tillförde också en känsla att ju längre man höll på, ju skönare blev det eftersom penisen höll sig så hård. När han väl började närma sig orgasm var det som en explosion som byggdes upp. Han hade fått så mycket härlig stimulans på hela penisen eftersom den var så spänd och tryckte mot alla sidor av vaginan.


Fortsättning Upplevelse

Det som är så bra med Baseks Stretchy Penis Sleeve Set är att de verkligen sitter fast där man har placerat dem. Vi använde mycket glidmedel, så det skulle bli så bekvämt som möjligt för mig, och även då höll den sig på plats.

Eftersom den är lite knölig i texturen, så rekommenderar jag att använda glidmedel med produkten, precis som man hade gjort med en klassisk sexleksak. Då glider den härligt och ansträngningslöst in och smeker klitoris.

Min personliga favorit var den som hade mycket ”konsthår” (som den jag håller i på bilden) istället för bubblor. Denna smekte lätt och härligt på klitoris när penisen var längst in.

 

Hur man använder den

Baseks Stretchy Penis Sleeve Set ska användas när penisen redan är hård. Då kan man enkelt föra på sin favorit sleeve och säkerställa att den placeras där man vill ha den under ligget.

Baseks Stretchy Penis Sleeve Set

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag vill också rekommendera alla kukbärare att använda en över penis och runt bollarna. Detta tillförde mycket genom att inkludera hela könet på min partner. Penisen blev stramare och orgasmen starkare.

Jag rekommenderar också att man använder ett vattenbaserat glidmedel för bäst resultat. Detta gör att man knappt känner vart penisen slutar och penis sleeven börjar. Den åker härligt in och ut för maxad njutning och bäst effekt.

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera den här Baseks Stretchy Penis Sleeve Set till alla. Den är så billig, smidig och man får så mycket för pengarna.

De flesta sexleksakerna är spännande vid första användning, men sen har man lekt klart och det finns inte så mycket mer att upptäcka. Denna kan användas på så många olika sätt.

Kombinera olika mönster, ha en på fingret när du onanerar, sett den på olika platser på penisen, ha en runt penis och en sleeve runt bollarna. Ja, det är bara fantasien som sätter stopp.

Jag skulle speciellt rekommendera Baseks Stretchy Penis Sleeve Set till killar/par som är lite rädda för sexleksaker. Vissa kanske tycker det är lite läskigt med vibratorer eller ögonbindel.

Den här produkten känns som en härlig mjukstart som ser väldigt snäll ut. Den är också enkel att använda och man kommer igång fort med den. Och detta för en billig peng.

Det säger andra kunder

Tidigare kunder har sagt att Baseks Stretchy Penis Sleeve Set kan upplevas lite trång. Jag, själv, tyckte produkten var väldigt töjbar.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Min partner har över medels storlek på sin penis och han upplevde inte att den var svår att sätta på eller att den var för trång. Upplever man att den är för trång kan man försöka att töja lite på den innan man sätter på den.

Kunder har också sagt att Baseks Stretchy Penis Sleeve Set inte känns så mycket verken för tjej eller kille, att produkten gärna hade kunnat vara längre.

Till dessa skulle jag rekommendera att köra fler sleeves samtidigt. Jag tror att om produkten var längre så skulle den vara för svår att trä på. Det sköna med att dom är den storleken dom är, är att man enkelt kan strecka ut den med fingrarna och sen föra på den.

Andra kunder har gett produkten 2.5 av 5 stärnor, med högst betyg i att den är användarvänlig.

Sammanfattning

Baseks Stretchy Penis Sleeve Set är en bra, enkelanvänd produkt som dessutom är väldigt billig. Med 6 olika mönster kan man kombinera och experimentera tills man hittar något som funkar för sig och sin partner.

Smidiga att ha med sig på resor eftersom den knappt tar plats i resväskan, dock skulle jag önska att man fick en liten, fin påse att förvara dom i så man inte behöver ha dom liggande löst eller i plastkartongen dom kom i.

Men allt i allt en bra produkt som jag absolut skulle rekommendera till mina vänner.

 

Jag ger denna produkt 4 av 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här