Recension – Baseks First Time Rabbit Vibrator

194

Är du ute efter att få känna en orgasm som du länge drömt om, är Baseks First Time Rabbit Vibrator den ultimata vibratorn för dig!

Inte nog med att den är utrustad med ådror och kaninöron som hjälper till och stimulerar klitoris, den har även multispeed-funktion, som gör att du själv kan bestämma hur kraftiga vibrationer du vill ha.

Den här vibratorn är som gjord för att ta dig till klimax.

En rabbitvibrator är en allt-i-ett vibrator som stimulerar klitoris och G-punkten samtidigt.

Den är 23 cm lång och 4.1 cm bred.

Den drivs av två stycken AA-betterier som köps vid sidan om.

Baseks first time rabbit vibrator

 

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Fördelar

  • Mjuk
  • Perfekt längd
  • Multispeed funktion
  • Räfflad/Ådrig

Nackdelar

  • Färgen
  • Låter lite högt
  • Lite svårt att få batterierna att få kontakt
 


Recension

Första intryck

När jag såg denna rabbitvibrator för första gången blev jag lite fundersam över längden, tyckte den såg så lång ut, men till min förvåning så var den alldeles lagom.

Min förväntning var att den skulle vara skön, men att den skulle vara så skön som den var hade jag aldrig kunnat räkna med.

Den känns helt otrolig att hålla i, mjuk och lätt.

Har ett hjul som styr vibrationerna, istället för en knapp, vilket kan vara både positivt och negativt. Jag trodde det skulle vara positivt, men jag föredrar knappar som stegar upp vibrationerna i olika lägen.

Upplevelse

Jag tycker denna produkt var över förväntan! Hade inga höga förväntningar om att den skulle få mig att komma, då jag har väldigt svårt för att komma i vanliga fall, men den här fick mig att nå klimax.

Jag använde en liten mängd glidmedel för att få in den, när jag använt den i några minuter blev det genast en känsla jag inte känt på länge. Den kändes väldigt lätt att använda, väldigt mjuk och len, inte för hård på något sätt och inte heller för mjuk.

Att kunna stimulera insidan samtidigt som utsidan, tog mig till en helt annan värld.
Testade även den tillsammans med min sambo, den hjälpte till och fick sexet till en annan nivå. Hade då själva penisskaftet mot klitoris.

Vi testade att använda den tillsammans med ögonbindel, vilket kändes nästan lite förbjudet, då det blev en helt ny känsla samtidigt som man inte såg något. Mystiskt!
Tack vare denna vibrator kan jag nu få komma flera gånger om, istället för bara en eller två gånger.

Baseks first time rabbit vibrator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

De enda problemet med den var att det var lite svårt för batterierna att få kontakt.
Och att det är lite väl lätt att komma åt hjulet som styr vibrationerna.

Efter att ha testat den här, har min lust väckts till liv på ett helt annat sätt. Efter användandet, längtar jag direkt och ser fram emot nästa gång och speciellt att få använda den flera gånger om tillsammans med min sambo! Men även att använda den i ensamheten. Och kanske testa den tillsammans med andra leksaker.

Hur man använder den

Denna produkt kan användas på fler än bara ett sätt. Korrekta sättet är att ha den i sig med kaninöronen mot klitoris, så att man stimulerar både insida och utsida samtidigt.

Sen kan man ha penisskaftet mot klitoris, samtidigt som man har sex tillexempel. Man kan även ha den mot bröstvårtorna om man tycker det är skönt.

Man kan även ha kaninöronen mot rumpan samtidigt som man har den i sig, eller ha penisskaftet mot rumpan samtidigt som man har sex.

Baseks first time rabbit vibrator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Rekommenderat till

Jag rekommenderar denna varmt till personer som har svårt för att få orgasm. Även till folk som vill krydda till sexlivet lite, eller kanske helt enkelt till någon som bara vill ha en otroligt härlig upplevelse!

Rekommenderar också den till personer som kanske tappat stinget lite i sexlivet, kanske vill testa något nytt eller känna på vibrationerna, då är den här vibratorn alldeles perfekt. Passar helt utmärkt som första vibrator.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Det säger andra kunder

Tidigare kunder rekommenderar också denna vibrator. Folk tycker den är helt underbar, att vibratorerna är helt fantastiska.

En kommentar från en annan kund “Det är min första rabbit som jag köpt och jag kan säga att jag är helt nöjd med köpet. Den är perfekt, vibrationerna är helt underbara, materialet är skönt och inget som är för hårt.”

En till kommentar från ytterligare en annan kund “Det här var inte min första kanin, men den bästa. Lagom storlek för alla hål, inte för hård eller för mjuk. Extra skönt med räfflor. Gillar vibrationsintensiteten, den låter inte mycket och är lätt att justera.

Det händer att jag måste vrida lite på locket till batterierna för att den ska få kontakt och börja vibrera, men så har det varit med liknande dildos jag haft tidigare också och det stör mig inte så mycket. Jag förlåter allt för orgasmerna den ger mig. ”

Sammanfattning

En sammanfattning av min upplevelse med denna produkt är att den är helt otrolig.
Lite jobbigt att få kontakt med batterierna och lite väl lätt att komma åt hjulet till vibrationerna, men den är så värd att testa!

Den fick mig att nå klimax, vilket jag brukar ha väldigt svårt för annars.

Jag skulle personligen ge den 4 av 5 stjärnor.

 

Baseks first time rabbit vibrator

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här