Recension – All Black Sven Dildo 29 cm

18

Jag har testat den maffiga All Black Sven Dildo 29cm. Det är den största XL-dildon jag någonsin använt och den gör verkligen sitt jobb. När jag såg den så slog det mig hur gigantisk den är, en XL-dildo som verkligen är imponerande! Tyvärr har den några skönhetsfel vilket känns tråkigt. Funktionen är däremot på topp.

Jag har testat den både vaginalt och analt och med hjälp av glidmedel så blir upplevelsen magisk! Den fyller upp mig maximalt och njutningen är obeskrivbar. Man kan använda XL-dildon i duschen, sängen eller egentligen vart man vill. Det är roligt att både leka med den själv eller tillsammans med en partner.

susanne testare
“Hej, detta är första XL-dildon jag testar, det var så spännande. Jag hoppas du uppskattar läsningen/ Susanne.”

XL-dildon är 29 cm lång och diametern är 5 cm, så den kan verkligen töja ut och fylla upp ordentligt. Materialet är vinyl och jag tycker att det känns skönt mot huden. XL-dildon har tydligt markerade ådror och ett realistiskt ollon. Den har även en härligt fast pung som fulländar utseendet.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Det är en maffig XL-dildo
  • Den är superlätt att göra ren
  • Den ligger väldigt bra i handen
  • Den är flexibel, böjbar men ändå fast
  • Fint markerade ådror och ollon
  • Man kan använda den både vaginalt och analt

Nackdelar

  • Skönhetsfel, såsom sprickor och gropar på XL-dildon som ger en lågbudgetkänsla
  • Den har en svag plastluktande doft

Recension

Första intryck

Tacksamt nog så kommer leksaken i en diskret brun kartong. Med iver sliter jag upp kartongen och möts först av besvikelse. Jag ser en maffig XL-dildo, invirad i den tunnaste och sköraste plasten jag någonsin sett. Jag hade gärna sett att XL-dildon hade varit förpackad bättre, både för känslan man får när man först ser den och även för att skydda den under transporten.

Jag bestämde mig för att inte haka upp mig på smådetaljer och tog bort plasten. En wow känsla spred sig i kroppen när jag höll i den massiva XL-dildon. Den är verkligen imponerande! Den kändes gigantisk i mina händer med sin 29cm längd och med en diameter på hela 5 cm. Min första tanke var att hur ska den här gigantiska saken få plats i lilla mig. Det väckte en enorm nyfikenhet och jag vart väldigt ivrig på att få pröva den.

När jag inspekterade XL-dildon närmre så kom besvikelsen igen. Över ollonet så fanns det en reva, och längre ner på själva dildon fanns det små gropar. Man ser tydligt att det är skönhetsfel och att något har gått fel i produktionen. Tyvärr så gav det mig lågbudgetkänslor. Det är en relativt billig leksak, men jag hade ändå förväntat mig en XL-dildo utan skavanker.

Men utseendet är inte allt, funktionen är också väldigt viktig. Så jag bestämde mig för att strunta i det negativa och att fokusera på hur jag kan använda leksaken på skönaste vis. Jag började fantisera om vad jag skulle göra och humöret blev snabbt bättre.

All black sven 29 cm

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Upplevelse

XL-dildon är gjord av vinyl, och jag måste säga att jag verkligen gillar materialet. Vinylen gör att leksaken ligger bra i handen och det är enkelt att få ett bra grepp. Det finns inget tråkigare än när man tappar greppet och när man bara glider runt. Därför blev jag positivt överraskad av materialet.

Jag tycker att dom har lyckats riktigt bra med XL-dildon, den är flexibel och böjbar men samtidigt lagom fast/hård.

När jag provade XL-dildon för första gången så blev jag så glad, den är magisk! När jag förde in den så spred det sig en behaglig rysning genom hela kroppen. Eftersom den är så grov så fick jag ta det lugnt och jag använde ordentligt med glidmedel. Den fyller upp mig mer än jag trodde var möjligt.

Jag har använt den både vaginalt och analt och jag säger bara wow! Den töjer ut och fyller upp totalt. Tyvärr så har jag inte lyckats få in hela XL-dildon i underlivet, den är trots allt 29cm lång och jag antar att jag inte är tillräckligt djup för det. Men, det finns inget som säger att hela måste in för att man ska njuta. Jag ser hellre att den är för lång än för kort. Är den för kort så kan man inte göra något åt det, men är den för lång så löser man det enkelt genom att bara föra in den så långt det går.

Något som är riktigt spännande och kittlande är att använda XL-dildon analt. Det är inte det lättaste att föra in något så stort i analen, men utrustad med glidmedel och tålamod så förde jag försiktigt in XL-dildon sakta, bit för bit. Ju mer musklerna slappnade av, ju längre in lyckades jag få dildon. Efter ett par försök med vila i mellan så lyckades jag faktiskt få in hela! Det var så sjukt tillfredställande att känna och veta att jag hade hela den gigantiska XL-dildon i mig.

All black sven 29 cm

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Jag tycker att det är fruktansvärt skönt att leka med XL-dildon, känna hur den töjer ut mig och hur den kommer åt vissa punkter. Enligt min erfarenhet så kommer så stora dildosar nästan alltid åt urinblåsan.

Jag tycker att det är lite obehagligt och det känns nästan som jag ska kissa på mig. Men det finns ju dom som tycker om sånt och då är det toppen att man kan ta med sig XL-dildon in i duschen och leka där. Då får man ju plötsligt ett nytt användningsområde.

Eftersom leksaken heter All Black Sven Dildo 29cm, så kallar jag och min pojkvän den för Sven. Något som vi har upptäckt är att det är fruktansvärt upphetsande att hinta varandra om Sven offentligt. Sitter vi på ett café och vi blir lite sugna så kan den ena säga ”Ska vi träffa Sven senare”. Tjusningen är att ingen förutom vi två förstår vad vi syftar på och vi bygger då upp en sexuell spänning. När vi sen kommer hem så är vi så förväntansfulla att XL-dildon flyger fram och leken sätts igång.

Det jag gillar är att man kan göra så många olika saker med XL-dildon. Man kan använda den vaginalt eller analt, i sängen, duschen eller vart man än vill, samtidigt som man kan placera sig själv i en mängd olika positioner.

Jag har två favoritvarianter. Den ena är att jag ligger på rygg medans min pojkvän använder XL-dildon i mitt underliv. Jag kan då enkelt slappna av och bara fokusera på att njuta. Den andra är att jag rider den analt. Jag placerar XL-dildon på tex en stol, antingen håller jag ner den själv genom att trycka ner den mot stolen eller så håller min pojkvän ner den. Jag kan då själv styra tempo och hur långt jag ska föra in XL-dildon.

 

Hur du använder den

Det jag rekommenderar är att man använder ordentligt med glidmedel, hellre för mycket än för lite. Utan glidmedel är det svårt att få till ett bra glid och jag själv får skavsår eftersom XL-dildon är så stor. Det blir mycket kladd av glidmedlet men det är enkelt att göra ren XL-dildon med vatten och mild tvål.

All black sven 29 cm

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Mitt andra tips är att man tar det lugnt i början. Kanske börja med ett förspel eller en mindre dildo för att mjuka upp musklerna. Ge dig själv tid så att du faktiskt kan njuta av att ha en så stor leksak i dig.

Så hur använder man då denna XL-dildo. Gärna förspel, rikligt med glidmedel och sen är det bara att föra in XL-dildon i underlivet eller i analen. Eftersom den är flexibel och böjbar så kan du enkelt variera hur du stöter in den i dig. Man kan stöta mot sidorna, upp mot blåsan eller ner mot tarmen. Alla variationer är sköna men du kan välja specifikt vilket område du vill stimulera.

 

Rekommenderat till 

Jag rekommenderar starkt denna XL-dildo till alla som tycker om att tänja lite på gränserna genom att använda större leksaker. Jag tror att du behöver ha lite erfarenhet av XL-dildos, den här är nog lite för grov för att testa som första dildo. Har du vana så tror jag att du som jag, kommer att älska denna XL-dildo då den ger enorm njutning.

Jag rekommenderar att både singlar och par köper XL-dildon, den är lika rolig och skön att använda oavsett om du är ensam eller har en partner. Eftersom den även är anpassad till att användas analt så tror jag även att män kan ha stor njutning av den.

All black sven 29 cm

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det säger andra kunder

Kevinnyfiken på kik säger: ”Helt klart bästa köpet hitills, för den oerfarne är den större än vad man bör börja med, men med lite träning fick jag in hela”

Isa säger: ”Lång och hyfsat grov dildo som passar både vaginalt och analt, beroende på vad man går igång på. Fyller ut rejält analt! J Svår att få ett ordentligt grepp om, men det kanske är jag som har små händer. Tänk på hur du förvarar den iom materialet. På det stora hela rätt nöjd!”

 

Sammanfattning

Jag har lite kluvna känslor om XL-dildon, den är magisk att använda. Den fyller ut mig så mycket det bara går, det är otroligt skönt och vid införandet så sprids det en pirrande känsla i kroppen. Så funktionen kunde inte vara bättre.

Det som sänker helhetsintrycket rejält för mig är den halvdana kvaliteten. Eftersom det är lite skavanker och skönhetsmissar så ger det mig en lågbudgetkänsla. Den är relativt billig, men jag hade ändå förväntat mig en leksak utan skavanker.

stjärnor

Jag ger All Black Sven Dildo 29cm 3 av 5 stjärnor.

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här