Monkey Spanker sexleksak – recension och guide

196

Monkey Spanker är den ultimata sexleksaken för männen som vill krydda till onanisessionerna. Samtidigt är Monkey Spanker Duo ett förträffligt val för paren som vill ta parlekarna till helt nya höjder. Vilken av dem kommer du att välja?

Nedan ska vi kika lite närmare på de olika Monkey Spanker produkterna så att du kan få reda på vad som passar dig helt perfekt. Om Monkey Spanker inte är för dig kan du istället ta en titt på några av de många topplistorna hos Lovebuddy för att hitta den rätta sexleksaken. Fortsätt att läsa och ta reda på mer om de unika sexleksakerna Monkey Spanker och Monkey Spanker Duo!

Monkey Spanker Onaniprodukt för Män

monkey spanker onaniprodukt til maend

Se priset här

Vill du testa på en ganska unik sexleksak som du möjligtvis inte tidigare har hört talas om? Då blir Monkey Spanker Onaniprodukt för Män en riktigt spännande onaniprodukt att kika närmare på. Leksaken bjuder på härlig stimulans tack vare silikonmaterialet som man för sitt kön fram och tillbaka igenom. Njutningen slutar dock inte här, utan leksaken kommer dessutom med en vibrator som bjuder på fantastisk vibrerande stimulans medan man för spankern fram och tillbaka över ens kön.

Monkey Spanker Onaniprodukt för Män kräver två stycken LR41-batterier för att vibratordelen ska fungera, men sex stycken batterier ingår i paketet så att man kan börja njuta omedelbart. Även utan vibratorn kan man dock njuta av att föra in ens kön i spankern. Kom dock ihåg att alltid applicera ett vattenbaserat glidmedel vid öppningen i silikonet innan man börjar använda leksaken. Välj aldrig ett silikonbaserat glidmedel då detta kan slita på silikonprodukter.

Monkey Spanker Onaniprodukt för Män blir en perfekt leksak att dra nytta av tillsammans med ens partner. Kanske för man spankern lätt fram och tillbaka medan man njuter av en BJ från ens käraste. Det är helt upp till en själv om man hellre använder sin Monkey Spanker vid parlekar eller onanisessioner på egen hand.

Fördelar:

  • Njut av härliga vibrationer
  • Lent och skönt silikonmaterial
  • Välj själv om den ska användas med eller utan vibrator

Nackdelar:

  • Krävs batterier

Monkey Spanker Duo Rolig Par Sexleksak

monkey spanker duo sjovt par sexlegetoej

Se priset här

Monkey Spanker Duo är en typ av sexleksak som specifikt är framtagen för att bli perfekt vid parlekar. Denne Monkey Spanker leksak har en sida som stimulerar mannen och en sida som stimulerar kvinnan. På så sätt kan både han och hon dra nytta av den här sexleksaken, och det är upp till er hur njutningen ska gå till. Monkey Spanker Duo Rolig Par Sexleksak kan bland annat användas som en onaniprodukt eller vibrerande blowjob för män samt som en vibrator eller för vibrerande sex för henne.

Hur fungerar då Monkey Spanker Duo? Jo, på ena sidan finns ett hål som omges av medicinskt silikon, och här kan mannen sticka sitt kön igenom och dra leksaken fram och tillbaka för att njuta av härlig stimulans. I mitten av leksaken finns en liten bullet vibrator som kan bjuda på vibrerande skoj när mannen drar nytta av Monkey Spanker Duo som en onaniprodukt, men det slutar inte där. I andra änden av leksaken finns en spets som kan hållas mot kvinnans klitoris, och även här kommer vibratorn väl tillhands för vibrerande klitorisstimulans.

För att få inspiration och idéer om alla de olika sätten som Monkey Spanker Duo kan användas på ingår en manual med bilder. Vad man även bör ha i åtanke är att alltid använda ett vattenbaserat glidmedel då silikonbaserade varianter kan slita på silikonleksaker. Vibratorn har tre hastigheter som ni kan välja mellan och drivs med tre stycken LR44-batterier som ingår. Som en extra fördel ingår dessutom en mindre mängd glidmedel.

Fördelar:

  • Stimulans för både honom och henne
  • Kan användas på flera olika sätt vid både onani och samlag
  • Tillverkat i bland annat skönt silikonmaterial

Nackdelar:

  • Krävs batterier

Bör jag välja Monkey Spanker eller Monkey Spanker Duo?

När vi nu har kikat lite närmare på Monkey Spanker och Monkey Spanker Duo återstår en fråga att besvara: vilken av dem bör man välja? När allt kommer till kritan beror valet på vilken typ av njutning man är ute efter samt hur tajt ens budget är. Den vanliga Monkey Spanker är det perfekta valet för mannen som är ute efter en billig onaniprodukt. Den här sexleksaken kostar nämligen nästan hälften så mycket som Monkey Spanker Duo. Det finns dock en anledning till varför det är så när man tar hänsyn till faktumet att Monkey Spanker har färre användningsområden och enbart en vibrationsnivå. Trots detta är Monkey Spanker lika högkvalitativ som Monkey Spanker Duo gällande val av material och utformning.

Monkey Spanker Duo är en lite dyrare variant av Monkey Spanker, men det som man får är fler användningsområden samt tre olika vibrationsnivåer att välja mellan. Istället för att enbart vara en högkvalitativ onaniprodukt för män är Monkey Spanker Duo den perfekta leksaken för både män, kvinnor och par. Den kan avnjutas som en klitorisvibrator för kvinnor, en onaniprodukt för män eller en leksak som båda kan njuta av vid heta parlekar.

När allt kommer till kritan beror valet av sexleksak på vad man planerar att använda den till. Om man är en man som vill ha en billig – men högkvalitativ – sexleksak att använda till onanistunderna är Monkey Spanker att rekommendera. Om man istället letar efter en lite dyrare parleksak som både han och hon kommer att älska är det Monkey Spanker Duo som gäller.

Att köpa till sin Monkey Spanker

Vi har tagit upp den här punkten lite snabbt ovan, men ett tillbehör som man utan tvekan måste ha till ens Monkey Spanker är ett glidmedel. Utan ett tillräckligt glid kan det bli obehagligt eller till och med göra ont att föra in sitt kön i en leksak helt torr. Genom att applicera en klick glidmedel vid öppningen av ens Monkey Spanker eller Monkey Spanker Duo får man dock det perfekta glidet som kommer att göra onanin eller parlekarna perfekta.

Vilket glidmedel ska man då välja? Det är inte rekommenderat att satsa på ett silikonbaserat glidmedel, och skälet till detta är att den typen av glidmedel sliter på silikonprodukter. Delen av Monkey Spanker eller Monkey Spanker Duo som man för sitt kön igenom är tillverkat av silikon, så därför ska man hålla sig borta från silikonbaserade glidmedel. Istället bör man vända sig till ett effektivt vattenbaserat glidmedel som inte sliter på silikonprodukter, och en stor fördel är att dessa vanligtvis också är billigare än silikonbaserade glidmedel.

Underhåll av ens Monkey Spanker

Oavsett vilken sexleksak man köper är det alltid av yttersta vikt att ta hand om produkten på rätt sätt. När det gäller just Monkey Spanker eller Monkey Spanker Duo ska man rengöra dem omedelbart efter varje användning, och här kan endast vatten vara otillräckligt. Tvål är heller ingen höjdare då detta kan slita på leksaken och samtidigt lämna tvålrester på produkten till nästa gång man ska använda den.

Istället bör man beställa ett rengöringsmedel som är framtaget för att passa sexleksaker: med andra ord ett sexleksaksrengöringsmedel. Tänk på att Monkey Spanker och Monkey Spanker Duo har en bullet vibrator som inte tål vatten, så avlägsna denne innan det är dags att göra rent sexleksaken. Sexleksaksrengöringsmedel säljs i en majoritet av sexbutiker, så varför inte beställa ett glidmedel, sexleksaksrengöringsmedel och Monkey Spanker eller Monkey Spanker Duo samtidigt!

Kika på fler sexleksaker

Nöj dig inte med en sexleksak, utan titta gärna också på några andra favoriter. Det finns en hel uppsjö av bland annat dildoar i olika storlekar, former och färger där materialen kan sträcka sig från silikon till exklusivt glas. Vissa dildoar ser realistiska ut och kommer så nära den äkta varan som det bara går medan andra har en mer slät yta. För att ta upplevelsen till nästa nivå kan man till och med välja en vibrerande dildo som lägger till en extra dimension till njutningen.

Den mest populära manliga sexleksaken någonsin är fleshlights, så varför inte kika lite närmare på den här typen av sexleksak? En fleshlight har en öppning som brukar påminna om antingen en slidöppning, en mun eller ett anus. Väl inne i leksaken får man njuta av härligt lent silikon eller en unik textur som verkligen fulländar njutningen. Allt man behöver är en klick glidmedel, och sedan är man på god väg till otroliga onanistunder.

Om man letar efter en sexleksak som blir perfekt vid parlekar kan en kukring rekommenderas. Den här typen av produkt fästs runt ens penis för att öka blodtillförseln till ens kön. Vad man i slutändan får är ett stånd som varar längre och samtidigt är kraftigare så att man kan överraska sin partner med någonting extra. Använd en kukring tillsammans med ens Monkey Spanker eller satsa på en helt annan sexleksak. Det finns en hel uppsjö av olika valmöjligheter, så välj det som blir passande för just ens individuella behov och önskemål.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här