Recension – Mick Blue Dildo

32

Mick Blue är en porrstjärna som sannerligen har en lång och imponerande karriär under bältet. Han har medverkat i mer än 2 500 vuxenfilmer, och det är därför inte förvånande att han tillslut fick en sexleksak skapad efter sig. Den här leksaken går helt enkelt under namnet Mich Blue Dildo, och du känner kanske igen leksaken från Kasia blue dildo porrvideon eller så är detta första gången du stöter på den sköna dildon.

Oavsett vad är det här en leksak som du definitivt inte vill missa om du älskar heta nätter med onani helt solo eller tillsammans med din partner. Denne Blue Dildo är gjuten efter just skådisen Mick Blue, så realismen är utan tvekan en fördel, men det finns mycket mer än så att uppskatta. För att du ska kunna ta reda på om den här leksaken är rätt för dig kan du fortsätta att läsa för en utförlig recension av denne älskade Blue dildo!

Mick Blue Dildo

Fleshlight Guys Mick Blue Dildo

Se priset här

 

Det första som vi måste tala om är lite mer exakt information kring vad den här dildon är, hur den är tillverkad och vad måtten ligger på. Mick Blue Dildo är 21 centimeter lång där 16,5 centimeter går att föra in. Omkretsen uppmäter 14,6 centimeter vid basen och denne Blue Dildo är dessutom ftalatfri. För att kunna få ta del av en utomordentligt skön och silkeslen onanileksak togs beslutet att tillverka Mick Blue Dildo i silikon, och därför känns dildon fantastisk att användas med lite glidmedel.

Som vi lite snabbt nämnde tidigare är det här en dildo som har framställts för att vara så lik Mick Blues intima delar som möjligt, och vad detta har lett till är utomordentlig realism. Du stöter på detaljer i form av ådror och det markerade ollonet, så det känns nästan som den äkta varan när du tar fram den här fräcka leksaken under stunderna för dig själv eller när du och partnern vill få det att hetta till.

Fördelar

Vad är då lite mer konkreta fördelar med Mick Blue Dildo? Ett stort plus är att dildon är kroppsvänlig tack vare tillverkning av 100 % medicinskt silikon. Leksaken är därför alltid säker att använda, och den kommer att bjuda på en realistisk känsla som mer plastiga material inte kan ge dig. Förutom materialet är det också utseendet som ger dig realism då dildon som sagt har gjutits efter en riktigt person, så du får därför uppleva detaljerna av den äkta varan som är svårare att hitta hos dildos som inte är baserade på någon person.

Storleken möjliggör användning för de flesta. Mick Blue Dildo är stor nog att älskas av de lite mer erfarna dildoanvändarna, men ändå liten nog att de mindre erfarna kan älska det som produkten har att erbjuda. Det är också självfallet upp till dig om du vill föra in alla 16,5 centimetrarna eller endast ollonet. Sist men inte minst är det väl värt att veta hur Mick Blue Dildo är utformad så att du har möjligheten att fästa en sugkopp i bottnen. Denne köper du separat, och när du väl har fäst den får du chansen att uppleva penetrering utan att använda dina händer.

Nackdelar

Den tidigare nämnda fördelen kan också ses som en nackdel. Ett relativt stort antal dildos kommer redan utrustade med tillbehör såsom sugkoppar, men detta gäller inte för Mick Blue Dildo. Sugkoppen måste du istället köpa separat för att kunna avnjuta handsfree lekar. Det är heller inte möjligt att använda din dildo tillsammans med ett silikonglidmedel, och skälet till detta är för att den här typen av glidmedel kan skada silikondildos. Du får därför istället välja den mindre trögflytande vattenbaserade varianten. Utöver dessa två punkter finns det dock lyckligtvis nog inte några andra nackdelar att hitta.

Första intryck

Jag fick personligen upp intresset för den här sexleksaken efter Kasia Blue Dildo videon, och första intrycket efter dess att dildon hade dykt upp hemma hos mig var säkerligen inte oförväntat: Det var realismen som lämnade ett stort intryck. Inte nog med att leksaken har gjutits efter en äkta porrstjärna, utan det finns också handgjorda detaljer för att säkerställa att Mick Blue Dildo kommer ännu närmare den äkta varan. Jag kan därför säkert säga att Mick Blue Dildo lever upp till det som den lovar, och jag kunde inte vänta på att få testa den!

Upplevelse

Vid användning av Mick Blue Dildo är det första märkbara den lena och sköna ytan. Det här är tack vare det medicinska silikonet som leksaken är tillverkad i som är både 100 % medicinskt och kroppssäkert. Det gäller därför bara att se till så att man har lite glidmedel i närheten, och sedan bär det av.

kasia blue dildo

Mick Blue Dildo har dessutom den där perfekta hårdheten. Vad jag menar med det är att dildon är böjbar nog att kunna ge målinriktad G-punktstimulering eller prostatastimulering, men den är ändå fast nog att inte tappa sin form. Detta tillåter för underbara solostunder som gör vardagen lite extra trevlig. Om du känner till porrstjärnan Mick Blue och älskar det som han gör är det naturligtvis också ett stort plus.

Hur man använder Mick Blue Dildo

Oavsett vilken dildo du har planer på att använda är det alltid ett måste att ha ett vattenbaserat glidmedel nära tillhands – och detta gäller också för Mick Blue Dildo. Silikonbaserade glidmedel kan dras nytta av till leksaker som är tillverkade av bland annat glas, men om det är tal kring en silikonleksak som Mick Blue ska du aldrig använda ett silikonglidmedel. Detta kommer i längden att slita på silikondildon, så var istället på den säkra sidan och applicera bara ett vattenbaserat glidmedel.

Efter att Mick Blue Dildo är färdiganvänd är det gynnsamt att tvätta den med antibakteriell tvål och vatten. Om du verkligen vill att din leksak ska bli ren kan du också koka den i varmt vatten och sedan låta din Mick Blue Dildo lufttorka.

Rekommenderat till

Så, vem kan då den här sexleksaken rekommenderas till? Om du har sett Kasia Blue Dildo videon och känner att leksaken antagligen kommer att falla dig i smaken har du med största sannolikhet rätt. Tack vare den lämpliga storleken är dildon som sagt perfekt till både dem med samt utan erfarenhet, och om du är en person som dras till realistiska leksaker finner du definitivt realism precis här.

En ytterligare typ av person som kommer att älska Mick Blue Dildo är de som helt enkelt tycker om porrstjärnan Mick Blue. Kanske har du fantiserat om hur det skulle vara att få bli penetrerad av den snygga blåögda hunken, och med den här dildon kommer du så nära som det bara går.

Sammanfattning

Nu vet du förhoppningsvis lite mer om hur Mick Blue Dildo fungerar och vad leksakens för- samt nackdelar är. Det här är utan tvekan en sexleksak som bjuder på många positiva aspekter, vare sig det gäller det högkvalitativa 100 procentiga silikonet som både är medicinskt, kroppsäkert och ftalatfritt eller om det gäller realismen. En mer verklighetstrogen onaniprodukt är nämligen svår att hitta då den här utomordentliga produkten är gjuten efter en äkta man, och detaljerna är därför där i alla lägen. Vi talar då både om ett synligt ollon och ådror som ger ett fantastiskt helhetsintryck.

Om du tycker om porrskådisen Mick Blue blir det här en ypperlig dildo för dig. Du slipper att fantisera om hur det känns att penetreras av Mick Blues imponerande kön, för nu är det fullt möjligt för dig att köpa en kopia av det! Det är vanligt att dildos som är gjutna efter riktiga personer har ett mer detaljerat utseende än andra dildos, så om det här är någonting som du tycker om bör du definitivt testa på Mick Blue Dildo.

Som en sista punkt kan det vara en bra idé för dig att vara redo genom att beställa ett vattenbaserat glidmedel och möjligtvis ett sexleksaksrengöringsmedel separat så att det blir enkelt för dig att omedelbart börja njuta av Mick Blue Dildo när du får hem den!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här