Recension – LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0

130

Med LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 kommer du som älskar penetration, oavsett kön, ha en njutningsfull stund med dig själv eller andra. Det finns en viss frihet i att kunna stimulera sig själv på det sättet som denna sexleksak möjliggör, i alla fall om du frågar mig.

Med sina många olika inställningar och vinklar kommer alla kunna hitta sin skönaste punkt. Även med vissa förbättringspunkter ligger LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 högst upp på listan av penetrerande sexmaskiner hos mig.

Jag har testat produkten med mig själv men även min partner, och den duger bra till båda delarna!

Men vad är det egentligen som gör produkten så pass bra?

LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 är en penetrerande sexmaskin med många olika inställningar i form av fart och vibrationer för anpassad användning. Dildon är 15 cm lång och verklighetstrogen med ådror och ollon.

LoveBotz Jaxxx Hammer2.0

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Med en lättnavigerad kontrollpanel kan en variera fart och vibration med några få enkla knapptryck. En fot med sugpropp ingår för lättare användning och finns även möjlighet till olika belysningar. Med maskinen tillkommer även laddare.


Fördelar

  • Möjlighet till olika vinklar
  • Många olika inställningar
  • Roligt med belysning
  • Tyst!
  • Tydligt hur man ska använda den
  • Möjliggör längre ligg

Nackdelar

  • Otymplig
  • Sugproppen är för klen
  • Ej olika storlekar på dildon
  • Ingen fjärrkontroll

Recension

Första intryck

När jag först fick hem LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 var den mindre än jag hade förväntat mig, men min fördom kring att den skulle vara otymplig vid användning uppfylldes dessvärre ändå.

Jag blev positivt överraskad av dildons och maskinens material i sin helhet då den ger en lyxig känsla: både innan och under användning. Det jag oroade mig mest för dock var att den skulle vara väldigt ljudlig, men jag var orolig i onödan. Stort plus!

Vikten av hela leksaken var som förväntad: lite tung men överkomligt.

Upplevelse

Som tidigare nämnt gav materialet mig bra vibbar, det kändes som en produkt som håller det den lovar. Knapparna å andra sidan var inte dem bästa. Dels svåra att komma åt när man väl började använda LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0, men också kvalitén då det kändes som de vid mycket användning troligen kan gå sönder.

Funktionerna som leksaken erbjuder är många, och det var verkligen något som uppskattades hos mig. Att kunna anpassa farten, trycket och vinkeln gjorde att den kunde träffa precis rätt, något som till och med kan vara svårt själv.

Den är lätt att lära sig med alla sina finesser, men det kan behövas lite träning för att veta exakt hur en vill ha det: men så är det ju med allt egentligen.

Upplevelsen i sig var bra men fanns anmärkningar; det var skönt och gav mig stor njutning men kände mig inte direkt som den sexigaste när jag hade en stor maskin mellan benen som ibland trillar omkull på grund av en dålig sugpropp.

LoveBotz Jaxxx Hammer2.0

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Skulle även ha varit roligt att kunna använda LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 på andra sätt genom att kunna variera sig lite mellan olika storlekar på dildon. Något som nästkommande modeller förhoppningsvis erbjuder.

Utöver fler storlekar på dildon är en fjärrkontroll något som skulle lyfta produkten. Som tidigare nämnt, att försöka nå knapparna långt ned mellan benen medan maskinen är igång är en utmaning, vilket gör att en fjärrkontroll inte skulle sitta fel.

Jag anser att maskinen är lättare att använda i början med en partner, där hen kan hjälpa till att ändra de olika inställningarna och vinkeln vid behov.

 

Hur man använder den

För just LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 finns det många olika “rätta” sätt att använda den på. Det som du är bekväm med och som får dig at njutna är det du ska köra på. Däremot finns det lite knep man kan använda sig av om du frågar mig.

Först av allt; testa, testa, testa. Testa de olika hastigheterna och hur hela LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 fungerar innan du börjar leka med den där nere. Då den kan vara lite svår till en början med alla inställningar kan det vara bra att veta vad du har framför dig så du vet ungefär vart du vill börja.

Det jag snabbt insåg var att jag inte uppskattar att starta på snabb och intensiv nivå, utan gillar att ta det lugnt i början. Detta var något jag märkte av när jag testade produkten utanför kroppen.

Sen när det kommer till sugproppen är den inget att lita på, så ha hellre nån annan med som kan hålla i leksaken, eller sätt upp LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 på något annat sätt.

LoveBotz Jaxxx Hammer2.0

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Produkten är främst för penetration, och det är inte något man kan klaga på där, men att tänka på att dildon bara kommer i en storlek. Det jag vill säga med det är att uppvärmning är bra, oavsett hur erfaren du är eller vad du gör med leksaken.

 

Rekommenderat till

Jag kan absolut se att en sådan här leksak tillslut får vara en självklar plats hos familjen för många. Har ni svårigheter med energinivån under era ligg men samtidigt vill fortsätta med att ge och ta emot njutning? Då kan jag verkligen rekommendera produkten.

Jag vill rekommendera den för dig som är ensam också, även om den kommer med några utmaningar.

Om du tycker sexleksaker är superspännande, och vill ha stor variation i dina onani-sessions, kan LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 verkligen tillföra något för dig med då den möjliggör många olika sorters penetration i form av vinklar, hastigheter mm.

 

Det säger andra kunder

Som tidigare sagts finns det förbättringar att göras, bland annat är sugproppen för klen och lossnar vid användning. Detta verkar vara ett mönster som kan utmärkas, så verkar inte heller bara vara något enstaka måndagsexemplar gäller.

Det har även lagts någon kommentar om att LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 blir varm efter bara 10 minuters användning, men detta är inget som jag märker av över huvud taget så det är inget jag anser man behöver oroa sig om.

Sammanfattning

För att sammanfatta produkten så finns det stor potential, men samtidigt en del man kan förbättra. För mig är inte en robot mellan benen så värst sexigt, även om en dildo är fäst på den.

För dig som tänder mer på maskiner och AI kanske detta ger dig mer än det gjorde för mig, och om så är fallet så kör på!

LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 funktioner är super, och gör att många kommer kunna hitta rätt inställningar för just dem. Den är enkel att förstå sig på, men kanske en lite större utmaning att faktiskt använda på sig själv på ett smidigt sätt.

Utan en fjärrkontroll, och knappar som är svåra att nå, kan delar av njutningen försvinna när man ska försöka hitta rätt med mellan knaparna. Att använda den med sin partner kan till och med vara ett tips, och även kanske tillföra något för er båda. Oavsett så tycker jag att produkten ger mig en frihet i mitt eget sexliv som jag tidigare inte har haft, och gör att jag också kommer kunna i framtiden lära mig mer om hur jag vill ha det gällande penetration.

lovebotz jaxxx hammer 2 0 opladelig sex maskine

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Om jag rekommenderar produkten? Ja det gör jag verkligen, det finns en anledning till varför den ligger etta i alla test. Ja, det finns förbättringspotential men att förvänta sig fjärrkontroll eller olika storlekar på dildon när det inte ingår är mitt eget problem.

LoveBotz Hammer får 4 av 5 stjärnor, mycket njutning för pengarna!

stjärnor

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här