Recension – Liberator Wedge Sexkudde

130

Liberator Wedge sexkudde är en bra produkt om du vill höja upplevelsen under sex.

Jag har använt den under magen då min partner först smiska mig och sedan tog mig bakifrån i doggystyle, analsex, oralsex och vaginalsex.

Jag fick orgasm flera gånger och det har inte hänt ofta innan jag använde kudden. Jag kommer använda den mycket.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
Liberator Wedge Svart Sexkudde


Fördelar

  • Du kommer upp i rätt höjd under sex.
  • Den är skön att ligga på
  • Den är skön att hålla i
  • Den har en snygg design
  • Sexet blir skönare för båda
  • Perfekt om du vill nå G- punkten på en tjej.
  • Den är praktisk och man kan använda den som stöd i vardagen till annat också

Nackdelar

  • Jag tycker den enda nackdelen är att den är lite stor att ta med sig på till exempel resa då den tar plats i väskan. Annars tycker inte jag att det finns några nackdelar.

Recension

Första intryck

Första gången jag såg Liberator Wedge sexkudde ville jag prova den med min partner. Vi provade den när vi hade doggystyle anal sex och det var underbart sex och den lever upp till mina förväntningar till 100%.

Jag blev mest förvånad att jag fick orgasm i flera omgångar så jag är mycket nöjd.

 

Upplevelse

Jag tycker mycket om att använda produkten i olika sexställningar dock är min favorit doggystyle och bli smiskad av min partner, jag ligger då på mage med kudden under mig så jag kommer upp i rätt ställning och min partner når min g- punkt vilket gör att jag får orgasm flera gånger.

Sexkudden är gjord i polyuretan och fodralet är gjort i mjuk microfiber så den är skön att ligga på och hålla i. Då den uppfyller mina förväntningar så kommer jag använda den flitigt. Liberator Wedge sexkudde är den bästa jag använt och det höjde stämningen under sexakten.

Då jag lever i ett bdsm förhållande så vill min partner att jag ligger på magen med kudden under mig med en analplugg i rumpan och ögonbindel sen binder han mina händer på ryggen innan han smiskar mig och tar mig sedan analt.

Kudden gjorde att denna ställning blev skönare.

Liberator Wedge Svart Sexkudde

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Hur man använder den

Jag har använt Liberator Wedge sexkudde under magen för att komma upp i rätt höjd när vi kört doggystyle eller under rumpan när jag ligger på sängkanten så att min partner kan tränga längre in i mig, då min partner är lång så kommer jag upp i rätt höjd.

Min partner har haft den under låren när vi haft sex, vilket gör det lättare när jag rider honom. Vi tycker mycket om att använda den.

Jag har använt Liberator Wedge sexkudde när jag onanerat och det var en härlig upplevelse. Jag hade kudden under rumpan när jag smekte min klitoris och använde en dildo i slidan och en analplugg i rumpan.

Orgasmen blev lång och jag kom om och om igen så att jag skakade efteråt, min partner tittade på när jag lekte vilket resulterade i att han vände på mig och smiskade mig sen drog han ut min analplugg och knullade mig analt tills vi kom båda två.

Det var det bästa sexet jag någonsin haft det var en underbar känsla när han tog mig analt på sexkudden och det sved på rumpan. Han fortsatte att smiska mig med vår piska när han knullade mig.

Rekommenderat till

Jag kan varmt rekommendera Liberator Wedge sexkudde till alla då den är perfekt att använda i olika sexställningar.

Den kan användas både av unga som äldre och vill man höja stämningen under sexet så är den perfekt. Jag kan även rekommendera Liberator Wedge sexkudde till dig som vill prova något som får dig och din partner att få ut det bästa under sexakten.

 

Det säger andra kunder

Jag har läst att många rekommenderar Liberator Wedge sexkudde. Många har skrivit att kudden lever upp till deras förväntningar. Någon skrev att sexet blir bättre för båda parter. En person skrev att han kom åt flickvännens G- punkt så det blev skönare under sexakten.

 

Sammanfattning

Liberator Wedge sexkudde är bra i såväl oral sex som olika sexställningar, den har en mjuk fin design. Jag tycker den är underbar och lätt att använda. En sådan här kudde borde alla ha hemma om man vill krydda till sexlivet. Den uppfyller alla mina förväntningar som jag skrivit tidigare.

Denna produkt är ett måste i mitt sexliv då både jag och partnern gillar den. Vi har den framme då jag även använder den i svanken när jag läser. Den är helt klart bäst.

Hur många stjärnor skulle du ge den? Om 5 stjärnor är bäst? Liberator Wedge sexkudde får 5 stjärnor av mig. Men egentligen skulle jag kunnat ge den 10 stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här