Recension – King Cock Realistisk Sprutdildo 20 cm

25

Jag har testat King Cock Realistisk Sprutdildo 20 cm. När jag såg sprutdildon så slog det mig hur förvånansvärt lik en riktig penis den är. Den har ett ordentligt ollon, en stor pung och fint markerade ådror. Den är i ungefär samma storlek som en 50cl pet-flaska. Jizzle Juicen som ska föreställa sperma har dom verkligen lyckats med. Den luktar, ser ut och har samma konsistens som riktigt sperma.

Jag har testat att använda sprutdildon både vaginalt och analt, med och utan att spruta med Jizzle Juicen. Jag måste säga att sprutfunktionen verkligen tillför känslan av ett ”riktigt” penetrerande samlag, det ger leken det lilla extra.

Sprutdildon är ganska grov och man kan behöva lite hjälp av ett vattenbaserat glidmedel så får man till ett skönt glid och slipper skavsår. I och med att sprutdildon är så grov så fick jag ta det lugnt i början för att musklerna skulle få en chans att slappna av. När jag väl var tillräckligt avslappnad så gled den lätt in och ur mig. Jag kände mig fylld till max, och sprutdildon gav mig gåshud av välbehag. Det här är utan tvekan min nya bästa vän och den bästa och skönaste sexleksak jag någonsin provat.

susanne testare
“Hej, jag är en av Lovebuddy´s testare Susanne och jag absolut älskade denna sprutdildon. Du kan läsa allt om den här nedan.”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Den är väldigt anatomiskt verklighetstrogen
  • Den går att använda både vaginalt och analt
  • Det är upphetsande att man kan spruta ”sperma” med den
  • Den är enkel att hantera
  • Den är lätt att rengöra och hålla fräsch
  • Den är väldigt stor och grov
  • Den är allergivänlig

Nackdelar

  • Den luktar väldigt mycket plast
  • Den är väldigt stor och grov
  • Materialet lossnar lite i botten
 


Recension

Första intryck

Min första tanke när jag öppnade lådan och tog ut sprutdildon var ”Oj jävlar vilken kraftig dildo” och sen började jag skratta samtidigt som det spred sig en pirrande känsla i kroppen av fascination och nyfikenhet. Eftersom det är en ganska grov dildo så undrade jag hur den skulle få plats i mig.

Tyvärr så luktar den ganska mycket plast vilket gör att det känns som kvaliteten inte är den bästa. Kollar man på sprutdildons utseende så är den riktigt imponerande. Den är väldigt anatomiskt realistisk. Den har ett ordentligt ollon och fantastiskt verklighetstrogna ådror som får sprutdildon att se ut som en riktig penis.

Jag fick även med en flaska med Jizzle Juice som ska fungera som sperma. Det står på flaskan att den är tillverkad för att både se ut och lukta som sperma. Jag måste säga att jag blev både förvånad och imponerad av Jizzle Juicen, både färg, konsistens och lukten var så nära riktigt sperma man kan komma.

King Cock Realistisk Sprutdildo 20cm

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Mina förväntningar på sprutdildon var inte jättehöga eftersom jag undrade om den ens skulle få plats i mig. Men jag kan glatt säga att den är magisk, jag fullkomligt älskar den! Den fyller upp mig på ett sätt som jag inte trodde var möjligt.

Upplevelse

Det finns både bra och mindre bra saker med sprutdildon. Tyvärr så är det lite avtändande att den luktar plast, men jag hoppas att lukten försvinner om man tvättar den tillräckligt många gånger. Det är en stor och maffig dildo som är imponerande att hålla i. Materialet gör att den ligger bra och fast i handen, vilket är skönt så man slipper oroa sig för att sprutdildon ska glida ur handen när man är mitt uppe i leken.

När jag skulle använda den första gången så insåg jag att det krävs förspel och/eller glidmedel för att jag ens skulle kunna få in den i mig, då det är en lite grövre dildo. Jag använder ett vattenbaserat glidmedel och det gjorde att jag faktiskt lyckades få in hela sprutdildon i mig. Jag har använt ”normal” grova dildos förut, men vilken skillnad på upplevelse det här var.

Jag förde sakta in sprutdildon i mig och jag kände hur jag långsamt töjde ut mitt underliv. Det var en helt obeskrivligt skön känsla och jag fick tillochmed gåshud över hela kroppen. Sen var leken igång och jag varierade takten och vinklar för att känna vad som var skönast för mig.

Det som verkligen är skillnad mellan en vanlig dildo och sprutdildon är såklart spruteffekten med Jizzle Juicen som är grädden på moset. Det är fruktansvärt upphetsande att mitt under leken kunna spruta sig full med ”sperman”, det gör hela upplevelsen mer intensiv och realistisk.

Det som är roligt med sprutdildon är att man kan använda den själv eller tillsammans med en partner för att ge lite extra krydda till sexlivet. Jag föredrar att använda sprutdildon tillsammans med min pojkvän. Jag kan då slappna av på ett annat sätt och bara njuta och slippa fokusera på att röra på leksaken.

King Cock Realistisk Sprutdildo 20cm

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det är upphetsande att lämna över makten för sin njutning till någon annan. Det är även lättare att vara i olika positioner när någon annan sköter dildon. När jag står på alla fyra och svankar så kommer sprutdildon in djupare i mig och det ger en annan, men lika bra njutning som när jag till exempel ligger på rygg.

Eftersom sprutdildon har en ordentlig pung så kan man även med lätthet rida den. Man håller då bara ner sprutdildon med hjälp av handen på pungen och sen är det bara att köra igång.

Jag tycker om att experimentera, och jag tänkte att varför ska jag bara använda den vaginalt. Om den är skön att använda vaginalt, då borde den även vara skön att använda analt. Japp, jag hade rätt. Jag använde ordentligt med glidmedel och eftersom sprutdildon är så grov så fick jag ta det långsamt för att värma upp och för att få ringmuskeln att slappna av.

Vilken intensiv och eggande njutning jag fick av att använda den analt. Jag kände mig maximalt fylld och jag blev bara kåtare ju längre jag använde den. Som avslutning så tryckte jag på pipetten så att Jizzle Juicen sprutades in i mig. Eftersom man sprutar in Jizzle Juice så gör det att det känns som ett komplett genomfört samlag.

Jag hade som sagt inte så höga förväntningar på sprutdildon, så därför har den med lätthet levt över mina förväntningar. Jag älskar den! Jag trodde aldrig att den skulle vara så otroligt skön att använda.

King Cock Realistisk Sprutdildo 20cm

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Hur man använder den

Mitt absolut bästa tips är att man använder ett riktigt bra vattenbaserat glidmedel. Då får du ett bra glid, du slipper skavsår, den blir lättare att hantera och du får en skönare lekstund. Eftersom sprutdildon är ganska grov så är det bra att ta det lugnt och försiktigt i början. Massera in lite glidmedel och för sen försiktigt in sprutdildon i underlivet eller i analen.

Mitt tips är att man har ett långsamt tempo i början för att låta alla muskler få en chans att slappna av och töja ut sig. Sen kan man succesivt öka takten och bara köra på.

Något jag tycker är ganska viktigt är att du går på toa innan du börjar leka. Eftersom det är en rejäl sprutdildo så kommer man åt urinblåsan och har man inte kissat innan så känns det nästan som man ska kissa på sig. Jag tycker att det ger en obehaglig känsla. Men om du gillar sånt, se till att vara kissnödig och ta med den in i duschen och kör på.

För att kunna spruta Jizzle Juice så fyller du upp pipetten och placerar den sen undertill i hålet. Jag tycker att det är enklare att inte ha pipetten isatt under leken. Jag vill inte råka trycka på den av misstag så att det sprutar för tidigt. Så när jag känner att det är dags så sätter jag i pipetten och sen trycker jag på den så sprutar det för fullt.

 

Rekommenderat till

Jag tror inte att just den här sprutdildon är den bästa leksaken att börja med, då den är lite grövre än en ”vanlig” dildo.  Den är nog bättre lämpad till dom med viss erfarenhet. Jag rekommenderar starkt sprutdildon till alla som vill ha något utöver det vanliga. Med den här leksaken så får du hela paketet, njutning, penetration och spermasprut som får det att kännas som ett klassiskt genomfört samlag.

King Cock Realistisk Sprutdildo 20cm

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Det säger andra kunder

Sofie säger: ”Tycker den var sådär, kvalitén var plastig. Men den var skön att använda”

Sammanfattning

Jag har både ris och ros om sprutdildon. Tyvärr så luktar den ganska mycket plast, och lukten överförs till händerna. Trots att jag tvättade händerna ordentligt efter leken så luktade dom fortfarande plast i några timmar. För mig så är det egentligen det enda som är negativt med leksaken.

Jag tycker att sprutdildon är helt gudomlig att använda, den fyller ut mig till max och ger mer njutning än vad jag trodde var möjligt. Det bästa är sprutfunktionen med Jizzle Juicen som både luktar, ser ut och har samma konsistens som riktig sperma. Det ger det lilla extra och jag fick känslan av att det var ett ”riktigt” penetrerande samlag istället för en stund med en sexleksak. Något som är upphetsande är även att den är väldigt lik en riktig penis då den har väl markerade ådror, ollon och pung.

stjärnor

Vill du ha en sexleksak som påminner så mycket om ett penetrerande samlag som möjligt? Då ska du köpa en King Cock Realistisk Sprutdildo 20cm.

Jag måste säga att sprutdildon är utan tvekan den bästa sexleksak jag någonsin prövat. Utifrån hur skön sprutdildon är att använda så skulle jag vilja ge den 5 stjärnor, men tyvärr så drar plastlukten ner helheten. Därför ger jag King Cock Realistisk Sprutdildo 20cm 4 av 5 stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här