Recension – John Holmes Realistisk Dildo

115

John Holmes realistiska dildo är stöpt helt efter den kända porrskådespelarens egen penis. Om du är ett fan av John Holmes så kommer denna dildo garanterat att ge en liten extra kick till sexlekarna.

Om du inte är det, så fungerar den bra ändå.

John Holmes realistiska dildo är tillverkad i ett mjukt och naturtroget material, och fungerar bra för både vaginal och anal penetration. Den är relativt stor i storleken. Kan användas själv eller med partner/partners.

Jag själv använde den ensam, tillsammans med min klitorisvibrator. Här kan ni läsa mer om resultatet.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
John Holmes Realistisk Dildo

Fördelar

  • Mjukt verklighetstroget material
  • Realistisk och skön känsla
  • Kan användas vaginalt och analt
  • Bra grepp i handen, även tillsammans med glidmedel
  • Går att använda med strap-on eller fästa på ytor så att man kan ha händerna fria

Nackdelar

  • Inte garanterad latexfri, vilket kan orsaka allergier eller irritation om man är känslig för det
  • Svår att rengöra

Recension

Första intryck

Jag är personligen inget fan av John Holmes, så den faktorn fick jag tänka bort lite när jag fick hem den. Men när jag såg dildon och storleken på den, och kände på det mjuka, naturtrogna materialet med händerna så blev jag snabbt nyfiken på hur den skulle kännas att leka med.

Ibland tycker jag att ett material kan kännas skönt i händerna och se bra ut, men inte alls känns lika skönt mot slemhinnorna i tex. slida eller anal. Jag blev väldigt nyfiken på att se hur denna skulle kännas och John Holmes realistiska dildo var väldigt estetiskt tilltalande.

 

Upplevelse

Jag hade inga större förväntningar utan tog mig an testet med nyfikenhet. Materialet kändes väldigt mjukt och naturtroget även mot slidans känsliga slemhinnor, och med ett vattenbaserat glidmedel förhöjdes upplevelsen ytterligare. Det var en riktigt härlig upplevelse. Jag använde den tillsammans med en klitoris-vibrator. Vid penetration kom jag ganska lätt åt många sköna punkter inuti slidan.

Den var lätt att hantera med händerna, även tillsammans med glidmedel. Den halkade inte ur händerna som många andra dildos tenderar att göra. Jag använde den även analt på slutet. Jag brukar kunna uppleva vissa dildos lite för hårda och obekväma att använda analt, men det naturtrogna materialet och utformningen på den gjorde den perfekt att använda även där. Jag fick dock använda rikligt med glidmedel vid anal penetration, inte minst på grund av dildons storlek.

Kombinationen anal penetration och klitorisvibrator ledde till garanterad orgasm på några minuter. Jag testade också att den passade i min strap-on och det gjorde den. Dock har jag inte haft någon möjlighet att använda den på det sättet än.

Hur man använder den

Den går väldigt bra att använda manuellt, på sig själv eller på partner. Det var vad jag själv gjorde, alltså jag höll i den och penetrerade mig själv. Materialet är grepp-vänligt, även med glidmedel och därmed väldigt lätt att använda för manuell penetration både vaginalt och analt.

Jag rekommenderar att man använder den tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel. Jag använde även en klitoris-vibrator samtidigt vilket, som jag skrev tidigare, gav mig garanterad orgasm på bara några minuter.

Dildon går också att fästa på ytor som till exempel golvet eller en vägg och till exempel rida den, eller fästa den i en strap-on för penetration med partner/partners, vaginalt eller analt. (Tänk dock på att alltid rengöra dildon innan du går från anal till vaginal penetration.)

Rekommenderat till

John Holmes realistiska dildo kan jag rekommendera till vem som helst som är sexuellt aktiv eller vill bli. Den är dock ganska stor i storleken, så är du inte van penetration så kan det vara bra att börja med en mindre leksak eller i alla fall vara väldigt noga med uppvärmningen innan. Det gäller både vaginal och anal penetration.

Jag rekommenderar John Holmes realistiska dildo till dig som vill använda den till onani, eller till dig som har sexpartner/sexpartners och vill använda den till exempel för vaginal och/eller anal penetration. Den passade också i min strap-on så den fungerar även för dig som gillar eller vill utforska sådana lekar.

Jag rekommenderar den givetvis extra för dig som är ett fan av John Homes. Du kommer garanterat att få en liten extra kick av tanken på att den är stöpt helt utifrån hans egen penis. Om du blundar och fantiserar så kan du säkert känna att han är med dig i rummet.

John Holmes Realistisk Dildo

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Det säger andra kunder

  • Så skön att leka med. Härlig kvalitet. Fyller upp dit den ska.
  • Väldigt mjuk och skön.
  • Lätt det bästa materialet! Väldigt mjuk o skön.

Sammanfattning

John Holmes realistiska dildo är en ganska ”normal” dildo i en lite större storlek och med ett väldigt härligt och naturtroget, mjukt material. Den kommer helt enkelt åt där den ska.

Användes med fördel tillsammans med vattenbaserat glidmedel. Ett litet minus för att materialet kan innehåller latex vilket kan orsaka allergiska reaktioner och irritation om man är känslig för detta.

Jag ger John Holmes realistiska dildo 4 av 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här