Jes Extenders – de 5 bästa i test

505

När man drar nytta av en Jes Extender Penisförlängare kan man vara säker på att man endast är några månader från att förändra ens liv för det bättre. Jes Extenders har nämligen förmågan att förse en med en permanent penisförlängning, och allt man behöver göra är att bära utrustningen under några timmar varje dag. Även efter dess att man slutar använda penisförlängaren består effekterna av penisförlängningen.

Nedan kommer vi att lista ett antal Jes Extender penisförlängare i hoppet om att du ska hitta en som passar dig helt perfekt. Fortsätt att läsa och kika på några av de bästa penisförlängarna på marknaden!

TESTVINNARE – Jes Extender Original Gold Standard Penisförstorare

jes extender silver standard penisforlænger ny

Se priset här

 

Jes Extender Penisförlängare är en högkvalitativ Penis extender med förmågan att permanent förstora ens kön så länge man drar nytta av produkten varje dag. Denne Jes Extender penisförlängare rekommenderas att bära omkring fem-sex timmar per dag för att redan börja se resultat efter två-tre månaders tid – men vad är det egentligen som penisförlängaren gör? Jo, den drar mycket långsamt ut ens penis utan att det är smärtsamt på något vis, och med sin sterlingsilverbeläggning är detta en produkt som håller i vått och torrt.

Jes Extender Penisförlängare levereras i en riktigt härlig mahognyask som innehåller allt det man kan tänkas behöva för en lyckad penisförlängning, det vill säga själva penisförlängaren, ett mjukt frontstycke, en gasbinda, en bekväm rem samt åtta förlängningsdelar som kan komma att bli händiga i längden. För att använda produkten på helt rätt sätt kan man läsa den snabba guiden som medföljer i paketet, men det finns därtill en instruktionsvideo i webbutiken som man kan titta på för att ta reda på mer.

Bland de äkta testvinnarna finner man just Jes Extender Penisförlängare och det är enkelt att förstå varför när man ser hur högkvalitativ den här produkten faktiskt är. Även vid resor eller dylikt där man behöver transportera ens Jes Extender tillsammans med tillbehören kommer det att bli lätt som en plätt tack vare den stilrena och diskreta asken som perfekt förvarar allt utrustning på ett säkert vis.

Fördelar:

 • Få en lyckad permanent penisförlängning
 • Tillverkad i högkvalitativa material såsom sterlingsilver
 • Alla behövda tillbehör kommer i en stilren mahognyask

Nackdelar:

 • Måste användas ganska många timmar om dagen

TILL NYBÖRJAREN – Jes Extender Titanium Penisforlängare

jes extender titanium penisforlænger ny

Se priset här

 

Nästa kuk extender som man definitivt inte vill gå miste om är den förträffliga Jes Extender Titanium Penisforlängare. Här är det både kvalitet och smidighet som gäller med den fullständiga utrustningen och den diskreta förvaringsasken. Det som gör Jes Extender Titanium Penisforlängare så älskad är dock naturligtvis dess möjlighet att förse en med en permanent penisförstoring, och allt man behöver göra är att följa instruktionerna samt att flitigt använda produkten varje dag. Det är ett stort åtagande, men det är värt arbetet och resultaten talar för sig själva: mer än en halv miljon män har dragit nytta av Jes Extender och uppnått medicinska resultat.

Hur ska man då gå tillväga för att få den där efterlängtade penisförlängningen tillsammans med den här produkten? Jo, likt den tidigare nämnda Jes Extender penisförlängaren krävs det även här att man bär utrustningen i fem-sex timmar om dagen under några månaders tid. Resultat börjar ses efter två-tre månader, men visst kan man använda den längre än så. När ens kön väl har uppnått en längd som man är nöjd med kan man sluta att använda produkten och ens kön behåller då sin nya längd permanent.

Om man inte har fem-sex timmar om dagen att bära sin Jes Extender blir detta inga problem. Man kan nämligen bära den nattetid, och de högkvalitativa materialen gör detta enkelt och bekvämt. Produkten är tillverkad i mycket hållbart rostfritt stål tillsammans med medicinskt plast och är både ftalatfri samt latexfri. Vid beställning får man en händig ask som innehåller penisförlängaren och alla materialen som man kommer att vara i behov av för en lyckad penisförlängning.

Fördelar:

 • Bevisade resultat av lyckad penisförlängning
 • Medföljande händig ask
 • All behövd utrustning ingår

Nackdelar:

 • Ganska dyr

DEN BILLIGA – Jes Extender Light Standard Penisförlängare

jes extender light standard penisforlænger ny

Se priset här

 

Det är förståeligt att man inte vill lägga alla ens sparade pengar på förstoringsutrustning, och särskilt inte när penisförlängare i allmänhet brukar ha en ganska stor prislapp. Lyckligtvis nog finns därför Jes Extender Light Standard Penisförlängare tillgänglig – en ask med penisförlängningsutrustning till ett mycket lågt pris. Anledningen till att priset är lägre är inte en kvalitetsfråga, utan har att göra med antalet tillbehör som ingår i paketet. Det finns därför inga extradelar i den här asken, utan man får precis den utrustningen som man kommer att behöva: inte mer och inte mindre.

Jes Extender Light Standard Penisförlängare är framtagen i rostfritt stål och medicinsk plast, vilket betyder att man kan förvänta sig utrustning som håller under en lång tid – och visst är det under ett ganska långt tag som man behöver dra nytta av en penisförlängare innan man ser resultat. Det rekommenderas att bära produkten i fem till sex timmar varje dag under några månaders tid. Man slipper dock att offra dagen eftersom Jes Extender utan problem kan bäras under natten. Ha i åtanke att ens penis måste ligga på mellan 4 cm och 22 cm i längd vid ett slakt tillstånd för att kunna bära den här produkten.

Förvaring och transport har aldrig varit enklare tack vare den händiga asken som ingår. Denne är framtagen för att förvara både ens Jes Extender penisförlängare samt all den utrustningen som man kommer att vara i behov av under förlängningsprocessen. Asken tillåter en även att väldigt lätt transportera med sig utrustningen när man exempelvis ska på semester eller för andra skäl behöver ta med sig sin Jes Extender.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Framställd i högkvalitativa material
 • Medföljande ask för enkel förvaring och transport

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

MEST POPULÄRA – Jes Extender Original Penisförlängare

jes extender original penis forstyrrer ny

Se priset här

 

Om man föredrar originalet kommer här Jes Extender Original Penisförlängare. Den här produkten levereras i en snygg mahognyask som tillåter en att på ett perfekt sätt förvara all den utrustningen som ingår. Vad är det då som ingår? Jo, penisförlängaren och alla de nödvändiga tillbehören för att kunna njuta av en effektiv penisförlängning. Visst kan produkter såsom penisringar bjuda på en temporär penisförlängning, men det som är så positivt med Jes Extender är att resultaten är permanenta. Så länge man följer instruktionerna och använder produkten under den tidsperioden som det behövs kommer man tillslut att se resultat som imponerar.

För att börja se effekten av Jes Extender krävs det att man bär utrustningen under sisådär fem-sex timmar om dagen under en tidsperiod på två-tre månader. Det är då man kommer att börja se resultat, men visst kan man fortsätta att dra nytta av produkten även efter dessa månader för att få ett ännu längre kön. Det är inte ett måste att använda produkten under dagen, utan man kan bära Jes Extender under nattetid om det är mindre omständligt för en.

För att man ska kunna komma igång innehåller paketet inte bara all den utrustningen och tillbehören som är nödvändiga, utan också en snabbguide tillsammans med en länk till en instruktionsvideo som förklarar exakt hur man monterar penisförlängaren. Man får helt enkelt stor valuta för pengarna när man satsar på denne Jes Extender produkt.

Fördelar:

 • Får permanenta resultat av penisförlängningen
 • Snygg mahognyask till förvaring och transport
 • Framställd i hållbara material

Nackdelar:

 • Måste användas mycket flitigt för att börja se resultat

TILL VARDAGEN – Jes Extender Original Gold Standard Penisförstorare

jes extender original gold standard penis forstyrrer ny

Se priset här

 

Den sista penisförlängaren som vi ska tala om sätter lite guldkant på tillvaron – bokstavligt talat. Produkten är nämligen tillverkad av rostfritt stål som är belagt med 24 karats guld. Detta är därför en penisförlängare för de som är ute efter äkta lyx. Jes Extender Original Gold Standard Penisförstorare är en högkvalitativ och effektiv penisförlängare som ger permanent resultat efter flitig användning. Bär utrustningen under fem-sex timmar per dag och börja se imponerande resultat efter bara två-tre månader. Om man inte har tid att bära produkten under dagen går det lika bra att dra nytta av den under natten medan man sover.

Jes Extender Original Gold Standard Penisförstorare kommer i en snygg mahognyask som gör det lätt som en plätt att både förvara och transportera produkten. Förutom detta får man dessutom en extra gasbinda, förlängningsstänger, skumgummikrans samt kardborreband så att man utan problem ska kunna dra nytta av utrustningen under flera månader utan att behöva leta efter reservdelar.

Med hjälp av Jes Extender Original Gold Standard Penisförstorare får man det där permanenta resultatet som inte en penisring eller andra temporära penisförstoringsprodukter kan ge en. Satsa på den här penisförlängaren redan idag och njut av en riktigt lyxig produkt.

Fördelar:

 • Högkvalitativ och effektiv penisförlängare
 • Alla nödvändiga tillbehör ingår
 • Kommer med 24 karats guldbeläggning

Nackdelar:

 • Ganska dyr

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här