Fun Factory Cobra Libre 2 – Recension och Test

416

Det är en sexleksak för dig som man. Den stimulerar ditt ollon vilket gör den väldigt speciell då inte många sexleksaker fokuserar på just det området. Med hjälp av sina två motorer kommer den stimulera dig från flera vinklar.

Fun Factory Cobra Libre 2

Fun Factory Cobra Libre 2

Förhandler Prismaskin
sinful Se priset
mshop logo Se priset
 • Kraftfull
 • Skönt material
 • Enkel att använda

Från Fun Factory kommer den kittlande produkten Cobra Libre 2. Det är en masturbator som har väldigt avancerade funktioner. Du kan vara säker på att den är bra då den har blivit testvinnare i Aftonbladet och är dessutom en riktigt kundfavorit.

Vad är Fun Factory Cobra Libre 2 gjord av?

cobra 2

Den är gjord i ett härligt silikonmaterial. Silikon är ett material som har en väldigt mjukt och behaglig yta vilket gör att du kan leka länge. Materialet väljs ofta till sexleksaker på grund av dessa anledningar och för att den är lätt att göra rent.

Det gör också att produkten är vattentät vilket gör att du kan ha spännande äventyr under de varma strålarna. Många gillar att använda sexleksaker i duschen då det ger din stund en extra dimension. Du kanske har provat att ha sex med en partner i duschen, detta har en liknande effekt och vi garanterar att du kommer njuta av vibrationerna ännu mer.

Hur fungerar vibrationerna på Fun Factory Cobra Libre 2?

fun factory cobra

Cobra Libre 2 har inte bara vibrationer men också en massagefunktion. Din penis omsluts så du kan njuta till max av alla de fräcka inställningarna. Det finns 11 kittlande vibrationer att välja mellan vilket gör att det garanterat finns en som kommer passa dig och din orgasm perfekt.

Du styr väldigt lätt mellan vibrationerna Fun Factory Cobra Libre 2. Det finns en plus och minus knapp som ändrar intensitet. Att den är enkel att styra gör att den också passar dig som är ny.

Motorerna som styr dina vibrationer är väldigt tystgående och du kan därför använda produkten utan att vara orolig för att någon annan ska höra dig.

Passar Fun Factory Cobra Libre 2 min penis?

cobra libra

Som vi har nämnt tidigare är Cobra Libre 2 gjord i ett silikonmaterial. Det gör att den är flexibel och passar nästan alla eftersom den kan töjas. Produktens storlek ligger på 16,6 cm x 6 cm med en diameter på 4,5 cm. Men den är som sagt töjbar på grund av materialets flexibilitet.

Det rekommenderas att du använder glidmedel när du ska tränga in i din Cobra Libre. Glidmedel minskar friktion och gör dessutom produkten ännu skönare.

Den är gjord för att kunna omsluta din penis och framförallt ditt ollon på det mest effektiva och njutningsfulla sättet.

Varför heter den Cobra Libre 2?

Ja, som man kan höra på namnet så finns det givetvis en etta. Fun Factory är en stor spelare innanför sexleksaker och de följer konstant med och uppdaterar sina produkter. Tekniken går framåt och precis som med telefoner finner man även förbättringsområden på sexleksaker.

Cobra Libre 2 är helt enkelt en uppdaterad version av sin föregångare.

Hur är designen på Fun Factory Cobra Libre 2?

FUN FACTORY cobra

Designen är otroligt stilren och fräck. Den passar verkligen till alla. Sexleksaker har varit kända för att se konstiga ut och inte riktigt ha den där stilrena looken som på alla våra andra saker.

Fun Factory är bra på att producera leksaker som man nästan vill ha framme. Designen är så snygg så att du inte kommer vilja gömma din produkt.

Det är viktigt att en sexleksak har en design som man tänder på då den fyller funktionen av upphetsning.

Produkten har till och med vunnit priser för sin design på en internationell gala. Vi lovar att du också kommer älska den.

Är Cobra Libre 2 uppladdningsbar?

Ja, det är en annan sak som gör produkten så fantastiskt smidig. Du får en USB-kabel med på köpet som gör att du enkelt kan ladda produkten vid behov.

Något som är problematiskt med många sexleksaker är att du måste komma ihåg att byta batteri. Tänk dig att du är redo för en het solo lek. Du är upphetsad och så redo att njuta. Så drar du igång din produkt och kommer igång. Helt plötsligt tar batterierna slut och du står utan njutning.

Detta kommer inte hända med din Cobra Libre 2 då du kan ladda den och alltid vara klar för nya äventyr.

Har Cobra Libre 2 en key lock funktion?

Nu kanske detta låter som något helt främmande så vi börjar med att förklara vad en key lock funktion är. Det är en funktion som förhindrar din produkt att starta av sig själv. Funktionen är otroligt smart och kan rädda dig från massor av pinsamma situationer.

Tänk att du har en ny sexpartner med över och helt plötslig går din mastubator igång i en byrålåda. Det finns nog få saker som kan förstöra stämningen mer än detta. Vem vill visa sin nya sexpartner alla sina dirty secrets? Hade jag upplevt detta hemma oss någon kan jag lova att jag hade lagt benen på ryggen.

Detta kan också vara bra om du ska resa med din produkt så den inte helt plötsligt börjar vibrera i resväskan. Du kan med andra ord undgå de pinsamma situationerna som annars skulle kunna uppstå i säkerhetskontrollen.

Hur använder jag Fun Factory Cobra Libre 2?

cobra i brug

Du för in din penis i produkten, som vi har nämnt passar de allra flesta penisstorlekarna. Före du för in din penis i Cobra Libre 2 rekommenderar vi att du använder vattenbaserat glidmedel på antingen din penis eller i produkten eller båda två. Främst rekommenderar vi att du tar det på din egen penis då det är mer komplicerat att göra det ordentligt i produkten.

När din penis är inne i produkten så ska du inte röra dig för att få den till att fungera. Många masturbatorer är inte automatiska vilket betyder att du ska föra din penis in och ut och fram och tillbaka. Med Cobra Libre 2 behöver du inte göra något allt sker automatiskt.

Du lutar dig tillbaka i en bekväm position och trycker på Fun knappen. Det sätter igång din produkt och efter det styr du de stimulerande vibrationerna med plus och minus knappen.

Du kan slappna av under hela upplevelsen och njuta av att du inte ska göra något.

Vad tycker kunderna om Fun Factory Cobra Libre 2?

Kunderna ger den 4 av 5 stjärnor vilket är väldigt högt. De flesta är med andra ord riktigt nöjda. Många älskar hur skönt och snabbt man kommer med de stimulerande vibrationerna.

Storleken är det som de flesta har problem med men det varierar verkligen från person till person. Några anser att den är för liten. Du ska dock ha i åtanke när du köper denna att den är gjord för att stimulera ollonet och behöver därför inte vara så stor.

De rekommenderar att du väljer det långsammaste vibrationsläget om du vill njuta riktigt länge. Du kan välja mer intensiva vibrationer om det är en snabb omgång du är ute efter. Det är med andra ord lätt att anpassa till vad du gärna vill ha utav din onani just vid det tillfället.

Fördelar:

 • Den är liten och smidig vilket gör den lätt att ta med på resan. Det gör även att den är otroligt lätt att förvara där hemma. Många vill ha sexleksaker som är lätta att förvara och gömma då det fortfarande kan vara lite tabu att äga en sexleksak. Så därför kan en diskret produkt betraktas som väldigt önskvärt.
 • Designen är snygg vilket är bra för din upphetsning.
 • Tillskillnad från många andra produkter så stimulerar den ditt känsliga ollon. Är du ute efter stimulering av ollonet är det definitivt produkten för dig.
 • Den passar nästan alla penisstorlekar då materialet är väldigt flexibelt. Någon gång kan det vara svårt att hitta onaniprodukter för män som passar alla då alla har olika storlekar på penis.
 • Det finns flera vibrationslägen på Cobra Libre 2 vilket gör att du kan anpassa produkten efter din njutning. Ibland vill man att det ska gå fort och ibland långsamt. Det blir ett äventyr för dig att leka med de olika inställningarna och hitta rätt för just din orgasm.
 • Den passar bra till nybörjare då vibrationerna inte är allt för intensiva och produkten är lätt att använda med sina tre knappar.

Nackdelar:

 • Många kunder skriver att det tar ett tag att hitta rätt stimulering. Flera vittnar om att först förstå hur skön den är efter att de har använt den flera gånger. Det kan med andra ord ta lite tid att komma igång och njuta.
 • Har du erfarenhet av liknande sexleksaker och vibrationer kan dessa kännas lite tama. Vibrationerna är inte så intensiva och kraftfulla som många av konkurrenterna. Dock är de flesta produkter inte gjorda för ditt ollon.
 • Den uppfattas som liten. Detta kan vara något positivt i förhållande till förvaring och diskretion men några män anser att den är trång. Materialet är flexibelt men det kan ta ett tag före du känner att den är bekväm. Den ska som sagt stimulera ollonet vilket gör att den inte behöver vara så stor som andra masturbatorer.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här