Recension – Fleshlight Vstroker Virtual Sex System

10

OBS! Fleshlight Vstroker Virtual Sex System säljs inte längre, men vi rekommenderar istället dessa produkter, de kan ses som en uppdaterad och bättre versioner  – Kiiroo Feel Alexis Fawx och Kiiroo Titan Feel Pornstar Masturbator.

Fleshlight Vstroker Virtual Sex System är en spännande produkt som erbjuder flera spännande möjligheter till onani.

Det här är en produkt du fäster på din fleshlight och sedan kopplar du in USB till din dator. Därefter registreras dina rörelser och kopplas samman med videos du får tillgång till för att uppleva en härlig onanisession.

Med Vstroker får du en onanisession utöver det vanliga. Efter den här recensionen gissar vi att det första du kommer att göra är att beställa hem en Fleshlight Vstroker Virtual Sex System.

Kolla in Kiiroo på Sinful!


  • Annorlunda onaniupplevelse
  • Enkel att använda
  • Går att variera sig både sett till fleshlight och film
  • Ingår ingen fleshlight
  • Endast 7 dagar gratis medlemsskap

Recension

Fleshlight Vstroker är troligen en av de mest innovativa sexleksakerna på marknaden och har verkligen höjt ribban för framtida produkter. Med Fleshlight Vstroker får du uppleva helt unika virtuelle sexupplevelser.

Det är nämligen så att du kommer få tillgång till videos som du kan se på din datorskärm där kommer du se dem du ligger med. Beroende på den takt du rör din fleshlight i så kommer även personen på skärmen röra sig, du kommer alltså kunna synka ditt sex. Om du använder tillräckligt med glidmedel, kanske till och med värmer upp din fleshlight i varmt vatten innan OBS! Ej se till att koppla bort Fleshlight Vstroker innan, så kommer det kännas nästintill en verklig sexupplevelse.

Kom ihåg att du behöver införskaffa en fleshlight själv, här kan du ta del av Sinfuls utbud. Vissa fleshlights är dock inte anpassade för att användas med fleshlight vstroker så se därför till att läsa på vilken som passar.

För att den ska fungera så finns det systemkrav, ibland kan det kräva att du uppdaterar för att det ska fungera. Systemkraven är: Windows System XP/XP64/Vista/Vista64/7 OS (senaste uppdateringen).

Vstroker har vunnit flera priser, däribland XHIBIZ Awards “Virtual sex product of the year”. Virtuellt sex är verkligen något som är högaktuellt och med det behöver inte vara svårare än att koppla på en v-stroker till din fleshlight.


Hur man använder Fleshlight Vstroker Virtual Sex System

Vi rekommenderar att du läser bruksanvisningen som tillkommer noga för att du ska veta hur du ska göra för just din dator. Därför kommer endast en generell beskrivning som berättar hur du i stora drag ska använda Fleshlight Vstroker.

Du behöver koppla in USB till datorn och följa instruktionerna för installation. Därefter skruvar du på din Vstroker på en fleshlight, se produktinformationen för att se vilka som är kompatibla. När detta är gjort så väljer du vilken film du vill kolla på och kombinera tillsammans med din onanisession. Sedan applicerar du en klick glidmedel både på din penis och din fleshlight och nu är det bara att köra.

Det som händer nu är de sexiga tjejerna du ser på skärmen kommer att stimuleras i den takt du rör din fleshlight. Så nu är upplevelsen bokstavligen i dina händer, du väljer vad du är sugen på och hur det ska gå till.

Ska ni ha en lugn och passionerad stund eller ska det gå vilt och hett till? Allt är en smaksak, det finns varken rätt eller fel, vstroker fleshlight för dig som vill ha allt och lite till.

För vem rekommenderas Fleshlight Vstroker Virtual Sex System

Fleshlight Vstroker passar dig som vill ha spännande onanisessioner samt gillar innovativa och kreativa sexleksker. Upptäcker du att Fleshlight Vstroker verkligen var din grej så rekommenderar vi att du spanar in Kiiroos sexleksaker. De är alltid före alla andra med sina spännande produkter.

Gillar du att ha kontroll, gillar du teknik och gillar du onani så är Fleshligth Vstroker sexleksaken för dig!


Vad tycker andra kunder?

Det finns flera som uppskattar Fleshlight Vstroker, det är dock flera som önskar att det fanns möjlighet att koppla ihop med ett par 3D glasögon. Annars så lever den upp till förväntningarna.

Den används främst utanför Sverige, hittills verkar inte svenskar ha fastnat så mycket för marknadens interaktiva sexleksaker men det är nog bara en tidsfråga.


Sammanfattning

Om du vill hitta något nytt och spännande så är Fleshlight Vstroker Virtual Sex System ett perfekt sätt att göra sexleksaker roligare. Åtminstone dina fleshlights.

Du kopplar enkelt ihop den med en fleshlight och sedan kopplar du in USB till datorn, därefter kommer den att känna av dina fleshlight-drag och du kommer i takt med dem se hur du penetrerar personen på skärmen.

Virtuella upplevelser blir mer och mer vanligt så det var bara en tidsfråga innan även sexleksakerna erbjöd denna typ av upplevelse. Det är perfekt för singelpersonen som inte hittat någon men önskar sig en. Eller för den som befinner sig i en distansrelation och behöver en tillfällig sysselsättning. Varför inte låta din partner välja ut vem du ska ha sex med, kanske är det något som visar sig tända din partner extra mycket?

Återförsäljare Pris
Sinful Se Kiiro Feel Alexis Fawx
Sinful Se Kiiroo Titan Feel Pornstar Masturbator

 

Eftersom produkten har slutat säljas så rekommenderar vi att du kollar in Kiiroos produkter, de är alltid ute med de senaste uppfinningarna på marknaden och det finns många roliga projekt att ta del av.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här