Recension – Drak Dildo

41

Trots att det finns ett ganska stort antal realistiska dildos är det vissa som är ute efter någonting lite mer fantasy-inspirerat. Om du är en av dessa personer bör du fortsätta att läsa. I den här artikeln ska vi trots allt kika närmare på en viss spännande drakdildo vid namn The Realm Draken Lock-On Dildo som kan ge dig en mycket unik upplevelse jämfört med ordinära verklighetstrogna dildos.

Både utseendet, texturen och färgen är unika och detaljerade för att se till så att dildon är lika härlig att använda som den är att titta på. Du får därför stor nytta av en drakdildo som antingen ett ornament i form av ett inredningskomplement eller en skön sexleksak. Kanske väljer du till och med att ge bort leksaken som en gåva till någon som du tycker om! Ta reda på mer om The Realm Draken Lock-On Dildo nedan för att se om den blir rätt för dig.

Drak dildo

Fleshlight guys mick blue dildo

Se priset här

The Realm Draken Lock-On Dildo är en drak dildo som har allt och lite till att bjuda på. För att kännas bekväm mot huden är den tillverkad av lent silikon, men det är just utseendet som får den här dildon att stå ut i mängden. Både ollonet, skaftet och basen är mycket noga detaljerade med fräcka mönster och texturer som du definitivt kommer att älska att utforska. Värt att veta är också att detta är en drak dildo som är ftalatfri, latexfri och paraffinfri.

Den fulla längden ligger på 19 cm, men det är 16,5 cm som kan föras in. Sexleksaken uppmäter 4 cm i diameter och den kan fästas i en harness om det skulle vara så att du och din partner vill njuta av fantasy-inspirerade strapon-lekar tillsammans. Som en extra fräck fördel finns det ett tillbehör som kan beställas separat och som går under namnet The Realm Drago Lock-on Svärd. Precis som det låter är det här tal om ett detaljrikt och helt underbart svärdfäste som du fäster din drak dildo i om du vill utforska helt andra typer av lekar som bara en fantasy-dildo blir perfekt till.

Fördelar

Det finns mer än några få fördelar med att satsa på en drakdildo som The Realm Draken Lock-On Dildo, och särskilt om du älskar fantasy-dildos. Det ljuvliga silikonet som leksaken är tillverkad av garanterar en len och skön upplevelse vid både vaginal och anal penetrering. En ytterligare stor fördel är den vattentäta aspekten av denne drakdildo. Du behöver därför inte känna dig begränsad, utan kan själv välja om du hellre drar nytta av dildon på torra land, i duschen eller i badkaret.

Det finns också ett flertal användningsområden tack vare att dildon är harnesskompatibel, så den är fin att både titta på, att använda själv som en sexleksak under onanisessionerna och att dra nytta av som en strap-on leksak tillsammans med partnern. Kan det bli bättre än så?

Nackdelar

Den enda mindre nackdelen med en drakdildo i silikon är att silikonbaserade glidmedel kan förstöra produkten i längden. Det är därför viktigt att du endast använder dildon tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel så att du tar det säkra före det osäkra.

Utöver detta finns det dock inga större nackdelar att hitta, och i slutändan handlar det om preferens. Föredrar du realistiska dildos som kommer så nära den äkta varan som möjligt? Då kanske detta inte är den rätta leksaken för dig. Om du dock föredrar fräcka fantasy-dildos i form av en detaljerad drakdildo med en spännande struktur: då har du sannerligen hittat rätt!

Första intryck

Det första intrycket när man riktar blicken mot The Realm Draken Lock-On Dildo är sinnet för detaljerar som tillverkaren måste ha. Det finns så många fräcka mönster som pryder hela denne drakdildo, och det är utan tvekan imponerande vad som har åstadkommits. Inte går det heller att missa hur silkeslen dildon är tack vare silikonet som har dragits nytta av för att framställa leksaken. Det är en riktig fröjd att ta fram en unik drakdildo som den här när det är dags att göra solostunderna eller parlekarna med partnern lite mer intressanta.

Upplevelse

Att använda The Realm Draken Lock-On Dildo är möjligt både för de som har tidigare erfarenhet av dildos och för de som är nybörjare inom världen av sexleksaker. Dildon har som sagt en införbar längd på 16,5 cm tillsammans med en diameter på 4 cm, vilket gör den användarvänlig för de flesta. För en lite extra härlig känsla har denne drakdildo även en skön struktur med sitt markerade ollon och många intressanta detaljer. Det är svårt att inte älska leksaken oavsett om man drar nytta av den själv eller med partnern.

Hur man använder Drak dildo

The Realm Draken Lock-On Dildo är en drakdildo som effektivt kan användas på flera olika sätt. Det första som du dock bör göra är att beställa ett vattenbaserat glidmedel så att du har det redo när din drakdildo anländer. Såsom tidigare nämnt ska du inte använda dig av ett silikonbaserat glidmedel då det här kan slita på silikonprodukter.

Applicera glidmedlet över din drakdildo och för sedan in den vaginalt eller analt i den takten som du föredrar. Du väljer själv om dildon ska dras nytta av på torra land i exempelvis sovrummet och vardagsrummet eller om du hellre vänder dig till badkaret och duschen där dildons vattentäthet är händig.

Du behöver dock inte bara använda din drakdildo som den är, utan den kan också fästas i antingen en harness eller The Realm Drago Lock-On Svärdsfäste för att göra upplevelserna tillsammans med din partner lite extra fräcka. Det finns med andra ord en värld av möjligheter som går att utforska tack vare en drakdildo såsom The Realm Draken Lock-On Dildo.

Rekommenderat till

Denne drakdildo rekommenderas till de som är intresserade av att testa på någonting nytt och unikt. Ordinära naturtrogna dildos må vara härliga, men inte finns det någonting fräckare än en fantasy-dildo som kan sättas fast i ett svärdliknande fäste för att ge den där äkta känslan av att befinna sig i en fantasivärld. Om detta låter intresseväckande för dig bör du utan tvekan testa på en drakdildo. Sexleksaken är förvånansvärt billig, så det kommer inte att göra ont i plånboken.

Tack vare storleken är det möjligt för en majoritet av personer att dra nytta av denne drakdildo. Kanske har du lång erfarenhet av dildoanvändning eller så letar du efter din allra första dildo. Oavsett vad kan du få stor glädje av den här produkten, så ta chansen redan idag och testa på någonting helt unikt. Sexleksaken blir en perfekt present till dig själv eller någon som du tycker om, och det är upp till dig om du vill använda den på egen hand eller beställa några av tillbehören för parlekar som får det att hetta till lite extra.

Sammanfattning

När allt är sagt och gjort kommer du inte att ångra köpet av en drakdildo. Till ett förvånansvärt billigt pris får du en sexleksak med en fantastiskt detaljerad struktur och mönster som varierar från ollonet hela vägen ner till basen. Den snygga blåa färgen är bara pricken över i:et för de som älskar en fräck fantasy-look. Inte är det heller bara utseendet som gör dildon eftertraktad, utan också materialet som den är framställd i. Silikon är silkeslent mot huden, och tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel kan det knappast bli bättre.

Gällande formen är denne drakdildo fast nog för att hålla sin stående form, men ändå flexibel nog för att få den där sköna målinriktade stimuleringen som du drömmer om. Du kan avnjuta dildon i både vått och torrt då materialet är vattentätt, och det går lika bra att dra nytta av leksaken själv eller med någon som du håller kär.

Glöm inte att också titta på de olika tillbehören för att ta lekarna och rollspelen till en helt ny nivå. Med hjälp av en harness eller det fräcka svärdfästet som går att beställa kan ni fullända alla stunderna i sovrummet tillsammans!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här