Dildo Ball – Bästa i test

48

En dildo ball är en spännande typ av sexleksak som du kan rida på samtidigt som du penetreras av en dildo. Du får med andra ord din livs åktur med en fräck sexmöbel som kan avnjutas själv eller under parlekarna. Vi ska nedan ta en lite närmare titt på olika sorters dildo balls för att ta reda på vilka de bästa varianterna är. Ta även gärna tillfället i akt och klicka här för ytterligare sexmöbler som är väl värda att kika på, och om du specifikt älskar att rida i sexgungor kan du klicka nu för en händig topplista över de bästa sexgungorna.

Se Sinful produkter här

Se MShop produkter här

Se Joyland produkter här

TESTVINNARE – Frisky Sit-and-Ride uppblåsbar sits med vibrerande dildo

fetish fantasy oppustelig sex ball med dildo vibrator

Se priset här

Gör dig redo för en fantastisk ridtur som du sent ska glömma. Fetish Fantasy Uppblåsbar Sex Ball med Dildo Vibrator är en fräck dildo ball med en härlig dildovibrator högst upp, så du får möjligheten att rida på en skön boll samtidigt som du penetreras av en härlig dildo.

Fördelar:

 • Dildo ball som är tillverkad i sköna material
 • Härlig dildovibrator högst upp
 • Mycket enkel att förvara efter användning

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

Min personliga upplevelse

Denne dildo ball med sin bekväma vinylyta blåses enkelt upp och kan sedan ridas på. Med handtag på vardera sidan får du ett bra grepp om bollen, och dildovibratorn högst upp styrs med hjälp av en medföljande fjärrkontroll.

Rekommenderat till

Oavsett om du har gott om utrymme eller inte är detta en bouncy ball dildo som kommer att passa dig. Det är nämligen lätt som en plätt att tömma bollen på luft efter användning för smidig förvaring.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Njut av en fantastiskt högkvalitativ dildo ball som den här med många positiva aspekter att skryta om. Med smidiga handtag på sidan om bollen blir det enkelt att hålla sig på plats, och med en snygg naturtrogen dildovibrator högst upp kan du vara säker på att du får många härliga stunder. Använd fjärrkontrollen för att styra vibrationerna och börja njuta av din underbara dildo ball med sin lena vinylyta.

TILL NYBÖRJAREN – You2Toys G- och P-Spot Sexmaskin

you2toys g og p spot sexmaskine

Se priset här

Här kommer inte bara en helt vanlig bouncy ball dildo, utan en fräck sexmaskin med hela tre medföljande dildos. Fäst den som du föredrar i maskinen, justera hastigheten på själva maskinen och börja din ridtur!

Fördelar:

 • Härlig sexmaskin med flera olika hastigheter
 • Tre dildos i olika former ingår
 • Behaglig att sitta på

Nackdelar:

 • Batterier till vibrationer måste köpas separat

Min personliga upplevelse

You2Toys G- och P-Spot Sexmaskin är en utomordentlig maskin med flera olika dildos och hastigheter för att se till så att man alltid får den typen av njutning som passar en perfekt. Kanske föredrar man sakta rörelser, snabba rörelser, vibrationer, en rak dildo, en böjd dildo eller en dildo med textur. Oavsett vad kan den här sexmaskinen leverera.

Rekommenderat till

Det spelar ingen roll om du har någon tidigare erfarenhet av att använda en bouncy ball dildo eller sexmaskiner i allmänhet: den här produkten är lättanvänd och bjuder på stor mångsidighet som du inte vill missa.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

You2Toys G- och P-Spot Sexmaskin må inte vara en vanlig dildo ball, men den har otroligt många fördelar att ge användaren. Produkten är en aning dyr, men det som du får är fantastiskt hög kvalitet.

DEN BILLIGA – You2toys Like a Sex Machine

you2toys like a sex machine

Se priset här

Nästa spännande typ av dildo ball i form av en sexmaskin är You2toys Like a Sex Machine. Den här produkten kommer utrustad med två naturtrogna dildoar som du kan välja mellan där den ena har en fräck textur för extra känsla. Sexmaskinen i sig själv kan bjuda på 300 stötar i minuten för en otrolig upplevelse i sovrummet.

Fördelar:

 • Två dildos ingår
 • Sexmaskin som bjuder på 300 stötar i minuten
 • Skönt säte att sitta på

Nackdelar:

 • Ganska dyr

Min personliga upplevelse

Om du vill ha en dildo ball eller sexmaskin som håller hög standard bör du titta hit, för den här fantastiska maskinen kan ridas på medan den bjuder på 300 stötar i minuten. Det ger verkligen en underbar känsla som sent kommer att glömmas.

Rekommenderat till

Detta är en sexmaskin eller dildo ball som rekommenderas till de som är trötta på att själva föra dildon ut och in med handen. Låt en fräck maskin fixa njutningen åt dig och välj vilken av de två dildoarna som du vill använda.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Det bästa köpet jag gjort! Otroliga orgasmer, olika ställningar kan man köra. Variera med andra saker är också en super bra idé. Mina mest välspenderade pengar. Sugen på en maskin till.”

Sammanfattning

Med ett mjukt säte, en sprutfunktion, två dildos, 300 stötar per minut och användning utan behov av batterier kan det knappast bli bättre än så. Om du är villig att betala det lite dyrare priset kommer den här sexmaskinen aldrig att svika dig.

MEST POPULÄRA – Sit & Love Vibrating Chair

sit love vibrating chair

Se priset här

Rid på en mjuk och härlig dildo ball i form av en uppblåsbar kudde med en vibrator högst upp. Kudden kan bära upp till 100 kg och du styr vibrationerna med hjälp av en medföljande fjärrkontroll. Kom bara ihåg att köpa batterier till fjärrkontrollen separat.

Fördelar:

 • Händig upplåsbar kudde med handtag på sidan
 • Skön vibrerande dildo högst upp
 • Kan lätt tömmas på luft för smidig förvaring

Nackdelar:

 • Batterier säljs separat

Min personliga upplevelse

Denne dildo ball är smidig på många sätt och vis. När du inte använder den kan kudden tömmas på luft för att ta upp ett minimalt utrymme. När det sedan är dags att använda din dildo ball gäller det bara att blåsa upp kudden och sedan använda fjärrkontrollen för att starta vibrationerna i dildon.

Rekommenderat till

Om du vill ha din livs åktur på en skön kudde som bjuder på härliga vibrationer är just det här rätt produkt för dig. Inte heller nog med att det är en effektiv dildo ball, utan den är dessutom mycket prisvärd för stor valuta för pengarna.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Sit & Love Vibrating Chair är en utmärkt dildo ball för när du vill ta onanistunderna till en ny fräck nivå. Bara sätt dig på kudden och stimuleras av den vibrerande dildon.

DEN FRÄCKA – Liberator Bonbon Toy Mount Svart

Liberator bonbon toy mount svart

Se priset här

Nästa spännande leksak är Liberator Bonbon Toy Mount Svart, en kudde som antingen kan användas som en sexmöbel under de fräcka parlekarna med din partner eller som en sexmöbel. Köp dildos eller vibratorer separat och fäst dem in hållaren högst upp på kudden för den ultimata ridturen som du kan avnjuta på egen hand eller med partnern.

Fördelar:

 • Perfekt stöd vid samlag och parlekar
 • Dildo eller vibrator kan fästas i den för sköna ridturer
 • Fukttåligt

Nackdelar:

 • En aning dyr

Min personliga upplevelse

Den behagliga kudden är fylld med härligt skum för att vara bekväm att både sitta och ligga på. Förvandla den snabbt till en dildo ball genom att fästa en dildo eller vibrator i hållaren och njut av en skön åktur. När kudden inte används vid onanistunderna på egen hand kan du ha den som stöd under samlag för att ligga mot eller på.

Rekommenderat till

Denne kudde eller potentiella dildo ball passar både män och kvinnor som vill göra upplevelserna i sovrummet lite extra spännande. Du kan antingen ha kudden under dig som ett stöd eller rida på den med en dildo i mitten.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

När allt kommer till kritan är detta en sexmöbel som gör under i de flesta sovrummen, och visst är den enkel att förvara tack vare sitt diskreta utseende som helt enkelt påminner om en svart kudde. Testa på produkten och se om den blir rätt för dig och din partner.

DEN LYXIGA – Pipedream Fetish Fantasy Inflatable Hot Seat

Pipedream fetish fantasy inflatable hot seat

Se priset här

En sista dildo ball som vi ska kika på är Pipedream Fetish Fantasy Inflatable Hot Seat. Den här sexmöbeln ger stor valuta för pengarna och är en uppblåsbar kudde som du kan rida på med en vibrator i mitten.

Fördelar:

 • Skön uppblåsbar kudde som är bekväm att rida på
 • Handtag på vardera sida för stabilisering
 • Vibrerande dildo ingår

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

Min personliga upplevelse

Min upplevelse av denne dildo ball är ingenting annat än positiv. Den sköna vibrerande dildon styrs med hjälp av en fjärrkontroll som ingår i paketet, och när kudden väl har använts färdigt tömmer man bara sin dildo ball på luft. Då kan den förvaras utan att ta upp något större utrymme.

Rekommenderat till

Pipedream Fetish Fantasy Inflatable Hot Seat rekommenderas till de som är trötta på de gamla vanliga onanisessionerna och gärna vill krydda till lekarna. Rid på en skön dildo ball med handtag på vardera sida som har en fräck vibrerande dildo högst upp. Bättre kan det knapp bli.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Välj denne dildo ball och få inte bara ett uppblåsbart säte som är bekvämt att rida på, utan också en skön vibrerande dildo som kan ta dig hela vägen till explosiva orgasmer!

Summering

Nu har vi kikat färdigt på de många olika dildo balls och andra fräcka sexmaskiner som kan ta ditt sexliv och onanisessionerna till helt nya höjder. Såsom du kanske har märkt genom att kika på listan finns det dildo balls i många olika prisklasser och med varierande funktioner, så vad du i slutändan väljer beror mycket på var din budget ligger. Du kan exempelvis satsa på en ganska dyr variant såsom You2Toys G- och P-Spot Sexmaskin där du får hela tre dildos i olika former att leka med och ett skönt säte att sitta på.

Om du har en lite tajtare budget kanske du istället vill vända dig till en produkt såsom Pipedream Fetish Fantasy Inflatable Hot Seat. Här får du bara en dildo och en dildo ball i paketet, men de sköna upplevelserna som produkten bjuder på kommer att uppskattas i alla lägen. När allt är sagt och gjort har vi alla olika preferenser, så klicka dig in på just den sexmaskinen eller sexmöbeln som har fångat upp ditt intresse. Njut sedan av den antingen på egen hand när onanisessionerna ska kryddas till eller bjud in partnern till lekarna!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här