Recension – Caesar 2.0 Love Machine Sexmaskin

101

Vilken Succé. Caesar 2.0 Love Machine Sexmaskin är en älskare du bara kunde drömma om. Men nu kan Caesar faktiskt bli din. En älskare som bara finns till för att behaga dig.

Ta full kontroll över vad Caesar ska göra mot dig. Om du föredrar en penis eller vagina så finns båda valmöjligheterna.

Ta full kontroll över vilken position Caesar ska tillfredsställa dig i. En av funktioner är att det går att byta vinklar.

Ta full kontroll över hur snabb Caesar ska vara. Det tillkommer en kontroll där du kan välja hastighet rent utefter din önskan.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset
Caesar 2.0 Love Machine Sexmaskin


Fördelar

  • Realistisk känsla
  • Tystlåten
  • Enkel att använda med fjärrkontroll
  • Bred hastighetsvariation vilket maximerar njutningen

Nackdelar

  • Inte särskilt diskret
  • En aning skakig vid högre hastighet
  • Osmidig med sladdar

 


Recension

Första intryck

För mig som aldrig haft en sexmaskin förut var jag lite förskrämd med tanken på att ha en stor liknande gymmaskin i mitt sovrum. Jag vart glatt förvånad när jag till min häpnad monterade upp Caesar 2.0 Love Machine Sexmaskin och insåg att den inte var så farligt stor. Den smakfulla rosa färgen fick den dessutom att se mer lekfull ut.

Nyfikenheten kickande in och jag justerade armen och sköt maskinen under sängen. Det ingår en vagina masturbator och en dildo, verkligen eftertänkt att vara inkluderad efter allas olika behov.

Den var rätt enkel att flytta runt och bära på vilket var till lite förvåning. Maskinen kändes stabil och inget som glider från händerna, så att ha den under madrassen var inte heller något problem. I första anblick så var maskinen till mycket belåtelse.

Upplevelse

I stundens hetta och rätt sinnesstämning så testade jag produkten. Jag slöt ögonen och det var svårt att inte fantisera om att det var en verklig person. Dildons material och den automatiska rörelsen gjorde hela upplevelsen så verklighetstroget. Det var inget problem att byta ställning heller då det gick att justera armens vinklar.

Dock så blev det rätt enformigt med hastigheten och att man manuellt måste byta hastighet med fjärrkontrollen. Det hade varit en bra idé att ha valmöjligheter med olika mönster. Caesar 2.0 Love Machine Sexmaskin hade kunnat täcka ännu en målgrupp om de valt att utveckla en app, vilket hade varit en ”game changer” för distansförhållande.

Dildon är 18 cm och för mig är det en lagom storlek, 16,5 cm införbar längd. Masturbatorn testade jag inte men den har ett penetrationsdjup på 10 cm.

Dildon var väldigt mjuk och len men ändå hård och jag använde vattenbaserat glidmedel för att mjukstarta då jag var lite nervös. Men efter en stund blev hela min kropp i någon typ av trans då jag inte behövde göra något jobb men bara få njutning.

Caesar 2.0 Love Machine Sexmaskin

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Jag, liksom många andra kvinnor, kan inte komma genom endast penetration så jag använde en vibrator mot klitoris samtidigt som jag blev penetrerad av Caesar. WOW. VILKEN. SUCCÈ. Sådan typ av njutning har jag inte upplevt på ett bra tag. Kanske någonsin. Det fick mig att komma flera gånger. Nu efter jag provat sexmaskinen Caesar så längtar jag alltid bort mig på jobbet att få komma hem till en väntandes älskare. Jag är positivt överraskad och jag kan stolt välkomna Caesar till min samling.

Hur man använder Caesar 2.0 Love Machine Sexmaskin

Caesar 2.0 Love Machine Sexmaskin är simpel och enkel att använda. Placera den under sängen eller under madrassen då dess platta bas är utformad för detta. Dess låg vikt aluminiumstänger gör produkten stabil. Man kan justera ställningens höjd från 15 cm till 56 cm med hjälp av ett fjäderstift.

Ställningen har också 180 graders vinkeljustering för att enkelt hitta en favoritposition. Med fjärrkontrollen kan du även bestämma från 15 till 130 stöt per minut.

Jag skulle rekommendera att använda glidmedel till men var noga vilken typ av glidmedel du använder så den är kompatibel till dildon/masturbatorn. Jag skulle även rekommendera att använda andra leksaker samtidigt för att nå höjder av nöje och tillfredställelse du aldrig kunde ana om.

Återförsäljare Pris
sinful Se priset

Rekommenderat till

Caesar 2.0 Love Machine Sexmaskin är för singelpersonen som söker en ny nivå av närhet eller paret som söker en tredje älskare i sängen. Starkt rekommenderat till folk som vill krydda till sitt sexliv och vidga sina vyer.

Till paret som alltid velat testa en trekant hade detta kanske hjälpt en bit på vägen för att få ett känn på en tredje part i sängen.

Eller till paret som tappat gnistan och behöver testa något nytt.

Det säger andra kunder

Enligt andra kunder så säger många att Caesar 2.0 Love Machine Sexmaskin är enkel att använda, väldigt tyst, enkel att hålla ren och en tilltalande design. Vissa tycker även att den är enkel att packa ner och förvara där hemma.

Sammanfattning

För att sammanfatta Caesar 2.0 Love Machine så krävs det att man är öppen för att ta emot all kärlek den kan ge en. Min upplevelse är att den var enkel att använda. Tillsammans med andra leksaker så är den oslagbar och därför vill jag ge den mitt högsta betyg.

Dock så lever vi i moderna tider och det krävs att sexleksaker ska vara mer innovativa för att få toppbetyg. Så vad är det jag inte är riktigt nöjd med? Gör Caesar 2.0 Love Machine Sexmaskin mer digital som i form av en app som t.ex Lovense Lush vibratorn som har en bluetooth driven fjärrkontroll i form av en app på telefonen. I appen finns det även olika mönster den vibrerar i. Det önskar jag hade funnits i Caesar 2.0 Love Machine Sexmaskin.

Det är ingen vibrator i Caesar 2.0 Love Machine Sexmaskin men jag menar t.ex rörelsemönstret, att hastigheten kunde variera automatiskt precis som en riktig människa.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här