Recension – Baseks Klassisk Analplugg

21

Inte så liten, är min första tanke, undrar hur Baseks Klassisk Analplugg känns att testa. Det visar sig vara långt mer än jag kunde föreställa mig. Upptäcker även under testets gång hur bra Baseks Klassisk Analplugg är tack vare sugkoppen när man har ett badkar att leka med den i. Och vilken skön känsla av att bli uppfylld som den ger tillsammans med andra, såväl leksaker som kuk-person.

Baseks Klassisk Analplugg är väldigt avlång och det är mer att den smalnar av mot basen än att det är en markerad avfasning. Som en kurvad midja till skillnad från en tydlig och markerad timglasform som många andra modeller har. Det gör dock att den känns ordentligt, fyller upp skönt och går att ha inne länge utan ömhet. Tycker om när det känns mycket och skulle gärna se att den hade lite mer tyngd i sig också.

När den sitter på väggen styr jag lätt in den i rumpan själv vilket uppskattas av min partner och gör duschen extra lång när vi leker igen. Vi är efteråt eniga om att det är en bra produkt att träna med, utmärkt som uppvärmning innan något större saker som en dildo eller hand förs in också.

Lila Testare
“Jag heter Lila och det är jag som skrivit recensionen. Hoppas du tycker om den!”
Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Fördelar

  • Lätt och mjuk – perfekt på resan
  • Basen fungerar som sugkopp
  • Skönt rundad form
  • Lätt att föra in.
  • Färgen – om man gillar knallrosa och vill kunna hitta den lätt
  • Fungerar även som studsboll och krok för lätta saker.

Nackdelar

  • Lite tjock i basen för att stanna inne
  • Materialet är plast
  • Färgen – knallrosa är inte för alla

Recension

Första intryck

Det levereras ett litet oansenligt brunt paket hela vägen hem till min dörr. Väldigt smidigt. En liten, lätt och väldigt anonym låda, vad kan dölja sig däri? Skakar lite på det. Något rasslar inuti. Öppnar och tar upp den genomskinliga plastförpackningen och granskar den innan jag bryter mig in i plastförpackningen den är inkapslad i, den som i en nästan självlysande knallrosa blomknopp – en buttplug eller analplugg.

Baseks Klassisk Analplugg är mycket lättare än jag förväntat mig och kollar förpackningen om vad den är tillverkad i för material, någon typ av plast visar det sig. Den ser lite geléaktig ut men mest för att den är mjuk och lätt transparent, den känns fast och skön i handen.

Hade dock föreställt mig att Baseks Klassisk Analplugg skulle kännas hårdare. Tyngre. Tänker att det kan vara en fördel om man vill ta den med sig. Och att den kan användas på många fler sätt än bara analt. Med andra ord flexibel på alla tänkbara vis. Precis som jag.

Upplevelse

Första gången halvlåg jag på rygg mot kuddar i sängen och så snart det började bli lite skönare åkte Baseks Klassisk Analplugg ut. Det är mycket muskler i bäckenbotten som jobbar samtidigt i den ställningen. När det hänt ett par gånger gav jag upp och kom utan den inne.

Andra försöket låg jag mer på sidan och det fungerade bättre. Det kunde jag lättare komma åt och peta till den ordentligt för att den skulle hålla sig inne och vinkeln blev annorlunda.

Baseks Klassisk Analplugg

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Andra ställningar = annan muskelaktivering. Vid båda tillfällen använde jag sen dildo vaginalt efter ett tag samtidigt som jag hade den inne analt. Tycker om mycket känsla, extra allt, och bor man själv behövs det utrustning för att uppnå det som önskas. Min tanke är att det som gör den lätt att föra in också är en nackdel då det gör att den lätt glider ut.

Den är väldigt mjuk och lätt och är helgjuten i samma material. Baseks Klassisk Analplugg blir dock hal och en smula svårhanterlig med glidmedel på. Det är en av anledningarna till att jag vet att den studsar som en gummiboll och kommer tillbaka, för att citera M.A. Numminens låt.

Och det ska alltid vara mycket glidmedel när rumpan är inblandad. När jag googlar plastsorten TPE visar det sig vara en som också används till just leksaker. Andra sorters leksaker alltså. Men det viktigaste är att den är fri från så kallade ftalater som jag läst kan vara mindre bra för kropp och miljö.

Tredje gången tar jag med den till en kukförsedd partner. Han vill ha den i sig samtidigt som han knullar mig. För honom håller den sig snällt på plats oavsett om han ligger på rygg och jag rider hans kuk, om han är överst eller när han står på knä och tar mig bakifrån. Han har samma upplevelse som jag med att den fyller ut skönt.

Baseks Klassisk Analplugg

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Vi testar även teorin om att den hjälper till att mjuka upp ringmuskeln för att kunna ta emot min strap-on lättare. Visar sig fungera alldeles förträffligt. Från fingrar till dildo via analplugg. Jag får ett infall och stoppar den använda pluggen i en kondom som jag knyter ihop. Voilá en ren leksak som kan användas igen och är lagom att få in i slidan, kan vara lite trångt om plats när jag redan har dildon på plats i mitt harnesk annars.

Det blir precis lagom stimulans mot slidmynning och det är nog tur att vi befann oss på en plats utan nära grannar på andra sidan väggen. Det blir väldigt skönt för oss båda. Efteråt tvättar vi både Baseks Klassisk Analplugg och oss själva i duschen.

Hur du använder den

Använd Baseks Klassisk Analplugg tillsammans med ett bra glidmedel, gärna silikonbaserat som håller längre än helt vattenbaserade. Finns även blandningar med både silikon och vatten – prova dig fram till favoriten. Ligg gärna på sidan eller mage när du sätter in den, på rygg med lite uppdragna ben krystas den lättare ut.

Sätt en klick glid på den eller ta i handen och smörj in den och runt analmynningen. Känn dig sakta för. Ett bra grepp är att hålla den mellan tummen och långfingret i ”midjan” för att styra in den rätt och trycka på långsamt med pekfingret.

När du håller något mot analöppningen retas nerverna och anusmuskulatur öppnar sig. Det är en reflex och vad som gör ont är när du försöker trycka på för fort och med för lite glidmedel. Rumpan tillverkar inget eget och behöver hjälp.

Tryck i basens mitt för att fördela trycket på rätt sätt, stadigt genom hela. Se till att Baseks Klassisk Analplugg kommer in ordentligt och att du känner basen mot öppningen, då är den helt inne.

Baseks Klassisk Analplugg

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Långsamt och följsamt är bäst. Att bit för bit tränga in när muskeln öppnar upp, sen gör sammandragningen att det kan gå snabbt på slutet. När bredaste delen glidit in. Det är också det som gör det till en helt annan upplevelse med en mer rakt formad leksak som spänner ut och håller ”öppet” på ett annat sätt.

Ett tips som kan underlätta om det är svårt att nå dig själv är att utnyttja basens utformning som sugkopp och sätta den i badkaret eller duschen och få det att kännas som att det inte är du själv som trycker in den.

Att använda anala leksaker i våtutrymmen underlättar även rengöringen, både av dig själv och leksaken efter användning. Och med sugkoppen är den bara att sätta på tork på kaklet eller i handfatet. Se bara till att ha halkskydd i duschen om du använder glidmedel med silikon! Det vattenbaserade löser snabbt upp sig och kan vara säkrare.

Rengör och desinficera efteråt, med tvål och vatten eller speciella rengöringsmedel som även verkar bakteriedödande. Det är viktigt med hygienen och vi har både vår unika tarmflora att skydda och om du delar leksaker med andra olika överförbara infektioner att undvika.

Undvik att förvara nära andra leksaker, ha en egen påse för den. Materialet är en smula poröst eller geléliknande och den typen brukar ha väldigt lätt för att ta åt sig färg från andra liknande material. Det kan även bli en kemisk reaktion med andra plaster med effekten att den deformeras.

Baseks Klassisk Analplugg

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Rekommenderat till

Alla som vill prova en anal upplevelse och som vill packa något lätt som syns väl i en mörk miljö.

Använd själv och/eller med andra.

Speciellt bra för den som testat med finger och nu vill få en lite större känsla.
Utmärkt uppvärmning med Baseks Klassisk Analplugg innan pegging.

Det säger andra kunder

Jag var skeptisk till att prova analsex först men efter att ha haft Baseks Klassisk Analplugg här inne är jag helt såld, kan varmt rekommendera. Men glöm inte glidmedel när du beställer!

Det här är den första analpluggen som jag och min pojkvän försöker. Den gör vad den ska och känslan är jättebra, dock har vi upplevt att den lätt glider ur när vi har slidsex samtidigt. Kvaliteten på produkten är bra, och för priset kan du inte klaga alls!

Lagom storlek och rätt söt med. Baseks Klassisk Analplugg funkade bra som förberedelse inför min killes kuk.

Baseks Klassisk Analplugg

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Väldigt söt och fin plugg, i ett ganska bra material. Lätt att sätta in, men kräver ganska mycket glid. Men väl i sitter den otroligt skönt. Den enda riktiga nackdelen är ju att basen/”plattan” är rund, vilket innebär att den börjar skava om man har den i en längre stund.

Sammanfattning

En rolig och lätt leksak att utvidga den anala erfarenheten med, på egen hand eller i sällskap.

Baseks Klassisk Analplugg får tre av fem stjärnor från mig.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här