Recension – Alien Fleshlight

13

OBS! Alien Fleshlight säljs inte längre, men du kan hitta andra spännande fleshlights och pocket pussies på Mshop eller Sinful.

Så, du är nyfiken på den färgstarka “Fleshlight Alien” som lovar dig en utomjordisk upplevelse.

Fleshlight Freaks Alien står omedelbart ut bland andra fleshlights, det kan man lugnt säga. Designen är väldigt kreativ, och Alien är en del av Freaks serien–där du bland annat hittar en Dracula Fleshlight och en Zombie Fleshlight.

Med en intensiv blå färg, en unikt formad öppning med två klitorisar och en intensiv insida med olika mönster och texturer. Om du fantiserat om att ha sex med en alien kommer denna fleshlight definitivt fånga din uppmärksamhet! Här finns allt som du behöver veta om denna Alien Fleshlight och om den känns lika spännande som den ser ut eller inte.

Jag har testat att använda Alien Fleshlight och skriver i den här recensionen om vad jag egentligen tycker om denna unika leksaken för män.

Alien Pocket Pussy

Kolla in Fleshlights på Sinful!


Fördelar

  • Sexig leksak för dig som fantiserar om utomjordiskt sex.
  • Utmärkt kvalitet; leksaken håller länge.
  • Mjuk hud som känns realistisk.
  • Olika spännande texturer på olika delar av fleshlighten.
  • Du kan själv justera sug efter behov.

Nackdelar

  • Öppningen är inte så tajt.
  • Lite väl udda för många.
  • Svår att rengöra.

Recension

Min Upplevelse med Alien Fleshlight

För det första kom Alien Fleshlight med det lilla extra; förutom själva leksaken får du också med ett litet paket med glidmedel och en skötselguide. Eftersom man betalar en rejäl slant känns det alltid trevligt när man också får allt som behövs.

Ärligt talat vet jag inte helt hur jag känner om designens utseende, men jag uppmuntrar såklart alltid innovation när det gäller sexleksaker. Och visst kändes det annorlunda att träda in i en sådan annorlunda lösvagina, men det var en härlig känsla.

För mig personligen passar Fleshlight Freaks Alien bättre att använda som “förspel” eller med en partner. Detta är eftersom den känns fantastisk och helt klart masserar mig på ett fantastiskt sätt… men samtidigt har jag lite svårt att komma hela vägen eftersom den inte har ett riktigt “grepp” runt mig.

Jag gillar också att man kan justera suget med locket på slutändan. Med en leksak som Alien Fleshlight tycker jag detta är väldigt härligt eftersom man på så sätt kan öka trycket trots att den inte är så väldigt tajt.

Jag kan tänka mig att om man är ganska stor är den fantastisk. Det gäller dock att man gillar att den känns riktigt mjuk och skön, och alltså inte så väldigt stram och tajt som vissa andra. Det var särskilt tydligt när det gäller öppningen; du tränger inte in i den Fleshlight Alien utan välkomnas varmt.

Eftersom texturerna i den är så intensiva tycker jag ändå att det fungerar. Hade den vart väldigt tajt tror jag den hade varit lite väl intensiv i kombination med insidans design.

Tips: Om du tar ut din fleshlight ur plastfodralet kan du hålla den i handen och själv anpassa trycket med din hand. Med en lösare fleshlight som Fleshlight Alien kan detta göra hela skillnaden!


Hur man använder Alien Fleshlight

Har du använt någon annan Fleshlight förut så vet du redan hur man använder denna Alien Fleshlight. Precis som med andra fleshlights gäller det att du helt enkelt tar fram glidmedlet (det måste vara vattenbaserat!) och kör igång. Fortsätt hur du vill; prova olika vinklar och tempon, tills du når klimax!

Rengöring är den jobbiga delen. Det är lätt att ta ut insidan från det yttre plasthöljet och skölja den i varmt vatten, men eftersom texturen är så komplex behöver du hålla på ett tag för att se till att den är riktigt ren. Du kan inte heller använda vanlig tvål eftersom detta kan skada materialet. Använd endast vatten och Fleshlights egna rengöringsspray för att vara på den säkra sidan.

Efter att du har tvättat klart den behöver den torka. Du kan använda en ny handduk (utan ludd!) och göra ditt bästa för att torka av den och sedan låta den lufttorka. När du är klar bör du pudra den med majsstärkelse eller Fleshlight Renewing Powder så att det slutar vara klibbig. Sedan kan du lägga tillbaka den i plastfodralet!

För vem rekommenderas Alien Fleshlight?

Alien Fleshlight är perfekt för dig som är större i storleken eller helt enkelt gillar en något lösare och väldigt mjuk insida. Självklart gäller det också att du gillar aliens! Om du älskar känslan av en riktigt tajt fleshlight är denna Alien Fleshlight ingenting för dig.

Alien Fleshlight Alternativ

Fleshlight has slutat sälja Fleshlight Alien, men det finns många spännande alternativ som känns precis lika bra. På bilden visas Fleshlight Flight Pilot, Fleshlight Freaks Alien och Fleshlight Turbo Thrust Ice.

Återförsäljare Pris
Sinful Se Fleshlights på Sinful
mshop Se Fleshlights på Mshop

Vad tycker andra kunder?

Läser man recensioner om Fleshlight Freaks Alien märker man att det är ganska stor skillnad i vad folk tycker om den. Och man ser ett mönster... Dem som är större i storleken eller inte har något emot en öppnare fleshlight gillar den, medan de som vill ha något riktigt tajt inte tycker om denna Alien Fleshlight. Här är vad några av de som provat leksaken har att säga:

"Ja, det är definitivt annorlunda! Det trekantiga inträdet kändes konstigt, löst och underbart på en och samma gång. Svårt att beskriva den här leksaken."

"Inte min första Fleshlight... men den är den överlägset bästa. Inte överdrivet tajt som de andra. Jag skulle inte rekommendera denna Fleshlight till någon som är liten i storleken eftersom insidan är ganska 'öppen'. Mycket vild look och färg! Jag gillar att inte har anatomin av en riktig kvinna."

"Helt klart den bästa fleshlight de har skapat. Materialet är SUPER mjukt och inbjudande. Ingången är tight men har gott om giva och en spännande virveltextur vid ingången. Jag kommer att använda den här varje dag från och med nu! Kommer med glidmedel och en skötselguide 💕"


Sammanfattning

Tyckte jag om Fleshlight Alien? Ja, det gjorde jag. Kommer jag fortsätta använda den? Då och då kanske, men inte ofta. Den är långt ifrån nära att ersätta några av mina Pornstar Fleshlights, till exempel.

Den har härligt textur och är väldigt mjuk, men den saknar det lilla extra som tar mig över kanten. Och det verkar som att det bara är dem som är "större" i storleken som verkligen får ut det bästa av den, och det känns ju som något dålig design.

I slutändan ger jag Fleshlight Alien betyget av 3 stjärnor. Den är en unik Fleshlight men en härlig känsla, men det känns som att det finns en del aspekt som hade kunnat förbättras.

❤️❤️❤️🤍🤍

 

Tyvärr går det inte längre att köpa Fleshlight Freaks Alien eftersom de har slutat säljas, men lyckligtvis finns det många andra produkter att ta en titt på om du gillar tanken på Fleshlight Alien. Kolla in Fleshlight Turbo Ice eller klicka på en av länkarna nedan för se många fler alternativ.

Återförsäljare Pris
Sinful Se Fleshlights på Sinful
mshop Se Fleshlights på Mshop

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här