Topplista – de 12 bästa gay sexleksakerna

245

Det finns en uppsjö av sexleksaker som är framställda för att passa heterosexuella par, men visst finns det även ett ganska stort antal leksaker till homosexuella personer eller par som vill experimentera med högkvalitativa leksaker som imponerar alla dagar i veckan. Nedan finner du en topplista över några av de bästa gay sexleksakerna för både män och kvinnor. Ta en titt och bli inspirerad att testa på en av de fräcka valmöjligheterna!

För män

Produkterna som vi ska börja ta en titt på är just leksakerna för män. Sortimentet av gay sexleksaker för män består bland annat av vibratorer som är formade för att nå prostatan, men det finns även härliga valmöjligheter i form av fleshjacks: onaniprodukter som är gjutna efter ett manligt anus. Nedan ska vi kika lite närmare på några av de många gay sexleksakerna som blir perfekta för män att antingen använda på egen hand eller vid parlekarna.

Virgo

virgo

Se priset här

Virgo har verkligen allt som man kan förvänta sig av en högkvalitativ vibrator. Ett lent och skönt silikonyttre, ett stort antal vibrationsprogram, möjligheten att ladda upp leksaken utan batterier och mycket mer därtill. Faktum är att det finns hela 10 vibrationsmönster som man kan skifta mellan genom att tryck på knapparna i botten av ens leksak.

Om man är på jakt efter gay sexleksaker som alltid finns där för en är Virgo sannerligen att rekommendera. Med en böjd topp blir vibratorn en perfekt prostatastimulator, och då man enkelt laddar upp leksaken med en USB-laddare behöver man aldrig oroa sig för att tvingas köpa batterier. Njut av högkvalitativa gay sexleksaker som Virgo och få en produkt som blir passande både på egen hand och under parlekarna. Allt som behövs är ett högkvalitativt analt glidmedel så är det full fart framåt!

Fördelar:

 • 10 vibrationsmönster att välja mellan
 • Tillverkad av len silikon
 • Böjd topp för att komma åt prostatan

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Fleshjacks

Flashjacks

Se priset här

Här är det inte tal om en specifik leksak, utan snarare en grupp av gay sexleksaker som homosexuella män utan tvekan kommer att älska. Vad är då egentligen en fleshjack? Jo, detta är en typ av gay sexleksaker som fungerar likt en fleshlight eller lösvagina, men skillnaden är att fleshjacks är gjutna efter ett manligt anus med en härlig textur på insidan.

För att göra onaniupplevelserna ännu mer spännande finns det fleshjacks som är gjutna efter manliga porrstjärnor, så om man exempelvis älskar Brent Corrigan eller Boomer Banks kan man dra nytta av deras fantastiskt fräcka fleshjacks för onanisessioner som aldrig förr. Materialet är flexibelt och passar de flesta penisstorlekar, så det här är en typ av gay sexleksaker som man kommer att få stor nytta av. Klicka här för att klicka närmare på Lovebuddy topplistan över fleshjacks.

Fördelar:

 • Mycket realistiskt utseende och material
 • Härligt detaljerad textur på insidan
 • Enkel att förvara och transportera

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Fuck Me Dude

fuck me dude

Se priset här

Om man är ute efter den äkta varan är Fuck Me Dude en av de närmaste gay sexleksakerna man kan komma. Den här onaniprodukten är en manlig sexdocka som består av en överkropp, penis och pungkulor. För härliga ridturer ovanpå en vältränad manlig kropp är Fuck Me Dude förbluffande skön, och med ett penetreringshål väljer man om man vill tränga in i sexdockan eller själv bli penetrerad. Allt man behöver är en klick glidmedel, och sedan är det fritt fram att njuta av allt det som Fuck Me Dude har att bjuda på.

Sexleksakens penis är mycket verklighetstrogen med detaljerade ådror, ett markerat penishuvud och pungkulor. Penisen är 20 cm lång med en bredd på 4,6 cm i diameter – med andra ord blir man utan tvekan utfylld precis såsom man vill ha det. En stor fördel för de som älskar våta lekar är att gay sexleksaker såsom Fuck Me Dude är vattentäta. Ta därför utan problem med dockan in i duschen eller ner i badet för att göra lekarna ännu mer spännande. Det är upp till en själv om man vill använda dockan på egen hand vid onanisessioner eller introducera den sexiga mannen under parlekarna.

Fördelar:

 • Mycket naturtroget utseende och material
 • 100 % vattentät
 • Kommer utrustad med ett penetreringshål

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Pipedream Fuck My Tight Ass Mega Masturbator

pipedream fuck my tight ass mega masturbator

Se priset här

Drömmer du om att penetrera ett tajt manligt anus? Då får du möjligheten med gay sexleksaker såsom Pipedream Fuck My Tight Ass Mega Masturbator. Den här onaniprodukten består av en rumpa, pungkulor och ett stramt anus som man kan penetrera för att mötas av en fantastisk inre struktur. Penetreringshålet går hela vägen igenom onaniprodukten, och detta gör det både enkelt att rengöra leksaken samt ser till så att man kan njuta av produkten oavsett penisstorlek.

Tack vare dess vattentäta egenskap är det lätt som en plätt att dra nytta av gay sexleksaker såsom Pipedream Fuck My Tight Ass Mega Masturbator i duschen om man så vill. Materialet som den är tillverkad av är det så kallade realistiska Fanta-Flesh, och resultatet blir att man får en utomordentligt verklighetstrogen produkt som förbättrar onanisessionerna som aldrig förr. Dra även gärna nytta av Pipedream Fuck My Tight Ass Mega Masturbator vid parlekarna för att krydda till stunderna tillsammans med partnern. Kom ihåg att använda ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med den här onaniprodukten för att få den bästa möjliga upplevelsen.

Fördelar:

 • Mycket naturtroget utseende och material
 • Härlig inre struktur
 • Hål rätt igenom för riktigt enkel rengöring

Nackdelar:

 • Väldigt dyr

Adam Male Rock Hard Cyberskin Ass Stroker

adam male rock hard cyberskin ass stroker

Se priset här

Är man ute efter gay sexleksaker som både låter en tränga igenom produkten samtidigt som man själv kan bli penetrerad? Dessa typer av gay sexleksaker brukar komma i form av stora sexdockor som tar upp ganska mycket plats, men här kommer istället en kompakt variant av en sådan leksak. Adam Male Rock Hard Cyberskin Ass Stroker är en onaniprodukt som har en realistisk dildo med ett markerat ollon och detaljerade pungkulor. Samtidigt har leksaken även ett penetreringshål för att tränga igenom produkten på ett härligt sätt – allt i ett kompakt format.

Adam Male Rock Hard Cyberskin Ass Stroker är en typ av gay sexleksaker som man kommer att få stor nytta av både vid parlekarna och när det är dags för onanisessioner på egen hand. På insidan av penetreringshålet finns en detaljerad struktur som förser en med ytterligare njutning, så allt som behövs är ett glidmedel. Cyberskin-materialet som Adam Male Rock Hard Cyberskin Ass Stroker är tillverkad av är förbluffande naturtroget, så här får man utan tvekan en leksak som känns som den äkta varan.

Fördelar:

 • Både dildo och penetreringshål i ett kompakt format
 • Mycket enkel att rengöra
 • Realistiskt utseende och material

Nackdelar:

 • Kan bli svårt att få ett bra grepp om vid penetrering

Willie City Classic Lover Realistisk Dildo 23,5 cm

willie city classic lover realistisk dildo 23 5 cm

Se priset här

Willie City Classic Lover Realistisk Dildo blir snart ens bästa vän i samlingen av gay sexleksaker. Den här högkvalitativa dildon är 23,5 cm lång där 17,5 cm kan föras in. Det naturtrogna utseendet kommer så nära den äkta varan som möjligt med ett markerat ollon, synliga ådror och detaljerade pungkulor. Som kronan på verket finns det en sugpropp i bottnen som ser till så att man kan fästa sin dildo på en plan yta och njuta av den handsfree.

Om man är intresserad av att dra nytta av gay sexleksaker under parlekarna kan man fästa Willie City Classic Lover Realistisk Dildo i en harness tack vare den breda basen. Dildon i sig själv är flexibel nog för att komfortens skull, men fast nog för att inte böja sig vid användning. Tack vare de vattentäta egenskaperna blir det dessutom lätt som en plätt att rengöra dildon när man väl är klar med den.

Fördelar:

 • Realistiskt utseende
 • Sugpropp i botten för att fästa dildon på plana ytor
 • Kan fästas i en harness

Nackdelar:

 • Lite för stor för nybörjare

För kvinnor

I listan av högkvalitativa gay sexleksaker för kvinnor finner man bland annat fantastiska massagestavar för helkroppsmassage eller klitorisstimulans. Därtill är det väl värt att kika på de mycket populära lufttrycksvibratorerna som har tagit världen med storm eller varför inte vända sig till en harness som blir perfekt för det homosexuella paret som älskar strap-on lekar. Nedan ska vi mer specifikt gå in på några högkvalitativa gay sexleksaker som utan tvekan kan gynna den homosexuella kvinnan som är ute efter leksaker som håller hög standard.

Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator

sinful magic wand kraftig vibrator

Se priset här

Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator är en högkvalitativ massagestav som man antingen kan njuta av med sin partner vid helkroppsmassage eller dra nytta av vid bland annat klitorisstimulans. Toppen av leksaken är tillverkad av lent och skönt medicinskt silikon som känns fantastiskt mot huden. Samtidigt kan man njuta av de steglösa vibrationshastigheterna för att hitta ett läge som passar en perfekt.

Då Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator är en av de kraftigaste varianterna på marknaden har gay sexleksaker som den här mycket att bjuda på både för de som är ute efter försiktiga och mer kraftiga vibrationer. För ännu större njutning kan det vara värt att satsa på ett vattenbaserat glidmedel och applicera en klick på toppen av leksaken. Sedan är det bara att njuta antingen på egen hand eller tillsammans med partnern under de fräcka förspelen. Kika gärna även på andra högkvalitativa vibratorer.

Fördelar:

 • Kommer utrustad med steglösa vibrationshastigheter
 • Perfekt till både massage och klitorisstimulans
 • Laddas enkelt med en sladd

Nackdelar:

 • Inte vattentät

Satisfyer Pro 2 Next Generation

satisfyer pro

Se priset här

Om du tidigare har hört talas om lufttrycksvibratorer är det säkerligen bara positiva ord. Den här typen av sexleksak har tillåtit kvinnor världen över att få sin första orgasm, och den är så effektiv att många sexbutiker bjuder på en orgamsgaranti: få en orgasm inom 30 dagar med lufttrycksvibratorn eller få pengarna tillbaka. Satisfyer Pro 2 Next Generation är inte något undantag.

För att dra nytta av denne typ av gay sexleksaker laddar man först upp sin Satisfyer Pro 2 Next Generation med den medföljande sladden. Därefter startar man de pulserande tryckvågorna genom att klicka på en knapp på leksaken, väljer den hastigheten som passar och sedan håller man leksaken mot ens klitoris. Onaniprodukten är utomordentligt effektiv och har visat sig vara perfekt även för kvinnor som inte tidigare har fått orgasm.

Fördelar:

 • Drar nytta av pulserande tryckvågor för största möjliga njutning
 • Hela 11 olika hastigheter att välja mellan
 • Munstycket är tillverkat av lent silikon

Nackdelar:

 • Kan vara lite svårt att hitta rätt position i början

Capella

capella

Se priset här

Capella är en så kallad Rabbit vibrator, och visst är det många som har fått upp ögonen för den här typen av sexleksak. Vad är det då som gör Capella till ett sådant populärt val? Jo, det är leksakens möjlighet att stimulera både klitoris och G-punkten på samma gång. Capella har en längre dildodel samt en lite mindre del som hålls mot klitoris. Båda dessa delar har en motor inom sig för att bjuda på utomordentliga vibrationer.

Välj mellan 10 vibrationslägen för att få den typen av njutning som blir bäst för en själv. Onanisessionerna förbättras utan tvekan med en Rabbit vibrator som den här, och med sin silkeslena silikonyta känns det mjukt och härligt mot huden. Kom ihåg att köpa ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med Capella då silikonbaserade glidmedel kan slita på silikonprodukter. Med detta i åtanke är Capella en utomordentlig vibrator som fulländar onanisessionerna och gör parlekarna mer spännande.

Fördelar:

 • Laddas enkelt via en USB-sladd
 • 10 vibrationslägen att välja mellan
 • Silkeslen silikonyta

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Venus

venus

Se priset här

Klitorisstimulans har aldrig varit bättre än med Venus. Den här sexleksaken lägger sig över venusberget och omfamnar klitoris för att bjuda på sköna vibrationer. Med en enkel knapp som man finner mitt på leksaken skiftar man utan problem mellan 9 vibrationslägen för att hitta ett läge som passar en. Ytan av silikon ser också till så att leksaken vilar på ens hud på ett lent och skönt sätt.

Tack vare den mindre storleken kan man utan problem placera Venus i ens trosor och ha den där medan man exempelvis ger sig ut i det offentliga. Det kan också vara fantastiskt skönt att hålla Venus över ens klitoris under samlag för att få stimulans från flera olika håll. Oroa dig inte för att konstant behöva köpa nya batterier då Venus är uppladdningsbar med hjälp av en USB-sladd. Smidigare kan det knappast bli. Om man har planer på att köpa till ett glidmedel bör man komma ihåg att använda sig av ett vattenbaserat glidmedel eftersom silikonbaserade varianter inte ska användas tillsammans med silikonprodukter.

Fördelar:

 • 9 vibrationslägen att välja mellan
 • Liten leksak som är lätt att förvara och transportera
 • Laddas enkelt upp med USB-sladd

Nackdelar:

 • Kan vara lite högljudd

Baseks Jewel Analplugg Medium

Se priset här

Gay sexleksaker kan komma i många former, färger och storlekar, men det är få som bjuder på ett sådant lyxigt utseende som Baseks Jewel Analplugg Medium. Den här leksaken är en härlig analplugg med en silkeslen silikonyta som garanterar att den enkelt förs in så länge man har ett vattenbaserat glidmedel vid ens sida.

Den stora fördelen med Baseks Jewel Analplugg Medium är dock inte dess lena yttre, utan den lyxiga juvelen på undersidan. Denne ser till så att ens partner får lite extra visuell stimulans medan man har analpluggen införd, och visst ser hela pluggen mer exklusiv ut tack vare den här förträffliga detaljen. Den breda foten ser också till så att pluggen aldrig glider in för långt och istället blir lätt som en plätt att dra ut igen efter användning. Testa på Baseks Jewel Analplugg Medium vid parlekar eller onanisessioner redan idag!

Fördelar:

 • Perfekt för både nybörjare och erfarna
 • Silkeslent silikonmaterial
 • Fot som ser till så att pluggen inte glider in för långt

Nackdelar:

 • Vissa har problem med att juvelen inte sitter fast hårt nog

Läs hela recensionen här

Leather Strapon

leather strap on

Se priset här

Då har vi kommit till den sista typen av gay sexleksaker på listan, och här är det tal om en högkvalitativ strap-on leksak som blir perfekt för det lesbiska paret. Leather Strapon är såsom namnet antyder en harness som är tillverkad av läder, och denne kan justeras runt midjan så att man får en perfekt passande harness att leka med. Bättre gay sexleksaker får man allt leta länge efter!

Tillsammans med denne harness får man en dildo som sitter fast i ens läder strap-on, men det är fritt fram att ta loss dildon om man vill dra nytta av den på egen hand. Dildon är tillverkad av PVC och har en längd på 20 cm samt en bredd på 3,8 cm i diameter. Efter användning är det lätt som en plätt att göra rent dildon med vatten samt ett sexleksaksrengöringsmedel, och därefter är det fritt fram att återigen dra nytta av ens strap-on. Leather Strapon är en perfekt typ av gay sexleksaker för paret som vill testa på nya spännande parlekar tillsammans med sexig utrusning som aldrig sviker en. Klicka här för att kika på ytterligare strap-on dildos.

Fördelar:

 • Ypperligt val för att krydda till parlekarna
 • Harness som kan justeras runt midjan för perfekt passform
 • Högkvalitativ och realistisk dildo ingår

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här