Strapless strapon – Bästa i test

23

Du känner säkerligen till vad en strap on dildo är: dessa är sexleksaker som kan fästas i en strapon harness för att sedan användas vid exempelvis pegging. Tack vare den växande populariteten av dessa sexleksaker har det dykt upp många olika variationer såsom den älskade vibrerande strapon som inte bara agerar som en dildo, utan även en vibrator.

Det som alla dessa dildos dock har gemensamt är att de måste fästas i en harness… så hur vore det med en fräck strapon dildo som inte kräver någon harness alls? En så kallad strapless strapon? Det är denne typ av leksak som vi ska gå igenom nedan, och förhoppningsvis får du upp blicken för en och annan leksak som verkar intressant.

Se MShop produkter här

Se Joyland produkter här

Se Sinful produkter här

TESTVINNARE – Her Fantasy Ultimate Strapless Strap-On

her ultimate strapless strap on

Se priset här

Det är inte ovanligt att en strapless strap on har möjligheten att stimulera både givaren och mottagaren samtidigt, men det som gör ”Her Fantasy Ultimate Strapless Strap-On” extra speciell är att leksaken innehåller två motorer för vibrerande njutning.

Fördelar:

 • Laddas upp utan behov av batterier
 • Har två motorer inom sig på vardera sidan
 • Ergonomiskt formad för optimal tillfredsställelse

Nackdelar:

 • Finns en risk att leksaken glider ut ur givaren

Min personliga upplevelse

Här har vi en strapless strap on med en kort del som förs in i givarens vagina samt en lång del på andra sidan som förs in i mottagarens vagina eller anus. Det är givarens muskler som håller leksaken på plats, och därför behövs ingen harness.

Rekommenderat till

Vill du och din partner kunna njuta av både vibrationer och pegging-action samtidigt? Den här leksaken i ljuvlig silikon med sina dubbla motorer kan lätt bli er bästa vän i sovrummet.

Så säger andra kunder

Det här är vad en kund tycker om leksaken:

”Den är toppen på alla sätt! Det enda negativa är att det är svårt för den aktiva personen att ha kvar den tjocka delen i sig. Lösningen är dock enkel! Lägg ett finger mot den så stannar den kvar.”

Sammanfattning

Satsa på en strapless strap on som gör parlekarna roligare med vibrationer som båda parter kan njuta av och pegging där ni slipper att köpa en harness separat.

TILL NYBÖRJAREN – Sharevibe

sharevibe lila

Se priset här

Nästa strapless strap-on går verkligen på djupet. Sharevibe har två olika sidor där en förs in i givaren och den andra i mottagaren. I mitten sitter en bulletvibrator som ni kan låta sitta eller avlägsna om ni så föredrar.

Fördelar:

 • Tillfredsställer båda parter samtidigt
 • Bulletvibrator ingår
 • Strapon utan att behöva en harness

Nackdelar:

 • Inte lika starka vibrationer som hos en dubbelmotor-strapon

Min personliga upplevelse

Den fullständigt vattentäta och sköna silikonleksaken penetrerar båda parter samtidigt som vibrationer gör allting ännu bättre. Vibratorn laddas upp med en sladd, och ni behöver därför inte köpa batterier.

Rekommenderat till

Om ni är ett par som vill stimuleras på samma gång av en imponerande strapless strap-on utan behov av batterier eller en harness har ni hittat rätt. Välj mellan en lila eller rosa färg och börja era äventyr i sovrummet.

Så säger andra kunder

Inga kundrecensioner just nu.

Sammanfattning

Med den ergonomiska formgivningen är det här en strapless strap-on som bjuder på njutning på ett målinriktat sätt. Det är en 10/10 stjärnors produkt, helt enkelt.

DEN BILLIGA – Toy Joy Bend Over Boyfriend Harness-fri Strap-on

toy joy bend over boyfriend purple harness fri strap on

Se priset här

Nu har vi kikat på några silikonprodukter, men här kommer istället en leksak som är tillverkad i PVC. Den har inga vibrationer att erbjuda, men är vattentät och kommer med en detaljerad fräck struktur.

Fördelar:

 • Stimulerar både henne och honom samtidigt
 • Snygg detaljerad struktur
 • Tål vatten om pegging i exempelvis duschen föredras

Nackdelar:

 • Vissa användare tycker att leksaken är lite hård

Min personliga upplevelse

Denne strapless strapon är utan tvekan billigare än de tidigare nämnda produkterna, så om du vill ha en högkvalitativ leksak till ett lågt pris är denne strapless strapon värd att kika på. Den fräcka detaljerade leksaken har en del som förs in i kvinnan och en annan som förs in i partnern.

Rekommenderat till

Den här leksaken rekommenderas till par som antingen består av två kvinnor eller en kvinna och en man med tanke på hur produkten är utformad.

Så säger andra kunder

Hos Sinful säger en kund detta om produkten:

”Not only is it perfect for, as the name implies, bend over your man and give it to him. But it also come with the perfect buttplugg! You stick the other end in him, and the other side yourself, and you both will orgasm together. That way it wont slide out and still massage his special spot.”

Sammanfattning

För en billig leksak som har en snygg och smart utformning för njutning som gynnar båda parter är det här en perfekt strapless strapon!

MEST POPULÄRA – Strap U Revolver Strapless Strap-On Dildo

strap u revolver strapless strap on dildo

Se priset här

Nästa strapless strapon förs likt de andra leksakerna in i båda partners för dubbel njutning, och den är vattentät för att ge er många valmöjligheter. Längden som kan föras in i givaren är 10,2 cm medan mottagaren får njuta av en längd på 15,2 cm.

Fördelar:

 • Ergonomisk design för målinriktad tillfredsställelse
 • Stimulerar båda partners på samma gång
 • Kan användas i badet eller duschen

Nackdelar:

 • TPR-materialet kan vara lite hårt

Min personliga upplevelse

Tack vare en ergonomisk design vilar den kortare delen av denne strapless strapon på ett perfekt sätt inom vaginan medan den andra delen penetrerar partnern. Skippa den jobbiga processen av att sätta ihop en harness och vänd er istället till den här händiga parleksaken.

Rekommenderat till

Det här är en strapless strapon som kan dras nytta av i par som består av två kvinnor eller en kvinna och en man. Den korta delen är nämligen utformad för att föras upp i vaginan medan den lite längre delen antingen kan penetrera partnern vaginalt eller analt.

Så säger andra kunder

Kundrecensioner är det just nu lite snålt om.

Sammanfattning

Glöm allt som har att göra med harness-besvär och välj en strapless strapon som gör under när det kommer till att tillfredsställa dig och din käraste.

DEN FRÄCKA – Bend Over Boyfriend, Vibrator, röd

Toy joy Bend over boyfriend vibrator röd

Se priset här

Är det ett fräckt och unikt utseende som du dras till? Vad kan då vara bättre än att satsa på en strapless strapon i en häftig röd färg som dessutom vibrerar!

Fördelar:

 • Vibrerar i fyra olika steg
 • Låg ljudnivå
 • Tål vatten fullkomligt

Nackdelar:

 • Kan vara lite knepigt i början att hitta rätt vinkel

Min personliga upplevelse

Medan ena partnern stimuleras vaginalt kommer den andra partnern att stimuleras antingen analt eller vaginalt. Denne strapless strapon tillåter för målinriktad njutning, och de fyrastegs vibrationerna är det bästa av allt.

Rekommenderat till

Om du och din partner vill experimentera med strapon utan användning av en harness rekommenderas den här vibrerande leksaken till er.

Så säger andra kunder

Ett par som tidigare har köpt produkten från Joyland hade det här att säga:

”Jag och min flickvän köpte denna för ett tag sedan och har inte kunnat sluta använda den. Vi älskar den! Har testat vanliga strap-ons innan men med denna får vi ju båda stimulans samtidigt vilket gör det hela mycket sexigare. I början var det lite knepigt att få till rätt vinkel för att det skulle funka för oss båda, men nu har vi hittat vår grej.”

Sammanfattning

Med en strapless strapon som den här kan alla era drömmar bli sanna. Ingen lämnas utanför, utan båda partners stimuleras samtidigt av både penetrering och vibrationer.

DEN LYXIGA – Strap-On-Me Bendable Strap-On Medium

sas-lonely-planet-strap-on-me-bendable strap on medium

Se priset här

Då har vi återvänt till sköna silikonleksaker, och just denne strapless strapon är en prisvinnare som utstrålar exklusivitet. Använd den antingen till kvinna/kvinna eller kvinna/man parlekar.

Fördelar:

 • Skön och len silikonleksak
 • Äkta prisvinnare
 • Båda parter får njuta samtidigt

Nackdelar:

 • Inga negativa aspekter ännu

Min personliga upplevelse

Med en strapless strapon som den här får en partner ta del av vaginal penetrering medan den andra antingen får njuta av anal eller vaginal penetrering. Det sköna materialet gör det bara ännu bättre.

Rekommenderat till

Här är en strapless strapon för paren som inte vill ha en mängd räfflor, knottror eller ådror, utan som istället föredrar en len och skön strapless strapon. Njut båda två samtidigt av den härliga silikonleksaken.

Så säger andra kunder

Inga kundomdömen än så länge.

Sammanfattning

Den här nästsista leksaken på listan är ytterligare en strapless strapon som är framställd i ett skönt silikonmaterial och som inte behöver vare sig en harness eller andra tillbehör. Det enda som är bra att ha i närheten är ett vattenbaserat glidmedel.

TILL DEN ERFARNE – You2Toys Triple Teaser Strapless Strap-On

you2toys triple teaser strapless strap on

Se priset här

Nu har du fått se en lång lista med produkter som erbjuder dubbelpenetrering, men hur skulle det då vara med trippelpenetrering? Leksaken i fråga är en silikonprodukt med tre ändar: en vaginaplugg, en analplugg och en dildo.

Fördelar:

 • Bjuder på trippelpenetrering
 • Har en skön yta av silikon
 • Kräver ingen harness

Nackdelar:

 • Kan vara lite knepig att få på plats

Min personliga upplevelse

”You2Toys Triple Teaser Strapless Strap-On” penetrerar givaren vaginalt och analt medan mottagaren samtidigt penetreras där det känns som bäst. Det här är med andra ord en riktigt fräck parleksak som verkligen får jobbet gjort.

Rekommenderat till

För dig som vill ha lyx i vardagen och bli dubbelpenetrerad medan din partner antingen penetreras vaginalt eller analt – då är det här en strapless strapon som har allt och lite till att ge er. Den sköna silikonytan, den ergonomiska formen och allt detta till ett bra pris gör denne strapless strapon ljuvlig.

Så säger andra kunder

Kundrecensioner i samband med den här produkten har inte än skrivits.

Sammanfattning

Välj redan nu en strapless strapon som gör det mer spännande i sovrummet tillsammans med partnern. Här är det ingen harness som behövs, utan det är dina muskler som håller den sköna leksaken på plats under hela sessionen.

Summering

Det kan vara en aning svårare att hålla en strapless strapon på plats jämfört med varianterna som använder en harness, men det finns samtidigt många fördelar. Att ställa in och ta på sig en harness kan vara relativt tidskrävande – för att inte tala om kostnaden av att införskaffa sig en harness – så här blir det mycket enklare med en strapless strapon.

Samtidigt ser dessa leksaker till så att båda partners penetreras samtidigt. Ni behöver därför inte nöja er med att njuta en i taget, utan kan få riktigt fantastisk tillfredsställelse tillsammans. Ta gärna en närmare titt på några av de olika strapless dildoarna eller vibratorerna som har nämnts ovan och överraska din partner med en helt ny leksak som säkerligen används många gånger om. Med flera olika former, material och funktioner kan du få en strapless strapon som följer dina önskemål och preferenser!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här