Orgasmkräm – Bästa i test

62

Drömmer du om att få uppleva härligare orgasmer vid samlag eller under onanisessionerna? Vill du krydda till ditt sexliv lite extra med en produkt som alltid levererar? Då är det väl värt att ta en närmare titt på en orgasmkräm. Den här typen av kräm ökar blodflödet till ens klitoris, och vad detta resulterar i är ökad känslighet och mer intensiva orgasmer. Allt som behövs är en eller två droppar orgasmkräm och inom bara några minuter märker man sedan skillnad.

Nedan ska vi ta en närmare titt på några olika orgasmkrämer som blir en fröjd för sinnena och leder till ett sexliv som man tidigare bara kunde drömma om. Kika på den följande listan och ta reda på om det finns någon specifik orgasmkräm som faller dig i smaken!

TESTVINNARE – Durex Intense Orgasmic Gel 10 ml

Durex Intense Orgasmic Gel 10 ml

Se priset här

Den första produkten som vi ska tala om är en äkta testvinnare vid namn Durex Intense Orgasmic Gel. Låt dig inte luras av den minimala flaskan med endast ett 10 ml innehåll: produkten räcker till hela 20 gångers användning, så här är det verkligen valuta för pengarna som gäller. Tack vare sättet som krämen är framställd på kommer man att känna av både en pirrande, värmande och kylande känsla som tar upplevelsen till nästa nivå.

Vitsen med att dra nytta av denne orgasmkräm är att bli mer känslig för beröring, och det lyckas Durex Intense Orgasmic Gel med genom att leda blodet till ens klitoris. Det behövs bara en eller två droppar som masseras in på klitoris, och innan man vet ordet av börjar man märka av resultatet några minuter senare.

En stor fördel med flaskan är att den räcker så länge trots den lilla storleken, så visst blir det lätt att både förvara samt transportera den här produkten. Ha med den i handväskan för att alltid vara redo för det som komma skall och njut av denne utomordentliga orgasmkräm tillsammans med partnern eller på egen hand. Det otroligt billiga priset är bara ett extra plus i kanten!

Fördelar:

 • Leder blodflödet till klitoris för ökad känslighet
 • Smidig liten flaska som enkelt kan förvaras i handväskan
 • Mycket billig

Nackdelar:

 • Resultat kan variera från person till person

TILL NYBÖRJAREN – System JO 12Volt Buzzing Klitorisserum 10 ml

System JO 12Volt Buzzing Klitorisserum 10 ml

Se priset här

Är du intresserad av att testa på en orgasmkräm för första gången utan att behöva betala för en stor och dyr flaska? Då kan JO 12Volt Buzzing Klitorisserum bli ens räddare i nöden. Såsom namnet antyder är detta en tub som enbart innehåller 10 ml, och den blir därför ett ypperligt val för nybörjarna som ännu inte är säkra på huruvida det är värt att lägga pengar på en större tub. Storleken ser också till så att det blir hur lätt som helst att lägga ner tuben i handväskan där den inte tar upp något större utrymme. Detta är utan tvekan en orgasmkräm som man inte vill missa om man inte än har någon erfarenhet av den här typen av produkt.

Krämen består av en mängd naturliga ingredienser, och när krämen väl har applicerats kommer den att öka känsligheten i klitoris så att man får många härliga stunder själv eller med partnern i sovrummet. Ta parlekarna till nya höjder genom att använda en orgasmkräm för större njutning samt med intensiva orgasmer som man definitivt inte gärna tackar nej till. Applicering kan ske med så lite som en droppe som masseras in på klitoris, och inom några minuter kommer man att märka skillnad.

Fördelar:

 • Perfekt till nybörjaren
 • Liten och kompakt tub som är enkel att lägga i handväskan
 • Ökar känsligheten i klitoris för mer intensiva orgasmer

Nackdelar:

 • Hur kraftig effekten blir kan variera från person till person

DEN BILLIGA – baseks Stimulating Gel 250 ml

baseks Stimulating Gel 250 ml

Se priset här

Om stor valuta för pengarna är viktigt för en är det baseks Stimulating Gel 250 ml som man bör vända sig till. Denne högkvalitativa orgasmkräm kommer i en rejäl tub som håller länge, kanske dock inte den enklaste att ta med sig i handväskan. Den förvaras snarare hemma på nattduksbordet utan att den tar upp plats. Tuben innehåller 250 ml och varar under en lång tid då man enbart behöver använda en droppe åt gången för att uppnå önskat resultat.

Vad är det då som baseks Stimulating Gel 250 ml kan åstadkomma? Jo, genom att göra klitoris mer känslig får man mer djupa och explosiva orgasmer som både gör parlekar och onani härligare än någonsin.

Fördelar:

 • Ger djupare och mer intensiva orgasmer
 • Ger en värmande effekt
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Känns mer för vissa än andra

MEST POPULÄRA – Sinful Orgasmic Stimulerande Gel 30 ml

sinful stimulerende orgasme gel 50 ml

Se priset här

Satsa på en riktigt populär orgasmgel som håller länge trots den lilla storleken på flaskan. Sinful Orgasmic Stimulerande Gel ser till så att blodtillförseln till ens klitoris ökar, och på så vis får man härligare orgasmer än tidigare. För att denne orgasmkräm ska fungera krävs enbart en eller två droppar, så 30ml innehållet kan användas vid många tillfällen framöver. Därtill är krämen värmande för en ytterligare skön känsla. Sinful Orgasmic Stimulerande Gel är ett ypperligt val antingen om man vill njuta av parlekar med ens partner eller om man vill ta saken i egna händer och testa på en helt ny typ av onani.

För att börja använda denne orgasmkräm redan idag, applicera och massera in en eller två droppar på klitoris och vänta sedan i några minuter. Inom kort börjar man märka hur även enkel beröring känns skönare än tidigare, och då produkten både är allergivänlig, parabenfri samt parfymfri är den helt ofarlig att använda. Naturligtvis hjälper det även att denne orgasmkräm inte kostar särskilt mycket, så stor valuta för pengarna är att förvänta sig.

Fördelar:

 • Ser till så att man får skönare orgasmer
 • Varar under en lång tid framöver
 • Kommer i en liten, smidig och praktisk flaska

Nackdelar:

 • Effekt kan variera från person till person

TILL VARDAGEN – Woman Sensitive Gel – 15 ml

woman sensitive gel 15 ml

Se priset här

Tack vare ingredienser såsom L-Arginin har Woman Sensitive Gel möjligheten att öka känsligheten i klitoris så att även lätt beröring känns pirrigare än någonsin. Denne orgasmkräm kan vara perfekt att använda om man har problem att få klitorisorgasm eller om man helt enkelt är ute efter en skönare känsla än man annars är van vid. Ha i åtanke att det kan ta några gångers användning innan man uppnår önskad effekt, men när man väl är där kommer man absolut inte att ångra sig.

Denne orgasmkräm kommer i en liten tub på 15 ml som håller förvånansvärt länge då man endast behöver en eller två droppar varje gång som smörjs in på klitoris. Därefter väntar man i några minuter, och sedan är det fritt fram att njuta av fräcka lekar själv eller tillsammans med ens käraste. Tuben är diskret, mycket liten och väger inte särskilt mycket, så visst kan man lägga ner den i handväskan och vara säker på att den inte kommer att vara i vägen. Ta med tuben på semestern eller ha den ståendes på nattduksbordet så att man alltid kan vara redo för när nästa fräcka stund som ligger runt hörnet.

Fördelar:

 • Perfekt till de som har svårt att få orgasm
 • Ökar känsligheten vid beröring av klitoris för härligare onani eller parlekar
 • Liten och lätt tub som kan tas med överallt

Nackdelar:

 • Effektivitet kan variera från person till person

DEN FRÄCKA – Skins Powerect Stimulerande Kräm till Män 5 ml

skins powerect stimulerende creme til mænd 5 ml

Se priset här

Vi har talat mycket om krämer som kan hjälpa kvinnor att enklare nå orgasm, men visst finns det även valmöjligheter i form av en orgasmkräm som blir perfekt för männen som är på jakt efter ökad känslighet. Skins Powerect Stimulerande Kräm till Män är ett litet paket som lätt kan stoppas ner i fickan så att man alltid har tillgång till en effektiv orgasmkräm när man behöver den. Om man inte tidigare har testat på orgasmkrämer kan detta vara ett ypperligt förstaval då Skins Powerect Stimulerande Kräm till Män agerar som en billig provprodukt med endast ett 5 ml innehåll. Om krämen lever upp till ens förväntningar kan man naturligtvis välja att lägga lite mer pengar på mer orgasmkräm.

För att använda Skins Powerect Stimulerande Kräm till Män applicerar man produkten och masserar in den på penis. Därefter börjar krämen verka inom några minuter, och resultatet blir ett kraftigare stånd som håller längre. Produkten innehåller nämligen ingredienser som ökar blodtillförseln till ens kön, och detta leder till en starkare erektion som man kan imponera med under parlekarna eller njuta av vid onanisessionerna.

Fördelar:

 • Ser till så att man får ett kraftigare och mer långvarigt stånd
 • Perfekt till nybörjarna som vill prova på orgasmkräm
 • Mycket billigt

Nackdelar:

 • Effekt kan variera från person till person

DEN LYXIGA – System Jo – Clitoral Stimulant Warm And Buzzy 10 ml

system jo clitoral stimulant warm and buzzy 10ml

Se priset här

Är du redo för starkare orgasmer för att krydda till parlekarna eller onanisessionerna? System Jo – Clitoral Stimulant Warm And Buzzy kan då komma till ens undsättning genom att öka blodflödet till klitoris så att beröring känns utomordentligt skönt. Denne orgasmkräm är en snabbverkande produkt som appliceras på klitoris, och inom kort ökar sedan blodflödet till ens klitoris så att man lättare får explosiva orgasmer. Effekten av denne orgasmkräm håller i upp till 45 minuter, så man får gott om tid på sig att ta del av härliga parlekar eller stunder för sig själv.

System Jo – Clitoral Stimulant Warm And Buzzy kommer i en ganska liten tub som innehåller 10 ml orgasm kräm, och denne kan lätt tas med i handväskan tack var den lilla förpackningen. Med kokosolja och shea som två av ingredienserna kommer krämen även att ha en fantastisk doft som man inte vill missa. För att krydda till det lite är det också fullt möjligt att applicera denne orgasm kräm på tungan och att sedan ge partnern oralsex, vilket kommer att leda till att effekten smittar av sig till partnerns kön. När allt kommer omkring finns det därför många härliga skäl till varför man bör testa på System Jo – Clitoral Stimulant Warm And Buzzy.

Fördelar:

 • Effektiv orgasmkräm som stärker ens orgasmer
 • Enkelt att applicera med snabbverkande effekt
 • Håller i upp till 45 minuter

Nackdelar:

 • En aning dyrt

TILL DEN ERFARNE – Sensuva On Ice Klitoris Stimuleringsolja 5 ml

sensuva on ice klitoris stimulerings olie

Se priset här

Den nästsista produkten som vi ska titta närmare på är Sensuva On Ice Klitoris Stimuleringsolja. Denne orgasm kräm börjar verka efter dess att man har droppat en eller två droppar på klitoris, och det som händer är att blodflödet ökar till området så att man blir mer känslig för beröring. Även explosiva orgasmer ligger inom ens snara framtid, så visst kan denne orgasm kräm gynna de som i vanliga fall har svårt att uppnå orgasm. Med en liten flaska som rymmer 5 ml orgasm kräm kan man ta med sig produkten i fickan eller i handväskan så att den är redo att dras nytta av närhelst det behövs.

Som en extra härlig egenskap bjuder Sensuva On Ice Klitoris Stimuleringsolja på en kylande effekt, och det är fritt fram att själv välja om man vill använda oljan vid onani eller parlekar tillsammans med ens partner. De flesta kan dra nytta av produkten då innehållet både är veganskt, parabenfritt, glycerinfritt samt glutenfritt, men kom ihåg att denne orgasm kräm bör undvikas om man är gravid. Med allt detta i åtanke kommer man utan tvekan att älska att ta del av oljan när man vill att det ska hetta till i sovrummet.

Fördelar:

 • Ger mer intensiva orgasmer
 • Enkel att förvara och transportera
 • Ger en härligt kylande effekt

Nackdelar:

 • En aning dyrt jämfört med mängden innehåll

NYHET – Get Hard Erektions Spray 50 ml

get hard erektions spray

Se priset här

Sist på listan har vi en spray som kan användas av män för en kraftigare och mer långvarig erektion. Man sprayar endast en till tre gånger på sitt kön och väntar sedan i en kvart på att sprayen ska börja verka. Produkten är utmärkt för de som har svårt att hålla ståndet uppe eller för de som helt enkelt vill uppleva någonting nytt. Dra nytta av produkten för att göra samlag extra skönt eller använd den innan onani för att bli mer känslig för beröring.

Flaskan innehåller hela 50 ml, och då man enbart behöver en minimal mängd spray vid varje användning kommer produkten att räcka under en lång tid framöver. Trots detta är flaskan liten nog att kunna tas med överallt. Kanske vill man ha flaskan ståendes på nattduksbordet, kanske bär man runt den i fickan eller så tar man med den utomlands på semestern. När man än vill krydda till det i sovrummet kommer Get Hard Erektions Spray att göra susen. Som en sista fördel är produkten billig jämfört med mängden innehåll som man får, så om man älskar att få valuta för pengarna har man hittat rätt erektionsspray.

Fördelar:

 • Gör ens erektions starkare och mer långvarig
 • Liten flaska som är lätt att ta med sig överallt
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Man måste vänta i en kvart innan det börjar verka

Att välja den rätta orgasmkrämen

Nu har du fått en praktisk översikt av ett antal högkvalitativa orgasmkrämer, men då återstår bara frågan kring vilken man bör välja. Mycket beror på vad man föredrar, men det finns vissa frågor som är värda att ställa till sig själv så att man lättare kan hitta den mest passande orgasmkrämen:

 • Planerar du på att ha krämen i hemmet eller att ta den med dig på exempelvis resor? Om krämen ofta ska transporteras kan det nämligen vara läge att satsa på en lite mindre sprayflaska som får plats i fickan. Då man endast behöver dra nytta av en droppe vid varje användning håller produkten länge även om flaskan är liten.
 • Vill du testa på orgasm kräm innan du bestämmer dig för att köpa mer? Det finns nämligen diverse provpaket med så lite som 5 ml orgasm kräm som man kan testa på till ett billigt pris om man inte ännu är redo att köpa en större flaska. Ett provpaket kan därför vara att föredra för nybörjarna som inte är helt säkra än.
 • Föredrar du en orgasm kräm som är snabbverkande? Vissa börjar verka inom några minuter medan andra kan ta upp till en kvart eller till och med kräva regelbunden användning innan resultat märks av. Därför bör man alltid ta reda på hur snabbverkande ens orgasm kräm är innan man slår till.
 • Hur stor är din budget? Orgasm kräm i allmänhet är inte särskilt dyrt, men det finns definitivt en signifikant prisskillnad mellan olika märken och butiker. Ta en titt på flera olika typer av orgasmkrämer för att hitta just den krämen som blir bäst för ens plånbok.

Hur använder man orgasmkräm?

Orgasmkräm är utformad för att öka känsligheten och intensifiera orgasmen. För personer med vagina appliceras krämen genom att massera en liten mängd på klitoris och de omgivande områdena. Krämen absorberas snabbt och börjar öka blodcirkulationen, vilket kan leda till förbättrad känslighet och intensivare orgasmer.

För personer med penis appliceras orgasmkräm genom att försiktigt massera en liten mängd på ollonet och skaftet. Krämen kan bidra till att öka blodflödet till dessa områden, vilket kan resultera i förstärkta erektioner och ökad känslighet under sexuell aktivitet.

Det är viktigt att läsa och följa tillverkarens instruktioner när man använder orgasmkräm för att undvika överdosering och för att säkerställa att produkten används säkert. Dessutom är det alltid klokt att genomföra en patchtest för att se hur huden reagerar på krämen och undvika användning om det uppstår irritation. Varje individ kan reagera olika på orgasmkrämer, så det är viktigt att vara medveten om sina egna behov och gränser när man utforskar sådana produkter.

Funkar en orgasmkräm analt?

Det är viktigt att notera att inte alla orgasmgeler är avsedda för användning i anala områden. Innan du använder en orgasmgel analt, se till att den är formulerad för sådana ändamål och följ tillverkarens riktlinjer för säkerhet och användning för att undvika eventuell irritation eller obehag.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här