Öppen BH – Bäst i Test

19

En sexig öppen BH, det är något som kan passa alla men kanske särskilt för dig som känner att du vill visa lite mer och klä dig vågat.

Är du intresserade av andra sexiga underkläder rekommenderar vi att du kollar här.

Varför ska jag köpa en öppen bh?

Oavsett om det är för privat bruk, offentligt eller för endast din partner så passar en öppen bh. Det är helt enkelt en grej att bära inför alla situationer, det handlar bara om du själv känner dig trygg i det eller inte.

Hitta rätt storlek, den bästa öppna bh:n för dig:

Först och främst behöver du bestämma dig för vilket material du vill ha, om du vill ha ett set och vilken typ av bh. Sedan gäller det att hitta rätt storlek. Oftast kan det vara bra att hålla koll på kupostorlek, omkrets, midja och höft. Då får du måtten för alla olika tillbehör som kommer vid köp av sexiga underkläder.

Översikt Priskoll
Cottelli Öppen BH och Stringtrosa Röd Testvinnare Se priset
Penthouse Turned On body med öppen bh Nybörjaren Se priset
Abierta Fina Peekaboo BH och Höfthållare Set Den billiga Se priset

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av womanizer sexleksaker här →

 


 

TESTVINNARENCottelli Öppen BH och Stringtrosa Röd

Cottelli Öppen BH och Stringtrosa Röd

Se priset här

Ett läckert set med röd öppen bh och sexiga röda tillhörande string. Det sitter som en smäck och finns i flera olika storlekar.

Fördelar

 • Snygg röd färg
 • Matchande trosor
 • Ett prisvärt set

Nackdel

 • Finns inte plus size

Recension

Ett rött set med öppen bh och läckra detaljer. Detaljerna finns i allt från det läckra spetstyget till små röda rosetter som sitter både på trosorna och bh:n. Det är ett sexigt matchande set som inte kommer göra någon besviken, varken den som bär eller den som kollar.

Den öppna BH:n gör att brösten lyfts upp och får en perfekt form, de fungerar som en push up bh och de formar sig lite som de där brösten du alltid velat ha.

Du har möjlighet att justera bh:ns bredd med tre spännen på ryggen, precis som en vanlig bh och likaså kan du justera längden på axelremmarna.

Stringtrosan har en öppen gren vilket gör att den matchar den öppna bh:n ännu  bättre.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha ett lyxigt och läckert set med öppen bh och perfekta röda satin-string. En läckrare kombo blir det inte!

 

Det säger andra kunder

Jackie – “Skickade efter detta set, vart inte besviken! Bh satt perfekt men trosorna skulle jag vilja ha en storlek större! Men bekvämt o lite ovant med öppet för fifi. Helt klart värt pengarna!!

 

Sammanfattning

 

Ett läckert rött satin/spets-set med läckra mönster och härliga detaljer, men framför allt skön passform som formar snygga bröst tack vare en öppen bh.

 


DEN BILLIGAPenthouse Turned On body med öppen bh

Penthouse Turned On body med öppen bh

Se priset här

Trots att Penthouse Turned On Body med öppen bh har blivit utsedd till den billiga så är den inte mindre snygg. Det här är en läcker body som finns i flera olika storlekar.

Fördelar

 • Spetsbody
 • Billig
 • Öppningn vid rumpan

Nackdel

 • Lyfter inte brösten

Recension

Här har vi en läcker öppen bh som sitter som ett smäck på de flesta tack vare att den finns i flera olika storlekar.

Spetsmaterialet ramar in kroppen och följer upp till den öppna bhn som formas runt brösten. Till skillnad från förgående produkt så lyfter inte denna bh:n dina bröst utan det är isåfall dina bröst som lyfter bh:n. Det sitter alltså för det mestadels runt bysten.

Vänder du ryggen till möts man inte längre av spets utan en läcker mesh med bar rygg och öppen del för rumpan. Det innebär att även om du har på dig en sådan här öppen bh så är det fortfarande lättillgängligt att komma åt de läckra erogena zonerna.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill testa en öppen bh för att känna på känslan och därför inte vill lägga så mycket pengar.

Passar även dig som gillar body-modellen och vill ha det lite mer täckande.

 

Sammanfattning

En öppen bh som på framsidan består av spets och på baksidan består av mesh. En läcker öppning både till en del av ryggen och för rumpan. Ingen erogen zon som kommer undan i denna body:n.

 


 

TILL NYBÖRJAREN Abierta Fina Peekaboo BH och Höfthållare Set

Abierta Fina Peekaboo BH och Höfthållare Set

Se priset här

Till nybörjaren rekommenderar vi en läcker men mer diskret öppen bh tillsammans med ett par läckra höfthållare. Den här skulle kunna gå under namnet öppen bh -halvkupa.

Fördelar

 • Matchande bh + höfthållare
 • Mer diskret
 • Passar även till vardags

Nackdel

 • Kan kännas krångligt med spännena på höfthållaren

Recension

En sexig öppen bh – halvkupa som kommer i ett set med läcker höfthållare och en läcker grenlös g-string. Det här är en BH som även passar festen eftersom den är något mer diskret.

Den består av läcker svart spets tillsammans med detaljer i silver, små metallringar och ett litet silverstrass längst fram på BH:n.

Höfthållaren fäster du baktill med hjälp utav fem hakar och du har fyra justerbara bank som ser till att allt sitter på plats. Tänk på att strumpor inte ingår, dvs. du måste köpa strumpor separat.

De grenlösa trosorna bidrar till en skön passform och skapar möjligheter. De matchar resterande och består även de av läcker spets.

 

Rekommenderad till

Detta är ett set som är perfekt för nybörjaren eller den som vill diskret klä sig med en sexig öppen bh.

 

Sammanfattning

Här har vi ett läckert set med en halvkuperad öppen bh, höfthållare och ett par läckra grenlösa trosor. Allt i ett läckert spetstyg som sitter som en smäck utan skav mot huden.

 


MEST POPULÄRA – Cottelli Bondage BH-set med Öppen Kupa

Cottelli Bondage BH-Set med Öppen Kupa

Se priset här

Om du är en BDSM-utövare som kommer du älska denna öppna bh:n. Den är verkligen perfekt i bondage och dominanslekar. Den har läckra detaljer och inbyggd choker, kan det bli bättre?

Fördelar

 • Inbyggd choker
 • Läckra kedjedetaljer
 • Läckra satinband som kan knyta fast handlederna

Nackdel

 • Vissa upplever det som för detaljrik

Recension

Här har vi en öppen bh som är så mycket mer än bara en öppen bh. Det tillkommer flera funktioner och flera läckra detaljer som gör den till en ultimat bh för bondage-lekar.

De läckra detaljerna finns i spets, satin och kedjedetaljer. Det gör att den för ett lyxigt utseende som bidrar till ett mycket inbjudande intryck. Kedjedetaljerna förhöjer känslan av bondage.

Funktionerna som tillkommer är de läckra satinbanden som fästs vid höften, dessa är dock lätta att råka ta sönder så vi rekommenderar inte de mest dominanta lekarna när de används. Sedan har vi chokern som låses med hjälp utav kardborreband i nacken vilket gör att det kan anpassas beroende på person.

Är du nyfiken på hur BDSM går till eller vill lära dig mer så rekommenderar vi att du kollar in vår guide här.

 

Rekommenderad till

Perfekt set med öppen bh till BDSM-utövaren, passar särskilt dig som håller på med mycket bondage. Självklart passar det även dig som inte gör men då får du inte nytta av de extra finesserna.

 

Sammanfattning

En läcker bondage-utstyrsel med härliga detaljer som innebär både spets och satin. Kedjedetaljerna förhöjer den sexiga känslan och kan även fungera lite kylande mot kroppen.

 


DEN VIKTIGA Cottelli Bondage Shelf Behå – Set med Knytband i Satin

Cottelli Bondage Shelf Behå-Set med Knytband i Satin

Se priset här

Cottelli Bondage Shelf Behå-Set med Knytband i Satin är även detta ett läckert BDSM inspirerat set. Perfekt för dig som gillar latex och läder material.

Fördelar

 • Satinband för bondage
 • Justerbara remmar
 • Konstläder

Nackdel

 • Går endast att handtvätta

Recension

Här har vi ännu en läcker BDSM outfit med öppen BH, denna gången i ett fantastiskt konstläder. Konstlädret ser äkta ut och känns bekvämt mot huden.

Det finns flera extra funktioner, dels satinband som fungerar bra som handbojor och sedan en choker som kan anpassas tack vare tre olika remmar.

BH:n lyfter upp och formar dina bröst till två läckra perfekt formade bröst. Det här är en öppen BH som passar i princip alla tack vare att det finns storlekar upp till 3XL.

De flesta remmar är avtagbara så vill du variera dig och få bort bondagekänslan så är det enkelt att ta av dem för att göra den mer neutral och med mer fokus på konstlädret.

 

Rekommenderad till

Passar dig som har en förkärlek för lädermaterial, kanske finns det en läderfetisch sedan tidigare?

 

Sammanfattning

Här har vi ett läckert bdsm set i konstläder som kan användas på flera sätt. Du kan välja att ta bort de extra remmarna för att göra setet lite mer diskret och mer fokus på konstlädret än själva bondagedelen.

 


TILL DEN ERFARNA Cottelli Minimalistic BH-set

Cottelli Minimalistic BH-set

Se priset här

Precis som namnet lyder så har vi verkligen ett minimalistiskt set, här får du en öppen bh men som trots detta döljer nippeln precis. Så varför inte dra på dig en meshtröja över, gå på festen och teasa din partner.

Fördelar

 • Matchande set
 • Diskret under kläderna
 • Enkel att ta på

Nackdel

 • Ingen strumphållare

Recension

Ett sexigt underkläders-set med bh och trosor. Bh:n har minimalt med tyg och det lilla som finns täcker precis din nippel. Remmarna runt dina bröst agerar ett lätt stöd men du får ingen push-up effekt. Du kan justera axelremmar och bredden med hjälp utav spännena på ryggen.

Stringtrosorna är grenlösa och bjuder in till spännande lekar utan krångel. På baksidan av trosorna finns en liten rosett som får hela outfiten att kännas mer som gullig. Men det ändras snabbt när din partner får se den läckra framsidan som är mer het än söt.

I mitten på bh:n finns det lite glittrigt silverstrass och på trosorna finns det två metallringar som tillför lite extra detaljer.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar minimalistiska underkläder och är nöjd med sin form på brösten då dessa inte bidrar till någon extra form.

 

Det säger andra kunder

Tess – “Har ännu inte visat detta för sambon, men jag är övertygad om att han kommer att uppskatta setet mycket. Jag gör det själv i alla fall. Köpte en L då jag gick efter måttabellen och den sitter som en smäck tack vare de inställningar man kan göra både på bh-delen och trosan.” 

 

Sammanfattning

Här har vi en bh och ett par trosor som kommer med en läcker men minimalistisk spets. Spetsen är precis så att den täcker nippelsen och de grenlösa trosorna skapar den sexuella stämningen redan från första anblick.

 


Q & A Öppen BH

Hur hittar jag BH för öppen rygg?

Då rekommenderar vi att du letar i andra butiker för dessvärre kan vi inte hitta någon som passar hos våra rekommenderade återförsäljare.

 


 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här