Kinky Kläder – Bästa i test

31

Visst är nya sexleksaker ett utmärkt sätt att tända glöden under de sexiga stunderna med partnern, men en annan viktig aspekt som kan ta parlekarna till nästa nivå är din outfit. Med fräcka kinky kläder blir allting mer spännande, så överväg att kika närmare på några sexiga plagg. Du kan exempelvis klicka här för en smidig översikt över en rad latexdräkter eller så läser du mer här om fetischkläder i allmänhet.

 

Nedan kommer jag att recensera några kinky kläder som jag personligen anser är väl värda att testa på. Vad är fördelarna och nackdelarna med dessa kinky kläder, vem kan plaggen rekommenderas till och vad behöver du veta innan du köper det där rätta plagget? Läs nedan för att ta reda på mer!

Se Joyland produkter här

Se Sinful produkter här

TESTVINNARE – Lace & Mesh Show Me Chemise with G-string, M/L

Baci Lace Mesh Show Me Chemise G string

Se priset här

Med en vacker och elegant Lace & Mesh Show Me Chemise with G-string kommer strålkastaren omedelbart att riktas mot dig. Det sexiga plagget är tunt för att visa upp din kropp genom kläderna, och med sin kuplösa design är det fritt fram för partnern att leka med dina bröst.

Fördelar:

 • Sexig svart design med spetsdetaljer
 • Öppna kupor för blottade bröst
 • Genomskinlig för att visa upp din kropp

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Min personliga upplevelse

Lace & Mesh Show Me Chemise with G-string kommer i form av en kort klänning som har en lång rad vackra detaljer och designval som bjuder på en fulländad look. Med öppna kupor har du och din partner full tillgång till dina bröst under parlekarna.

Rekommenderat till

Kinky kläder som dessa rekommenderas till kvinnorna som vill överraska sina partners med en sexig outfit i sovrummet som utan tvekan kommer att uppskattas.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Ta tillfället i akt och välj Lace & Mesh Show Me Chemise with G-string för en sexig outfit med spetsdetaljer, öppna kupor och en genomskinlig design för att inte lämna mycket åt fantasin.

TILL NYBÖRJAREN – Obsessive F211 Bodystocking, S/M/L

Obsessive F211 Bodystocking

Se priset här

Har du tidigare erfarenhet av kinky kläder eller vill du testa på din första sexiga outfit? Oavsett vad kommer Obsessive F211 Bodystocking att bli perfekt. Det här plagget kommer i form av en kroppsstrumpa, så du får med andra ord både en topp och en underdel som går i samma snygga mönster.

Fördelar:

 • Få både en topp och underdel i en snygg outfit
 • Vackert blommönster
 • Tillåter åtkomst till det intima området medan plagget bärs

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Min personliga upplevelse

Här kommer en fulländad outfit som både du och partnern kommer att älska i alla lägen. Med kinky kläder som dessa får du både en överdel och en underdel som är prydda med ett vackert blommönster.

Rekommenderat till

Dessa kinky kläder rekommenderas till de flesta, och tack vare att materialet är en aning stretchigt är det här tal om en ”one size fits all”.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Joyland lyder:

”Jag tror nog min kille är mer nöjd med denna än vad jag är, och då är jag ändå väldigt nöjd! Var lite orolig över one-size-storleken men eftersom materialet är elastiskt så satt den som en smäck. Med tanke på min killes positiva respons kommer jag garanterat att dra på mig den igen!”

Sammanfattning

Som både nybörjare och en mer erfaren användare av kinky kläder är det här ett plagg som du säkerligen kommer att uppskatta. Kika närmare på den eleganta bodystockingen med sin vackra blomdesign.

DEN BILLIGA – Baci Lace-Up Babydoll, One Size

Baci Lace up Babydoll

Se priset här

Vackra kinky kläder behöver inte alltid vara dyra, och du ser bevis på detta om du satsar på Baci Lace-Up Babydoll. Detta är en miniklänning som knappt täcker ditt intima område för att ge en riktigt fräck och sexig look.

Fördelar:

 • Sensuellt blomstermönster
 • Sexig kort design för en flörtig look
 • Två hål för blottade bröstvårtor

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Min personliga upplevelse

Här kommer kinky kläder som gör lekarna i sovrummet lite extra romantiska. Det vackra blomstermönstret är ett elegant tillskott till miniklänningen som även kommer med två hål över brösten för blottade bröstvårtor. Det här plagget kan definitivt rekommenderas.

Rekommenderat till

Tack vare att dessa kinky kläder kan justeras kommer de med största sannolikhet att passa dig. Det är som sagt en ”one size fits all” outfit, och den ger dig en otroligt sexig look som du inte vill gå miste om.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Joyland lyder:

”Såååå sjukt snygg och bekväm att bära. Har redan hunnit använda den flera gånger, men lika bra respons från min pojkvän.”

Sammanfattning

Om det är kinky kläder med ett snyggt blomstermönster och en fräck design som du letar efter har du kommit rätt. Ett mer romantiskt plagg är svårt att hitta!

MEST POPULÄRA – Svenjoyment Susp med O-Ring

svenjoyment jock med o ring

Se priset här

Då har vi kikat på lite kinky kläder till kvinnor, men hur ser det ut för männen. Jo, om du vill ha ett fräckt plagg som man kan Svenjoyment Susp med O-Ring bli passande. Den här sexiga suspen har inte bara snygga nit-detaljer, utan även en O-ring längst fram som ditt kön kan föras igenom.

Fördelar:

 • Kommer i sexig svart polyester
 • Fräcka detaljer med nitar
 • O-ring som penis kan föras igenom

Nackdelar:

 • Får bara tvättas förhand

Min personliga upplevelse

Det här är ett riktigt sexigt plagg som kommer att göra under i sovrummet. När man tänker på kinky kläder för män är en fräck susp att rekommendera med sina många snygga detaljer.

Rekommenderat till

Dessa sexiga kläder är tillverkade i slitstarka material och har sexiga detaljer såsom nitar och en O-ring att föra penisen igenom. Plagget rekommenderas till alla män som vill krydda till lekarna i sovrummet lite extra.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Svenjoyment Susp med O-Ring lämnar inte mycket åt fantasin, men blir en fantastisk detalj som kan kompletteras med andra kinky kläder eller bäras som en outfit i sig själv. Ta parstunderna till nya höjder!

DEN FRÄCKA – Noir Handmade Wetlook Outrageous Teddy med Strumpebandshållare

noir handmade wetlook outrageous teddy med strompeholder

Se priset här

Då återkommer vi till kinky kläder för kvinnor, och det här fräcka plagget kommer i form av en full outfit med strumpebandshållare, så allt du behöver göra är att beställa ett par snygga strumpbyxor separat för en fulländad look.

Fördelar:

 • Många olika storlekar att välja mellan
 • Snygg stilren design
 • Agerar både som en topp och underdel

Nackdelar:

 • Strumpor måste köpas separat

Min personliga upplevelse

Noir Handmade Wetlook Outrageous Teddy med Strumpebandshållare bjuder på en snygg svart wetlook som du inte vill gå miste om. Allt som behövs är att köpa strumpor separat som kan fästas i strumpebandshållaren, och plötsligt har du ett riktigt fräckt plagg!

Rekommenderat till

Med många olika storlekar att välja mellan är det här ett plagg som passar de flesta. Testa på dessa kinky kläder och få en stilren outfit som du kan imponera med i sovrummet.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Jag är mycket nöjd med detta set, det håller hög kvalitet, är bekvämt och sitter perfekt! Grenen som du lätt öppnar med ett litet spänne stör inte heller som det lätt kan göra annars, den känns inte alls av. Mycket nöjd!”

Sammanfattning

Välj dessa kinky kläder och var säker på att du blir höjdpunkten under fetischfesten eller parlekarna. Med en snygg wetlook och fräcka strumpebandshållare får du ett fulländat plagg.

DEN LYXIGA – Noir Handmade Superstar Wetlook Stay-Ups med Spetskant

noir handmade superstar wetlook selvsiddende stromper med blondekant

Se priset här

Nästa spännande plagg kan väljas i många olika storlekar, och det du får är snygga stay-ups som bjuder på en fantastisk wetlook-stil. Detta plagg kan enkelt kompletteras med andra kinky kläder för att skapa en fulländad outfit till fetischfesterna eller parlekarna.

Fördelar:

 • Snygg wetlook-stil
 • Många storlekar att välja mellan
 • Perfekt för att fullända din outfit

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Min personliga upplevelse

Är du på jakt efter den där sista detaljen som ser till så att din outfit blir komplett? Då är dessa stay-ups ett bra val. Med högkvalitativa material och en snygg wetlook-design kan du inte gå fel med den här produkten.

Rekommenderat till

När du beställer dessa kinky kläder kan du välja mellan storleken small, medium, large och X-large, så detta är ett plagg som kommer att passa de flesta.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Grym kvalitet! Bästa stay-upsen jag provat! Passformen är perfekt och de sitter väl på plats. Perfekt till kjol eller shorts. Fungerar lika bra till vardags som till fest.”

Sammanfattning

Till ett rimligt pris får du sexiga stay-ups med en wetlook som kan användas tillsammans med de flesta plaggen.

TILL DEN ERFARNE – Svenjoyment Transparenta Boxershorts med Swell Function

svenjoyment transparente boxershorts med swell function

Se priset här

Som ett sista sexigt plagg kommer dessa boxershorts med en genomskinlig design för att visa upp paketet, och som om detta inte vore nog har plagget en härlig form därbak som framhäver din rumpa på helt rätt sätt.

Fördelar:

 • Snygg genomskinlig design
 • Framhäver din rumpa
 • Många storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Min personliga upplevelse

Dessa kinky kläder är ett måste för att ta samlag och parlekar till nya höjder. Använd plagget som det är eller komplettera med andra plagg för att skapa en fulländad outfit.

Rekommenderat till

Boxershortsen är perfekta för männen som vill visa upp en snygg look i sovrummet och ta parlekarna till nästa nivå.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Med sin snygga genomskinliga design och en utformning som ramar in din rumpa på ett snyggt vis finns det mycket att älska hos det här fräcka plagget.

Summering

När du nu har en bättre översikt av olika kinky kläder är det dags att välja din favorit. Det är upp till dig om du endast vill beställa underkläder som du använder på egen hand eller om du vill beställa flera olika plagg som tillsammans kan skapa en riktigt fräck outfit. Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan åstadkomma.

Om det är en vacker och elegant klänning som du är ute efter kan det rekommenderas att välja en typ med ett vacker blomstermönster såsom Baci Lace-Up Babydoll, men om du istället känner dig lite mer vågad kanske du vänder dig till ett plagg med öppna kupor såsom Lace & Mesh Show Me Chemise with G-string för blottade bröst. Om du är en man som vill lägga till en lite kinky look i sovrummet är det definitivt Svenjoyment Transparenta Boxershorts med Swell Function som du bör kika på. Ta en titt på just dina favoriter och hitta någonting som blir rätt för dig!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här