Flogger – Bästa i test

235

Floggers är alltid en välkomnad del av BDSM-utrustningen, och det är inte ovanligt att både nybörjare samt BDSM-experterna tar del av floggers. En anledning till detta är att det finns ett så brett sortiment av olika typer av floggers där vissa bjuder på sköna smekningar medan andra kan dela ut intensiv smärtsam njutning. Vi ska nedan tala mer om några högkvalitativa floggers så att du kan hitta din favorit inom olika smärtkategorier:

Nivå 1, lätt smärta
Nivå 2, medelsmärta
Nivå 3, svår smärta
Nivå 4, extrem smärta

Nivå 1, lätt smärta

Nivå 1 är den typen av floggers som blir perfekt till de som aldrig tidigare har testat på BDSM. Om man inte tolererar smärta särskilt väl eller bara föredrar floggers som bjuder på milda smekningar är det här den perfekta kategorin för en själv och partnern. Här kommer ett antal floggers som inte lämnar några märken efter sig, och de är därför mycket passande att experimentera med om man inte har någon tidigare erfarenhet av smärtsam stimulering.

TESTVINNARE – Fifty Shades of Grey Flogger Piska

fifty shades of grey flogger pisk

Se priset här

Om man är ny inom världen av BDSM eller bara föredrar en flogger som inte är särskilt smärtsam bör man rikta blicken åt Fifty Shades of Grey Flogger Piska. Den här snygga floggern kan föras över partnerns kropp för sköna smekningar eller så kan man snärta till sin käraste när han eller hon minst anar det.

Det stilfulla utseendet är ett stort plus med material såsom nappaskinn, metallnitar och trä samtidigt som floggern förblir robust under många kommande BDSM-sessioner. Tack vare den kompakta storleken blir det inte heller några problem att förvara eller att transportera floggern så att man har den tillhands närhelst man behöver den.

Fifty Shades of Grey Flogger Piska kommer utrustad med så många som 48 fransar i en silvrig färg, så man kan förvänta sig att den här leksaken både bjuder på snärtande stimulans och visuell stimulans. Handtaget är det lätt att få ett stabilt grepp om samtidigt som en rem runt handleden garanterar att man inte tappar floggern under lekarnas gång.

Fördelar:

 • Perfekt för nybörjare
 • Tillverkade i robusta material
 • Liten och kompakt för enkel förvaring och transport

Nackdelar:

 • Inte passande för de som är ute efter intensiv smärta

BÄSTA TILL NYBÖRJAREN – Blaze Flogger

blaze flogger

Se priset här

Här har det inte snålats med vare sig högkvalitativa material eller snygga designval. Blaze Flogger är en fräck piska i konstläder med långa fransar att snärta till sin partner med. Det är fullt möjligt att antingen smeka den undergivna eller att snärta till riktigt hårt utan att det lämnar märken efter sig eller gör särskilt ont. För denne anledning är Blaze Flogger ett ypperligt val för nybörjarna som vill testa på BDSM, men ännu inte har någon större erfarenhet.

Med hjälp av ett lång och smalt handtag får man ett bra grepp om ens flogger, och längst ner finner man en rem att fästa om handleden för att garantera att man aldrig tappar leksaken under lekarnas gång. Hela piskans längd är 24 cm där mer än hälften av leksaken är uppgjord av de fräcka fransarna. Som kronan på verket får man Blaze Flogger till ett mycket rimligt pris, så plånboken kommer att tacka en!

Fördelar:

 • Fräck flogger i konstläder
 • Robust handtag med ett snyggt mönster
 • Säkerhetsrem så att man inte tappar sin flogger

Nackdelar:

 • Inte passande för de som är ute efter intensiv smärta

BÄSTA TILL PRISET – Obaie Flogger i Konstläder 42 cm

obaie immiteret læder flogger 42 cm

Se priset här

Då har vi kommit till den sista floggern inom kategorin ”lätt smärta”, och om det är stor valuta för pengarna som man är ute efter har man utan tvekan kommit rätt. Obaie Flogger i Konstläder är en piska på hela 42 cm med långa fräcka fransar som man försiktigt kan föra över partnerns kropp för kittlande smekningar eller daska till för att bjuda på lite lätt smärta. Då denne flogger är tillverkad av konstläder kan man förvänta sig ett stilrent utseende med ett handtag som är bekvämt att hålla i.

Längst ner på handtaget finner man en ögla som kan fästas runt handleden så att piskan inte tappas även under de vildaste lekarna. Då det inte är särskilt smärtsamt att snärta till partnern med piskan är detta en flogger som blir passande för nyblivna BDSM-utövare. Det är dock inte bara designen som kommer att bli passande, utan också priset. Obaie Flogger i Konstläder är en produkt som sannerligen ger en valuta för pengarna, och en billigare flogger är allt svårt att hitta.

Fördelar:

 • Hela 42 cm att leka med
 • Tillverkat i stilrent konstläder
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Lädret på handtaget kan börja glida en aning efter intensiv användning

Nivå 2, medelsmärta

Nu har vi nått nivå 2, och här kommer vi att kika närmare på floggers som kan snärta till partnern ganska rejält, men utan att lämna några svåra märken. Även den här nivån kan vara passande för nybörjare inom BDSM som vill testa på sin första flogger, men de kan även användas av de lite mer erfarna BDSM-utövarna som är ute efter en ganska mild upplevelse. Om några av dessa grupper stämmer in på dig, kika på de tre typerna av floggers nedan som bjuder på medelsmärta.

TESTVINNARE – Sex & Mischief Sparkle Flogger med Strass 78 cm

sex mischief sparkle flogger med rhinsten 78 cm

Se priset här

Sex & Mischief Sparkle Flogger med Strass är en äkta testvinnare med sina mycket långa fransar som en själv och partnern kommer att älska under dominanslekarna. Floggerns fransar är tillverkade av ett mjukt konstläder, så det är möjligt att snärta till ganska hårt utan att det känns alltför smärtsamt. Välj själv om du föredrar milda smekningar eller om du älskar ljudet av en snärtande flogger.

Sex & Mischief Sparkle Flogger med Strass är hela 78 cm lång, och det finns därför mycket att leka med. För nybörjare kan detta komma att bli ett ganska uppenbart val, och särskilt med tanke på att prislappen inte får det att göra ont i plånboken. Det eleganta handtaget är prytt med strasstenar och garanterar att man får ett ordentligt grepp om floggern. Som en extra säkerhetsåtgärd finns det en ögla längst ner som man kan föra in handleden i för att aldrig låta floggern falla i golvet även om man skulle tappa taget om den.

Fördelar:

 • Lång flogger på hela 78 cm för mycket att leka med
 • Mjukt konstläder som passar nybörjare som inte vill ha en smärtsam flogger
 • Elegant handtag som pryds av strasstenar

Nackdelar:

 • Inte passande för de som är ute efter intensiv smärta

BÄSTA TILL NYBÖRJAREN – Zado Leather Flogger B&W

zado leather flogger b w

Se priset här

Konstläder har sina fördelar, men varför inte unna sig själv någonting extra genom att satsa på en exklusiv flogger i äkta läder! Det är här som Zado Leather Flogger B&W kommer in i bilden. Den här lyxiga floggern med en längd på 42 cm har många fräcka stunder i sovrummet att fullända, och då den är handgjord av högkvalitativt läder håller produkten hög standard.

Zado Leather Flogger B&W är ett ypperligt val för de som är ute efter sin första flogger eller för de som inte vill att det ska göra riktigt ont under lekarna i sovrummet. Med ett stort antal mjuka fransar känns leksaken fantastisk mot partnerns hud, och med hjälp av ett robust handtag säkerställs ett stadigt grepp om floggern alla dagar i veckan. Ta gärna hjälp av öglan längst ner som fästs runt handleden för att se till så att man inte tappar piskan under de vilda lekarna. Om det är kvalitet som man är på jakt efter får man definitivt inte missa den här leksaken.

Fördelar:

 • Passande för nybörjare inom BDSM
 • Snygg och exklusiv design med äkta läder
 • Robust handtag för ett stadigt grepp

Nackdelar:

 • En aning dyrt

BÄSTA TILL PRISET – Sinful Deluxe Flogger

sinful deluxe flogger fuxtoy

Se priset här

Tas till en helt ny värld av njutning med den vackra och förvånansvärt billiga Sinful Deluxe Flogger. Både nybörjare och de som är lite mer vana vid dominanslekar kan få glädje utav Sinfuls högkvalitativa flogger med sköna fransar i konstläder. Leksaken blir perfekt under förspelen samt vid lätt bondage när man smeker partnerns kropp med de kittlande fransarna – sen snärtar man plötsligt till med floggern när han eller hon minst anar det. Det fräcka ljudet som hörs när floggern viner genom luften kryddar även till lekarna lite extra.

Det som gör Sinful Deluxe Flogger till en sådan bra leksak för nybörjare är faktumet att det inte gör särskilt ont att bli träffad av piskan och den lämnar heller inga märken efter sig. Om man är en BDSM-expert som är ute efter smärtsamma slag blir det här därför nog ingen höjdare för en. För de som lägger vikt på upplevelsen snarare än smärtan är dock Sinful Deluxe Flogger det perfekta valet.

Fördelar:

 • Mycket billig
 • Perfekt till ganska milda BDSM-sessioner
 • Härliga fransar i konstläder

Nackdelar:

 • Kan upplevas som en aning för liten för vissa

Nivå 3, svår smärta

Nu kommer vi till floggers vars slag resulterar i lite svårare smärta. Dessa produkter är passande för BDSM-entusiasterna som vill att det ska kännas varje gång floggern träffar, och gärna med ett upphetsande ljud när piskan viner genom luften. Ta en titt på några av de tre floggers nedan som vi ska kika på: en äkta testvinnare, den perfekta varianten till nybörjaren samt produkten som ger störst valuta för pengarna.

TESTVINNARE – Spartacus Strap Whip Kraftig Floggerpiska i Läder 50 cm

spartacus kraftig strap whip læder flogger pisk 50 cm black

Se priset här

Oavsett om man väljer den röda eller svarta färgen får man här en flogger som verkligen känns. Spartacus Strap Whip Kraftig Floggerpiska i Läder 50 cm är en flogger som rekommenderas till de som har tidigare erfarenhet av fräcka och smärtsamma BDSM-lekar. Om man är ny inom BDSM kan man därför anse att denne flogger är lite för hårdhänt med sina slag. När piskan träffar kroppen lämnar den ifrån sig röda märken tillsammans med smärtsam njutning som man inte vill gå miste om!

Leksaken kommer utrustad med hela 22 fransar i äkta läder, och som om detta inte vore nog får man ett kraftigt skaft för ett enkelt grepp om floggern. Bjud in partnern till heta dominanslekar i sovrummet och njut av antingen lätta smekningar eller hårda slag som verkligen känns. Valet är upp till en själv! En sak är dock säker: det här är definitivt en produkt som man vill ha i sin BDSM-samling.

Fördelar:

 • 22 fräcka fransar i äkta läder
 • Perfekt till de mer erfarna BDSM-utövarna
 • Robust handtag för ett stabilt grepp

Nackdelar:

 • Kan vara lite för intensiv för nybörjare

BÄSTA TILL NYBÖRJAREN – Bad Kitty Flogger 38 cm

bad kitty flogger 38 cm red

Se priset här

Vad vore en BDSM-session utan en flogger? Ofulländad, det är en sak som är säker! Om man vill att det ska hetta till i sovrummet med en mångsidig flogger får man inte gå miste om Bad Kitty Flogger 38 cm. Den positiva aspekten av de mjuka fransarna i mockaliknande läder är att de både känns fantastiska vid smekningar samt ganska smärtsamma om man snärtar till ordentligt. Det här är därför en piska som både nybörjare och de mer erfarna kommer att uppskatta.

Bad Kitty Flogger har en imponerande design med ett tvåfärgat handtag i antingen svart och rött eller svart och lila beroende på vad man väljer. De små metallknapparna tillsammans med de mjuka fransarna fulländar utseendet, och floggern bjuder därmed på både smärtsam stimulans och visuell stimulans. För att aldrig tappa taget om ens flogger finns det en ögla längst ner på skaftet som man trär om sin handled. Då kan lekarna gå vilt till utan att floggern faller i golvet.

Fördelar:

 • En perfekt flogger till nybörjarna
 • Förbluffande billig
 • Härliga fransar i mockaliknande läder

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

BÄSTA TILL PRISET – SToys Gummipiska

stoys gummi pisk

Se priset här

SToys Gummipiska är en fräck flogger som primärt riktar sig till de som har erfarenhet av BDSM och dominanslekar. Leksaken kan nämligen bjuda på riktigt smärtsam njutning när man snärtar till partnern, och man kan definitivt förvänta sig att se röda märken där floggern har träffat kroppen. De 42 fransarna är tillverkade av gummi för att bjuda på den där extra intensiva smärtan, och för att få ett stadigt grepp om floggern har handtaget en yta av läder.

Som om detta inte vore nog finns det en D-ring i metall längst ner på handtaget för att lätt kunna hänga upp floggerna efter användning. Den fulla längden på piskan är 60 cm, så här har man långa fransar att jobba med. SToys Gummipiska blir sannerligen ett förträffligt val för att krydda till lekarna i sovrummet, och inte minst för de som har erfarenhet av BDSM och vill få en extra smärtsam upplevelse. Testa på denne prisvärda flogger och överraska partnern med en spännande leksak att lägga till i BDSM-samlingen!

Fördelar:

 • Det perfekta valet till de erfarna BDSM-utövarna
 • Härliga gummifransar som ger riktigt smärtsam njutning
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Inte passande för nybörjare

Nivå 4, extrem smärta

Nu har vi kommit till den sista nivån, och här är det riktigt intensiv smärta som gäller. Dessa floggers riktar sig specifikt till BDSM-utövarna som har tidigare erfarenhet av extrem smärta i form av olika piskor. Piskorna som vi ska tala om nedan rekommenderas inte till nybörjarna eller de som inte klarar av smärta, men visst finns det vissa floggers som man kan smeka sin partner lite mildare med om man så föredrar.

Ta en titt på produkterna nedan och se om det finns en flogger där som faller en i smaken. Om man vill att det ska hetta till i sovrummet under de fräcka dominanslekarna är en flogger utan tvekan en leksak som man kommer att vilja ha i BDSM-samlingen.

BÄSTA TILL NYBÖRJAREN – Obaie Gummipiska 50 cm

obaie gummi flogger 50 cm

Se priset här

Njut av långa härliga fransar som kan snärta till riktigt hårt genom att satsa på Obaie Gummipiska 50 cm. Såsom namnet antyder är detta en flogger som är hela 50 cm lång varav fransarnas längd ligger på 26 cm medan handtagets längd ligger på 24 cm. Om det är riktigt intensiv smärta som man är på jakt efter är det Obaie Gummipiska som man bör vända sig till, och den här leksaken riktar sig specifikt till de som har erfarenhet av hardcore BDSM. Det är dock upp till en själv om man vill bjuda på hårda slag eller om man vill föra floggern försiktigt över partnerns kropp, så visst är det möjligt även för nybörjare att ta del av leksaken.

Det är lätt som en plätt att få full kontroll över piskan, och med sitt robusta plasthandtag har man alltid ett stadigt grepp om floggern. Trä även gärna öglan runt ens handled för extra trygghet under lekarnas gång. Fransarna är tillverkade i ett skönt silikonmaterial och kommer att kännas fantastiska när de träffar huden – oavsett om man smeker lite milt eller snärtar till lite hårdare.

Fördelar:

 • Passande för både nybörjare och de som är ute efter intensiv smärta
 • Fräcka silikonfransar som känns härliga mot huden
 • Robust handtag med en säkerhetsrem

Nackdelar:

 • Floggern kan anses vara lite för liten för vissa

BÄSTA TILL PRISET – Spartacus Strap Whip Läderpiska 76 cm

spartacus strap whip læder pisk 76 cm

Se priset här

Äkta läder är riktigt lyxigt när det talas om piskor, och inte finns det någonting mer exklusivt än Spartacus Strap Whip Läderpiska. Den här piskan har en längd på hela 76 cm och 60 av dessa centimetrar tillhör fransarna. Det finns med andra ord mycket att använda för att snärta till partnern riktigt hårt. På tal om hårdhändhet riktar sig den här floggern till BDSM-utövare som är experter och är ute efter en piska som erbjuder intensiv smärta vid varje slag. Inte nog med att floggern kan ge mycket smärtsam njutning, utan man kommer även att få höra upphetsande ljud varje gång leksaken viner genom luften.

Spartacus Strap Whip Läderpiska kommer med så många som 22 fransar i läder, och även handtaget har en läderyta samt är prytt av nitar i metall tillsammans med en flätad knopp. Floggern är därför inte bara robust och effektiv, utan kommer också att vara snygg att titta på. Längden gör floggern en aning svår att kontrollera samtidigt som ordentliga slag kan resultera i äkta smärtsam njutning, så leksaken bör enbart användas av de som är vana vid floggers.

Fördelar:

 • Perfekt till den erfarna BDSM-utövaren
 • Långa fransar i läder som ger riktigt smärtsam njutning
 • Robust handtag

Nackdelar:

 • Inte passande för nybörjare inom världen av BDSM

ELEKTRISK – Kinklab Neon Wand Electro Piska Tillbehör

kinklab neon wand electro pisk tilbehør

Se priset här

Elektrosex är ett säkert sätt att få det att hetta till i sovrummet, och särskilt om det är just en flogger som används. Med hjälp av fräcka elektriska impulser använder man Kinklab Neon Wand Electro Piska Tillbehör för att stimulera sin käraste antingen på ett milt eller mer smärtsamt vis. Produkten är passande för både de som har tidigare erfarenhet av elektrosex samt för de som vill testa på dessa fräcka lekar för första gången.

Kinklab Neon Wand Electro Piska Tillbehör kommer utrustad med 8 sköna fransar i silikongummi som ser till så att de elektriska impulserna når huden. Tänk på att beställa en Kinklab Neon Wand separat för att kunna dra nytta av leksaken.

Om elektrosex utöver just floggers låter intressant är det väl värt att kika på ytterligare elektrosextillbehör. Det är vanligt att börja med beställandet av en elektroapparat där man kontrollerar intensiteten hos de elektriska impulserna, och sedan är det bara att börja köpa tillbehör till de fräcka elektrosexlekarna. Kanske vill man testa på klämmor, penisringar, analpluggar, pinwheels samt till och med masturbatorer som har möjligheten att bjuda på elektriska impulser så länge man ansluter dem till ens elektroapparat. Det finns en hel värld av möjligheter för att få det att hetta till i sovrummet!

Fördelar:

 • Tillverkad i skönt silikonmaterial
 • Bjuder på elektriska impulser för fräckt elektrosex
 • Passande vid BDSM och dominanslekar av olika slag

Nackdelar:

 • En Kinklab Neon Wand-modell måste beställas separat

PISKA MED FLOGGER-SPETS – Rimba Tjurpiska av Konstläder 155 cm

rimba tyrepisk i læder 155 cm

Se priset här

Här må det inte vara tal om en gammal hederlig flogger, men en piska med flogger-spets har minst lika mycket att bjuda på. Här är intensiteten av det smärtsamma piskandet uppvridet till 100 %, och inte finns det något mer extremt exempel än just Rimba Tjurpiska av Konstläder 155 cm.

Den riktigt långa piskan som ger en mycket att jobba med är tillverkad av svart konstläder som har flätats tajt för att verkligen kännas när leksaken träffar huden. Inte förvånansvärt nog lämnas det röda märken i huden, och visst får man ta del av upphetsande ljud när piskan viner genom luften. För en snygg extra detalj finner man 9 fransar i ena änden av piskan för att ta upplevelserna till nästa nivå. Man kommer säkerligen också att uppskatta utformningen av Rimba Tjurpiska av Konstläder: piskan är nämligen böjbar för att kunna snärta till ordentligt medan handtaget är robust så att man får ett stadigt grepp om piskan utan att den viker sig.

Med handtagets längd på 17 cm finns det mer än nog med längd för att handtaget ska vara bekvämt att hålla i, och för extra säkerhet finner man en rem längst ner som man fäster om sin handled. Ens flogger kommer då inte att falla i golvet även om man skulle tappa taget. När allt kommer till kritan är detta en högkvalitativ piska som BDSM-entusiasterna kommer att älska. Tänk på att den inte rekommenderas till nybörjare med tanke på smärtnivån och faktumet att piskan kan vara lite svår att kontrollera.

Fördelar:

 • Perfekt för BDSM-experterna som är ute efter ordentlig smärta
 • Snyggt flätat konstläder som pryder hela piskan
 • Piskan är töjbar medan handtaget är robust och hårt för bättre kontroll

Nackdelar:

 • Inte passande för nybörjare

FLOGGER-SET – Sinful Tie Me Up Sexleksaksset med A-Z Guide

sinful tie me up sexleget j boks med a z guide

Se priset här

Söker du ett fräckt set med en högkvalitativ flogger och allt annat som man kan tänkas behöva till sexiga bondage-lekar? Glöm då inte att titta närmare på Sinful Tie Me Up Sexleksaksset med A-Z Guide. Det här paketet innehåller både en ögonbindel, knytband, bondage tejp, bröstklämmor samt en liten flogger. Helt enkelt ett komplett kit för lätt bondage.

Använd ögonbindeln för att begränsa partnerns sinnen medan man spänner fast honom eller henne med den självhäftande bondage tejpen. Bröstklämmorna kan man fästa runt bröstvårtorna och själv justera trycket på för smärtsam stimulering på ens egna villkor.

Floggern som ingår är en ganska liten variant på 31 cm i längd, så det blir lätt som en plätt att förvara, transportera och använda leksaken. Det är upp till en själv om man vill utdela hårda slag eller mjuka smekningar, men oavsett vad är detta en flogger som passar nybörjare då det inte är särskilt smärtsamt även om man tar i. Som den sista kronan på verket ingår en guide för heta rekommendationer gällande hur man som bäst drar nytta av de olika leksakerna i paketet. Testa på detta set redan idag och överraska partnern med någonting som han eller hon sent ska glömma!

Fördelar:

 • Ett perfekt set med flera typer av leksaker till lätt bondage
 • Passande för nybörjare som letar efter sin första BDSM-utrustning
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Inte rekommenderat till BDSM-experterna som föredrar intensiv smärta

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här