Kyskhetsbälte till kvinnor – Bästa i test

424

Är ni redo att krydda till det i sovrummet? När det verkligen ska hetta till under BDSM-sessionerna med partnern kan kyskhetsbälten göra susen då den dominanta får möjligheten att ta full kontroll över den undergivnas njutning. Kyskhetsbälten fästs oftast om midjan och täcker underlivet för frustrerande fräcka dominanslekar som man bara måste älska. Nedan ska vi specifikt kika närmare på några kyskhetsbälten för kvinnor så att man kan hitta favoriten att lägga till i ens BDSM-samling. Ta en titt på valmöjligheterna och se om det är någonting som faller en i smaken!

Kyskhetsbälte til kvinnor Prismaskin
kyskhedsbaelte til kvinder Testvinnaren Se pris
rimba læder kyskhedbælte til kvinder med kæde og lås Nybörjaren Se pris
rimba laeder kyskhedsbaelte til kvinder med kaede Den Billiga Se pris

Rimba Läder Kyskhetsbälte för Kvinnor öppen Framdel S/M eller M/L

kyskhedsbaelte til kvinder

Se S/M priset här

Se M/L priset här

Älskar du fräcka läderplagg som gör varje produkt mer spännande? Då kanske man vill rikta blicken mot Rimba Läder Kyskhetsbälte för Kvinnor öppen Framdel. Detta kyskhetsbälte till kvinnor kan beställas i antingen storleken S/M eller M/L för att få ett passande bälte, och utöver detta är plagget också justerbart för en perfekt passform.

Lädermaterialet garanterar att plagget ser riktigt fint samt elegant ut, och detsamma gäller metalldetaljerna. Det som gör upp kyskhetsbältet är två läderdelar som sitter ihop där den ena utgör själva bältet som man spänner i midjan medan den andra ser till så att ens fram- och baksida täcks. För en ytterligare fräck detalj låses allting samman med ett hänglås så att man verkligen inte kommer åt partnerns intima delar utan en nyckel.

Gällande storleken S/M är plagget som sagt justerbart och kan sträcka sig till ett maximalt midjemått på 92 cm medan bältets bredd ligger på 4 cm. Om man istället väljer storleken M/L kan bältet sträcka sig till ett maximalt midjemått på 115 cm medan det har en bredd på 4,8 cm. När allt kommer till kritan är detta ett kyskhetsbälte till kvinnor som imponerar både gällande utseende, material och passform, så missa inte att testa på Rimba Läder Kyskhetsbälte för Kvinnor öppen Framdel! Både en själv och partnern kommer att få stor glädje av den häftiga utrustningen.

Fördelar:

 • Tillverkad i elegant läder med fräcka metalldetaljer
 • Två storlekar samt justerbar för att passa de flesta
 • Snyggt hänglås framtill

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Rimba Kyskhetsbälte för Kvinnor i Läder med Kedja och Lås

rimba læder kyskhedbælte til kvinder med kæde og lås

Se priset här

För ett riktigt stilrent kyskhetsbälte till kvinnor som inte gömmer mer än området precis vid underlivet blir följande plagg perfekt: Rimba Kyskhetsbälte för Kvinnor i Läder med Kedja och Lås. Förvänta dig perfekt passform tack vare att det finns två storlekar att välja mellan samt att båda är justerbara.

Storleken S/M har en maximal omkrets på 88 cm, en front- samt bakrem med en bredd på 5,5 cm samt en bältrem med en bredd på 3 cm. Storleken M/L bjuder på en maximal omkrets på 102 cm, en front- samt bakrem med en bredd på 6 cm och en bältrem med en bredd på 3 cm. Med detta i åtanke är det här ett kyskhetsbälte till kvinnor som kommer att sitta perfekt runt ens midja.

Det som gör detta kyskhetsbälte till kvinnor riktigt elegant är lädermaterialet, den stilrena designen samt de fräcka metalldetaljerna längst fram med kedja och hänglås. För de som älskar heta dominanslekar och BDSM blir detta kyskhetsbälte till kvinnor en riktig höjdare i sovrummet där den dominanta kan få full kontroll över den undergivnas njutning för upplevelser utöver det vanliga. Så länge bältet är på kommer ingen att ha tillgång till varken vaginal eller anal penetrering om man inte har nyckeln för att låsa upp hänglåset. Upptäck nya spännande lekar och rollspel tack vare detta högkvalitativa kyskhetsbälte till kvinnor!

Fördelar:

 • Stilren design
 • Härlig lädermaterial med metalldetaljer
 • Fräck kedja och hänglås framtill

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Rimba Läder Kyskhetsbälte till Kvinnor med Kedja

rimba laeder kyskhedsbaelte til kvinder med kaede

Se priset här

Rimba Läder Kyskhetsbälte till Kvinnor med Kedja bjuder på komfort, passform, en snygg design och högkvalitativa material. Man får här sannerligen ett plagg som håller hög standard för att hetta till lekarna i sovrummet med den som man håller kär. Kyskhetsbältet är ett ypperligt val under BDSM-sessionerna där en person tar kontrollen över och begränsar partnerns njutning på ett riktigt frustrerande och fräckt sätt.

Rimba Läder Kyskhetsbälte till Kvinnor med Kedja har tagits fram i äkta läder i en snygg och elegant svart färg. Som om detta inte vore nog kommer bältet även med diverse metalldetaljer för att fullända utseendet, så under de kommande dominanslekarna kommer man utan tvivel att se riktigt snygg ut. Ett flertal delar av detta kyskhetsbälte till kvinnor är justerbara, så bältet kommer dessutom att ha en perfekt passform.

Det lite unika med just det här kyskhetsbältet är att det inte är en bit läder som sitter för underlivet, utan det är istället en fräck metallkedja. Kedjan börjar precis ovanför rumpan på baksidan och går mellan benen hela vägen till kroppens framsida. Här kan man fästa kedjan med ett hänglås som ingår för spännande lekar där det verkligen hettar till. Oavsett om man är på jakt efter sitt första kyskhetsbälte eller har tidigare erfarenhet av detta fräcka plagg kommer man inte att ångra sig när man beställer Rimba Läder Kyskhetsbälte till Kvinnor med Kedja!

Fördelar:

 • Stilrent kyskhetsbälte i läder och metall
 • Justerbar för att passa de flesta
 • Fräck kedja som går mellan benen

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Zado Kyskhetsbälte för Kvinnor

zado kyskhedsbælte til kvinder

Se priset här

Som ett sista kyskhetsbälte att kika på kommer här Zado Kyskhetsbälte för Kvinnor. Detta är ett plagg som blir passande för både nybörjare och de mer erfarna inom världen av BDSM. Lås in partnern i kyskhetsbältet och begränsa hennes njutning på ens egna villkor. Det enda sättet som hon kan bli fri på är genom att använda en nyckel för att låsa upp hänglåsen.

Som en kvalitetsgaranti är bältet tillverkat av äkta läder, så man kan vara säker på att plagget både är robust, bekvämt och snyggt att titta på. Kyskhetsbältet består av en rem runt midjan, en över skrevet och en för varje ben. En av remmarna täcker underlivet så att man inte kan komma åt vagina eller anus.

Det är med så många som fem olika hänglås som man justerar hur hårt detta kyskhetsbälte till kvinnor ska sitta. Passformen blir därför perfekt då man kan justera remmen runt midjan från 40 cm till 86 cm, remmen vid skrevet från 66 cm till 90 cm och remmen runt benen från 34 cm till 55 cm. Det gäller att den dominanta håller hårt om nycklarna så att bara han eller hon kan bestämma när hänglåsen ska tas av. Mer kinky än så kan det knappast bli! Ta tjuren vid hornen och testa på Zado Kyskhetsbälte för Kvinnor för att få många fantastiska upplevelser med partnern som man sent kommer att glömma.

Fördelar:

 • Kyskhetsbälte av äkta läder
 • Justerbar för perfekt passform
 • Ingår fem fräcka hänglås med nycklar

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Ytterligare BDSM-utrustning som är värd att kika närmare på

Kyskhetsbälten är vanligtvis enbart en mindre del av ens BDSM-samling, så även om man har bestämt sig för att beställa ett fräckt kyskhetsbälte till kvinnor kan det vara spännande att ta en titt på ytterligare BDSM-utrustning. Nedan ska vi därför ge lite tips och rekommendationer gällande utrustning som passar nybörjare samt valmöjligheter som blir mest passande för de erfarna. Kombinera gärna ens kyskhetsbälte till kvinnor med någon av de följande produkterna!

Passande BDSM-utrustning för nybörjare

Med tanke på hur stor oceanen av BDSM-utrustning är kan man göra det enklare för sig själv genom att direkt vända sig till ett så kallat ”BDSM set” för nybörjare. I dessa paket får man ett antal leksaker och utrustning som blir perfekt för de som inte har någon större erfarenhet av BDSM, men som skulle vilja testa på att börja experimentera med den typen av leksaker.

Om man dock hellre vill köpa enskilda leksaker är en gynnsam rekommendation exempelvis en ögonbindel för att begränsa partnerns sinnen tillsammans med rep eller självhäftande tejp för att hindra partnern från att kunna röra sig. Det som är så bra med självhäftande bondage tejp är att inget klister fastnar på kroppen då tejpen bara fäster i sig själv. Handbojor är därtill ett exempel för fixering av ens partner, men tänk på att börja med fluffiga eller vadderade handbojor så att det inte blir obekvämt eller skaver.

Nu när partnern är där man vill ha honom eller henne kan det vara dags att satsa på en flogger. Det finns många nybörjar-floggers som fungerar likt piskor med ett antal mjuka fransar. Dessa för man långsamt över partnerns kropp för sköna smekningar eller så snärtar man till för en häftig effekt. Nybörjar-floggers gör inte särskilt ont även om man slår till hårt och lämnar inte heller några märken efter sig, så de är perfekta att experimentera med!

Passande BDSM-utrustning för de erfarna

De erfarna kan utöver ett kyskhetsbälte till kvinnor vara på jakt efter någonting mer intensivt. Lyckligtvis nog finns det en lång rad valmöjligheter i form av exempelvis smärtsamma piskor. Här är det inga nybörjar-floggers som gäller, utan rejäla tjurpiskor och liknande produkter som verkligen känns när de träffar huden samtidigt som de lämnar märken efter sig. Helt enkelt ett perfekt val för de erfarna BDSM-utövarna.

Ytterligare utrustning som gynnar de erfarna är bröstklämmor. Dessa fästs runt bröstvårtorna och skapar ett tryck som man själv justerar. Beroende på vilka klämmor man satsar på kan man få varianter som tillåter en att fästa klämmorna så att de drar i bröstvårtorna. Resultatet blir smärtsam njutning och känsliga bröstvårtor som är redo att lekas med.

Det går inte att tala om intensiv BDSM utan att nämna elektrosex. Detta går ut på att man först beställer en elektroapparat och sedan diverse elektrosex-tillbehör som ansluts till apparaten. Man kontrollerar därefter elektriska impulser som når olika kroppsdelar beroende på vilket elektrosex-tillbehör man har satsat på. Detta är utan tvekan riktigt fräckt för erfarna BDSM-utövare. Många elektrosex-tillbehör kan fästas på bröstvårtorna eller andra delar av kroppen, så det är fullt möjligt att bära ett kyskhetsbälte till kvinnor samtidigt som man njuter av elektrosex.

Förgyll natten med sexgungor, sexmöbler och sexmaskiner

Förutom att ha ett kyskhetsbälte till kvinnor nära tillhands kommer man att tacka sig själv om man har satsat på en häftig sexgunga. Dessa fästs antingen i taket eller över en dörr där de gör det möjligt att ta del av helt nya ställningar som man aldrig har testat på tidigare. När man är viktlös kommer man enklare åt de härligaste punkterna oavsett om det är BDSM och dominanslekar som gäller eller vanligt hederligt samlag.

Det är dock inte bara sexgungor som ser till så att man når bättre, utan detta kan sexmöbler också stå till tjänst med. En sexmöbel ger ett bekvämt underlag vid samlag och parlekar samtidigt som den tillåter för nya spännande ställningar som man inte har kunnat testa på tidigare. Det finns sexmöbler i många olika storlekar, färger, former och prisklasser, så det gäller bara att välja en variant som passar en likt handen i handsken. Sen sexmöbel kan vara allt från en madrass till en stol med ett hål i mitten för att enklare komma åt under oralsex. Allt är möjligt så länge man har en passande högkvalitativ sexmöbel tillsammans med ett fräckt kyskhetsbälte till kvinnor.

Om man är villig att spendera lite mer pengar på sexleksaker och inte har en alltför tajt budget bör man ta en titt på sexmaskiner. Dessa stimulerar en utan att man ens behöver lyfta ett finger för utomordentlig njutning som man aldrig vill ska ta slut. Sexmaskiner kan bland annat komma i form av dildomaskiner som erbjuder flera hundra stötar per minut för en fulländad upplevelse där man bara lutar sig tillbaka och njuter. Ytterligare exempel på sexmaskiner är stolar med ett hål i mitten där en vibrator tittar fram för att se till så att man får sitt livs åktur. Valmöjligheterna är utan tvivel nästan oändliga!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här