Läderbojor – Bästa i test

138

BDSM – och specifikt bondage – kan inte fulländas utan den rätta utrustningen, och en typ av produkt som används flitigt till dessa ändamål är just handbojor. Med hjälp av fräcka läderbojor kan man fästa partnerns handleder i varandra, låsa fast ens käraste vid sängen eller varför inte kombinera högkvalitativa läderbojor med ytterligare BDSM-utrustning? Det är bara fantasin som sätter gränserna för att få en BDSM-session som aldrig förr. Nedan ska vi ta en närmare titt på ett antal läderbojor som kan få det att hetta till i sovrummet, och kanske hittar du ett par som tilltalar dig lite extra.

ZADO Läder Handbojor

zado læder håndjern

Se Sinful priset här

Se Mshop priset här

För de som lägger stor vikt på kvalitet, hållbarhet och komfort finns det inget bättre val för BDSM-sessionerna än ZADO Läder Handbojor. Såsom namnet antyder är dessa handbojor tillverkade i äkta läder både för kvalitetens samt utseendets skull, och om man är på jakt efter den perfekta utrustningen till bondage kan ZADO Läder Handbojor utan tvekan stå till tjänst. Krydda till dominanslekarna med partnern och få upplevelser tillsammans som ni sent ska glömma med ett par fräcka läderbojor.

ZADO Läder Handbojor kommer med ett spänne som kan justeras, och utrustningen passar därför handleder med en omkrets på mellan 14-28 cm. Om man vill spänna fast handlederna i varandra för att se till så att partnern verkligen sitter fast ingår det en krok – och tack vare handbojornas D-ringar kan man låta fantasin flöda. Varför inte exempelvis fästa ett rep, en kedja eller liknande i D-ringarna för att ytterligare begränsa partnerns rörelser. Allt blir möjligt med ett par riktigt fräcka läderbojor!

Fördelar:

 • Tillverkade i högkvalitativt läder, konstläder och skumgummi
 • Justerbara för att passa de flesta
 • D-ringar och krok för att fästa handbojorna i varandra

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Bound Handledsmanschetter i Läder

bound læder håndleds manchetter

Se priset här

Är det ens möjligt att hitta ett snyggare par läderbojor än just Bound Handledsmanschetter i Läder? Den här kvalitetsutrustningen i äkta nubuckläder har ett riktigt exklusivt utseende med en blandning mellan bruna och guldiga detaljer. Tack vare den invändiga vadderingen är det bekvämt att bära dessa läderbojor, så det gäller bara att fästa dem runt partnerns handleder och sedan få en kväll full av bondage-möjligheter.

För perfekt passform är det lätt som en plätt att justera storleken med hjälp av spännena. Handbojorna kan då få en omkrets på mellan 15,7 cm och 31,4 cm beroende på hur man väljer att justera utrustningen. Värt att veta är hur det är upp till en själv om man vill använda produkterna som handbojor eller vanliga manschetter. Det ingår nämligen en metallkedja som kan fästas i manschetternas två D-ringar för att göra om dem till läderbojor. Därtill ser D-ringarna till så att man kan fästa handbojorna i exempelvis sängen eller andra möbler så att ens partner förblir på plats. Bättre kan det knappast bli!

Fördelar:

 • Riktigt snygg design med guldiga detaljer
 • Vadderad insida för bekvämlighetens skull
 • Metallkedja ingår för att förvandla manschetterna till handbojor

Nackdelar:

 • Kan ha en lätt kemikalisk lukt till sig

Obaie Handledsmanschetter i Läderimitation

obaie imiteret laeder handleds manchetter

Se priset här

Dominanslekar och bondage kräver ett par fräcka handbojor för att ta upplevelsen till nästa nivå, och just robusta samt ordentliga varianter är att föredra. Obaie Handledsmanschetter i Läderimitation är utrustning som inte bara håller i alla väder, utan även ser riktigt snygga ut. Det är upp till en själv om de ska agera som vanliga manschetter eller om man vill dra nytta av kedjan mellan dem för att fästa manschetterna i varandra och skapa handbojor.

Både nybörjare och de mer erfarna bondage-entusiasterna brukar ha en eller annan manschett i sin samling, och detta då utrustningen är enkel att använda samtidigt som den kan kombineras med en lång rad ytterligare BDSM-leksaker. Oavsett om man vill fästa manschetterna i varandra eller fästa dem på en möbel kan man lita på att partnern sitter fast precis där man vill ha honom/henne. Obaie Handledsmanschetter är tillverkade i högkvalitativt svart konstläder och kan justeras för garanterad perfekt passform.

Fördelar:

 • Robusta och snygga svarta manschetter i konstläder
 • Kan justeras för att passa de flesta
 • 15 cm kedja ingår för att fästa manschetterna i varandra

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Chains of Love Bondage Kit

chains of love bondage kit

Se priset här

Inte behöver man alltid nöja sig med att köpa en individuell produkt, utan kika gärna på ett helt kit som både han och hon kommer att älska. Chains of Love Bondage Kit är det perfekta nybörjarpaketet för de som precis har gett sig in i världen av BDSM och är ute efter den grundläggande utrustningen. I paketet finner man en läderpiska, två par manschetter som kan justeras samt en ögonbindel.

Manschetterna stängs med kardborreband så att de enkelt ska kunna användas och justeras. Det ena paret är bredare än det andra så att man har tillgång till ett par manschetter till handlederna samt ett par till fotlederna. Två silvriga kedjor ingår dessutom som kan fästas mellan manschetterna för att förvandla dem till handbojor. Låt partnern sedan också bära den stilrena ögonbindeln för att begränsa sinnena och dra nytta av läderpiskan för att bjuda på en natt som ni sent ska glömma!

Fördelar:

 • Perfekt nybörjarpaket
 • Piska i äkta läder ingår
 • Handbojor, fotbojor och ögonbindel i konstläder

Nackdelar:

 • Stålringarna på manschetterna borde sitta fast lite mer ordentligt

Stora Fetischboxen

stora fetishboxen

Se priset här

Den förra produkten som vi nämnde var ett paket med några olika bondage-produkter, och här kommer ett liknande paket som är ännu större. I Stora Fetischboxen får man verkligen allt som en bondage-entusiast kan vilja lägga vantarna på: en flogger, gagball, rep till bondage, handbojor, fotbojor, halsband med koppel och en ögonbindel. Bäst av allt är att alla dessa leksaker kan kombineras och användas på samma gång för en oförglömlig natt tillsammans med ens käraste.

Låt partnern bära halsbandet, fäst hand- och fotleder i varandra med hjälp av manschetterna, bind fast honom eller henne vid en möbel med hjälp av repet, sätt fast gagballen i munnen och begränsa sinnena med ögonbindeln. Sedan är det bara att ta fram floggern och bjuda på smärtsam njutning. Paketet är mycket prisvärt och kommer att vara passande för nybörjarna såväl som experterna inom världen av BDSM. Allting går i en stilren svart färg i materialet konstläder – och visst är det fullt möjligt att både justera handbojorna, fotbojorna, ballgagen samt halsbandet för perfekt passform.

Fördelar:

 • Mycket prisvärt
 • Allt som behövs för bondage i ett paket
 • Justerbar utrustning för perfekt passform

Nackdelar:

 • Gagballen i hårdplast kan skava lite för vissa

Coco de Mer Handledsmanschetter i Läder

coco de mer læder håndleds manchetter

Se priset här

Om man är villig att spendera lite extra pengar på garanterad hög kvalitet, ett riktigt exklusivt utseende, bekvämlighet och hållbarhet kommer man inte att kunna slita ögonen från Coco de Mer Handledsmanschetter i Läder. Dessa mycket lyxiga manschetter kommer i äkta brunt läder med många snygga detaljer. I kontrast till detta kommer man att älska de guldfärgade spännena i mässing, och på insidan finns mjuk vaddering så att produkten alltid ska vara bekväm att bära.

Tillsammans med detta ingår en läderrem som man kan använda för att fästa manschetterna i varandra och förvandla dem till handbojor. Välj mellan två olika storlekar och justera dem även för att få den där perfekta passformen. Lyxigare än så här kan det knappast bli, och om man verkligen vill skämma bort sin partner under bondage-lekarna är Coco de Mer Handledsmanschetter i Läder utan tvekan ett perfekt val.

Fördelar:

 • Lyxiga handledsmanschetter i äkta läder
 • Guldfärgade spännen i mässing
 • Vadderad insida för bekvämlighetens skull

Nackdelar:

 • Ganska dyrt

Rimba Handledsmanschetter i Läder och Metall med Hänglås

rimba læder manchetter med hængelås

Se priset här

Om vanliga handledsmanschetter ser lite för mjuka och varma ut kan det här vara den rätta produkten för en. Med sitt hårda och fräcka utseende har Rimba Handledsmanschetter i Läder och Metall med Hänglås mycket att bjuda på under bondage-sessionerna. Utrustningen är tillverkad i härlig kvalitetsläder, och man kan lätt ha på sig dem under en längre tid utan att känna obehag.

Längs utsidan av manschetterna går en metallplatta som ger produkten sitt hårda utseende, för att inte tala om hänglåsen som ser till så att partnern verkligen sitter fast och stannar där man vill ha henne/honom. Manschetterna kan justeras för bästa möjliga passform, och tack var D-ringarna kan det fästas ett rep, kedja eller annan utrustning i manschetterna för en extra dimension till lekarna. Två nycklar för att låsa upp manschetterna ingår.

Fördelar:

 • Stilfullt hårt utseende med en fräck metallplatta längs utsidan
 • Tillverkade i kvalitetsläder
 • Kommer utrustade med hänglås och två nycklar

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Lilla Fetischboxen

lilla fetishboxen

Se priset här

Älskar du läderbojor, floggers och allt annat som har att göra med bondage? Är du på jakt efter ett kit med allt som man kan tänkas behöva i samma paket? Då blir Lilla Fetischboxen perfekt för en. I den här boxen finner man justerbara läderbojor i veganskt läder, ett rep på hela fem meter för att fixera partnern vid exempelvis sängen eller andra möbler, en ögonbindel för att begränsa sinnena samt en flogger för de som älskar smärtsam njutning.

Lilla Fetischboxen är passande för både nybörjare och de som har erfarenhet av BDSM. Produkterna är högkvalitativa och paketets läderbojor är justerbara så att de ska passa runt handlederna utan problem. Överraska partnern med detta snygga kit redan idag!

Fördelar:

 • Paket med allt man behöver för bondage
 • Justerbara läderbojor för perfekt passform
 • Prisvärt

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Obaie Hogtie med Manschetter i Läderimitation

obaie imiteret laeder hogtie med manchetter

Se priset här

För läderbojor som garanterar att både hand- och fotleder sitter fast för att fixera partnern på ett utomordentligt sätt kommer här en mycket effektiv produkt: Obaie Hogtie med Manschetter i Läderimitation. Den här utrustningen är tillverkad i konstläder och gör det möjligt att sätta fast partnern i fräcka ställningar som inte annars hade varit möjliga.

Här är det inte bara två läderbojor som gäller, utan utrustningen kommer i form av en 4-vägs hogtie med två manschetter till fotlederna samt två manschetter till handlederna. Då produkten är justerbar kommer den att passa de flesta, så introducera dessa fräcka läderbojor i sovrummet och börja njuta redan idag. Om man vill kan man utan problem kombinera den här produkten med andra BDSM-leksaker för en äkta fulländad kväll.

Fördelar:

 • Robusta manschetter i konstläder
 • Prisvärd 4-vägs hogtie
 • Perfekt tillskott till bondage-lekarna

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Strict Leather Deluxe Låsbara Handledsmanschetter

strict leather deluxe låsbare håndleds manchetter

Se priset här

För stilrena läderbojor i äkta läder och metall kommer här Strict Leather Deluxe Låsbara Handledsmanschetter. Den här fräcka utrustningen blir passande antingen för nybörjarna som är ute efter sina första läderbojor eller för de mer erfarna som är i behov av ett par extra manschetter. Då manschetterna kan justeras kommer de att passa de flesta, och man har möjligheten att justera dem mellan 20 cm och 30 cm i omkrets.

Tack vare D-ringen som sitter på varje manschett är det fullt möjligt att kombinera utrustningen med andra BDSM-leksaker. Kanske köper man exempelvis till ett rep eller en kedja för att fästa manschetterna i varandra, eller varför inte fixera partnerns handled vid sänggaveln. Strict Leather Deluxe Låsbara Handledsmanschetter bjuder på många valmöjligheter som man kommer att älska om man har en förkärlek till läderbojor.

Fördelar:

 • Högkvalitativa läderbojor i äkta läder och metall
 • Justerbara för att passa de flesta
 • Perfekt till både nybörjare och erfarna

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Maze by Bijoux Indiscrets Handledsmanschetter

maze by bijoux indiscrets håndleds manchetter brown

Se priset här

Välj mellan antingen en brun eller svart färg och få fräcka läderbojor som aldrig förr. Maze by Bijoux Indiscrets Handledsmanschetter har ett imponerande exklusivt utseende med ett material i 100 % veganskt konstläder. Med hjälp av knapplås kan man justera sina manschetter så att de sitter helt perfekt runt handlederna. För en lite extra lyxig känsla går det även en metallkedja mellan manschetterna som håller ihop dem för att begränsa partnerns rörlighet.

Manschetterna kan justeras från 19 till 25 cm i omkrets, och med möjligheten att välja mellan två färger kan man få precis de manschetterna som man eftersöker. Överraska partnern genom att introducera dessa högkvalitativa bojor i sovrummet och krydda till bondage-lekarna.

Fördelar:

 • Justerbara för att passa de flesta
 • Snygg guldfärgad kedja
 • 100 % veganskt konstläder

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här