Double strapon – Bästa i test

38

Double strapons är den ultimata sexleksakstypen för paren som vill ta sina strapon lekar till helt nya höjder. Istället för att nöja sig med att fästa en dildo i en harness, varför inte testa på två dildos samtidigt så att du själv eller partnern blir utfylld både analt och vaginalt på samma gång. Vissa av dessa fräcka sexleksaker har till och med en dildo som förs in i bäraren och en i mottagaren så att båda parter kan njuta av stimuleringen samtidigt.

 

Vi har testat på en rad double strapon dildos som kommer att recenseras nedan för att göra det enklare för dig och din partner att hitta den där perfekta double strapon leksaken för er. Fortsätt att läsa och få tag på er absoluta favorit.

Se Sinful produkter här

Se MShop produkter här

TESTVINNARE – King Cock Double Penetrator Dubbeldildo 21 cm

king cock double penetrator dobbelt dildo 21 cm

Se priset här

Först på listan har vi King Cock Double Penetrator Dubbeldildo 21 cm, en double strapon leksak med en större dildo som fyller ut dig vaginalt och en lite mindre dildo som fyller ut dig analt. Dessa dildos har en naturtrogen utformning med markerade ollon, synliga ådror och en realistisk färg för de som vill komma så nära den äkta varan som möjligt.

Fördelar:

 • Naturtroget utseende
 • Fyller ut både analt och vaginalt samtidigt
 • Mycket prisvärt

Nackdelar:

 • Den mindre dildon hade kunnat vara en aning längre

Min personliga upplevelse

Det finns en anledning till varför just den här double strapon leksaken har blivit en äkta testvinnare. Den härliga dubbeldildon, det naturtrogna utseendet och sugproppen i botten är bara några få skäl till varför jag och min partner älskar leksaken.

Rekommenderat till

Om du och din käraste vill experimentera med double strapon dildos av den mer naturtrogna varianten kan ni få mycket att älska hos den här produkten. Du kan dessutom dra nytta av den på egen hand då sugproppen i bottnen tillåter leksaken att fästas på plana ytor för handsfree lekar.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Helt underbar!! Känslan av när den glider in i båda hål är helt fantastisk och realistisk. Storlekarna på dem är perfekta åt båda hållen. Önskar att den lille var lite längre bara, lätt att den vill hoppa ur. Annars, amazing!!”

Sammanfattning

Välj King Cock Double Penetrator Dubbeldildo 21 cm och få en skön double strapon leksak med verklighetstrogna detaljer som aldrig sviker dig eller din partner. Läs mer här för ytterligare fräcka strapons!

TILL NYBÖRJAREN – You2toys Fjärrstyrd Strap-on Duo

you2toys fjernbetjent strap on duo

Se priset här

Även om du inte har någon tidigare erfarenhet av double strapon dildos kan You2toys Fjärrstyrd Strap-on Duo bli rena rama drömleksaken för dig och din partner. Både du och din käraste stimuleras samtidigt av varsin dildo för fulländade parlekar tillsammans.

Fördelar:

 • Stor valuta för pengarna
 • Kommer utrustad med tre vibrationslägen
 • Lättanvänd fjärrkontroll ingår

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

Min personliga upplevelse

Här kommer en double strapon leksak som inte bara låter en dildo föras in i bäraren och en i mottagaren – utan här är det också vibrationer som gäller. Den smidiga medföljande fjärrkontrollen tillåter dig och din partner att skifta mellan tre hastigheter för den bästa möjliga upplevelsen.

Rekommenderat till

Om ni är ett par som gärna vill kombinera en double strapon dildo med fräcka vibrationer är det här helt rätt leksak för er. Det spelar ingen roll om ni är nybörjare eller har tidigare erfarenhet av double strapon dildos då den här leksaken är mycket lättanvänd!

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Låt bäraren stimuleras av en dildo medan mottagaren stimuleras av den andra, och använd sedan fjärrkontrollen för att trycka igång de fräcka vibrationerna. Välj mellan tre hastigheter och börja njuta. Kom bara ihåg att batterier till fjärrkontrollen måste köpas separat.

DEN BILLIGA – You2Toys Justerbar Dubbel Strap-on 15 cm

you2toys justerbar dobbelt strap on

Se priset här

Vad sägs om en double strapon leksak som inte bara kommer i form av en dildo, utan där du även får en harness på köpet? Då slipper du att köpa en mängd tillbehör separat och kan istället omedelbart börja njuta med din partner!

Fördelar:

 • Justerbar harness ingår
 • Dubbeldildo för att stimulera både givaren och mottagaren
 • Härligt silikonmaterial och fräckt konstläder

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

You2Toys Justerbar Dubbel Strap-on 15 cm är väl värd att kika närmare på. Harnessen passar perfekt tack vare att den är justerbar, och de två sköna silikondildoarna gjorde både mig själv och partnern riktigt nöjda!

Rekommenderat till

Denne double strapon leksak blir passande för de flesta tack vare att den harness som du får är justerbar. Samtidigt gör det lena silikonmaterialet så att dildoarna blir enkla att föra in så länge ni har ett effektivt vattenbaserat glidmedel tillhands, så du kommer säkerligen att få många fräcka stunder tillsammans med din käraste.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Great product, I was a bit afraid of thickness but now I can fully recommend it to any beginner. It´s my first strap-on so it´s just impossible to compare it with any other but at the end of the day I´m very happy I made this choice.”

Sammanfattning

Skippa att tömma ur plånboken för att få både en double strapon dildo och en harness. Här kommer allt i ett till ett förvånansvärt rimligt pris, så ta chansen redan idag!

MEST POPULÄRA – Sharevibe

sharevibe lila

Se priset här

Sharevibe är en double strapon dildo med en smart utformning som ser till så att både du och din partner kan njuta av lite dildo-action samtidigt. Som om detta inte vore nog finns det an avtagbar bullet vibrator i leksaken som erbjuder lite extra njutning.

Fördelar:

 • Stimulerar båda parter samtidigt
 • Bullet vibrator ingår
 • Tillverkad i medicinskt silikon

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Här kommer en double strapon leksak med en effektiv utformning för att stimulera båda parter samtidigt, men det finns många fler fördelar än så. Den uppladdningsbara egenskapen utan behov av batterier, det sköna silikonmaterialet, vattentätheten och mycket mer gör den här produkten utomordentligt rolig att använda.

Rekommenderat till

Om du och din partner är trötta på vanliga strapons är det här en skön produkt som inte bara stimulerar båda parter samtidigt, utan också bjuder på vibrationsmönster som ni inte kommer att vilja missa. Strunta även helt i batterier då leksaken lätt laddas upp med en USB-sladd.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Denne double strapon leksak är ett prisvärt alternativ för alla par som vill testa på någonting nytt. Ta tjuren vid hornen redan idag och få en leksak som ni utan tvekan kommer att älska!

TILL VARDAGEN – Fetish Fantasy Vibrerande Strap-on

fetish fantasy vibrerende strap on

Se priset här

Ta era double strapon lekar ett steg längre genom att välja en leksak med ett fantasy-utseende som stimulerar båda parter samtidigt som den har fräcka vibrationer att bjuda på. Vibrationerna är steglösa multispeed, vilket gör det enkelt att hitta just det läget som blir passande för er.

Fördelar:

 • Fräckt fantasy-utseende
 • Stimulerar båda parter samtidigt
 • Utrustad med multispeed vibrationer

Nackdelar:

 • Inte lika len och skön som silikonleksaker

Min personliga upplevelse

Som ett alternativ när man börjar tröttna på de realistiska dildoarna är det här ett bra val. Denne double strapon leksak stimulerar båda parter samtidigt och kommer med steglösa multispeed vibrationer. Kom dock ihåg att batterier måste köpas separat.

Rekommenderat till

Om verklighetstrogna double strapon dildos inte längre är av intresse för dig och din partner kan det här bli den perfekta lösningen: en fräck fantasy dildo med en unik utformning som dessutom vibrerar!

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Välj denne häftiga double strapon leksak och få någonting helt unikt som du och din partner kan experimentera med!

DEN FRÄCKA – Urge To Share Strapless Strap-On

urge to share strapless strap on

Se priset här

När du väljer Urge To Share Strapless Strap-On är det inte bara en motor som gäller, utan hela två motorer som bjuder på vibrationer till båda parter. Välj mellan nio vibrationslägen och rivstarta parlekarna på bästa sätt.

Fördelar:

 • Uppladdningsbar utan batterier
 • Har nio vibrationslägen att välja mellan
 • Utrustad med två motorer

Nackdelar:

 • Motorn vid den korta dildon är en aning svagare än den andra

Min personliga upplevelse

Jag kan definitivt rekommendera denne double strapon leksak tack vare den härliga utformningen, de nio vibrationslägena och faktumet att leksaken är uppladdningsbar utan att kräva batterier.

Rekommenderat till

Alla som vill testa på double strapon lekar med fräcka vibrationsfunktioner kommer att uppskatta den här leksaken. Att batterier inte behövs är bara kronan på verket.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Den är mjuk och går att böja lite och har en kraftfull vibration. Både jag och killen älskar den. Man får snabbt orgasm med det. Helt klart det bästa köpet.”

Sammanfattning

Med en skön double strapon leksak som den här är det enkelt att börja experimentera med nya spännande lekar tillsammans med din käraste. Välj en av nio vibrationsmönster och börja njuta.

DEN LYXIGA – You2toys Realistisk Fjärrstyrd Strap-on Duo

you2toys realistisk fjernbetjent strap on duo

Se priset här

För lite lyx i vardagen kommer You2toys Realistisk Fjärrstyrd Strap-on Duo: en double strapon leksak som vibrerar och stimulerar båda parter på samma gång. Med två fjärrkontroller kan varje dildos vibrationer justeras individuellt.

Fördelar:

 • Stimulerar både bärare och mottagare samtidigt
 • Härliga steglösa multispeed vibrationer
 • Två fjärrkontroller ingår

Nackdelar:

 • Batterier köps separat

Min personliga upplevelse

Gör vardagen lite extra lyxig med en leksak som vet var skåpet ska stå när det kommer till njutning. Det är härligt att varje dildos vibrationer kan justeras individuellt med de två fjärrkontrollerna då båda parter får precis den njutningen som de är ute efter.

Rekommenderat till

Den rimliga storleken gör denne double strapon leksak passande för både nybörjare och de lite mer erfarna strapon-användarna.

Så säger andra kunder

Det finns för närvarande inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Både prisvärd, effektiv och lättanvänd – den här double strapon leksaken har allt och lite till för att ta parlekarna med din käraste till nya höjder.

TILL DEN ERFARNE – You2Toys Triple Teaser Vibrerande Strap-On

you2toys triple teaser vibrerende strap on

Se priset här

You2Toys Triple Teaser Vibrerande Strap-On är den sista produkten på listan, och utan tvekan den mest unika. Här är det nämligen inte bara en double strapon som gäller, utan tre dildos i ett.

Fördelar:

 • Tillverkad i lent silikon
 • Tre dildos i ett
 • Två inbyggda motorer med vibrationer

Nackdelar:

 • Fästs inte i en harness, utan måste hållas på plats med bäckenbottenmusklerna

Min personliga upplevelse

Medan leksaken stimulerar bären både analt och vaginalt stimulerar den även mottagaren. Det sköna silikonmaterialet är ett stort plus, och inte får vi heller glömma att nämna de sju olika vibrationsmönstren.

Rekommenderat till

Här kommer en double strapon leksak som kanske inte är den bästa för nybörjare, men om ni är lite mer erfarna går det inte att rekommendera leksaken mer.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Om du har tränat upp din bäckenbotten tillräckligt mycket för att kunna hålla leksaken på plats är detta en double strapon produkt som du inte vill missa!

Summering

Med en double strapon leksak blir parlekarna bättre än någonsin. Visst är det skönt att kunna penetrera partnern både vaginalt och analt samtidigt eller att ni båda stimuleras av leksaken samtidigt.

Om det är en riktigt prisvärd leksak som ni vill lägga fokus på skulle jag rekommendera You2Toys Justerbar Dubbel Strap-on 15 cm då ni både får en harness och själva dubbeldildon i ett paket. Om ett naturtroget utseende är mycket viktigt för er är det dock mer gynnsamt att vända er till King Cock Double Penetrator Dubbeldildo 21 cm. Oavsett vilken sorts leksak ni föredrar finns det sannolikt någonting för er på listan!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här