E-stim – Bästa i test

31

Är du och din partner trötta på vanliga tråkiga parlekar som inte leder någonstans? Sätt då lite sprätt på tillvaron och låt gnistorna flyga – bokstavligt talat. E-stim syftar på upplevelser med sexleksaker som bjuder på elektriska impulser, och det är vanligt att lekarna går under benämningen elektrosex.

Det finns många kreativa och spännande sätt att ta del av E-stim där en hel ocean av elektrosexleksaker kan väljas mellan. Penisringar, elektrostavar, elektro analpluggar och electroshock prostatastavar är bara ett smakprov på allt som finns att hitta. Öppna dörren till fantastiska äventyr genom att titta närmare på en av de många E-stim leksakerna som vi ska nämna nedan.

Se Sinful produkter här

Se Joyland produkter här

TESTVINNARE – Mystim Tension Lover Digital Electro Sex Box

mystim tension lover digital elektro sex apparat

Se priset här

Det första som behövs för att kunna avnjuta Estim är en elektrobox, och det är just detta som du får i paketet. Till boxen kan du koppla diverse elektrosexleksaker eller bara dra nytta av elektroplattorna som följer med i paketet. Lätt och skoj, helt enkelt!

Fördelar:

 • Basutrustningen som behövs för E-stim
 • Digital skärm så att du kan hålla reda på strömstyrkan
 • Använd elektroplattorna som ingår eller köp Estim leksaker separat

Nackdelar:

 • Ganska dyrt, men vanligt för en elektrobox

Min personliga upplevelse

Det finns inte mycket att säga om denne box förutom att det är basutrustningen som du kommer att behöva om du vill njuta av Estim. Med sju program, en digital skärm för att visa strömstyrka och fyra elektroplattor som ingår är det här en perfekt produkt att börja med.

Rekommenderat till

Alla som vill börja med E-stim kan vara i behov av en elektrobox, så om detta stämmer in på dig bör du absolut kika närmare på den här produkten!

Så säger andra kunder

En kund har sagt följande om produkten:

”Otroligt användbar produkt i hög kvalité med många olika intervaller för fler upplevelser. Har skaffat flera tillbehör till denna. Funkar även utmärkt till öm nacke och rygg.”

Sammanfattning

Satsa på en box som kan rivstarta dina E-stim äventyr tillsammans med partnern. Elektroboxen är enkelanvänd och kan dras nytta av tillsammans med andra elektrosexleksaker!

TILL NYBÖRJAREN – Flick, Electro-Sex Stimulator Pack

ElectraStim Flick Electro sex Stimulator pack

Se priset här

Vill du ha en lite mindre box som blir perfekt för nybörjarna? Här kommer ”Flick, Electro-Sex Stimulator Pack” för att rädda dagen. Förvänta dig att få så mycket som 24 intensitetsprogram, fyra elektroplattor och en box som kan användas med andra elektrosexleksaker för en perfekt E-stim upplevelse.

Fördelar:

 • Sju program och 24 intensitetsnivåer
 • Kan användas med andra elektrosexleksaker
 • Fyra elektroplattor följer med i paketet

Nackdelar:

 • Lite dyr om du har en tajt budget

Min personliga upplevelse

Denne E-stim maskin är ett ypperligt val att använda på egen hand med hjälp av elektroplattorna eller att koppla till andra tillbehör inom världen av E-stim för att börja experimentera med allt det som elektrosex har att bjuda på.

Rekommenderat till

Den här smarta produkten laddas upp med en medföljande USB-sladd, så om du är någon som avskyr att hela tiden behöva köpa nya batterier är detta rätt produkt för dig. Välj mellan 24 olika intensitetsprogram och njut av elektriska impulser.

Så säger andra kunder

Det gäller bara att vänta ett tag på att kundomdömen ska börja rulla in.

Sammanfattning

Om du är ny när det kommer till utforskandet av E-stim kan den här produkten öppna dörren till alla de oslagbara elektrosex-upplevelserna som du tidigare bara har kunnat drömma om.

DEN BILLIGA – Zeus Palm Powerbox Elektro Sex Set

zeus palm powerbox elektro sex sæt

Se priset här

Hitintills har produkterna varit en aning dyra, men inte gäller detta för alla leksaker inom världen av E-stim. ”Zeus Palm Powerbox Elektro Sex Set” är en smart liten manick med fyra elektrokuddar, och dessa kan fästas på kroppen så att du eller din partner får ta del av elektriska impulser.

Fördelar:

 • Liten och enkel att både förvara samt ta med dig överallt
 • Fyra elektrokuddar ingår, och dessa är återanvändbara
 • Åtta lägen och tio hastigheter

Nackdelar:

 • Du måste köpa till batterier på egen hand

Min personliga upplevelse

Jag anser att den här lilla maskinen är ovärderlig om det är just en billig E-stim produkt som efterlängtas. Den är liten nog att diskret förvaras, men ändå stark nog att bjuda på härliga elektriska impulser.

Rekommenderat till

Kanske är du inte helt säker på om E-stim är rätt för dig, men du känner ändå att du skulle vilja testa på hur det är utan att kasta bort alla dina sparade pengar? Då är det här en oslagbar produkt för dig. Liten, händig, lättanvänd och billig.

Så säger andra kunder

Det finns inga kundomdömen än.

Sammanfattning

När allt är sagt och gjort är det här en billig och bra produkt för de oerfarna som vill ha någonting litet och billigt. Den enda mindre nackdelen är batterierna som du köper själv.

MEST POPULÄRA – Fetish Fantasy Deluxe Shock Therapy Travel Kit

fetish fantasy deluxe shock therapy travel kit

Se priset här

Ger du dig ofta av på resor och gärna skulle vilja ha ett E-stim paket som är lätt som en plätt att ta med dig? Då har du tur, för ”Fetish Fantasy Deluxe Shock Therapy Travel Kit” ger dig allt och lite till i en smart samt lyxig portfölj.

Fördelar:

 • Många händiga tillbehör för elektrosex
 • Snygg och exklusiv portfölj som ingår
 • Säljs till ett resonabelt pris

Nackdelar:

 • Det är ett måste att du köper batterier själv

Min personliga upplevelse

Här har vi en vacker portfölj som innehåller en liten manick som styr E-stim upplevelsen, sladdar, fyra elektroplattor, ett kyskhetsbälte, bröstklämmor, en dildo probe, elektrogelé samt en ögonbindel. Du får därför allt du kan tänkas behöva för era E-stim äventyr, och detta i en portfölj som är mycket lätt att transportera.

Rekommenderat till

Här spelar det ingen roll om du är en erfaren elektrosex-entusiast eller om du för första gången har fått upp ögonen för det. Så länge setet inte är för dyrt för dig är det perfekt för alla kommande E-stim lekar antingen hemma eller på resan.

Så säger andra kunder

Hos Sinful kan du stöta på det här kundomdömet:

”Smidig förvaringssmart väska, lätt att använda och bra med olika funktioner och möjlighet att sakta öka på styrkan.”

Sammanfattning

Få allt du kan behöva för en lyckad E-stim upplevelse i ett och samma paket!

DEN FRÄCKA – Mystim Opus E Elektro Vagina Onanerare

mystim opus e elektro vagina mastubator

Se priset här

En prisvinnande fleshlight som också kan bjuda på elektriska impulser? Det låter nästan för bra för att vara sant, men här är en onanerare som kan göra just detta! E-stim har aldrig varit mer underbart.

Fördelar:

 • Kan enkelt kopplas till din elektrobox
 • Skön och detaljerad struktur inuti lösvaginan
 • Agerar både som en fleshlight och E-stim leksak

Nackdelar:

 • Du måste ha en elektrobox redan för att använda den

Min personliga upplevelse

Med en realistisk vaginaöppning på utsidan, en fräck struktur på insidan och elektriska impulser som fulländar produkten är det här verkligen en unik samt innovativ E-stim leksak.

Rekommenderat till

Det här är en E-stim leksak som rekommenderas till de som redan har en elektrobox därhemma. Du behöver nämligen koppla din fleshlight till boxen för att få njuta av de elektriska impulserna, men visst kan du också njuta av lösvaginan som den är utan elektricitet.

Så säger andra kunder

Det går ännu inte att hitta några kundrecensioner.

Sammanfattning

Glöm gamla vanliga lösvaginor och satsa istället på en leksak som ger dig det där lilla extra för härlig E-stim!

DEN LYXIGA – Mystim Twisting Tom Electrosex Prostata Stimulator

mystim twisting tom electrosex prostata stimulator

Se priset här

Det finns vissa leksaker som ger E-stim åt klitoris, andra åt G-punkten och några åt prostatan. Det här är en leksak som faller inom den sistnämnda kategorin, och med sin sköna silikonyta kan det knappast bli bättre.

Fördelar:

 • Silikonyttre för att ge leksaken en silkeslen yta
 • Böjd utformning för att nå prostatan på bästa sätt
 • Rimligt pris

Nackdelar:

 • Du måste ha en elektrobox sedan tidigare för att få leksaken att fungera

Min personliga upplevelse

För härlig prostatastimulering samtidigt som elektriska impulser får njutas av är det här en högkvalitativ produkt som utan tvekan vet var skåpet ska stå. Som sagt finns det många E-stim tillbehör som exempelvis kan bjuda på E-stim till klitoris eller G-punkten, men här är det prostatan som gäller – och delen som kan föras in är hela 14 cm lång. Samtidigt ligger diametern på 2,5 – 3,5 cm, och den är som bredast i mitten.

Rekommenderat till

Välj denne elektrosex-stimulator om du gärna skulle vilja kombinera prostatastimulering med E-stim och göra solostunderna eller lekarna tillsammans med partnern lite mer spännande. Ha bara i åtanke att du måste ha en elektrobox sedan tidigare då det krävs att du kopplar in prostata massagern i boxen för att det ska finnas några elektriska impulser att ta del av. Om du dock redan har en box kan du på ett tryggt och härligt sätt njuta av E-stim!

Så säger andra kunder

Vi får vänta och se om några kundomdömen dyker upp.

Sammanfattning

En perfekt kombination av prostata massager och E-stim tillbehör som ger dig det bästa av två världar. Elektroboxarna som leksaken kan kopplas till är Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat och Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat. När onanileksaken väl är kopplad till en av dessa apparater ställer du bara in hur intensiva de elektriska impulserna ska vara, och sedan är det fritt fram att njuta av E-stim!

Summering

Om du är intresserad av E-stim rekommenderas det först av allt att satsa på en elektrobox. Det har nämnts ett par elektroboxar högst upp på den här listan, och med hjälp av dessa kan du sedan koppla in andra E-stim tillbehör som tilltalar dig. Om det dock bara är någonting litet och billigt för nybörjarna som du vill testa på kan det bli passande att vända dig till ”Zeus Palm Powerbox Elektro Sex Set”. Här betalar du mycket lite för en förvånansvärt effektiv E-stim produkt som både lätt kan tas med i handväskan eller förvaras i nattduksbordet. Med fyra elektroplattor fäster du dem var du än vill på kroppen, och sedan använder du den lilla manicken med sin smidiga display för att styra de elektriska impulserna.

Oavsett om du är ute efter E-stim till klitoris, prostata, penis, G-punkt eller någon annanstans på kroppen finns det säkerligen ett E-stim tillbehör som du anser vara intressant. Du köper då först en elektrobox och sedan väljer du det tillbehöret som du vill koppla in i boxen. De flesta boxar har olika kanaler och intensitetsnivåer som du kan välja mellan, så om du är en nybörjare kanske du vill starta boxen på en låg nivå och sedan jobba dig uppåt till den punkten där du känner dig bekväm. Svårare än så är det inte, och spännande kommer det verkligen att bli!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här