# 7 Sexnovell – Den privata festen

39

sexnovell

Inbjudan kom med posten på en tisdag. Först avfärdade Beth den och trodde att det var ett annat kreditkortserbjudande. Men just när den attraktiva unga hemmafrun skulle slänga kuvertet i papperskorgen fångade någonting hennes uppmärksamhet – det fanns inget frimärke. Det dyra svarta kuvertet hade inte heller någon returadress; det var helt enkelt ett glansigt svart kuvert med en präglad guldetikett som lydde: ”Herr & Fru Robert West… Konfidentiellt”.

Den nu nyfikna Beth la den andra posten åt sidan och öppnade försiktigt den tjocka fliken för att få ut det tunga guldpräglade kortet. Hon vände och vred på det medan hon letade efter tecken på någonting bekant som skulle tala om för henne vem avsändaren var innan hon långsamt läste det kursiva meddelandet:

”Du har rekommenderats av en nära men anonym, personlig bekant att få denna inbjudan att delta i en mycket exklusiv privat fest. Eventet kan inte diskuteras just nu… förutom att försäkra dig om att eventuella bekymmer eller reservationer om legitimiteten för denna hälsning är obefogade. Detta är ingen gimmick eller reklam. På samma sätt kommer alla förväntningar du kanske har om kvällen säkert att överträffas. I många avseenden representerar denna inbjudan de mest intima möjligheterna för er som man och hustru. Festen kommer att hållas den första dagen i maj prick klockan 20:00. Klädseln ska vara halvformell. På grund av denna inbjudans exklusivitet är din omedelbara uppmärksamhet kritisk. Vänligen svara på telefonnumret nedan så snart som möjligt. Du kommer att få ytterligare information vid den tidpunkten. Jag ser fram emot nöjet av ert sällskap. Med vänliga hälsningar, din värd”.

Sexnoveller 1 män

Så mystiskt, tänkte Beth. Hon vände på kortet igen några gånger och försökte hitta några ledtrådar om dess ursprung, men det fanns ingenting. Slutligen suckade hon och lade inbjudan åt sidan med avsikt att diskutera den med sin man när han kom hem från jobbet.

Bob och Beth West njöt av en typisk, övre medelklasslivsstil i förorten. Båda i trettioårsåldern, och paret var attraktivt samt utåtriktat. Beth njöt av sin roll som hemmafru på heltid och mor till två vackra döttrar. Bobs karriär som investeringsrådgivare började precis ta fart. Trots att familjen inte var förmögen ännu var de sannerligen mycket bekväma i sitt snygga, exklusiva hem i ett lugnt område med många familjer med liknande bakgrund.

Familjen West var vänliga och ganska sociala, men efter att de fick tjejerna stannade Bob och Beth hemma med sina barn oftare – de gick bara ibland ut med en liten vänkrets… eller en sällsynt man- och hustrudejt. I själva verket hade livet lagt sig i en sorts vaniljsmaksatt rutin utan mycket variation. Det är inte något som Beth eller Bob verkligen märkte av eller ens tänkte på. Men ibland underhöll båda hemliga flyktiga tankar om att det kanske skulle vara trevligt att krydda till saker och ting.

Även i sovrummet var förhållandet normalt och tillfredsställande för det gifta paret. De hade samlag regelbundet – vanligtvis på helgerna – och de delade båda hängivenhet och tillgivenhet för varandra. Det hade aldrig funnits några större problem eller hinder i äktenskapet, så det hade aldrig funnits någon anledning att överväga otrohet. Trots detta, om du skulle be Bob och Beth att vara ärliga och direkta skulle båda erkänna att något saknades i deras liv – något som ingen av dem riktigt kunde identifiera eller förklara.

“Jag har ingen aning om vad detta handlar om” sa Bob när han tittade över inbjudan den kvällen. “Förmodligen någon försäljnings- eller fastighetsfälla… eller kanske en av de där Amway-sakerna. Men inga frimärken eller returadress, va? Det är ju konstigt.”

“Jag vet…” instämde Beth. “Det var dock i brevlådan med den andra posten. Tror du att någon handlevererade det?”.

“Förmodligen… Jag vet inte. Vad tror du? Antar att det inte skulle skada att åtminstone ringa och ta reda på vad som pågår. Jag skulle vilja veta vem som skickade det.”

Beth hade tänkt på kortet från och till under hela dagen. Möjligheten att inbjudan var legitim var en tanke som hade slagit henne, och ärligt talat var idén spännande. Det hade gått åratal sedan de deltog i en riktig fest. En elegant och “exklusiv” sammankomst som de kunde klä upp sig till kunde vara precis vad de behövde. “Visst, vi kan lika gärna se vad det handlar om…” sa hon äntligen.

Bob ringde numret och en djup manlig röst svarade genast: “God dag, vem pratar jag med?”

“Det här är Bob West… Jag fick en inbjudan i min brevlåda till en fest, och…”

Sexnoveller 1 par

“Ja, naturligtvis herr West,” avbröt rösten honom. “Tack för ditt snabba svar. Vi hoppas verkligen att du och din fru inte har några andra planer den kvällen. Kan jag bekräfta din närvaro?”

“Vänta!” utropade Bob tillbaka, lite smått irriterad. “Jag har några frågor. Vad handlar det här om? Vem är du och hur fick du tag på mitt namn? Du borde först av allt få veta att vi inte är intresserade av några försäljningserbjudanden eller dylikt…”

“Jag försäkrar er, herr West, att festligheterna absolut inte har något att göra med försäljning eller marknadsföring. Faktum är att inget kommer att krävas av er annat än er närvaro. Nöjet av ert sällskap är allt som förväntas. Detta är en mycket exklusiv fest som du och din fru specifikt har rekommenderats till och blivit inbjudna att delta i. Ni bör känna er lyckligt lottade. Jag är övertygad om att ni kommer att njuta av kvällen.”

“Vem är du och vem rekommenderade oss?”

“Jag är rädd att den informationen är konfidentiell för att skydda våra gästers värderade integritet. Jag kan bara säga att det är någon ni litar på.”

“Jag gillar inte överraskningar…” sa Bob skarpt. “Allt detta låter lite konstigt.”

“Jag förstår din oro, herr West. Vänligen förstå att du inte har något att oroa dig för. Detta kommer att bli en kväll full av njutning för er båda… kanske den mest unika och underhållande upplevelsen som ni någonsin kommer att få. Kan jag nu få bekräfta er bokning?”

“Vänta en sekund…” Bob lade handen över munstycket och såg på sin fru som hade lyssnat noga på hans sida av konversationen. “Han säger att det är helt legitimt och att vi kommer att ha en fantastisk stund. Han vill dock inte säga vem han är eller varför vi blev utvalda att gå. Jag vet inte… Vad tycker du?”

“Det låter ganska läskigt… men också ganska spännande, eller hur? Jag antar att vi alltid kan gå därifrån om det visar sig vara lurendrejeri” sa Beth eftertänksamt. “Vad har vi att förlora?”

Bob funderade över det ett ögonblick och tog sedan bort handen som han hade lagt över telefonen. “Ja, okej, vi kommer. Men bäst för dig att det här inte är en bluff. Vilken tid var det igen?”

“Den första maj klockan 20:00. Och får jag gratulera er båda till ert beslut. Dryck och middag serveras, följt av underhållning. Som inbjudan antyder är klädseln halvformell. Har du en penna i närheten för att skriva ner platsen?”

“Ja… ett ögonblick. Okej, fortsätt.”

“Adressen är 1591 Peacock Way. Känner ni till området?”

Bob kände genast igen en mycket välbärgad del av deras samhälle. Han hade flera bekanta och klienter som bodde där. “Okej, jag vet var det är.”

“Bra. När ni anländer kommer ni att bli ombedda att ange ett lösenord. Detta är helt enkelt för att säkerställa integritet och för att förhindra tillträde till oinbjudna gäster. Lösenordet är “Royal”. Dela inte informationen – lösenordet eller adressen – med någon. Är detta helt underförstått?”

“Ja… Jag tror det” svarade Bob – en miljon tankar virvlade i hans huvud. Han var fortfarande misstänksam.

“Bra”, sa rösten. “Ni kommer att bli glada över att ni deltog. Du och din fru kommer att få en underbar upplevelse. Vi ser igen fram emot nöjet av ert sällskap. God kväll”. Personen i andra änden lade sedan på.

Bob och Beth diskuterade länge de konstiga händelserna. Bob var fortfarande ganska övertygad om att det hela var någon form av bluff. Medan Beth delade sin mans tveksamhet tillät hon också att privat tänka på spänningen av en överdådig utekväll. Det lät roligt och exotiskt, och hon planerade redan att köpa en ny outfit.

Vardagslivet tog över och paret glömde till sist bort festen. Beth lyckades att boka in en barnvakt för att ta sig ut en dag och köpa en snygg cocktailklänning och några tillbehör. När dagen äntligen anlände slog den unga hemmafrun på stort med en full makeover på ett exklusivt spa och salong. När hon var klar kände hon sig fräsch och vacker – hennes hår och smink designades till perfektion och hon kände sig upprymd över kvällen som var på väg att anlända.

Bob hade gjort en halvhjärtad utredning om festen och försökt ta reda på något om vem som hade skickat inbjudan eller vilka av deras vänner som hade rekommenderat dem. Men han hade inte lyckats att hitta någonting; ingen visste om den och slutligen nöjde han sig med att han bara skulle behöva ta reda på vad som låg i görningen när han kom dit.

Senare samma kväll stod Beth framför en spegel i full längd och gjorde sig redo. Hon hade plockat upp några nya saker hos Victoria’s Secret – en svart satängsträngbyxa och bh-uppsättning – som hon beundrade på sin lilla, smala kropp. Beth var verkligen en skönhet: en vacker kvinna med korpfärgat hår klippt i en söt page-boy stil med mjuka lockar vända under ändarna för att rama in hennes vackra ansikte. Ikväll hade håret lagts bakom öronen med hennes föredragna antikklämma för att sedan falla ner i ett fall förbi hennes smala nacke till axlarna. Hennes ögon glödde grönt och eldigt. Vid 34 års ålder höll Beth sig i en fantastisk form med massor av motion och en förnuftig kost. Hon hade fräscha, mjuka drag som fick hennes ansikte att se mycket yngre ut än hennes år – nästan flickaktigt, men ändå var hennes figur lockande och kvinnlig med höga, fasta bröst som ansträngde sig mot inneslutningen av den glänsande behån. Hennes mage var platt och tajt medan hennes naturliga lätt solbrända hud glödde med en nästan evig solbränna.

Bob kom in i sovrummet från duschen och kunde inte låta bli att känna sig som en lyckligt lottad man. Han beundrade sin frus underbara drag när hon klädde sig – stirrandes på tvillingkulorna i hennes spända, runda bakdel när hon tog på sig sin lilla svarta klänning som gled ner över höfterna. Klänningen var smakfullt kort och visade upp hennes silkeslena ben utan behov av strumpbyxor. Hon tittade tillbaka över axeln på honom och log förföriskt. “Gillar du det du ser?”

“Ja… Något nytt?”

“Åh… bara någon gammal trasa som jag hittade”, fnissade hon. “Inte särskilt dyrt.”

“Självklart” skrattade han då han mycket väl kände till sin frus dyra smak. “Tja, du hade till och med sett fantastisk ut i Goodwill-grejer.”

“Herr West… Smicker kan ta dig långa vägar!” skrattade hon när hon fulländade sin outfit med en kort liten paljetterad svart jacka.

Efter att ha gett barnvakten några sista instruktioner gick Bob och Beth ut för att hitta adressen. Snart slingrade de sig genom den frodiga landskapsarkitekturen och de välskötta gräsmattorna i stadens mest exklusiva område. Portarna och väggarna blev högre och de imponerande bostäderna blev större ju längre de tog sig upp Peacock Way. Slutligen hittade de 1591. Solen var på väg ned när de svängde genom en magnifik järnport till en lång stenlagd uppfart. Långsamt passerade de godsets enorma ytor med jätteträd, gräsmattor stora som fotbollsplaner och nästan alla slags blommor, häckar och buskar som man kan tänka sig.

I slutet av uppfarten låg ett verkligt häpnadsväckande hus som nästan såg ut som ett hotell. Arkitekturen var fantastisk. Utomhusstrålkastare kastade redan en mjuk glöd mot den gigantiska strukturen, och en monströs ljuskrona hängde inuti ett mammutvalv som fungerade som ingång. En stor fontän hade placerats direkt framför huset och det fanns en cirkulär gruskörbana runt fontänen som bildade parkeringsområdet. Flera dyra bilar var redan parkerade där och en enhetlig parkeringsbetjänare väntade på att Bob och Beth skulle stanna framför honom. “Jag har sett bättre…” skämtade Bob, men paret kunde inte låta bli att bli imponerade av bostaden.

Efter att ha gett nycklarna till den artiga betjänaren tog Bob och hans fru sig upp längs den långa gångvägen till den gigantiska ytterdörren. Innan de kunde knacka öppnade dörren sig och en stilig ung man som hade på sig en butlersuniform hälsade på dem med ett trevligt leende. “God kväll, herr och fru W. Kan jag få lösenordet, tack.”

Beth och Bob var chockade över att denna främling tycktes känna dem… åtminstone deras initialer. Bob stirrade rakt in i mannens djupblå ögon. “Royal”, sade han äntligen bestämt.

“Mycket bra… Tackar. Följ mig.” Mannen ledde dem in i huset och nerför en lång, svagt upplyst korridor. Paret West följde nära bakom och tittade på herrgårdens många fina och dyra möbler och inredning. Till slut kom de till ett stort rum som uppenbarligen var biblioteket. Var och en av väggarna var staplade från golvet till högt i taket med en myriad av böcker som var snyggt ordnade i höga ekhyllor. Utbredda i hela mitten av rummet var grupperingar av överfyllda läderstolar och soffor för att slappa och läsa. Det var ett ganska bekvämt och inbjudande rum.

Flera par minglade och pratade redan. En liten personal av servitörer serverade cocktails och hors d’oeuvres. Bob genomsökte genast samlingen för att se om han kände igen någon. Alla gäster såg väldigt lika ut i åldern; de verkade alla vara i trettioårsåldern, gifta, attraktiva och med ganska mycket pengar i plånboken. Det fanns tre eller fyra par… Då upptäckte Bob plötsligt någon han kände; det var Dan – en börsmäklarvän som han ofta spelade racketboll med. Dan såg honom också och vinkade med ett leende.

Men innan Bob och Beth kunde bege sig över till sin vän stod butlern framför dem igen och höll två smyckeskrin. “En present från din värd. Vänligen sätt på dem och bär dem hela kvällen. Det är som ett identitetsmärke. En av husreglerna ber gästerna att inte hänvisa till varandra med deras förnamn, utan att istället bara använda initialer… för integritetens skull. Jag litar på att ni kommer att respektera denna enkla begäran.”

Sexnoveller 1 män

Återigen något konstigt och mystiskt. Bob och Beth tittade frågande på varandra när de öppnade skrinen. Inuti var gyllene medaljonger graverade med deras förnamns initialer: ”B”. De fint utformade skivorna var fästa på satängband för att hängas runt halsen. Bobs band var lila och Beths rosa. De satte på sig smyckena och tog sig sedan bort mot Dan, eller ”D” som hans medaljong identifierade honom som.

“Välkommen, välkommen!” utbrast han och log brett. “Jag är så glad att ni kunde komma. Jag har sett fram emot detta länge.” D gav dem båda en varm kram. “Ni kommer väl ihåg min fru, ”M”…”

Paren utbytte hälsningar och kramar. “Vad handlar det här om?” Frågade Bob äntligen. “Vems hus är det här?”

“Jag är rädd att jag inte kan berätta det för dig, kompis…” sa D, “Men du och din fru står inför en fantastisk stund ikväll. Du har ingen aning om hur svårt det är att ens övervägas att bli inbjuden till en av de här festerna. Jag var verkligen tvungen att anstränga mig.”

“Tack, antar jag. Men jävlar… Jag har så många frågor. Vem är dessa människor?” frågade Bob, fortfarande förvirrad. “Och varför håller alla så hårt på sin integritet? Jag menar, det här är lite bisarrt att bara använda personers initialer.”

“Lita på mig”, skrattade D. “Alla dina frågor kommer att besvaras snart. Under tiden är det bara att koppla av och trivas. Lär känna de andra gästerna. Fantastisk plats, eller hur? Du måste erkänna att det nog inte är vad du förväntade dig.”

“Vi visste inte vad vi kunde förvänta oss…” flikade Beth in med. “Men jag håller verkligen med dig. Den här platsen är fantastisk.”

“Ni har knappt sett någonting än! Njut av stunden… Vi kommer att hålla ett öga på er.” D grinade och hans fru blinkade åt Bob innan paret flyttade på sig för att samtala med några av de andra gästerna.

Bob såg dem ge sig av och tänkte hemlighetsfullt på hur snygg Dans fru såg ut i sin glänsande guldklänning. Om sanningen skulle fram hade Bob alltid betraktat Mandy som en riktig snygging. Hon var längre än Beth med långt blont hår och genomträngande blåa ögon som tycktes reta honom närhelst de pratade med varandra. M hade en fantastisk figur med stora, fulla bröst och en välformad röv som förföriskt visade upp sig i hennes trånga klänning när hon rörde sig bort. Bob tittade på henne tills Beth märkte var han stirrade och slog till honom lekfullt på axeln.

Det fanns bara två andra par i rummet. Snart träffade Bob och Beth på båda och samtalade kort med dem. ”S” var en stor, tuff och stilig man som såg ut som en tidigare fotbollsspelare. Stenfast från topp till tå skakade han Bobs hand och överraskade sedan Beth genom att ta hennes lilla hand i sin enorma tass och kyssa den lätt. Hans hasselfärgade ögon stirrade djupt in i hennes medan han log varmt. Beth tyckte om hans vänliga, avslappnade sätt omedelbart och kunde inte låta bli att rikta blicken mot honom när han presenterade sin fru, ”T”, en ljuvlig, lång rödhårig kvinna. Bob och T pratade i några minuter medan S riktade sin uppmärksamhet tillbaka mot Beth.

“Så det här är första gången ni är här, eller hur? Jag är så glad att ni kunde komma,” sa S smidigt; allt om honom tycktes le mot Beth. Hon tyckte om hur den mjuka solbrännan runt hans ögon rynkade en aning när han skrattade. Det fanns en liten touch av grått vid sidorna av hans tjocka sandfärgade hår, men det fick honom att se så mycket mer framstående och attraktiv ut, tänkte Beth. Han var verkligen en snygg man.

“Ja, vi försöker fortfarande ta reda på hur vi kom hit”, svarade hon. “Det är väldigt mystiskt, inte sant? Känner du värdarna?”

S skrattade av glädje. “Jag är inte säker på att någon av oss verkligen känner varandra så bra. Vi har varit på en eller två av dessa fester, men som du sa… det är ganska mystiskt. Det är det som gör allt så spännande. Håller du inte med?”

“Jag antar det, ja, det är väl kanske lite spännande. Jag ser fram emot att ta reda på vad mer som kommer att hända,” medgav Beth.

“Jag med…” sa S mjukt och tittade på henne igen på ett sätt som nästan gjorde hennes knän svaga.

Det andra paret var ”J” och ”V”, en mörkhyad man och hustru. Liksom de andra på festen såg de ut som de var i trettioårsåldern och mycket attraktiva – nästan exotiska. Bob och Beth upptäckte snart att det här var parets första gång här – och de var lika osäkra som paret West. J, mannen, var också väldigt solid byggd och ganska lång. Bob trodde att han också måste vara en före detta idrottare. Js fru, V, var vällustig i alla bemärkelser av ordet. Hon bar en vacker flerfärgad klänning gjord av ett vackert material som nästan såg ut som halsdukar bundna ihop; det accentuerade hennes generösa kurvor extremt väl, och hon fångade blicken hos varje man i rummet när hon rörde sig graciöst.

Efter ungefär 30 minuter – när paren hade en chans att presentera sig själva och prova några av de utmärkta champagnerna och aptitretarna – hade en man som Beth och Bob inte sett förut gått tyst in i biblioteket. Han var stor, muskulös, helt skallig och hade på sig en uniform som liknade butlern som hade hälsat på dem vid dörren. Mannen flyttade sig till mitten av den lilla gruppen och ringde en liten klocka för att få deras uppmärksamhet.

“Mina damer och herrar, å värdens vägnar, kan jag få hälsa er hjärtligt välkomna och visa min uppskattning för att ni deltar i festen. Jag heter Herr Kensington. Jag har blivit ombedd att företräda ägaren till gården som sänder sin djupaste ånger att han inte kan vara här i egen hög person ikväll. Men jag har fått i uppdrag att rikta till er, hans kära gäster, varje artighet och att tillgodose alla era behov medan ni är hos oss. Några av er är här för första gången. Till er riktar vi särskilt våra varmaste hälsningar och uppriktiga önskemål om att ni ska njuta av en mycket minnesvärd kväll.

Om några ögonblick serveras middagen i matsalen intill detta rum. Efteråt har mycket speciell underhållning ordnats för er i balsalen. Innan dess kommer jag dock att ha lite ytterligare information och instruktioner att dela med mig av. När ni njuter av middagen, kom ihåg att respektera begäran att endast använda initialerna på era medaljonger när ni samtalar med varandra. Tack för ert samarbete. Och nu, mina damer och herrar, serveras middagen…”

De leddes in i en rymlig och utsmyckad matsal där det stora bordet redan var uppdukat med den första av festens måltider som innehöll ett brett utbud av läckra och otroliga rätter som serverades av en uppmärksam och tillmötesgående personal. Gruppen hade fått sina platser baserat på sina initialer på reserverade platser som skilde makar från varandra för att låta paren blanda sig mer fritt och fortsätta att bekanta sig med varandra. Beth och Bob var nästan i motsatta ändar av det massiva bordet, men de fångade varandras blickar ibland och uppmärksammade tyst att maten och sällskapet var mycket trevliga. Beth var i hemlighet glad över att hon hade blivit satt bredvid S. Den snygga bredaxlade mannen pratade och skrattade med henne under hela måltiden – och fick henne att känna sig nästan lika fnittrig som en skolflicka.

Sexnoveller 1 (3) kvinnor

När de avslutade en utsökt efterrätt dök Herr Kensington upp vid bordets ände och ringde återigen sin klocka. “Jag litar på att ni har njutit av er måltid. Har allt varit tillfredsställande?”. Alla runt bordet tittade på varandra, log och nickade med godkännande; måltiden var verkligen utsökt.

“Så bra” fortsatte Kensington: “Nu, som jag nämnde tidigare har jag några ytterligare instruktioner att dela med mig av innan vi presenterar kvällens underhållning. De av er som är förstagångsgäster kommer att vilja lyssna riktigt noga. Ni kommer att eskorteras in i balsalen där ni kommer att få sitta tillsammans som par. När underhållningen börjar stannar ni vänligen på era tilldelade platser tills klockan ringer. Damer, när ni hör klockan, vänligen flytta till nästa sittplats till vänster. Fortsätt sedan att flytta till vänster till nästa område varje gång klockan ringer. Mina herrar, stanna kvar där ni är under hela föreställningen.

För våra nya gäster är syftet med denna roterande sittplatsmetod att uppmuntra er att bli bättre bekanta med varandra. Förhoppningsvis har ni alla haft chansen att bli bekanta nog att njuta av sällskapet med vem ni än råkar sitta framför.

Ni kommer sannolikt att tycka att underhållningen är stimulerande. Reagera naturligt på vad ni kommer att se och höra. Om ni känner er obekväma vid någon tidpunkt, tveka inte att ursäkta er själva och lämna rummet. Vi ber också att ni villkorslöst respekterar de andra gästernas önskemål eller oro. Ingen ska vara skyldig att delta i någonting mot sin vilja. Förstås detta tydligt?”

Återigen såg paren på varandra och nickade, men den här gången inte riktigt så entusiastiskt. Bob och Beth tittade nervöst på varandra, liksom J och V. De hade alla liknande tankar om den konstiga karaktären hos dessa instruktioner – särskilt tanken på “stimulerande” underhållning och möjligheten att någon skulle kunna vara “obekväm” med vad som skulle hända. Allt detta tillsammans med gästernas skyddade identitet och mysteriet kring deras frånvarande värd gjorde att allt detta verkade väldigt surrealistiskt. Men de andra paren som hade varit där tidigare verkade bekväma med vad som hände, så de två “nya” paren ryckte på axlarna och nickade.

“Mycket bra”, log Kensington nöjd. “Om ni nu vill följa mig till balsalen.”

De tog sig ner i korridoren de hade gått in genom och kom till en stor uppsättning dubbeldörrar som öppnade sig till ett blygsamt rum som verkligen inte såg ut som en balsal. Rummet var möblerat och dekorerat fantastiskt, precis som resten av herrgården, men i stället för det förväntade trägolvet fanns det en tjock, lyxig matta från vägg till vägg. Lugn musik spelades från osedda högtalare någonstans, och ett fantastiskt sortiment av ljus flimrade överallt – vilket försedde rummet med sitt enda ljus och kastade intressanta skuggor på varje yta.

I mitten av rummet fanns en cirkulär plattform eller scen omgiven golv till tak av en sluten svart sammetridå. Paren satt med sina vänner i fyra bekväma kärlekssäten i svart läder som var placerade nära scenen i exakta norr-, söder-, öst- och västpunkter mot ridån.

När alla hade satt sig ner gick Kensington tillbaka till dörröppningen och ringde sin klocka en gång till. “Mina damer och herrar, kom ihåg instruktionerna jag gav er tidigare. Och nu, hedrade gäster, presenterar vi för er njutning… de nygifta.”

När Kensington gick tillbaka genom dörrarna och stängde dem bakom sig höjdes den trevliga klassiska musiken och ridån började stiga. Strålkastare riggade ovanför scenen lös upp och avslöjade en king size-säng. När ridån fortsatte att röra sig uppåt såg de ett par glänsande svarta skor – sedan smokingbyxor – och slutligen en ung man som satt i en stol vid sängen. När ridån slutade stiga kunde gruppen också se en ljuvlig ung kvinna sitta med böjda ben under sig på sängen; hon hade på sig en vacker vit brudklänning och slöja.

Sexnoveller 1 testa gratis

Det nygifta paret var ungt – kanske 19 eller 20 år gamla – och de glänste verkligen. Han var extremt vältränad och stilig med bländande blå ögon, snyggt blont hår, solbränna och ett ivrigt, självsäkert leende. Var och en av kvinnorna i rummet kände sig omedelbart lockade av honom.

Bruden var lika fräsch och lockande. Hennes långa mörka hår hängde nästan till midjan och det kontrasterade levande med klänningens ljusa färg. Hon sträckte sig upp och drog slöjan över huvudet för att avslöja ansiktet på en ängel – ljusa ögon blinkade av spänning; fulla röda läppar som inramade perfekta tänder; höga kindben och söta små smilgropar fulla av spänning. Hon stirrade längtande på sin nya man när hennes generösa, stora bröst steg och föll märkbart inom ramen för hennes spets outfit.

Medan gästerna såg på fascinerat rörde sig den unga tjejen graciöst från sängen och ställde sig framför brudgummen. Långsamt började hon flytta höfterna fram och tillbaka till musiken när hon tog bort slöjan helt och slängde den på sängen. Sedan tog hon långsamt av sina långa vita handskar, en i taget, för att dra igång vad som var början på en uppenbar strip tease. Medan hon fortsatte att svänga sina välformade höfter sträckte hon sig tillbaka och grep tag i blixtlåset på sin klänning; när hon hade dragit ner den ett slag vände hon ryggen mot sin nya man och drog retande ner blixtlåset.

Den unge mannen föll lätt ner i stolen – medan han fortfarande flinade stort. En märkbar utbuktning växte sig fram i byxorna; igen något som ingen av kvinnorna i rummet kunde låta bli att märka. Han såg med ett leende på när den vackra bruden fortsatte att dansa och strippa.

Snart föll toppen av hennes klänning ner runt hennes smala midja och avslöjade de sexiga vita underkläderna under. Med ett fniss sköt hon ner klänningen resten av vägen och steg ut ur den tillsammans med flera lager av underkjol. Nu var den underbara unga tjejen bara klädd i ett blankt vitt linne som visade upp hennes lockande bröst, högklippta satängtrosor med den mörka triangelskuggan på hennes buske som var tydligt synlig undertill och matchande spetsstrumpeband som höll upp hennes snygga vita strumpor.

Medan hon fortfarande dansade förföriskt sparkade bruden av sig skorna och närmade sig den unge mannen. Medan han la blicken på hennes varje steg sjönk hon långsamt ner på knäna mellan hans nu vidsträckta ben. Medan hon log upp mot honom sträckte hon sig ut med sin nätta hand och förde den upp längs låret tills hon rörde vid den nu ansträngda erektionen i hans byxor. Alla i rummet höll andan när hon spårade konturerna av hans imponerande paket med fingrarna – hon greppade tag i den och mjölkade den lätt. Ett mjukt stön släpptes från hans stämband.

Beth satt och tittade som om hon vore hypnotiserad. Hon kunde inte slita blicken från den provocerande scenen framför sig. Aldrig i hennes liv hade hon upplevt något liknande. Självklart hade hon och Bob båda sett några ganska fräcka softcore filmer på kabel-TV, men absolut inget som kunde jämföras med den råa känslan av att se två personer vara intima med varandra framför en publik.

Beth visste inte hur hon skulle reagera. Hennes konservativa religiösa uppväxt borde få henne att känna sig skyldig och kränkt av det hon tittade på, men hon visste att detta inte var fallet. Hon höll sin mans hand hårt – klämde den i ofrivilligt svar på varje spännande känsla som sköt genom hennes upphetsade kropp. Ja, så var det… Mer än någonting annat insåg Beth att hon var väldigt upphetsad av det hon såg. Hon började känna sig fuktig mellan benen och korsade sina mjuka lår – pressade ihop dem i ett reflexivt försök att intensifiera det elektrifierande nöjet hon kände.

Bob hade det också svårt. Hans kuk försökte bryta sig loss från hans underkläder och byxor. Med alla misstankar han hade om denna fest hade han verkligen inte förväntat sig något liknande. Han kände att hans fru rörde sig bredvid honom medan han såg den vackra unga bruden på scenen långsamt dra ner brudgummens gylf. Både Bob och Beth rös när tjejen sträckte sig in i öppningen och drog ut den unge mannens nakna, dunkande penis. Det var en enorm köttig pelare i hennes lilla näve. Det lila hjälmformade ollonet verkade vara svullet och glittrade i de intensiva ljusen.

Långsamt började bruden pumpa upp och ner på hans penisskaft. Den unge mannen stönade av uppskattning, kastade tillbaka huvudet och blundade. Ett nöjt leende lekte över hans läppar. Som svar lutade sig flickan framåt och kysste lätt det glada, stora ollonet på hans uppslukade kuk. Hennes ljusröda läppstift lämnade en liten fläck på hans kuk när hon lutade sig bakåt och slickade läpparna som om hon tog ett smakprov av honom. Plötsligt log den unga kvinnan ondskefullt och kastade sig ner för att sluka hans solida skaft med sin varma, våta mun. Nästan omedelbart började hon vippa huvudet upp och ner med ungdomlig övergivande – som om hon inte kunde vänta på att få honom att explodera.

Det var nästan mer än Beth kunde klara av. Hennes nervändar var redan råa och överhettade. Hon kände att hennes bröstvårtor svällde och skrapade mot bh-tyget, och hon fortsatte att pressa ihop låren i ett försök att släcka de brännande känslorna mellan benen. Hon såg tjejens böljande mörka hår flyga fritt medan hennes huvud studsade upp och ner i den unge mannens knä.

Utan att tänka räckte Beth ut handen för att ta tag i sin mans tjocka, muskulösa lår. Bob reagerade genom att lägga sin hand över hennes och uppmanade den att röra sig uppåt tills hon kände hans pulserande verktyg i hans byxor som nu hade format ett tält. Beth la fingrarna runt det stålhårda skaftet genom tyget och började gnugga honom snabbt. Bob återvände tjänsten genom att lägga armen runt sin frus axel och sträcka sig ner för att röra vid ett av hennes darrande bröst genom hennes klänning. Han hade inga problem med att hitta den hårda punkten i hennes känsliga bröstvårta som pekade ut ur tyget. Han skrapade fingernageln över den hårda nubben och fick Beth att flämta och böja sig bakåt.

På scenen fortsatte de nygifta sitt intensiva förspel. Bruden hade lyckats att öppna upp mannens byxor helt och hade dragit dem nedför höfterna medan hon fortsatte att sluka hans enorma stolpe med sin söta mun. Hans stav var blank och glänsande med hennes saliv, och hon såg ut som om hon svälte efter smaken av hans kött.

Under tiden hade han lossat banden som höll ihop hennes linne högst upp. Han pressade satängmaterialet åt sidan, sträckte sig in och hjälpte hennes fylliga bröst att ta sig ut i hans stora händer. Hon stönade av dämpad glädje runt hans kuk när han började massera och knåda hennes stora mjuka bröst. Tummen hittade snart hennes små rosa bröstvårtor och han retade dem utan nåd – rullade och drog på de känsliga spetsarna mellan fingrarna tills hon nästan skrek.

Bob och Beth fortsatte att tassa på varandra. De blev djärvare och mer passionerade för varje ögonblick. De hade nästan glömt bort de andra gästerna tills ett ljud plötsligt lät i rummet. Beth kände genast panik i magen. Hon kom ihåg instruktionerna att flytta till nästa kärleksstol till vänster, och hon kunde inte tänka sig att sitta med någon hon knappt kände i detta tillstånd. ”Åh Bob…” viskade hon, ”Vad ska vi göra?”

Sexnoveller 1 (3) kvinnor

Bob hade liknande tankar. “Underhållningen” hade förfört och fört dem båda bort utan någon återvändo. Vad förväntades nu…? Att de lugnt skulle fortsätta att titta på denna vilda uppvisning utan att agera på de otroliga uppmaningarna de kände? Eller var det tanken – att bygga upp paren till en feberhöjd av sexuellt behov som skulle göra festen till en vild orgie? Han hade hört talas om saker som dessa tidigare, men Bob förväntade sig aldrig att han och hans fru någonsin skulle vara inblandade. Liksom Beth var han förvirrad och överväldigad… Detta fortsatte till dess att han såg ”T” stå förväntansfullt framför sig.

“Jag tror att det är här jag ska vara nu…” Den långa rödhåriga kvinnan såg upphetsad ut och rodnade.

Bob tittade tillbaka på Beth och fick omedelbart vilda visioner av sin fru med en annan man. Han hade aldrig övervägt det förut och han tyckte inte nödvändigtvis om idén, men allt hände så snabbt och hans dunkande kuk tog plötsligt beslutet åt honom. “Det är okej, älskling…” hörde han sig själv säga. “Vi borde göra det som mannen sa åt oss.”

Beth såg förvirrad och lite rädd ut när hon sakta ställde sig upp och såg T snabbt glida ner på hennes plats. Någonstans bakom henne på scenen hörde hon stön och djupa suckar när hon obekvämt flyttade över till nästa sittplats där hon hittade deras vän, Dan, leende och avslappnad när han såg henne närma sig.

“Tycker du om showen?” frågade han med ett konstigt leende.

När Beth nervöst tog sin plats tittade hon tillbaka på paret på scenen. Bruden låg nu på sängen – det vackra satänglinnet hade tagits bort helt och hennes perfekt formade bröst, toppade med ljusrosa spetsar, studsade lite när hon flyttade sig och slog sig ner. Den unga brudgummen såg ner på henne medan han fortfarande log av ren lust – när han snabbt avlägsnade sin smoking och andra kläder. Den unga kvinnan slickade sig om läpparna när hon hungrigt såg hans stora erektion titta fram mellan hans muskulösa lår.

“Det här är jävligt hett, eller hur?” hörde Beth D viska bredvid henne. Hon hade medvetet undvikit att sitta för nära honom, men hon kände att han flyttade sig bredvid henne medan de båda stirrade på scenen. “Har du någonsin sett någon göra det precis framför dig så här?” Frågade D.

Beth harklade sig och viskade tillbaka utan att titta på honom, “N… nej, aldrig… Jag hade aldrig kunnat tänka mig…”

Efter att han hade tagit av sig kläderna placerade den attraktiva brudgummen på scenen ett knä på sängen och sträckte sig för att utan problem dra den sparsamt klädda bruden närmare sig. Han tog sig tid att reta tjejen och publiken när han långsamt hakade upp och avlägsnade hennes strumpbandhållare och sedan drog ner var och en av hennes vita strumpor för att visa upp hennes välformade ben. Den mörkhåriga skönheten log och kuttrade av glädje när han hakade fingrarna i hennes snäva spetsunderkläder och började dra av dem. Hon lyfte upp höfterna en aning för att hjälpa honom och snart var hon helt naken och utspridd på sängen.

Beths hjärta bankade inuti bröstet och hon hade svårt att fånga andan. Hon såg den unge mannen lyfta flickans nätta fot och började sedan – med början vid hennes fotled – kyssa och slicka sig uppåt hennes ben tills han nådde hennes ömma inre lår… bara några centimeter från hennes mjuka, våta öppning. Beth kände att hennes egna varma vätskor blötlagde hennes små trosor, och hon fortsatte att korsa och öppna upp benen, vilket fick fållen på hennes korta svarta klänning att glida upp högre och högre.

Sittande bredvid den allt mer passionerade hemmafrun tittade Dan Sullivan eller ”D” inte längre på föreställningen på scenen. Han visste att han hade begränsad tid innan klockan ringde igen och han ville dra nytta av chansen. Detta var vad han hade väntat på – anledningen till att han hade gjort noggranna arrangemang för att Bob och Beth West skulle bli inbjudna till festen. Under en ganska lång tid hade Dan i hemlighet drömt om att förföra sin vän Bobs oskyldiga och trevliga fru. Nu var det dags att göra sitt drag.

Samtidigt några meter bort fick Beths make, Bob, sina egna lektioner i konsten att förföra. T, den statyliknande och pirrande rödhåriga kvinnan, slösade ingen längre tid på att mysa mot sin attraktiva nya vän. När de satt tillsammans och såg det nygifta paret njuta av varandra kände Bob en annan mans fru mjukt andas in i hans öra när hon viskade, “Åh, det får mig att känna mig så stygg… Skulle du ha något emot om jag lekte lite?”

Bob ryckte plötsligt till när han kände hennes hand ta tag i hans och placera den på hennes varma, mjuka lår. Hon stönade mjukt och spred benen en aning medan hon puttade hans hand högre tills den gled under hennes klänning. Instinktivt masserade Bob hennes släta ömma hud med fingrarna. När han flyttade handen högre kände han värmen bygga upp och hon delade låren bredare isär för att ge honom bättre åtkomst. Snart borstade hans mellanfingerspets mot den duniga mjukheten av hennes könshår och sedan den svullna huden hos hennes vaginala läppar. Hon hade inga trosor på sig. T stönade tyst bredvid honom – vilket uppmuntrade honom att fortsätta att undersöka hennes kropp.

Någonstans i hans dimmiga hjärna hade Bob en flyktig tanke om att det han gjorde var fel. Men innan han kunde bearbeta idén längre drog den härliga rödhåriga kvinnan ner hans gylf och sträckte sig inåt för att ta tag i hans dunkande manlighet. Beröringen av hennes svala hud på hans brinnande skaft fick honom att stöna och pressa höfterna framåt. Alla tankar på att vända tillbaka försvann snabbt.

Beth stirrade på den erotiska synen framför henne. Den unga brudgummen på scenen hade nu spridit brudens ben brett och böjda vid knäna. Hon kastade sin tjocka hårman från sida till sida, flämtade och stönade när hennes älskare förde och virvlade tungan in i den trånga slitsen i hennes vagina medan hennes höfter pumpade rytmiskt mot hans hungriga mun.

Dan hade flyttat sig närmare Beth och såg ner på den härliga synen av hennes nakna lår som klämde ihop hårt och sedan slappnade av upprepade gånger. Klänningen hade glidit upp tillräckligt högt så att han nästan kunde se den dolda korsningen mellan hennes ben, men hon hade lagt samman händerna i knäet för att förhindra att klänningen skulle glida upp längre. När han såg hennes svullna bröst stiga och falla med varje ansträngt andetag sträckte han långsamt armen runt hennes axel på ett försiktigt, avslappnat sätt så att han inte skulle skrämma eller överraska henne.

När hon inte visade att hon hade någonting emot hans framsteg lade Dan lätt handen på hennes knä – och tittade återigen noga på henne för att upptäcka ett potentiellt motstånd. Men Beth var yr och nästan full av lust. Hon hörde de våta slurpande ljuden och de ständiga stönen från paret på scenen och hon kunde inte låta bli att föreställa sig – nej, önska – att hon var den på sängen intrasslad i den nakna, passionerade handlingen med den stiliga unga brudgummen. Hon kände vagt en hand som rörde vid och långsamt gled upp längs hennes ben, men det registrerades inte i hennes lustfyllda hjärna förrän hon kände att fållen på hennes klänning försiktigt sköts åt sidan.

Beth såg instinktivt ner för att se en mans hand som lätt strök över hennes blottade hud. Sedan, med stora, glaserade ögon, såg hon drömmande upp och försökte fokusera på hans ansikte som log mot henne. “Låt mig hjälpa dig…” hörde hon honom säga. Dan flyttade sig ännu närmare hennes lilla kropp och sträckte sig ner för att försiktigt ta händerna och flytta dem från knäet. Medan de båda såg på hans rörelser tog han försiktigt tag i botten på hennes korta klänning och lyfte gradvis upp tyget och vek tillbaka det över hennes mage – vilket helt och hållet avslöjade hennes snygga svarta trosor.

Dan andades djupt. Hon var mer fängslande än han hade föreställt sig. Det ringa tyget dolde inte mycket av hennes feminina charm, och han visste att han måste ha henne… om inte just nu, i alla fall innan natten var över.

På den andra soffan lutade Bob sig tillbaka och placerade händerna på kudden för att förbereda sig. Han såg de två unga älskarna på scenen försöka ta varandra till klimax i en hektisk sextionio position; men mellan hans utsträckta ben knäböjde en vacker kvinna som han knappast kände framför honom som girigt hade hans värkande kuk djupt nere i halsen. Hennes teknik var fantastisk när hon virvlade och förde tungan runt det känsliga ollonet varje gång hon lyfte sitt vackra huvud med det flammande röda håret.

Bob var i himlen tills han kom att tänka på Beth. Han vred sig för att titta åt vänster. Ögonen var vidöppna och hakan föll i golvet när han såg vad som hände. Det var hans konservativa lilla fru med hennes klänning hopskrynklad runt midjan och benen brett isär. Den stora formen av hans vän, Dan, hade sin hand begravd i hennes trosor – uppenbarligen fingrade han henne i snabb takt. Beth stirrade rakt fram med vidöppna ögon medan hennes vackra mun andades fort. Till och med flera meter bort kunde hennes man höra henne flämta och stöna hjälplöst.

Först var Bob arg när han såg sin fru så öppet engagerad i sexuella handlingar med en annan man. Men snart insåg han att han inte hade någon anledning att vara bitter. När allt kommer omkring hade han uppmuntrat henne att flytta sig till nästa stol, och här gjorde han samma sak med någon annans fru. Nej, det fanns inget som han kunde göra åt saken nu.

Elektriska stötar flög genom Beths lilla kropp när mannen ovanför henne fortsatte att kasta fingrarna in och ut ur hennes dränkta fitta. Han hade varit så smidig i erövringen. Innan hon ens insåg vad som hände hade Dan först spårat läpparna på hennes öppning genom det tunna silkestyget mellan hennes ben – sedan flyttade han handen upp och lät den glida ner inåt. Fyrverkerier gick av i hennes huvud när fingerspetsen gick rakt mot hennes upprätta lilla klitoris som han retade och strök tills hon ropade av glädje. Sedan flyttade han sina stora fingrar nedåt och hittade hennes ångande, våta öppning.

Dan sträckte sig under och uppmanade henne tyst att lyfta hennes snäva, runda skinkor så att han kunde ta av hennes trosor helt. Kall luft rusade över hennes upphetsade kön när hon lutade sig tillbaka igen och väntade andfådd på spänningen av hans beröring. Men det skulle inte hända nu… Klockan ringde igen.

Någonstans djupt i sitt grumliga sinne insåg Beth att hon hade fått signalen om att flytta till en ny plats i denna surrealistiska version av musikaliska stolar. Mannen bredvid henne tog med motvillighet händerna från hennes nakna hud och hjälpte henne att ställa sig ostadigt på fötterna. “Vi avslutar detta senare”, andades han in i hennes öra medan han hjälpte till att räta ut hennes klänning. Sedan riktade han henne försiktigt mot nästa soffa.

Sexnoveller 1 par

På scenen fortsatte det nygifta paret sin heta passion. Den mörkhåriga bruden sträckte sig över brudgummen. Hon sträckte på ryggen och kastade sig upp och ner med häftiga rörelser på hans tjocka, glänsande stolpe som gled djupt inuti henne med varje pumpande stöt. Rummet var fyllt med ljudet av deras kärleksskrik och den mjuka metodiska klappningen av hud som mötte hud. Beth famlade sig skakigt igenom det svaga ljuset tills hon såg en mörk figur tränga igenom. J satt och såg henne närma sig med ljusa, smala ögon som en stor katt som väntade på sitt byte. Till och med sittandes i stolen var den långa professionella idrottaren en imponerande figur, och den överraskade hemmafrun stannade snabbt med en rysning. Hans jacka och skjorta var öppna och delade för att avslöja slank hud och muskler. Men det som stoppade henne var synen av den långa, tjocka ebenholtspelaren som stod upp från hans öppna byxor och som låg hårt mot hans platta mage. Hon hade aldrig sett en mörkhyad man som honom förut. När hon stirrade på den enorma kuken som stod och bankade framför henne gick den starka upphetsningen hon kände ögonblicket tidigare snabbt över till oro.

Han kände av hennes tveksamhet och räckte ut handen till henne. Med en lugn, låg röst sa han: “Kom, sitt med mig… Var inte rädd. Låt mig behaga dig” Hon tillät honom att ta hennes nätta hand och vägleda henne att sitta bredvid honom, men hon kunde inte dra blicken från det enorma stålmonstret mellan hans ben.

Direkt tvärs över, på andra sidan plattformen, hade Bob också sin första mörkhyade upplevelse. Js fru, V, tog sin plats bredvid Beths man. Han log nervöst mot henne och märkte att hon verkade andfådd och lite upprörd. Med tanke på att hon också var ny med allt detta undrade Bob om hon och hennes man kanske hade samma galna blandning av känslor som han kände. När han såg att hennes snygga klänning och hennes utsmyckade hår var lite rufsiga frågade han diskret: “Mår du bra?”

Hon såg honom i ögonen för första gången och log svagt, “Ja… Jag tror det. Men, herre min skapare! Jag förväntade mig verkligen ingenting sådant här.”

“Det gjorde vi inte heller…” höll han med om, lättad över att veta att de delade den gemensamma åsikten. “Allting är ganska bisarrt, eller hur? Men samtidigt vet jag inte när jag någonsin har varit så kåt.” Han önskade nästan att han inte hade sagt det, men hon log varmt mot honom och han kunde inte låta bli att dras in av hennes exotiska skönhet. Hon skrattade mjukt och viskade: “Det är jag också…”

Hon började också uppskatta den tilltalande karaktären och de lockande egenskaperna hos den här mannen hon nu satt med. Hans mjuka ögon och det lätta leendet tillsammans med den starka käken och den stiliga formen hjälpte till att stärka den elden som hade tänts av showen på scenen, och sedan fläktad till intensitet av den före detta fotbollsspelaren vid hennes förra plats. Hon tänkte på hur hans händer hade dansat över den stickande mjukheten i hennes stora bröst och bröstvårtor, och hon lutade sig därefter djärvt framåt och kysste den nya mannen mjukt medan hon lät sin tunga omedelbart smälta tillsammans med hans.

Bob stönade som svar och hans hand räcktes instinktivt ut för att ta tag i en av hennes mjuka klot som svängde fritt under det färgglada halsdukliknande materialet i hennes klänning. När han enkelt borstade tyget åt sidan kom hans handflata i kontakt med den varma, fuktiga huden på hennes tunga bröst, och han kände en stor gummiaktig bröstvårta glida mellan fingrarna.

“Mmmm… älskling, ja!” bröt V kyssen med och stönade. Hon började kyssa och smaka på hans nacke och öra medan hennes hand letade efter och enkelt hittade hans svullna paket som fortfarande kikade ut från hans öppna gylf. Ett skarpt ryck gick nerför ryggraden när hon skrapade skaftet försiktigt med sina långa naglar; Sedan slog hon sina släta fingrar runt honom helt och pumpade näven upp och ner på ett långsamt vis.

Under tiden använde Vs make J all sin viljestyrka för att inte förflytta sig för snabbt med Beth. Den välsmakande lilla vita kvinnan var uppenbarligen nervös av att vara med honom, men han kunde också märka av att hennes eld hade tänts och att hon bara behövde lite listig övertalning för att ta emot hans kraftfulla manliga lockelse och henne egna behov. Han visste att hon var fascinerad av hans upprätta kuk som stod högt bredvid henne. Även om hon låtsades att titta noga på vad paret gjorde på scenen kunde han se henne titta på honom från ögonvrån. Han lutade sig slutligen framåt och viskade: “Du har aldrig sett en så stor förut, eller hur?”

“Aldrig…” kom det nästan kvävda svaret. Hon insåg att hon inte längre kunde undvika honom och vände sig försiktigt för att titta rakt på hans massiva verktyg. “Jag hade ingen aning om att en man kunde vara så stor…” Hennes röst lät nästan som en liten flicka för honom. Hon såg till och med ut som en liten flicka bredvid hans stora kropp.

“Det är okej”, sade han lugnt till henne. “Rör vid den… Jag vet att du vill. Jag vill känna att du rör mig också.”

Hon ville röra vid honom… desperat. Hon var bara tvungen att ta reda på hur den släta svarta huden kändes i hennes hand. Hon drogs till den som en magnet; så hård och tjock med styva vener överallt och det djuplila ollonet såg hård och hotfull ut. Ja, hon var tvungen att röra vid det, tänkte hon. Hon sträckte sig försiktigt ut och förde lätt fingertopparna över den sammetsmjuka kuken medan hon kände åsarna och den svullna vävnaden; det var så varmt, nästan hett att röra vid, och den rörde sig och ryckte en aning i hennes hand.

“Herregud…” stönade han. “Din beröring känns som en fjäder på min kuk.” Hon log blygt och blev djärvare med hans uppmuntran. Hon grep tag i honom mer bestämt och försökte omringa hela hans omkrets, men hennes små fingrar kunde inte nå runt honom. När hon började gnugga och mjölka honom långsamt bestämde han sig för att det var dags att också komma in i spelet.

Han sträckte ut en lång arm och drog henne försiktigt närmare. Medan hon fortsatte att leka med sin nya leksak sträckte han sig fram och tog tag i hennes lilla jacka och uppmuntrade henne tyst att låta honom ta av den. Beth slutade stryka honom tillräckligt länge för att låta den stora mannen dra plagget förbi hennes axlar och sedan låta det glida ner över armarna och av henne.

Med sin jacka av hade J en bättre bild av de fylliga brösten som han hade beundrat sedan han såg henne. Även om hon var en liten kvinna kunde han se att hon hade fantastiska bröst. Han slösade ingen tid på att föra sin stora hand uppåt på hennes sida och kände lätt på hennes revben tills han hittade den tjocka fastheten av hennes bröst som ansträngde sig mot hennes klänning och spetsiga bh. Hennes känsliga bröstvårtor stod upp och pekade genom tyget, och han kände lätt den hårda lilla spetsen som skrapade mot den släta huden på handflatan när han tog tag i och knådade hennes bröst.

Beth blundade och lät ett litet stön fly från halsen. Skarpa, heta elektriska sensationer sköt genom hennes bröst och ner i hennes länder när han retade hennes bröst. Medan hon fortsatte att pumpa och dra i det dunkande paketet med ena handen räcktes den andra fram och fann hans enorma mörka testiklar som försiktigt studsade nedanför. Hon masserade honom lätt och kände sädesvätskans värme djupt inuti.

J hittade dragkedjan på baksidan av hennes svarta aftonklänning och kände att den lätt gled ner med ett enkelt drag. Han smekte den silkeslena huden på hennes blottade rygg och gled nedåt tills han nuddade vid remmen på hennes behå; med övad skicklighet hakade han av den omedelbart och hon kände att trycket släpptes mot sina svullna bröst. Hon ryckte lätt på axlarna och hjälpte honom att sänka toppen av klänningen tills den sjönk nästan helt – men fastnade ett slag på hennes hårda bröstvårtor. De tittade båda ner när han sträckte ut handen och drog i tyget. Med spännande tålamod upptäckte han först hennes svullna rosa bröstvårtor… sedan de dubbla punkterna i hennes knappar som trånade efter uppmärksamhet.

Hon kunde inte stå ut med retningen längre, drog snabbt armarna genom ärmarna och lät klänningen falla ner till midjan medan hon sträckte sig upp och drog hans huvud ner till hennes bröst. Utan att behöva någon ytterligare inbjudan gled J av kärlekssätet och knäböjde framför den överhettande unga kvinnan. Medan hon lutade sig tillbaka och flämtade fyllde han sina händer med hennes mjölkvita hud och gnuggade sina grova tummar över hennes brinnande bröstvårtor. Beth kastade huvudet bakåt och bet i underläppen för att inte gråta medan hon stötte brösten mot honom. Hon särade på låren för att ge honom tillgång till hennes kropp, och han lutade sig framåt för att dra nytta av stunden. Han sänkte ner munnen och slickade hennes bultande små rosknoppar med sin långa tunga.

“Åhhhh… uhhhh! Ja… Precis där!” pustade hon. Hennes hand gled automatiskt ner för att hitta och ta tag i hans styva verktyg igen. Som direkt svar på de galna förnimmelser som han gav henne med hans mun gnuggade hon frenetiskt hans ansträngande kuk. Ju mer han slickade och sög på hennes söta bröst, desto snabbare pumpade hon sin lilla knytnäve och fick honom att grymta och rysa.

Men han var tvungen att smaka mer, så han rörde sig lägre och kysste sig ner till toppen av hennes fallna klänning. Han kastade behån åt sidan och ställde sig upp, vilket motvilligt fick henne att tappa greppet om honom. Hon gnällde något, men han sträckte sig ner och drog i den skrynkliga klänningen tills den gled ner över hennes torso och förbi magen… nära till den hemliga korsningen mellan hennes ben, men hennes hopklistrade höfter stoppade hans framsteg. Medan det retande spelet fortsatte lutade han sig ner igen och kysste den släta ytan på hennes mage tills han kände att små hårstrån kittlade näsan. Han var tillräckligt nära att han kände doften av hennes flytande nektar.

Nästan svimfärdig av lust började Beths höfter smyga upp och ut ur soffan. Det var vad J hade väntat på. Nästa gång hon lyftes upp med en ryckig kramp hakade han snabbt klänningen och gled ner den och av hennes smala höfter – sedan lutade han sig bakåt och drog den hela vägen nerför hennes ben och av. Nu var hon naken och spred ut sig framför hans hungriga ögon. Han kunde inte tro sin ögon så lockande som hon var – hennes tajta, fasta kropp såg nästan jungfruliknande ut – med felfri karamellfärgad hud som glödde av sexuell värme. När han riktade blicken lägre såg han hennes blommande kön, uppenbarligen fuktigt och inramat av en liten tuss snyggt trimmat mörkt hår.

Han klarade inte längre att hålla tillbaka, och pressade isär hennes ömma lår för att sänka sin giriga mun till hennes ångande öppning. Beths ögon var vidöppna när hon kände att han smakade på henne därnere. Hon kämpade för att tillfälligt återfå sina sinnen. “Nej. Snälla, gör inte det!” bad hon. Beth hade alltid sett oralsex som någonting smutsigt och perverst. Hennes man försökte få henne att göra det när de först utforskade varandra sexuellt, men hon övertygade honom om att hon inte var intresserad. Efter en tid gav han helt enkelt upp och hon var lättad.

Men det här var inte hennes man; det var en lång mörkhyad man som hon inte kände, och han ville inte höra hennes resonemang eller argument. J visste att han hade denna anmärkningsvärda skönhet på gränsen till extas, och han tänkte inte vända tillbaka nu. När han använde fingrarna för att dela på hennes släta yttre läppar spjutade han tungan med skicklig noggrannhet i mitten av hennes mest känsliga område, och han började slicka henne obevekligt.

“Åh, gud… Åååååååhh!!!” ropade Beth hjälplöst. Hennes nätta kropp ryckte fram och tillbaka som om hon hade tappat kontroll medan den stora mannen höll henne hårt mot hans mun med sina starka händer. Benen flög ut brett – de sparkade och fladdrade tills de äntligen hakade sig runt hans breda axlar. Omedelbart kände hon de första skakande vågorna av klimaxbyggnaden. Hon visste att hon var förlorad och gav upp sin kamp.

Brudgummen pustade och svettade när han tog bruden bakifrån. Huvudet sänktes och hennes långa, mörka lockar vippade fram och tillbaka varje gång han bankade in i henne. Men Bob kunde inte bry sig mindre om vad som hände på scenen. Han låg på rygg, naken, med den vackraste mörkhyade kvinnan som han någonsin hade sett knäböjd över honom, och på ett sensuellt sätt drog hon sina hala vaginala läppar fram och tillbaka mot hans värkande hårda penis. Hon log mot honom ondskefullt, fullt medveten om att hennes söta tortyr gjorde honom arg av lust. Hennes hängande bröst svängde och borstade mot hans bröst vid varje rörelse. “Du vill ha mig, eller hur?” retade hon.

Det gick inte att stå ut längre. Han grymtade och kastade höfterna uppåt samt framåt, och lyckades att träffa rätt vid det första försöket. Det svampformade ollonet på hans manlighet gled lätt in i hennes välsmorda tunnel; de varma, fuktiga väggarna grep omedelbart och pressades mot hans känsliga kuk. Ovanför honom stönade V ut sitt nöje och sköt tillbaka för att ivrigt försöka slutföra föreningen. Hon steg först upp och sjönk sedan tillbaka ner mot honom medan hon kände hur hans tjocka stång gled upp och in… längre med varje nedåtgående stöt tills deras intima områden var som ett.

Detta var Vs första upplevelse med en annan man sedan hennes äktenskap, och hon blev förvånad över hur snabbt hon hade förts bort av de stygga uppmaningarna hon kände. Hennes man var en fantastisk älskare, men nu kunde hon bara tänka på den här obekanta mannens kuk begravd i hennes ryckande vagina. Hon behövde friktion och släpp, så hon lutade sig bakåt och placerade händerna på hans bröst för att balansera sig själv. Hon började gunga upp och ner på honom, tog fart gradvis och frälste sig över de läckra känslorna som spreds som flytande eld genom hennes febriga kropp.

Bob mötte hennes stötar och tryckte tillbaka. Hans kuk kändes som om den var belagd i varmt smör. Han hörde vagt hur hon flämtade över honom varje gång han knuffade sig in i henne. Han tog tag i hennes böjda lår som hävstång och stötte sina höfter för att möta var och en av hennes snabba nedåtgående stötar. Han lyfte upp sina knän, placerade fötterna på ett plant underlag och lyfte båda kropparna högt upp från läderkudden varje gång de kraschade ihop. Snart kunde han känna den välbekanta kokande känslan stiga upp från någonstans djupt inifrån och signalera hans kommande utbrott.

Han ville att hon skulle explodera med honom och sträckte sig mellan dem för att hitta hennes styva klitoris. Han såg till så att fingrarna var våta med hennes vätska och började gnugga mot henne på ett sätt som matchade deras rasande rytm. “Kom med mig!” väste han för att mana henne att nå klimax. “Jag är nästan där…”

“Ugh… ja… ja… Jag känner det!!!” grimaserade hon mellan de hårda slagen.” Åh, älskling… ja… jag kommer! Du får mig att komma!!!”

Den vita heta sädesvätskan skjöts genom hans skaft och sprutade ut i kraftiga sprutar, men hon kände inte att värmen spreds inuti henne. V var för långt gången i sin egen klimax för att märka. Stora skakningar av nöje uppenbarade sig i hennes kropp och hon höll andan av rädsla för att nästa kramper mellan benen skulle få henne att svimma. Ingen av dem hade någonsin upplevt någonting tidigare med så rå intensitet.

Beth återhämtade sig från sin egen sinnesskakande orgasm och klättrade sig snabbt mot en till när klockan ringde igen. J lappade fortfarande hungrigt mellan hennes vidsträckta ben och hoppades kunna slå klockan och plantera sitt gigantiska kön i den villiga lilla hemmafrun, men han visste att tiden nu hade tagit slut.

När nu all blygsamhet var borta tillät Beth honom att hjälpa henne upp och stod naken förutom hennes högklackade skor och hennes medaljong. Något i hennes vimsiga hjärna utlöstes och hon kom ihåg vem som väntade vid nästa stopp. Detta orsakade en skakning av förväntan. Hon tackade ordlöst den trevliga mörkhyade mannen hon hade varit med genom att sträcka sig ner och mjukt föra handen längs hans imponerande längd en sista gång. Sedan tog hon sin skrynklade klänning, drog den bakom sig och flyttade över till det mötet som hon i hemlighet hade sett fram emot.

Sexnoveller 1 män

S stod och väntade på henne. Han hade också tagit av sig kläderna och hon nästan svimmade när hon fick syn på honom. Allt om den enorma mannen tilltalade henne – hans varma leende först, sedan de otroliga ögonen som tycktes tränga in i hennes hjärta. Byggd som en granitstaty, hans massiva axlar, armar och bröst ner till en platt, hård mage med fasta muskler. Och där var hans kuk, upprätt och perfekt formad. Inte för stor, men tillräckligt stor för att tillfredsställa vilken kvinna som helst; den stod upp stolt mot buken. Nedan såg hans kraftfulla ben ut som trädstammar som stödde hans solida form.

Beth släppte sin klänning och rusade till hans väntande armar. Utan ett ord smälte de samman i en passionerad kyss som gjorde att de små hårstråna på hennes nacke stod upp. Hon kände hans hårdhet pressa insisterande mot hennes mage – den dunkade försiktigt med hans snabba puls. Hon flämtade efter luft, bröt kyssen och drog hans öra mot hennes mun. “Åh, jag har väntat på det här” viskade hon. “Snälla… Jag behöver dig inuti mig. Nu… snälla skynda dig!”

Han sträckte sig mellan hennes ben och doppade en fingerspets i hennes svullna läppar. Hans finger belades omedelbart med hennes varma, söta honung. “Ja, du är redo för mig”, log han. “Nåväl, jag har lärt mig att aldrig låta en dam vänta…”

Han vände henne försiktigt, slog sina massiva armar om henne och pressade sig mot hennes rygg. Han lät sina händer glida ner där han fann och smekte hennes bröst medan han långsamt ledde henne till kärlekssätet. Beth tillät honom att placera henne så att hon knäböjde på läderkudden med armarna klamrade över ryggen och vänd bort från honom. Hans starka händer pressade benen isär och han placerade sig bakom henne. Först kände hon hans kroppsvärme mot hennes hud. Sedan kände hon det rundade skaftet på hans organ röra sig och gnugga mellan hennes mjuka kinder. Han rörde sig fram och tillbaka en stund och skickade frossa genom hennes redan upphetsade nerver. “Snälla… reta mig inte,” gnällde hon.

Slutligen grep han tag i sin kuk och siktade ner tills han hittade hennes fuktiga öppning. Han förde det tjocka ollonet över huden en kort stund för att täcka det med hennes hala vätskor, och sedan tryckte han lätt framåt och kände ollonet fånga upp och röra sig genom den tajta ringen vid hennes ingång. Han blev förvånad över hur tajt hon var, även efter all denna långvariga stimulering. Han hörde ett drömmande suck av godkännande, grep tag i hennes höfter och pressade framåt igen, den här gången gled han nästan halvvägs in.

Åh… jaaa… “väste hon.” Det känns så bra, för in den!”

Den stora före detta fotbollsspelaren uppfyllde hennes önskan. Först drog han ut den tills bara ollonet låg vid öppningen, och sedan ryckte han sina mäktiga höfter framåt i ett jämnt slag och penetrerade henne helt. Beths ögon rullade bakåt och hon ropade med obehindrad upprymdhet; hennes händer grep tätt tag i ryggstolen när hon kände att han omedelbart började röra sig in och ut med långsamma, jämna stötar.

Det var bättre än hon kunde föreställa sig. Varje muskel och vävnad i hennes nätta kropp ansträngde sig för att acceptera och möta hans kraftfulla, men kontrollerade rörelser. Hon kände att hans tunga pungkulor slog mjukt mot baksidan varje gång han pressade mot henne och snart gungade de ihop… Gradvis byggdes tempot upp. Hon upptäckte att om hon lutade sig bakåt och böjde bäckenet i precis rätt vinkel kunde hans svullnade skaft ibland riva mot hennes överkänsliga klitoris och orsaka skarpa skakningar av ren njutning.

Från sin position några meter bort såg Bob West sin vackra fru knullas av en annan man för första gången. Hennes huvud kastades bakåt medan armarna och händerna greppade desperat mot möblerna hon stöttades mot. Den stora mannen bakom henne dundrade in och ut obevekligt och fick små chockvågor att rusa genom hennes lilla kropp med varje slag. Bob tittade runt den bara underdelen av Dans fru, Mandy. Den vackra blondinen höll sig högt upp mot hans ansikte och uppmuntrade honom att slicka hennes glittrande blygdläppar medan hon arbetade med att återuppliva hans redan använda manliga utrustning med hjälp av hennes mun.

Den udda rotationen var nu avklarad; alla par hade fått ett smakprov på varandras makar. Upp på plattformen återkom Herr Kensington, den imponerande butlern, helt naken och tog del av de nygiftas erotiska föreställning. Den skalliga mannen var byggd som en tjur; hans hårda skinkor spände sig och slappnade av när bruden sög av honom hungrigt. Bakom henne såg den stiliga unga brudgummen ut som om han skulle explodera. Varje muskel ansträngde sig, och musklerna i nacken stod synligt ut medan han hamrade mot tjejen.

Beth var nästan helt överkommen med de söta förnimmelserna som strömmade genom henne varje fiber. S sträckte sig ut för att hålla och massera hennes studsande bröst medan han fortsatte att banka sig in i henne, att fylla och tömma henne helt med varje snabbt slag. Plötsligt var hon medveten om en annan person som stod nära inpå framför henne. Hon försökte fokusera sin suddiga syn och insåg att det var Dan som tittade ner på dem med lust i ögonen och bjöd tystlåtet på sin ilskna kuk. Hon visste genast vad han ville, men återigen fick hennes konservativa uppväxt henne att slå bort tanken, så hon blundande hårt och vände bort huvudet.

Dan skulle dock inte få nekas. Han hade väntat för länge på det här. Han lade försiktigt handen på hennes silkeslena hår och vände hennes vackra ansikte mot sig. Beth flämtade efter andan och det fanns inget sätt på jorden som hon kunde hålla munnen stängd. Snart kände hon den gummiliknande spetsen på hans heta verktyg borsta mot hennes uttorkade läppar… och den tog sig in förbi hennes tänder och gled över hennes tunga. Smaken var inte obehaglig, insåg hon; lite salt och nästan bekant. Hon vande sig vid det faktumet att hon inte kunde vägra honom i denna position och lät tungan virvla försiktigt runt den svampiga hårdheten. Dan suckade en stor suck och pressade höfterna något framåt. Han log med tillfredsställelse när han kände hennes lilla, skakande hand räcka upp för att ta tag i honom medan hennes huvud började svänga långsamt och suga honom djupare med varje liten stöt.

Beth befann sig fast mellan två starka män – båda försökte fylla hennes öppningar med sina svullna erektioner. Hennes nätta kropp attackerades och buffades av den ivriga, kraftfulla pumpningen, men hon kände sig himmelsk. Aldrig tidigare hade hon känt sig så sexuellt levande och i linje med sina kvinnliga önskningar. Varje del av henne brann av intensiv spänning och rå passion. Hon kände den välbekanta känslan av en annan krossande orgasm som rullade in och kraschade genom dammen i hennes djupaste del. Hon ville gråta av nöje, men hon kunde inte då hennes mun och hals var uppslukade av girigt slurpande och sugande på Dans uppslukade kuk medan den sköts in och ut genom hennes ömma läppar.

Mellan hennes ben kände Beth att S närmade sig slutet. Svettande och morrande över henne tryckte han sig med sin stora styrka mot henne, djupare och hårdare… snabbare och snabbare tills hon kände att han hade nått hennes kärna. Plötsligt slog han sina höfter framåt och röt. Ett starkt ljus lös upp i hennes huvud och hennes inre tycktes brista… följt av lugnande värme som sköljdes genom hennes härjade kropp.

Kvävande och flämtande medan hon kämpade för att andas drog Beth munnen från Dan som tittade på den dramatiska synen mellan de sammanslagna älskarna; vibrationerna från deras frigörelse passerade genom hennes mun som stimulerade och utlöste det utbrottet han hade kämpat för att ha kontroll över tills nu. Den förbrukade, trötta hemmafrun använde instinktivt sin hand för att fortsätta pumpa hans skaft, halt med hennes saliv. Hennes ansträngningar belönades snart när Dan stönade högt och sprutade ut hans heta, mjölkiga vätska som sprängde över hennes smala nacke, axel och arm.

Beths man såg det orgiastiska vansinnet som utvecklades runt honom. Rummet var fyllt med ljud och doft av sex. Överallt där han tittade fanns nakna kroppar hoptrasslade som vred sig. Han hade sett sin puritanska lilla fru ta emot två män med häpnadsväckande undergivenhet tills hon låg skrynklig under dem, badad i sensuell lycka. För tillfället lutade sig en fantastisk blond kvinna, som råkar vara hans väns fru, över Bobs torso och sög hans kuk medan en dement skallig butler vid namn Kensington stötte in i henne bakifrån. På sängen mitt på scenen hade den långa mörkhyade mannen den unga brudens ben lindade över axlarna; han bankade in i henne med sin otroligt långa penis medan hans egen fru gungade fram och tillbaka på den unga flickans ansikte.

Tiden tycktes stå stilla och Bob blundade för att försöka komma ihåg hur fan han hade hamnat där.

EPILOG…

Flera dagar senare hittade Beth West ett blankt svart paket i sin brevlåda. När hon öppnade det upptäckte hon en video inuti märkt med “Festen” och en liten handskriven anteckning inuti. Ett leende lekte över hennes vackra röda läppar när hon läste:

”God dag, herr och fru W…

Här är en souvenir från vår tid tillsammans som du kan titta på och njuta av. Vi ser fram emot nöjet av ditt sällskap vid vår nästa sammankomst.

Med vänliga hälsningar, din värd”

Beth kände en plötslig liten rysning passera genom henne när hon glatt tog sig uppför uppfarten… på väg till videobandspelaren.

Sexnoveller 1 testa gratis

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här