#4 Sexnovell – ”A” Mitt namn är Alice

650

Tänk dig en stor kille med en gummiklubba i ditt bröst och han slår på en ståltrumma. Det var så det kändes första gången AJ rörde vid mig. Jag kände det inte med min första pojkvän och jag kände det verkligen inte med min man första gången.

Jag satt vid köksbordet och läste en tidning. Min son AJ stod bakom mig. Han kysste mig på nacken och så räckte han ned sin hand innanför min blus och höll mina bröstvårtor mellan sina fingrar. Han sa ”Det är det vackraste jag någonsin sett”, så tog han ut sin hand och gick utan att säga ett ord mer.

Jag var i chock. Det hände så snabbt och det var så surrealistiskt, jag undrade om det verkligen hänt. Det hände min bröstvårta pirrade fortfarande.

Kommer du ihåg sången du sjöng när du studsade bollen under dina ben?

”A” mitt namn är Alice och min mans namn är Al. Vi bor i Acton och vi säljer äpplen.

Sexnoveller 1 män

I leken gick du vidare till ”B”; i mitt liv stannade jag vid ”A”. Mitt namn är Alice och min man heter Andy och mina söner heter Andy jr (AJ) och Alex och vi tar hand om lägenheter. A grejen hände bara för att min pappa som bor med oss heter Alex och det gjorde honom glad att vi döpte vår andra son efter honom.

AJ och Alex är så olika; du kunde tro att de kommer från olika familjer eller från olika planeter. Alex säger aldrig någonting och vill bli lämnad i fred medan AJ är varm, kärleksfull, snygg… detta leder mig till mitt problem. Jag älskar Alex men jag är kär i AJ.

Min man, är mer intresserad av Mrs. Green vars kranar alltid behöver uppmärksamhet. Jag tror att det är något annat som droppar men jag bryr mig inte. Vi förlorade kontakten för länge sen.

AJ jobbar med min man och när han kom hem om natten så frågade jag om han kunde komma ned till tvättstugan och hjälpa mig. När vi åkte ned i hissen så sa jag ”Vad fan hände imorse?”

”Mamma, jag är inte ett barn längre och jag har varit med många tjejer. Jag vet hur en tjej beter sig när hon gillar mig. Jag hör det du säger och ser hur du ser på mig. Det är mer än en mor som ser på sin son. Jag vet att pappa ligger med de som hyr av oss (så det var inte bara den där Green subban) och jag gav honom ett helvete för det. ”

”Tack älskling men det betyder ingenting längre, det är bara ett business arrangemang mellan oss nu.”

”Han är bara en skit ändå men mamma, jag vet hur du känner för mig och jag känner likadant.” Han la sina händer på mina armar och elektriciteten går igenom min kropp. Du måste förstå att beröring för mig är inte som beröring för andra människor. Vissa människors hörsel är bättre än andras, vissa kan lukta på långa avstånd medan andra inte kan dofta någonting även om det är precis under deras näsa. All min hud är känslig. Därför tar jag min BH av så fort jag kan. Det är därför mina kläder är lösa och gjorda av silke och lägg till att min sons hand glider över mina bröst så klättrar jag redan på väggarna.

AJ tar min hand och leder mig till tvättstugan och låser dörren. Det är mörkt, varmt och vått. Tvättstugan är kombination av ett förråd så det står kartonger och ligger verktyg överallt. Men vem bryr sig? AJ kysser mig med kärleks kyssar som jag har längtat efter. AJ rör vid mig och jag lever. Varje plats han rör vid verkar på pirra av sig själv. Varje bröst är hans när han älskar mig. Han lyfter upp min klänning och hans händer är i mina trosor och följer kurvan från min midja ned till mina lår. När han kommer till mellan mina ben blir jag i extas. Jag är förlorad när han vänder mig om och jag böjer mig fram med armarna över den gamla tvättmaskinen. Han kommer in i mig bakifrån och jag är förlorad. Jag är helt uppfylld av min son och mina ben skakar.

”Det är så här jag har dig i mina drömmar, mamma, här nere precis så här. ” Han kommer ännu djupare in i mig medan han berättar om de drömmar och fantasier han haft om oss här nere. När han talar till mig blir det också mina drömmar.

Jag kan känna att han är på väg att komma och jag vill komma med honom. Jag räcker mig ned och börjar röra vid mig själv och när jag känner de första spruten komma, tar jag över mig själv. Att komma är så perfekt att det nästan gör ont. När vi coolar ned och min älskare kysser min nacke för den andra gången idag, så hoppas jag att ingen var igång med sin tvätt. Även fast det är en ståldörr lät vi väldigt mycket på slutet.

Han kysser mig med kärlek och rör mig igen. Hans fina händer på mitt ansikte berättar att det var mer än en kort stunds lust. Jag kysser honom med mitt hjärta som hans mamma och hans älskare.

Vi går tillbaka upp för trappen och det vanliga kaoset vid middagstid kan höras men jag är på en annan plats. Det är nästan olidligt att säga och göra, det jag har gjort i flera år. Jag vill prata med AJ. Jag vill röra vid AJ. Äntligen är det ett ögonblick när vi är själva i köket. ”AJ vi måste tala om detta.”

Sexnoveller 1 par

Han kommer fram till mig och säger ”visst, mamma men jag vill hellre kyssa dig”. Hans läppar är på mina och jag blir helt upphetsad av hans tunga men jag drar mig tillbaka.

”AJ, snälla, jag vill kyssa dig men inte här, det är komplicerat nog utan att saker ska bli ännu galnare. Gå ned till parken så kommer jag om cirka 20 minuter. Vi kan inte göra detta här.”

Jag gick ned genom den lilla parken. Jag ser den lilla dammen där svanar simmar och änder går med sina ungar. Några tonåringar hänger i ett hörn men annars är parken väldigt öde. Perfekt för ett privat samtal mellan två individer som inte borde känna så här för varandra. Det börjar mörkna vilket är bra, vi vill inte ha några vittnen till detta. AJ satt på en bänk mot slutet av parken. Vi kysste varandra, en varm kyss som fick det att pirra i min kropp som det aldrig gjort förr. Jag frågar min son ”AJ, vad gör vi egentligen?”

”Mamma, du vet och jag vet att detta är på riktigt. Strunta i pappa och alla andra som tycker annorlunda. Låt oss bara vara tillsammans.”

”Älskling, det handlar inte bara om din pappa. Det handlar om din lillebror och din morfar, de skulle aldrig förstår och det skulle inte heller dem vi arbetar för och förmodligen ingen annan heller. Det är inte normalt. Folk skulle aldrig acceptera oss.”

”Mamma ångrar du det vi gjorde eller det vi gör…”

”Älskling, jag ångrar inte det vi gjorde det var helt fantastiskt. Jag vill leva med dig på det sättet för alltid. Men vi måste veta vad vi gör. Bara tänk på hur komplicerat detta är för oss AJ. Jag har inte varit på p-piller i ett halvt år, tänk om jag blir gravid… Det är inte så okomplicerat som det känns när vi är tillsammans.”

”jag bryr mig inte mamma. Jag är säker på att du är ännu vackrare när du är gravid. Jag skulle älska att se dig så.”

Alice skrattade, ”Sluta, du vet vad jag menar.”

Han retade henne och kuperade hennes bröst. ”Du menar att dessa skulle bli ännu större, det skulle jag gärna vilja se och uppleva.”

”Åh AJ…”

”Mamma, tror du att jag inte skulle kunna röra vid dig igen, att jag skulle sluta när vi precis har börjat eller att jag kommer sluta att älska dig någonsin? Imorgon så skaffar jag kondomer eller så börjar du med p-piller igen, vi skyddar oss och vi hittar ett sätt för oss att vara tillsammans. Även om jag måste dra dig till vårt förråd om natten. Jag kan inte utan dig, baby.”

Jag såg blixten i hans ögon när vi pratade, jag övervägde mina ord noggrant men kunde inte undvika att se honom i ögonen och bli helt kär. Jag sa ”Kära baby, du behöver aldrig någonsin dra mig någonstans om jag vet att du ska älska med mig. Det vil jag göra varje dag och hela tiden om jag kunde, älskling åh.” Vi kysste varandra som två tonåringar på högstadiet som smög runt för att hålla relationen hemlig för sina föräldrar. När vi var säkra på att parken var öde utöver de många fåglarna så började vi ta på varandra tills vi båda kom.

Dagen efter var en söndag. Normalt älskar jag söndagar men gud vad det var irriterande att alla sprang in och ut från lägenheten. Människor kom och gick hela dagen. Jag kunde nästan inte kontrollera mig själv och mina begär. I mitt liv kan jag inte minnas att jag blivit våt bara från att tänka på någon. Det var otroligt upphetsande men jag var säker på att alla runt mig kunde märka det. Det sjuka är att vi faktiskt hamna i vårt förråd igen. Alla andra platser kändes för lätta att bli upptäckta på.

AJ ville inte eller så kunde han inte sluta röra vid mig. Så fort det inte var andra människor runt oss så tog han sina chanser. Han tog på mina bröst eller så försökte han att ta sin hand under min klänning. Det skedde hela tiden och jag bad honom att sluta medan han bad om att få ta av mina underkläder. Han retade mig och kom med ”hot” när han inte fick sin vilja igenom. ”Mamma, om du älskade mig skulle du ta av dina trosor för mig och göra allt för mig. Du skulle kunna be mig om vad som helst och jag skulle göra det för dig. Om du sa att du ville att jag skulle gå ned på dig mitt i vardagsrummet så skulle jag göra det. Men du kan inte göra denna lilla tjänst för mig?”

Han retades och lekte men sanningen är att han skulle kunna fråga vad som helst och jag skulle göra det. Jag ville spendera resten av mitt liv på att bevisa detta för honom. Det var töntigt men givetvis tog jag av mig mina trosor. En gång så var vi i köket, jag stod bara och drack en kaffe och han kom in bakom mig. Så förde han sitt finger upp i mig. Detta gjorde mig både nervös och upphetsad. Vi kunde inte göra det i köket var min omedelbara tanke. Det var alldeles för riskfyllt. Jag sa till honom att följa med mig till förrådet. Jag la fem eller sex filtar på golvet för att göra det skönare om mer romantiskt. Jag tog av min klänning och bh. Jag stod på knä när han kom in. ”Kom till mig min vackra kille” sa jag till honom.

Jag tog av hans skärp och med detta hans byxor. Jag vill göra allt med honom som jag inte gjorde med andra män. Han kändes som härlig sammet i min mun och jag älskade vad det gjorde med honom. Jag ville få honom att komma som han aldrig kommit förr. Jag ville vara den kvinnan han drömde och fantiserade om. Jag hade aldrig smakat en man på det här sättet förut. Det gav mig samma njutning som min son kände.

Kvällen efter ville vi mötas på en riktig date. AJ lämnade hemmet utan att säga ett ord men jag behövde förklara att jag skulle shoppa. Vi hade arrangerat detta i förväg. Vi möttes på bion på den andra sidan av stan. AJ älskar att kyssa mig och jag klagar inte för jag älskar när han kysser mig. Det kändes som jag var tillbaka i högstadiet, en otroligt kittlande känsla. Han kysste mig tills mina läppar kändes helt råa det pågick i kanske en halvtimme. Efter det kunde jag inte stå ut mer. Jag viskade till honom i biomörkret ”Vi hittar ett motel, jag måste ha dig nu”.

Det var en stor kongress i stan. Något om ekonomi om jag minns det korrekt. Det var människor överallt och alla motel verkade vara fullbokade. Det kändes som vi körde runt i timtal för att hitta något ställe där vi kunde spendera natten.

Vi kom till ett ställe där de som tur var hade 2 rum kvar men det var av den lite finare sorten. AJ är inte den rikaste mannen i världen och hans kreditkort gick inte igenom på det första rummet vi provade. Det andra gick dock bra då det var lite billigare. Vi kunde nästan inte hålla oss längre upphetsningen var total. Vi gick igenom de tomma korridorerna som ledde till vårt rum. Han satte i den gamla nyckeln och vred om.

Det var inte den mest romantiska platsen men det fanns en säng och det var första gången vi skulle prova att ligga på en riktigt säng. Han tog min hand och vi gick mot sängen där han kastade min ned på lakanet som var rött. Så tog han sin hand genom mitt hår och tittade på mig. Vi kysste varandra och så började vår fräcka natt tillsammans, äntligen på en riktigt säng.

Han älskade med mig tills mitt hår hade världens knullrufs och min kropp dröp av svett. Våra kroppar var så heta tillsammans och värmen gjorde att vi klibbade mot varandra. Han gick helt plötsligt in i badrummet och kom ut med lotion som vi skulle använda som glidmedel. Han visste vad han ville ha och han visste hur han skulle ta det.

Jag hade aldrig förstått varför kvinnor skulle vilja ta den där och hade aldrig gjort det med någon annan än honom. Först blev jag chockad över att han ville göra det men när den hade lagt sig så gick det bra. Jag tror att det kändes bra för att min son ville ha mig på det sättet och jag ville ge honom hela mig. Jag skulle aldrig neka honom någonting. Han var den bästa älskaren jag någonsin haft och allt kändes på något sätt bra med honom.

Sexnoveller 1 (3) kvinnor

När han först förde in sin penis den vägen i mig så tänkte jag på Jane. Hon var en kvinna som jag var bekant med för några år sedan. Hon berättade för mig om något som kändes lite gränsöverskridande för någon man inte kände så väl. Hon sa att hon lät (tvingade?) sin son att suga på hennes bröst när han växte upp. Jag kommer ihåg att jag tyckte att det var helt bisarrt, jag ville nästan anmäla henne för detta opassande beteende.

Nu, var jag här med min son i bröllopssviten på ett sunkigt motell på alla fyra med min son i mig. Så Janes historia kändes helt plötsligt inte så bisarr. Det kändes nästan hälsosamt och normalt att göra en så liten grej med sin son. Jag tänkte för mig själv vad kan vara mer bisarrt än den här stunden med min son i min anal. Så kom jag på att AJ kom i mig den första gången vi var tillsammans. Vart landar att föda sin sons barn på en bisarr skala från 1 till 10?

Detta förstörde mina tankar men bara i några sekunder så slutade jag tänka. Jag kände honom bara i mig, han fyllde upp det lilla hålet. Det kändes främmande men ändå inte när det var han som stimulerade mig på det här sättet. Hans händer gled över min hud och det pirrade till i hela min kropp. De nådde till mina bröstvårtor. Han stimulerade dem samtidigt som han kom djupare in i mig.

Han öppnade mitt underliv och förde sina fingrar till min klitoris så att jag kunde komma samtidigt som honom. Han kysste mig och bet mig lite fräckt på ryggen och så gav han sin mor all sin kärlek. Vi rörde vid varandra på ett kärleksfullt och romantiskt sätt. Efter ett tag dog kyssarna och smekningarna ut och vi båda somnade som två stenar efter en hård omgång.

Vi vaknade och kollade på klockan, den var halv tolv om natten. Shit, ingen shoppar så här länge. Det är inte normalt. Då beslutade jag mig för att det skulle ske någon förändring.

AJ kunde sova kvar. Det var normalt för honom att inte alltid komma hem och det skulle se lite misstänksamt ut om vi kom hem samtidigt. Eller kanske inte för vem tänker i de banorna?

Jag var i alla fall tvungen att ta mig hem. Jag sa till min pappa och min andra son Alex att jag hade mött min väninna Jane och eftersom vi inte setts på länge så tog vi en kaffe och glömde tiden. Det var spännande att höra om vad hon hade haft för sig. Jag bad givetvis om ursäkt för att jag hade glömt att ringa.

Till min man sa jag att jag hade mött någon annan. Jag berättade givetvis inte vem jag hade mött. Snart var han min ex man och det vara bara skönt att äntligen vara av med det otrogna svinet. Äntligen kunde jag vara med min son.

Nu har jag flyttat ut och skaffat mig en egen lägenhet som AJ kan besöka så ofta han vill. AJ har också flyttat ut från sin pappa och bor hos en ”kompis” tills han hittar sin egen lägenhet. Han spenderar dock nästan all sin tid hos mig.

Det är lättare nu när vi inte behöver smyga runt på samma sätt även om det också har sin charm. Nu kan vi ligga hemma hos mig så ofta vi vill. Jag kan lova att vårt sex är bättre och mer äventyrslystet än de flestas. Vi är lyckliga tillsammans, hur vi fortsätter från här? Det vet jag inte men det känns som att allt kommer lösa sig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här