# 6 Sexnovell – Drömmen

31

Jag skrek så högt jag kunde, satt mig upp och tittade mig omkring. “Tack och lov, det var bara en dröm”, mumlade jag för mig själv. Jag satt där ett bra tag och tänkte på drömmen jag just upplevde. Det var samma dröm som jag hade haft i nästan en vecka.

Jag stod på en klippa på en plats som var varm och torr, en öken tror jag. Jag såg mig omkring och såg ett par män försöka tvinga en kvinna att ha sex med dem. Jag hatade män som gjorde den typen av saker. Jag sprang dit och slog bort dem, jag fångade upp henne i mina armar, såg mig omkring och blev uppmärksam på en bil. Det måste ha varit killarnas. Jag satte henne i passagerarsätet, gick bort till förarsidan och la plattan i mattan. Vi nästan flög över öknen i vad som kändes som timmar tills vi nådde en vägsträcka som var mjukare än öknen, måste jag tilläga.

Jag suckade och slappnade av. Jag vände mig för att titta på kvinnan och insåg att hon fortfarande inte hade några kläder på sig förutom en halsduk för att dölja det mesta av hennes ansikte förutom hennes ögon. Gud, vilka ögon hon hade… och långt mörkt hår som slutade strax nedanför. Jag kunde inte hjälpa det, men min blick vilade på hennes kropp.

Sexnoveller 1 par

Mina ögon låste sig på hennes bröst. Gud, vilka bröst! De var fasta med hårda rosa bröstvårtor. Utan att tänka tog sig min blick ner till resten av hennes kropp och till hennes mörka buske. Jag stirrade på hennes fitta en hel minut eller två, och det var då jag märkte att hon hade blivit väldigt våt. Jag blev generad, tänk om hon skulle märka att jag stirrade på henne. Jag tittade upp och märkte att hon tittade rätt in i ögonen på mig. “Stanna bilen”, sa hon.

Så konstigt, tänkte jag. Hennes röst lät bekant. Jag svängde av till sidan av vägen och stängde av bilen.

“Förlåt, jag kunde inte låta bli att titta”, sa jag.

“Det är okej, tack för att du räddade mitt liv”, sa hon.

“Inga problem, jag kunde inte bara stå där och låta dem våldta dig”, sa jag.

“Jag är väldigt tacksam, och för att du har räddat mitt liv vill jag ge dig något”, sa hon.

“Va?”, sa jag medan jag vände mig för att titta på henne. Hon steg ut ur bilen och pekade för att jag skulle göra samma sak. Jag steg ut och gick runt till andra sidan där hon stod. “Och nu då?”, frågade jag.

“Ta av dig kläderna”, sa hon.

“Va? Härute?”, sa jag.

“Ta av dig kläderna nu”, sa hon. Jag började bli kåt. Jag gjorde som hon instruerade och började klä av mig. När jag drog ner mina kalsonger reste sig min erektion som en stålstav. Hon såg överraskad ut, och jag förstod varför. 28 cm är ganska stort. Så där stod vi bredvid bilen på sidan av motorvägen. Jag började säga något när hon puttade ner mig på marken. Hon stod över mig och sänkte sin väntande fitta till min mun. Jag undersökte varje del av hennes läckra fitta medan mina händer lekte med hennes bröst. Jag fick henne att nå orgasm efter orgasm i nästan tjugo minuter. Jag sög upp det mesta av hennes vätskor som jag kunde. Hon rörde sig nedåt för att stå över min midja med min kuk pekandes rakt upp mot hennes fitta som en pil. Långsamt sänkte hon sig ner över min väntande kuk.

Sexnoveller 1 män

Jag kände mitt ollon tränga in i henne. Hon stannade och förde sedan in resten av mig i henne. Inte allt först, men med stadiga stötar fick hon så småningom hela kuken inom sig, och inom kort fick jag henne att nå ytterligare en orgasm. Hon började röra sig snabbare och jag flyttade mina höfter i takt med hennes. Jag kände på mig att klimax började närma sig.

När det närmade sig sa jag till henne att jag var på väg att komma. Hon sa att jag skulle komma i henne, att fylla henne med min manliga vätska. Det gjorde mig kåt, och jag började stöta uppåt inuti henne medan jag mötte hennes nedåtgående tryck. Jag kände att jag höll på att komma. Det var då jag fick en stor överraskning när hon plötsligt tjöt: ”Precis sådär, lillebror, kom i mig, kom i din storasyster”. Jag stannade och sträckte mig för att ta bort halsduken. Herregud, det var Janet, min storasyster…

Jag vaknade alltid just då med den leende bilden av henne i mina tankar. Jag hade aldrig tänkt på min syster på ett sexuellt sätt förrän jag började ha drömmarna.

Jag heter Danny. Jag blev 18 år ungefär en månad tidigare. Min syster Janet är 20, men vi bor fortfarande hos våra föräldrar. Jag började känna skuld över drömmarna om min syster. Jag stod upp och gick ner till köket för att ta ett glas vatten. Jag hade gått förbi köksbordet utan att märka att min syster satt där. Jag frös på plats när jag hörde hennes röst. “Godkväll, Danny”, sa hon.

Jag vände mig om. “Åh, hej, du skrämde mig”, sa jag.

“Så, när kom du hem?”, sa jag.

“För ett par timmar sedan”, sa hon. Jag började vända tillbaka till köksbänken när hon återigen börjare prata.

“Vet du vad, Danny? Jag hörde något intressant när jag kom hem”, sa hon.

“Va?”, sa jag. Jag var inte riktigt uppmärksam på henne, men vad hon sa därnäst chockade mig och fick mig att skämmas.

“Jag skulle till mitt rum när jag hörde dig prata i ditt rum”, sa hon medan hon stirrade på mig. Jag höll andan och väntade på att hon skulle bli klar. “Jag gick in i ditt rum och jag flämtade när jag såg dig naken på sängen. Jag började vända mig om och gå när jag hörde att du ropade mitt namn”, sa hon. Jag stod och väntade på att hon skulle avsluta.

”Jag vände mig tillbaka till dig och gick över till din sida och det var då jag insåg att du drömde. Jag tyckte att det var lite roligt först, men då började du säga till mig: “Nej, jag kan inte, syrran, och hur kan du låta mig knulla dig, syrran?”. Du tjöt också: “Du vill att jag ska knulla dig hårdare? Självklart, syrran”. Det var väldigt intressant, lillebror, men säg mig varför du skulle ha tankar om att knulla mig. Jag är din syster”, sa hon.

“Det var bara en dröm, vi har alla dem”, sa jag. Hon ställde sig upp och kom fram för att stå framför mig. Hon blickade upp i mina ögon. ”Om du ville ha mig var allt du behövde göra att fråga”, sa hon. Jag flämtade, snubblade bakåt och slog i köksbänken. “Vad är det du säger?”, utropade jag. Jag hade börjat få en erektion, jag kunde inte förstå hur min syster hade fått mig att bli kåt. Hon kom fram och pressade kroppen mot mig. Jag blundade och försökte tänka på något annat. Hon tog tag i min kuk och började smeka den genom mina underkläder. Jag flämtade och stönade utan att tänka.

“Åh, älskar lillebror när storasyster smeker hans kuk?”, sa hon. Jag öppnade ögonen. Syrran, jag, vi…”, var allt jag kunde säga. Hon tog tag i mina kalsonger och drog ner dem. Hon tittade upp på mig och stack in min enorma kuk i hennes mun….

”Det här kan inte vara sant”, flämtade jag under njutningen. Det måste vara en dröm, men oavsett hur många gånger jag ville vakna, varje gång jag tittade ner såg jag min syster ge mig mitt livs avsugning. Jag orkade inte längre. Jag grep tag i hennes hår och började pumpa in i munnen. Hon rörde sig snabbare och jag kände mig själv börja komma. Jag försökte dra mig tillbaka, men hon grep tag i mig och började suga snabbare och snabbare. Jag stönade och sköt min utlösning i hennes mun. Hon fortsatte att suga för att se till att hon fick varje droppe. Hon stod sedan upp och tog av sig morgonrocken.

Sexnoveller 1 (3) kvinnor

Jag flämtade när jag såg hennes kropp. Det var precis som i min dröm. Hon hoppade upp på bordet och spred benen. “Kom och ät min fitta, Danny boy”, sa hon. Jag behövde inte en andra inbjudan. Jag gick bort till henne, föll ner på knä och började äta hennes fitta. Gud, vilket nöje. Jag tror att hon tänkte samma sak. Jag stönade högt när hon kom i mitt ansikte, och jag gjorde det bästa jag kunde för att slicka upp det. Hon stönade av glädje. Jag älskade det, men då tog hon tag i mitt huvud och drog upp mig. ”Låt oss slutföra det här någonstans mer privat, lillebror”, sa hon. Hon tog tag i min hand och ledde mig till mitt rum. När vi väl var inne vände hon sig om och låste dörren. Hon puttade ner mig på sängen och klättrade upp på mig.

Hon tog tag i min kuk och höll den stilla när hon sänkte sig ner över den. Först kunde hon inte klara av att ta in hela kuken, men varje gång hon pressade ner sig tog hon in mer av mig i sig. Jag började pumpa in i henne för att möta hennes stötar. Mina händer hittade hennes bröst och började nypa hennes bröstvårtor medan hon stönade av glädje. Jag pumpade in i henne när hon ryckte till och jag kände hennes pool av vätska på min kuk. Jag kände mitt eget klimax närma sig. Jag började pumpa in i henne snabbare. “Åh gud, jag kommer igen, Danny, få din storasyster att komma”. Jag pumpade in i henne snabbare, och hon älskade det. Jag pumpade uppåt och pressade oss båda uppåt, och jag kände min sperma skjuta in i henne medan hon sprutade på mig. Jag föll tillbaka mot sängen och hon kollapsade på mig. Hon klättrade av mig och gled in under täcket. Jag gjorde samma sak. Vi somnade inom kort.

Jag vaknade nästa morgon med hennes huvud på mitt bröst, och jag strök hennes hår. Hon vaknade och tittade upp på mig och log. “Jag trodde att det var en dröm, Janet”, sa jag. “Åh nej, Danny, det var väldigt äkta”, sa hon. Utan några ytterligare ord började hon suga min kuk igen.

Den återkommande drömmen hade jag sedan aldrig mer. Jag hade ju den äkta varan nu!

sexnovell

Sexnoveller 1 testa gratis

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här