#1 Sexnovell – Tonårsdröm [1/3]

1012

Hon sträckte ut sina långa ben på stolen framför henne, barfota eftersom hon lämnat sina sandaler i framsätet. Han beundrade synen av hennes bröst, lena, platta mage och det lilla vita tyget runt hennes midja, som nästan inte gömmer det som finns under.

Hon såg så sensuell och sexig ut när hon badade i eftermiddagsljuset. Hennes hår glittrade som guldigt silke runt hennes huvud. Han rörde sig ned längs hennes kropp, hans händer på stolen på varje sida om hennes smala midja. Han lyfte upp hennes tröja över hennes höfter and grävde ned sitt huvud mellan hennes lår. Han andades in den varma doften av hennes fitta och stack in sin tunga i henne. Hon var redan våt.

”Aldrig någonsin?” Frågade Danielle och tittade skeptiskt på sin man. ”Inte ens när du var tonåring?”

Jason skrattade och satte ned sin drink. De möttes alltid på sin favoritbar, fredag eftermiddag efter jobbet för att ta några drinkar. Det deras ”date night” och efter att de fått i sig några drinkar hamnade de alltid i livliga diskussioner.

Sexnoveller 1 (3) kvinnor

”Aldrig,” sa Jason. ”Är det inte fantastiskt? Vi har varit gifta i tre år och du vet fortfarande inte allt om mig. Jag slår vad om att det är saker jag inte vet om dig heller.”

Danielle lutade sig tillbaka i sin stol med ett förvirrat uttryck. En vacker kvinna, sexig även i sin kontorsklädsel. Hon hade släppt ut sitt silkes blonda hår och tagit av sin kavaj så att hennes perfekta bröst pressade mot hennes vita blus. Hennes lite konservativa kjol som räckte ned till hennes knän kunde inte dölja hur långa hennes ben var. Jason undrade ofta hur han fått en så vacker, intelligent, rolig kvinna. Han var rädd att han plötsligt skulle vakna upp en dag och upptäcka att allt var en våt dröm.

Danielle skakade på huvudet. ”Hade inte du en bil när du var tonåring?”

”Jo,” sa Jason. ” Men jag använde den aldrig till det.”

”Så du använde den inte till parkering eller något?”

”Älskling.” Han lutade sig fram. ”Mina föräldrar var aldrig hemma. Jag kunde smyga in tjejer till huset. Vi hade en säng som vi kunde använda till sådant.”

Danielle log. Hon kunde se det framför sig, hennes man smyga in tjejer till sina föräldrars hem. Bara tanken gjorde henne lite avundsjuk men bara för hon önskade att hon hade varit en av hans tjejer. Han var snygg med sina gröna ögon, fina käklinje och hans leende kunde göra henne helt våt. Han var lång och hade breda skulder och en vältränad kropp. Hon älskade deras fredagar tillsammans. Att se honom i hans kostym, utan slips och skjortan avslappnat uppknäppt var så sexigt. Utöver hans vackra utseende var han också hennes bästa vän. Han var hennes drömmars man.

”Så du har aldrig gjort det i baksätet på en bil, det är intressant.” Sa hon med ett leende på läpparna.

”Men det antar jag att du har?” sa han med höjda ögonbryn.

”Ingen av mina pojkvänner i gymnasiet hade föräldrar som jobbade hela tiden. Det mest romantiska jag fick uppleva var en filt på en öde gräsplan.”

”Vi kan alltid åka till mina föräldrars hus, så kan jag smyga dig in i mitt gamla rum.”

Danielle skrattade.

Jason beställde en ny runda med drinkar till dem. Samtidigt såg han äventyrslysten i hennes ögon. Hon hade en överraskning till honom, han kunde se det i hennes blick.

**

På lördagar var de tvungna att komma ikapp med alla sysslor i hemmet som de skjutit upp till sista sekund. Nu när det var vår så handlade det också om trädgårdsarbete. Den här lördagen var inte så varm men solen sken på Jason som klippte gräset. Danielle dammsög huset och åkte sedan för att göra några ärenden.

Sexnoveller 1 par

När han klippte de svårare kanterna av gräset hörde han en bil köra in på uppfarten. Han stängde av gräsklipparen och parkera den vid sidan av huset.

Bilen som mötte honom var inte deras lilla kompakta, billiga bil men en stor antik 57 Chevy Bel Air. Det var en gammal bil som inte längre var i sina bästa år. Den var väldigt rostig och motorn lät inte som den skulle. Han gick tvärsöver gräset och såg Danielle sitta bakom ratten. Han böjde sig ned vid den öppna passagerardörren och tittade in.

”Vad är det här?” frågade han i en hög stämma för att överrösta bilen.

Hon stängde av bilen och log. Plötsligt la Jason märke till hennes outfit , hon hade ett litet tight linne på och en kort vit kjol. Hon brukade inte klä sig så sexigt för en tur till mataffären.

”Det är min pappas nya bil.” sa hon ” Jag skulle bara svänga förbi och säga hej så fick jag ta den på en testrunda.”

Danielles pappa köpte och restituerade klassiska gamla bilar. Det var hans pensions hobby som han själv sa. Några sålde han och andra behöll han.

”Den här har han inte börjat jobba på än va?” Jason strök sin hand över den rostiga bilen.

”Interiören är dock fin!” Danielle smekte sina fingrar över lädersätet. Det var blått läder, hela bilen var faktiskt blå. Lädret såg fortfarande fint ut trots att det behövde lappas på några ställen.

”Jag är chokad över att han sa att du kunde testköra den,” Sa Jason och lutade sig längre in i bilen för att ta in helheten. ”Eller nu när jag tänker efter kan den väl inte bli så mycket värre tilltufsad?”

”Jag bad riktigt snällt! Vill du med på en tur?”

Jason drog sitt huvud tillbaka ut från bilen men hans blick följde henne. Han hade ett vitt linne på, det var fläckigt av svett och hans muskler var tydliga. Danielle ville föra sin tunga över hans kropp. Hon hade inte kunnat undgå att se honom spana in hennes outfit heller.

”Ja, varför inte,” sa han. ”Jag ska bara ta på mig en tröja och låsa, ge mig två sekunder.”

Danielle väntade i bilen, hela hennes kropp pirrade av spänning. Hon hade sagt till sin pappa att hon skulle vara tillbaka om en timme, att hon bara skulle visa Jason bilen. De hade nästan lite bråttom.

Jason kom tillbaka, han hade bytt ut linnet till en vit t-shirt med tajta jeans till. Hans muskler var ännu tydligare genom den lite genomskinliga t-shirten. Hon kunde fortfarande känna doften av svett osa från honom när han satte sig ned.

Hon älskade den manliga doften. Hon satte på sig sina solglasögon och log när hon startade bilen………

Sexnoveller 1 män

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här