#2 Sexnovell – Tonårsdröm [2/3]

607

Hon körde genom landsbygden som var så nära deras hus. Den varma vårluften smög sig in genom bilens fönster. Bilen körde bra trots ljudet. Det kändes som att de flög fram. Sätena var dessutom djupa och bekväma.

Jason var distraherad av Danielles hår som blåste i vinden och hennes kjol som fladdrade över hennes solkyssta lår. Han lutade sig fram för att försöka få igång den gamla radion.

”Fungerar den här?” frågade han.

Danielle skakade på huvudet och sa. ”Nej pappa har inte hunnit fixa den ännu.”

Efter 10 minuter ungefär svängde Danielle in på en välbekant väg. Hon saktade ned och körde in till ett hus med en vacker veranda och enorm trädgård.

Jason tittade förundrat över på henne. ”Varför är vi hos min kusin? Dem är ju inte hemma nu. Kommer du inte ihåg att de skulle på semester?”

”Jag vet.” Hon parkerade bilen på en parkering bakom en stor ek så man inte kunde se den från vägen. ” Så vet ingen att vi är här och polisen kan inte trakassera oss för vi har parkerat på en privat uppfart.”

Sexnoveller 1 (3) kvinnor

Han skrattade när hon stängde av motorn. ”Så det här var din plan. Jag borde ha förutsett det.”

Hon tog av sig sina solbrillor och lekte med sitt hår. Så la hon solglasögonen till sidan och närmade sig honom som en katt.

”Ja” sa hon. ”Du borde sett det komma.”

Hon satte sig smidigt i hans knä med knäna på var sida om honom som att hon var redo för en ridtur. Det fanns en massa utrymme i bilen även i framsätet och taket var högt så hon skulle bara böja nacken lite för att kunna sitta på honom. Jason kunde inte låta bli att tänka på om hon sett bilen för flera dagar sedan och börjat planera ett sexäventyr. Han kysste henne och tog hennes rumpa i sina händer medan han klämde den tajt. Så tajt att han nästan lyfte henne från hans knä.

Han avbröt kyssen och frågade, ” Sen när handlar du i den här outfitten?”

Hon gned sig mot honom och viskade. ”Jag gick inte till affären.”

Han rörde sin hand under hennes kjol och den hittade inget förutom bar hud. ”Skamlös.” Han ryckte upp det nedersta av hennes topp. ”Ta av den och låt mig beundra dig.”

Sexnoveller 1 par

Hans order gav henne en pirrande känsla igenom hela kroppen. Hon var inte särskilt underkastad i sängen men älskade ändå när han sa till henne vad hon skulle göra. Hon tog tag i botten av sitt linne och drog det långsamt över huvudet. Hon var tvungen att ha bh på för hennes bröst var så stora. Hon tog sina händer bakom ryggen för att lossa bygeln på den. Hon tog av den och hans blick följde hennes rörelser utan att blinka. Med en rörelse hade hon kastat bh:n åt sidan och hennes stora fasta bröst var nu synliga. Hennes bröstvårtor var tajta och styva, och längtade efter hans fingrar eller tunga.

Nu när hon var avklädd var det hans tur. ”Din tur! Det måste vara rättvist.”

”Självklart. Du känner mig, rättvisa framförallt.” Sa han med ett leende på läpparna och ögonen på henne.

Han sträckte sig ned för att dra av sig tröjan. Hon lutade sig bakåt för att ge honom plats.

Det vattnades i hennes mun när hon såg hans breda, vältränade bröst. Han slängde sin t-shirt på sätet där hennes bh låg. Hon hade inte lång tid att stirra på honom före han drog henne intill sig. Den heta sensationen av hans silkeslena hud mot hennes var nästan för mycket för henne. Det var den bästa känslan hon visste. Han smekte hennes rygg med sin ena hand och kupade en av hennes bröst med den andra.

”Vi flytta oss till baksätet, det är där det händer.” Sa hon med en viskande röst i hans öra.

”Du är experten.” Han böjde sina läppar mot hennes bröstvårta och sög kraftigt. Men så drog han sina läppar tillbaka. ”Ska vi verkligen göra det här på min kusins uppfart?”

”Han kommer aldrig få reda på det.”

Hon gled av hans knä och klättrade över till baksätet. På vägen gled hennes kjol upp och gav han perfekt utsikt av hennes bara rumpa och en glimt av hennes fitta som stack ut mellan låren. Hon fnissade samtidigt som hon ramlade till baksätet. Jason följde snabbt efter. Nu var han mycket kåtare än orolig för vart någonstans de var.

”Din pappa kommer döda oss om han får reda på det här,” sa Jason medan han tog sig över till baksätet.

”Vi gör rent efter, det är lugnt.”

Hon sträckte ut sina långa ben på sätet framför henne, barfota eftersom hon lämnat sina sandaler i framsätet. Han beundrade synen av hennes bröst, lena, platta mage och det lilla vita tyget runt hennes midja, som nästan inte gömmer det som finns under. Hon såg så sensuell och sexig ut när hon badade i eftermiddagsljuset. Hennes hår glittrade som guldigt silke runt hennes huvud. Han rörde sig ned längs hennes kropp, hans händer på stolen på varje sida om hennes smala midja. Han lyfte upp hennes tröja över hennes höfter and grävde ned sitt huvud mellan hennes lår. Han andades in den varma doften av hennes fitta och stack in sin tunga i henne. Hon var redan våt.

 

”Jason!” Hon ryckte i höfterna.

Hon lutade sig ned för att ta tag i hans hår. Han hade sin tunga inne i henne och penetrerade henne med den. Så slickade han henne över klitoris. Hård men inte för hårt precis som hon gillade det. Hans skägg kittlade hennes lår och hon låste dem runt hans huvud, för att sedan slappna av eftersom hon kom ihåg att han behöver andas.

Han lät två av sina fingrar komma upp i henne. Han knullade henne djupt med sina fingrar medan hans tunga cirklade hennes klitoris. Hon tog tag i hans andra hand och förde den till hennes bröst.

”Du är bra på det här, ” stönade hon. ”Jag sa ju att det var kul att göra det i en bil.” Hon smekte hans rygg med sin fot. Han svettades också.

Sexnoveller 1 män

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här