#5 Sexnovell – Intervjun

631

Chloe hade en känsla av bävan om dagens intervju på Booths, ett välkänt men okänt privat publishing företag i London. Hon visste att det var en bra firma men jobb beskrivningen var vag och hon hade inte förberett sig.

Den rekryteringsansvarige som hade kontaktat henne anonymt hade sagt att hon blivit head hunted direkt av marknadsföringsdirektören för företaget. Mannen sa att hon var den första personen han kände till som hade blivit inbjuden till en intervju. Chloe var glad och spänd på företaget. En personlig assistent lön startade på 100k pund om året, plus bonus, detta var fyra gånger hennes nuvarande lön – så hon visste att det var värt att komma till intervjun.

Hon klädde sig skarpt genom att framhäva sin slanka figur i en tight pencil kjol som kramade hennes lår och rumpa helt perfekt. Den hade en rätt generös slits från hennes knä upp som visade hennes tränade lår på bästa sätt. Givetvis är nyckeln till att må bra och känna sig på topp att ha bra underkläder på sig. Hon tog därför på sig ett par franska trosor i svar silkesmaterial och en balconette bh som matchade och visade hennes bröst på allra bästa sätt. Hennes långa ben var blygsamt täckta i ett par nylonstrumpbyxor som hölls på plats av strumpebandshållare.

På överkroppen hade hon en vit skjorta och hon lämnade några knappar oknäppta för att visa sin vackra urringning. Det kan aldrig skada att vara sexig på en intervju speciellt inte om intervjuaren skulle vara en man. Det var också mest troligt att det var en man då företaget var kända för att endast anställa män. Tills nu hoppades hon i alla fall.

Hon använde även ett skärp för att framhäva sin smala midja och för att göra sin outfit helt komplett så hade hon köpt ett par nya höga stilettklackar. Hennes look var professionell men sexig, alla hennes kurvor visades på det helt perfekta sättet.

Sexnoveller 1 män

Booths hade skickat en bil för att hämta henne. Det var inte något hon upplevt förr och det var en otroligt elegant Bentley som körde upp framför hennes lägenhet. Det börjar bra tänkte hon.

Efter en mycket kort resa så blev hon avsläppt utanför det imponerande tio våningars kontoret. Portarna var enorma. En säkerhetsvakt kollade på hennes intervjupapper, på hennes bild och ringde sedan upp till Booths för en bekräftelse. Det kändes som en lång process bara för att komma in i en byggnad. Chloe undrade om dessa män i hemlighet hanterade illegala vapen eller liknande eftersom det tog så lång tid att komma in.

Äntligen öppnades portarna och hon strövade över gatan för att nå fram till byggnaden. Receptionsdisken var längst in i den stora och magnifika hallen som flankerades av skulpturer som såg väldigt dyra ut och självklart fyra säkerhetsvakter. Säkerheten var extremt hög för ett publishing företag… Konstigt nog så var det en rätt gammal man som satt i receptionen, de flesta företag valde att anställa någon som såg bra ut som receptionist typ som Chloe själv. Han frågade ännu fler säkerhetsfrågor och det kändes som hon var en terrorist och inte någon som blivit inbjuden på en intervju. Det var värre än när man skulle flyga.

Efter en 15 minuters lång utfrågning fick hon äntligen komma upp. Herregud tänkte hon, hoppas att det inte är så här varje dag om man jobbar här. Intervjun skulle hållas inne på marknadsföringsdirektörens privata kontor. Detta låg allra högst upp i den stora byggnaden och en säkerhetsvakt var tvungen att följa med henne till hissen, såklart. ”Lycka till fröken” sa han. ”Jag är säker på att du kommer göra bra ifrån dig.” Chloe log mot honom samtidigt som dörrarna till hissen stängdes på ett smidigt sätt.

Uppe på tionde våningen välkomnades hon av en man som hette John, har var Mr Hitchins assistent tydligen. ”Välkommen till Booths” utbrast han ”Du kan bara följa med mig.”

Hon gick bakom John genom en lång korridor som vittnade om välfärd och pengar. Det var glamorösa målningar som nog kostade mer en hennes lägenhet, trä paneler och en heltäckningsmatta som var så tjock att Chloe blev frestad att ta av sig skorna och låta sina fötter sjunka ned i den.

John knackade försiktigt på den tunga och stora dörren som ledde till kontoret där hon skulle ha sin intervju. Han väntade inte på svar men sköt upp dörren försiktigt. Innanför så satt Mr Hitchin själv bakom ett gigantiskt skrivbord i mahogny. Han reste sig upp när Chloe kom in i rummet. ”Tack så mycket John” sa han ”Jag tar över nu.”

Hitchin var såg bra ut väldigt fräsch för sin ålder tänkte Chloe. Hon gissade på att han var någonstans mellan 40 och 45, mörkt hår, snygga tänder och en stor imponerande kroppsram. Hon fattade verkligen varför den spinkiga John såg så avskräckt ut när han kom in här.

Hon satte sig ned på andra sidan av det maffiga skrivbordet medan han hällde upp, märkligt nog inte kaffe eller te men ett glas champagne.

”Vi gillar att göra saker på vårt eget sätt här på Booths,” sa han när han räckte henne champagneglaset. ”Är det okej?”

”Ja sir” svarade Chloe ”Nu behöver jag i alla fall inte oroa mig för mina nerver haha” Hon skrattade lite svagt.

Han log mot henne och hon kunde märka att hans blick stannade vid hennes bröst som syntes perfekt i hennes urringning.

”Så här är det Chloe, att jag inte tror på dumma intervjufrågor – jag vill hellre se dig utföra arbete” sa han och log. ”Så den första delen av den här intervjun kommer att vara diktering. Öppna den där datorn och så kan vi börja.”

Hon gjorde som han sa och öppnade den lilla datorn med Booths logga på toppen. Han började läsa från en liten bok som han höll ut framför sig. Hon skrev samtidigt väldigt snabbt, hennes snygga manikyrerade fingrar gled sexigt och snabbt över tangenterna.

”Okej det är tillräckligt,” sa han efter 10 minuter. ”Om du bara kan räcka över det du har gjort till mig nu som det är så ska jag kontrollera efter misstag.”

Han tog datorn från henne och började läsa det hon hade skrivit och hon började bli nervös när hon såg att han rynkade på ögonbrynen. Det var utan tvivel så att han la märke till några stavfel vilket hon tyckte var väldigt orättvist då hon normalt hade möjlighet för att kontrollera sådant.

”Chloe det är några små fel jag gärna skulle vilja gå igenom med dig,” sa han och såg väldigt seriös ut ”Kan du komma runt på den här sidan av bordet snälla.”

När hon reste sig upp såg hon hur hans ögon direkt drog sig till hennes urringning. Hon gick runt till honom och höll en hand på skrivbordet för att kunna se den lilla skärmen. Han pekade på den första paragrafen och visade hennes ett stavfel.

”Chloe, det här är väldigt grundläggande saker men jag uppskattar att du inte fick en chans att kolla igenom det du hade gjort, före du gav det till mig. Kan du själv kolla igenom dokumentet och se om det är några fel som du kan göra dig av med nu. ”

Hon läste igenom sitt eget dokument och började rätta de små fel hon kunde hitta här och där.

”Jag skulle inte oroa mig så mycket om det här om jag var dig” sa han ”För det kommer vara andra rätt viktiga delar till din roll i företaget.” När han sa detta så kunde hon känna hur han la en hand på hennes rumpa och började smeka hennes kurvor över den tighta kjolen.

Hon blev överraskad men någonstans djupt inne så visste hon att detta jobb skulle komma med några uppgifter som kanske inte var helt lagliga. Det fanns inga andra PA jobb som skulle betala henne 100k pund om året i alla fall inte med hennes erfarenhet. Så kom hon ihåg att hon läst ”generös bonusordning”.

”Jag är villig att ta an andra uppdrag, sir” sa Chloe medan hon fortsatt låtsades att hon läste dokumentet hon hade framför sig. Hitchins hand gled ned och började röra sig upp under hennes kjol. Kjolen var tight och hans hand kunde inte komma hur långt upp som helst. Han rörde sin stol lite tillbaka och tillät lite mer plats mellan honom och skrivbordet.

”Ställ dig framför mig snälla.” det var inte en fråga men en order och hon gjorde som hon blev tillsagd. Hon ställde sig så att hennes ansikte vände ut mot rummet och hennes rumpa var mot hans ansikte.

Han rörde hennes kjol längre upp och lite tills han kom till hennes strumpebandshållare och mot hennes trosor. Han rörde spårade insidan av hennes lena lår nästan helt upp till toppen så slutade han och drog tillbaka.

Sexnoveller 1 par

”Jag vill att du vänder dig om och tar av dig din tröja och din kjol, snälla.” sa han.

Chloe vände sig om med ansiktet mot honom och började långsamt att knäppa upp sin skjorta och när hon gjorde detta blev hennes magnifika bröst perfekt utsikt för honom. Han log medan han tittade på hennes tighta kropp i provocerande silkes underkläder. De kanske inte var så provocerande egentligen men om man tog in strumpebandshållaren och stilettklackarna så kunde det verkligen se så ut.

”Ta av dig dina trosor och din bh också” beordrade han.

Chloe visste att det här jobbet skulle vara värt det. Ett ligg så skulle hon ha jobbet i hamn och kan var rätt attraktiv. Hon tog av sig bh:n och visade sina perfekta bröst för honom och när hennes bröstvårtor fick luft så blev de små och tighta. Hon tog av sig sina trosor och stod nu naken med strumpbyxor och klackar framför honom.

Han räckte sig fram och strök utsidan av hennes bröst, så vred han om hennes bröstvårtor rätt hårt. Hon såg att han var hård genom sina byxor redan och han såg stor ut.

”Vänd dig om och luta dig ned över skrivbordet, snälla.” sa han ”och öppna dina ben.”

Chloe gjorde som hon blev tillsagd och kände hennes fitta öppna sig. Hon kände sig varm från att bli tillsagd vad hon skulle göra, hon hade ingen kontroll över sina handlingar. Han var dominerande och maktfull och hon kände inte att hon kunde göra något annat.

Han strök henne på insidan av låret igen och den här gången så nådde han toppen av hennes lår och hela vägen upp för att kupera hennes fitta.

”Du är en duktig flicka,” sa han medan han böjde sig över henne ” med en härligt rakad fitta vi gillar det så här.”

Hon kände att hon blev våt när han började röra vid henne, han hittade hennes klitoris och rörde runt med fingret först långsamt och sedan hårt.

”Du får inte komma förrän jag säger det Chloe” konstaterade han. Hon stönade och trots detta fortsatte han att arbeta med hennes klitoris och hon kunde känna hur den blev mer och mer våt.

Han flyttade sina händer och långsamt förde han in två fingrar i hennes vagina och började fylla henne med dem, så förde han in ett tredje och började röra fingrarna fram och tillbaka. Hon stönade igen och har tog tag i hennes hår ”Jag sa till dig att du inte fick komma ännu så du ska bara vara tyst.”

Hon tystnade sig själv och han fortsatte som förut men förde nu upp ytterligare ett finger i hennes vagina. Hon kände hur detta tog över henne och hur hon gillade att bli utnyttjad på det här sättet. Han tog bort sina händer, och hon hörde hur han ställde sig upp från sin stora läderstol och hon hörde också att han drog ned sin gylf. Med en tyst dunk så hörde hon hur hans skärp slog i golvet.

Medan han klädde av sig tänkte hon på hur imponerande kontoret var. Han hade en stor konstsamling på väggarna. Det var böcker i bokhyllan läns den ena väggen. Alla såg orörda och dammiga ut. Förmodligen hade han inte så mycket tid till att läsa. Dock hade han tid att utnyttja sina nya anställda. Eller ja hon hoppades på en anställning, inget var ju klart än.

Han rörde sig bakom henne, hon blev lite rädd men samtidigt kåt när han plötsligt slog henne hårt på röven. ”Nu ska jag ligga med dig ordentligt, Chloe och du kommer njuta varje sekund. Jag har gjort det här förr och jag är bra och jag vet att du kommer njuta som aldrig förr.” När han sa det så förde han in sin penis i henne och knuffade sig själv djupare in och djupare och djupare. Hon kände hur hennes tajta vagina började utvidga sig. Hans penis var stor både bred och lång och den fyllde upp henne totalt.

Han började röra sig fram och tillbaka inne i henne. Hon hade aldrig haft en så stor penis inne i sin vagina förut, aldrig blivit så uppfylld. Hon kände märkligt nog vågor av lycka och av spänning. Det här var ju inte direkt något hon gjorde varje dag men hon gav sig in i det och släppte kontrollen helt och hållet. Han drog hennes höfter närmare sin kropp och hon kunde inte låta bli att stöna. När hon gjorde det la han sin hand över hennes mun och hon tystnade igen. Hon hade inte gjort som han sa hon hade varit stygg.

”Jag sa till dig att du inte får komma förrän jag säger det. ” Han röst var bestämd och sexig. Hon ville lyda men hon fick utdelat straff i form av smisk på rumpan som inte gjorde ont. Eller kanske lite ont men på ett väldigt stimulerande sätt. Han höll kvar sin hand över hennes läppar. Det behövdes egentligen inte för hon tänkte inte vara olydig igen.

Han gigantiska penis som var både tjock och lång penetrerade henne i vad som kändes som timmar. Hon var tvungen att ta sig själv tillbaka från orgasm gränsen flera gånger. Hon hade prövat edging förr men då slutar man ju att bli stimulerad för att kunna återhämta sig. Han slutade aldrig.

”Okej Chloe, jag är redo och det är du också, så när jag säger att du får komma så är det äntligen dags.” skällde han och han började röra sig fortare och fortare och fortare och när han gjorde detta så tog han tag i hennes hår igen. Han drog henne tillbaka med håret medan han fortsatte att penetrera henne. Han fortsatte att ta henne fram och tillbaka i ett väldigt högt tempo. Hon hade aldrig upplevt någon snubbe som kunde hålla orgasm så länge. Han kom närmare hennes höra och hon kunde höra honom andas in i det. Han stönade och det var inget tvivel om att han njöt av det som pågick. Njöt av henne och hennes vackra kropp.

Sexnoveller 1 (3) kvinnor

Hon tränade mycket så hon visste att hennes kropp såg bra ut. Det gjorde den alltid, hon fick många komplimanger för den. Han lutade sig ännu närmare hennes höra samtidigt som han viskade ”kom” och han höll i hennes hår medan han kom ännu djupare in i henne på ett skarpt sätt.

Chloe släppte all kontroll och hennes orgasm var ett faktum. Det var som vågor som sköljde över hennes våta vagina och igenom hela kroppen. Hon kunde inte kontrollera något som hände och hon skrek ”Ta mig hårdare, ta mig hårdare, jag kommer, jag kommer, jag kommer, snabbare, hårdare, långsammare, ååååhhh!” Han kom ännu djupare i henne medan hon fortsatte skrika och stöna ”Ja,ja,ja, åh, hmmm” Hon kom när han gjorde det, han höll ned henne mot skrivbordet samtidigt som han penetrerade djupare en sista gång. Hela hans kroppsvikt föll över henne så att hon satt fast.

Han var rätt tung och hans kropp var varm och klibbig efter allt hårt sex de precis haft. Han viskade i hennes öra samtidigt som hon kunde känna sin fitta dra ihop sig och slappna av i efter vågorna av orgasmen ”Jobbet är ditt, Chloe, om du vill ha det.”

Hon log för sig själv. Hans kropp fortfarande över hennes, värmen kändes trygg på något sätt. Hon kunde inte förstå att hon klarat allt detta i sina nya stilettklackar. Inget skoskav och ingen smärta. Han reste sig upp och hon började fumla efter sina kläder då det plötsligt kändes märkligt att vara naken på en jobbintervju.

Hon tog först på sig blusen och log medan hon knäppte knapparna långsamt så att han kunde njuta av utsikten som var hennes bröst. Så tog hon på sig silkes trosorna som kändes sköna mot hennes nu lite torrare vagina.

Han tittade på henne medan hon klädde på sig och han log också. Även han tog på sig byxor och tröja. I ett mycket snabbare tempo än henne som att han var van till det på ett annat sätt. Han var också cirka 20 år äldre än henne så han hade nog gjort detta flera gånger.

Hon undrade hur han hade hittat henne till detta. Hur fungerade urvalsprocessen till den här tjänsten. Vart hade han sett henne? Hon ville inte fråga honom att inte veta gjorde det ännu mer spännande och hon älskade spänningen.

Han talade igen ”Du kan börja redan på måndag, Chloe!” sa han med ett leende på läpparna. Hon hade aldrig haft en så njutningsfull jobbintervju förr.

”Grymt, tack Mr Hitchin” sa hon lite blygt nu. ”Tack för allt” la hon till. Hon plockade upp sin väska från golvet och vände sig om för att gå, samtidigt som hon försökte få sitt hår att plattas till. Hon kanske bara skulle sätta upp det i en knut.

”Åh, och Chloe,” sa han ”i dag var inte ett engångstillfälle, ska du veta. Jag kommer ha behov för att du utför alla mina instruktioner från och med måndag om du kan hantera det.”

Chloe log och tänkte att bli knullad på det sättet inte var en dålig sak. ”Självklart sir, är det något särskilt du vill att jag ska förbereda till på måndag?”

”Hmm” sa han med ett leende på läpparna. ”Min första instruktion är att du inte ska ha några underkläder på dig…..”

Sexnoveller 1 testa gratis

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här