Penisavgjutning – Bästa i test

26

Det finns många skäl till varför vissa bestämmer sig för att satsa på penisavgjutning. Först av allt kan det vara en rolig komisk present att ge bort under svensexan, men den kan också vara händig som en faktisk dildo att antingen själv använda eller för att användas av partnern. Det finns till och med vissa produkter inom kategorin penisavgjutning som gör det möjligt för dig att skapa en vibrator! Det finns därför mycket roligt som du kan få om du vänder dig till en clone your willy eller liknande produkt.

Om du vill veta vilket penisavgjutnings-set som är allra bäst är det bara för dig att skrolla nedåt, för vi ska gå in lite mer specifikt på olika set som kan hjälpa dig att få dina drömmars penisavgjutning!

Se Sinful priset här

Se Joyland produkter här

Se MShop produkter här

TESTVINNARE – Cloneboy, Hudfärgad Dildo + Sugkopp, Penisavgjutning

Cloneboy Hudfärgad Dildo Sugekopp Penisavgjutning

Se priset här

Penis avgjutning kan vara riktigt spännande, men då är det först av allt viktigt att du hittar det rätta paketet för jobbet. Den här produkten innehåller allting som du kan tänkas vilja ha för att klona din penis, och du får till och med en sugpropp längst ner för att kunna penetreras utan att använda händerna.

Fördelar:

 • Allt för penis avgjutning i ett set
 • Kommer med sugpropp
 • Billigare än många redan färdiga dildos

Nackdelar:

 • Resultat kan variera beroende på din förmåga

Min personliga upplevelse

Denne penis avgjutning är rolig att ta fram antingen som en komisk present eller för att faktiskt användas som en dildo. Få en detaljerad kopia som imponerar på dem i din närhet.

Rekommenderat till

Möjligtvis lite av ett uppenbart yttrande, men produkten kommer att älskas av de som alltid har undrat hur det är att klona sin penis. Du kan sedan använda dildon själv, ge bort den eller ha den som en prydnad i hemmet.

Så säger andra kunder

Hos Joyland hade en kund det här att säga om penisavgjutningsprodukten:

”Jag gjorde en avgjutning av min penis och gav den till min tjej som ett skämt, men hon blev jätteglad. Jag trodde att det skulle vara svårare att göra det men det gick otroligt smidigt, och dildon blev verkligen verklighetstrogen.”

Sammanfattning

Man lever bara en gång, så gör det mesta av vardagen och pyssla lite med det här roliga setet. Få en avgjutning av penis som är detaljrik och fräck med sin smidiga sugpropp i bottnen.

TILL NYBÖRJAREN – Clone-A-Willy Plus Balls Klona Din Penis

clone a willy plus balls klon din penis

Se priset här

I många fall inkluderar peniskloningar inte pungkulorna, så om du verkligen vill få med hela paketet är det här den rätta produkten för dig. Ännu bättre är faktumet att produkten kommer med vibrationer.

Fördelar:

 • Klonar både penis och pungkulor
 • Har ett vibrationsläge att avnjuta
 • Fräck både som present och för egen användning

Nackdelar:

 • Kan vara en aning svårt att få till rätt

Min personliga upplevelse

Så länge du har ett AA-batteri i hemmet är det bara att börja klona din penis. I det här paketet får även pungkulorna vara med, och under processens gång sätter du in en vibrator i leksaken som gör dildon extra underbar att använda vid onani.

Rekommenderat till

För dig som vill ha en vibrator åt dig själv eller som vill ge bort en rolig present till någon som står dig nära kan det här paketet göra mycket för dig.

Så säger andra kunder

I sexleksaksbutiken Sinful finns detta kundomdöme att läsa:

”Superhäftigt. En riktig kopia. Väldigt uppskattad.”

Sammanfattning

När du vill att avgjutning av penis ska gå rätt till är det här en utomordentlig produkt som gör hela processen enkel och smärtfri.

DEN BILLIGA – Clone-A-Willy Ljus Hudton Kloningskit till Penis

clone a willy klon din penis original

Se priset här

Här är en ytterligare penisavgjutning som både kan dras nytta av som en vanlig dildo och som en vibrator. Medan du går igenom processen av att klona din penis sätts en liten vibrator in i pulvret, och vibrationerna styrs sedan via bottnen av leksaken.

Fördelar:

 • Få tillgång till en exakt kopia av dina intima delar
 • Vibrator med en hastighet
 • Inte särskilt kostsamt

Nackdelar:

 • Det är upp till dig att köpa batterier

Min personliga upplevelse

Clone-A-Willy är ett känt märke inom världen av penisavgjutning, och just den här varianten är till för att skapa en dildo med en ljus hudfärg. Vibratorn inuti har en hastighet, men det bör kommas ihåg att batterier inte medföljer.

Rekommenderat till

Låter det spännande att utforska världen av penisavgjutning och få en perfekt avgjutning av penis som du kan använda likt en vibrator? Då är det här ett paket för dig.

Så säger andra kunder

En recension från en kund hos Sinful lyder:

”Kul upplevelse att göra tillsammans med sin partner, mycket skratt under tidens gång. Snudd på lite lite silikon men annars en väldigt bra kopia av snoppen och en väldigt kul par aktivitet!”

Sammanfattning

Spara pengar genom att inte köpa riktigt dyra vibratorer och satsa istället på att klona din egen penis för en billig vibrator som är mer personlig!

MEST POPULÄRA – Clone-A-Willy Glow in the Dark

clone a willy klon din penis glow in the dark

Se priset här

Visst får en vanlig dildo jobbet gjort, men det kan vara roligare att ha en mer personlig leksak som en present till antingen dig själv eller någon du tycker om. Klona därför din penis med denne penisavgjutning och få en dildo som lyser i mörkret!

Fördelar:

 • Få en självlysande kopia av din penis
 • Leksak som vibrerar
 • Tål vatten

Nackdelar:

 • För att vibrationerna ska fungera krävs batterier som säljs separat

Min personliga upplevelse

Den sköna silikonvibratorn som ett resultat av att använda denne penisavgjutning blir ett perfekt tillskott till onanisessionerna eller som en gåva till partnern. Bäst av allt är att leksaken är självlysande för ett extra fräckt intryck.

Rekommenderat till

Om du vill ta del av penisavgjutning och samtidigt göra det på ett unikt sätt som ger dig en annorlunda vibrator har du hittat rätt!

Så säger andra kunder

Följande kundrecension går att hitta i sexleksakshoppen Sinful:

”Riktigt härlig filur som lyser upp hela mitt snus å så, underlättar verkligen för Runar så att han träffar rätt. Skriker högt av njutning varje gång”.

Sammanfattning

Vänd dig till ”Clone-A-Willy Glow in the Dark” och få en häftig självlysande kopia av din penis som även kan dras nytta av som en vibrator. Glöm inte att batterier säljs separat.

DEN FRÄCKA – Cloneboy Dildo Black

cloneboy dildo black

Se priset här

Vi har tidigare talat om dildos i en ljus färg, men här kommer en penisavgjutning i en svart färg för de som föredrar den här varianten. Använd den som en dildo själv, ge den till partnern eller ge bort den som en present under exempelvis svensexan.

Fördelar:

 • Ger dig en dildo som är en kopia av ditt kön
 • Gjord i silikon för skönaste möjliga känslan
 • Två uppsättningar med fyllning

Nackdelar:

 • Inga just nu

Min personliga upplevelse

Vi har pratat lite om serien Cloneboy tidigare, men då var det tal om en penisavgjutning i en ljus färg. Här är det istället en svart färg som gäller, men det högkvalitativa resultatet är detsamma.

Rekommenderat till

Alla som vill klona sitt kön kommer att få en riktigt rolig stund med det här paketet. Det är möjligt att antingen använda det på egen hand eller att ta hjälp av partnern för att se till så att det går rätt till.

Så säger andra kunder

Det finns inga kundrecensioner för närvarande.

Sammanfattning

Skapa din egen dildo med det här händiga paketet som gör upplevelsen lika trevlig som resultatet!

DEN LYXIGA – Cloneboy Vibro

cloneboy vibro

Se priset här

Då var det dags för ytterligare en Cloneboy, men den här gången är det en penisavgjutning med en vibrator inom sig. Skapa en kopia av ditt kön samtidigt som du får en ny bästa vän under onanisessionerna.

Fördelar:

 • Få en kopia av din penis som vibrerar
 • Extra gjutmassa om det skulle misslyckas den första gången
 • Penisring ingår i paketet

Nackdelar:

 • Det finns inga nackdelar just nu

Min personliga upplevelse

Cloneboy Vibro är ett paket som tillåter dig att genom penisavgjutning få en vibrator som är en kopia av ditt kön. För att göra det enklare att lyckas med processen ingår en penisring som hjälper till att hålla ståndet uppe.

Rekommenderat till

Vill du klona din penis för att få en vibrator som du själv eller kanske din partner kan använda? Välj i så fall den här effektiva penisavgjutningen.

Så säger andra kunder

Det finns inga kundomdömen.

Sammanfattning

Klona din penis redan idag med ett fräckt set som innehåller dubbel gjutmassa. Detta ser till så att du lätt kan försöka igen om det första försöket misslyckades. Inom kort har du en oslagbar vibrator.

TILL DEN ERFARNE – Cloneboy, Hudfärgad Dildo, Penisavgjutning

Cloneboy Hudfärgad dildo penisavgjutning

Se priset här

Som en sista penisavgjutning ska vi lite snabbt nämna ”Cloneboy, Hudfärgad Dildo, Penisavgjutning” som går att beställa hos bland annat Joyland. Gör dig själv en riktigt stor tjänst och få en fantastisk dildo som är en kopia av ditt kön.

Fördelar:

 • Manual som är enkel att följa
 • Få det perfekta resultatet
 • Använd dildon själv eller ge bort den som en gåva

Nackdelar:

 • Inga ännu

Min personliga upplevelse

Med hjälp av en enkelföljd manual kan du på ett lätt och smidigt sätt få en personlig dildo som är en autentisk kopia av din penis. Det är sannerligen ett häftigt sätt att få en ny onanileksak på!

Rekommenderat till

Vill du testa på en rolig aktivitet med partnern eller bara få en mer personlig dildo än dem som kan köpas i sexleksaksbutikerna? Penisavgjutning kan då bli aktiviteten för dig, och särskilt detta effektiva set.

Så säger andra kunder

Ännu inga recensioner från kunder, men de dyker nog snart upp hos Joyland.

Sammanfattning

Prova på en rolig penisavgjutningsprocess som ger autentiska resultat. När du satsar på det här setet behöver du bara följa en tydlig manual som visar dig vägen och inom kort kommer du att ha din personliga dildo som du antingen kan ge bort eller behålla själv.

Summering

Det kan definitivt kännas mer personligt och intimt att skapa en egen dildo snarare än att köpa en redan färdig dildo i sexleksaksbutiken. Det är här som penisavgjutning kommer in i bilden och öppnar dörren till fräcka upplevelser på egen hand – eller så vill du klona ditt kön med lite hjälp av din partner.

Det finns som sagt många olika paket som tillåter dig att klona ditt kön, men en personlig rekommendation från mig är ett paket som innehåller dubbel gjutmassa såsom exempelvis Cloneboy Vibro. Kloningen kan nämligen misslyckas om du tappar ditt stånd eller inte läser instruktionerna noga, och då kan du sucka ut om du lyckligtvis nog har nog med gjutmassa till ett extra försök.

Tänk på att det både finns penisavgjutnings-set som skapar vanliga dildos, dildos med sugpropp, dildos med vibratorer samt till och med dildos som lyser i mörkret. Vad du väljer är därför upp till dig och din smak!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här