Penis Gag – Bästa i Test

12

En Penis Gag är en klassisk Gagball med penis istället för ball. Vissa kallar det därför så simpelt som Penis Gag Ball, Penis Mouth Gag eller Bondage Penis Gag. Det sistnämnda smeknamnet är på grund av att de ofta används just i Bondage sammanhang.

Bondage handlar om att begränsa och här begränsas det med hjälp utav en penis som stoppas i munnen. Det är därför ingen produkt vi rekommenderar för nybörjaren och det är viktigt att kunna hantera den.

I det här testet kommer du att få ta del av några olika gags som har lite olika utseende och funktioner. För dig som inte vill spendera allt för mycket pengar har vi även tagit med en i den billigare prisklassen.

Är du nyfiken på andra Gag Balls så kan du kolla in vårt test här.

Vem använder en Penis Gag?

En sådan produkt används främst inom BDSM och då sett till Dominans och Bondage. Det går bra att använda oavsett vilken typ av relation du befinner dig i, oavsett vilken sexuell läggning du har och oavsett vilket kön. Denna spännande gag passar alla!

Viktigt att tänka på vid användning av Penis Gag!

Vid BDSM-lekar är det jätteviktigt med stoppkommando, skillnaden vid användning av en gag är att det inte längre går att använda ord. Så kom överens om en speciell rörelse, en klapp med handen eller liknande.

Översikt Priskoll
Master Series Silencer Uppblåsbar Silikon Penis Gag Testvinnare Se priset
Strict Leather Penis Gag Nybörjaren Se priset
Strict Hollow Silikon Gag Den billiga Se priset

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av Penis Gags här →

 


 

TESTVINNARENMaster Series Silencer Uppblåsbar Silikon Penis Gag

Master Series Silencer Uppblåsbar Silikon Penis Gag

Se priset här

Inflatable Penis Gag som även kan kallas Penis Pump Gag är precis som det låter en penis gag som går att blåsa upp. Det innebär att ni kan välja att använda den som endast munkavel eller även för att blåsa upp.

Fördelar

 • Fungerar bra som både munkavel och gag
 • Robust material
 • Sitter ordentligt på plats

Nackdel

 • Vissa tycker den ger ett billigt intryck

Recension

Det här är en inflatable Penis Gag som med andra ord kan växa i munnen på dig. Stoppa i den när den inte är uppblåst och låt din partner använda pumpen för att blåsa upp den. Du kommer då känna hur den läckert fyller ut hela din mun.

Kaveln är rejäl vilket gör att den sitter ordentligt utan att åka runt. Det är en av de skönaste och sexigaste penis gags som finns på marknaden.

Vissa upplever att den nästan ser lite billig ut med sitt konstläder och med pumpen, men faktum är att det här är en rejäl Penis Pump Gag. Den känns högkvalitativ och tål definitivt en hel del slit och släng.

Penis gagen har ett justerbart spänna så den går att anpassa till de flesta huvud och om inte, så rekommenderar vi att ni gör några extra hål.

 

Hur använder du den?

Placera munnen över penisgagen och spänn därefter åt runt huvudet. Sedan pumpar du upp din penis gag med pumpen.

 

Rekommenderad till

Passar dig som gillar känslan av att din mun fylls ut och som vill ha en rejäl penis gag.

 

Detta säger andra

Sanna “Megastyggt att slavleka med detta. Jag älskar när min husse blåser upp gagbollen i min mun. Att inte kunna säga någonting och känslan av att vara stoppad i munnen är vansinnigt upphetsande för mig. Den sitter riktigt bra, och det är lätt att justera remmen.”

 

Sammanfattning

Här har vi en sexig produkt som håller även för de hårdaste tagen. Gjord i konstläder och med en funktion där den går att blåsas upp. Du kommer garanterat få en läcker åsyn av din partner.

 


TILL NYBÖRJAREN Strict Leather Penis Gag

Strict Leather Penis Gag

Se priset här

En penis gag är egentligen inget vi rekommenderar till nybörjaren över huvud taget, men om du är nybörjare sett till just den här typen av leksaker så rekommenderar vi denna. Läs även vår guide BDSM för nybörjare.

Fördelar

 • Enkel att ta på
 • Skön dildo gag
 • Stilrent utseende

Nackdel

 • Blir mer som ett munskydd än en munkavel

Recension

Här har vi en en rejäl penis gag, som nästan ser mer ut som ett munskydd. Dock tycker vi att det passar bra för nybörjaren för att den ska slippa oroa sig för att Penis Gagen åker runt över ansiktet och skaver.

Här får nybörjaren istället en mjuk vaderad kavel med en läcker penis gag i, penisen har ett markerat ollon som tungan kan leka med.

Spännet som fästs bakom huvudet är rejält vilket betyder att det sitter ordentligt på plats.

 

Hur använder du den?

Plasera gaggen i munnen och fäst sedan spännet runt huvudet.

 

Rekommenderad till

Den sitter bäst på dig som har ett större ansikte eftersom den som har mindre ansikte kan uppleva att passformen blir sämre.

 

Detta säger andra

Peter – “Det är en av de skönaste och sexigaste penis gags som finns på marknaden. ”

 

Sammanfattning

Tack vare en ordentlig munkavel med vaddering så sitter denna penis gag både stabilt och bekvämt. Själva munkaveln är dock väldigt bred vilket gör att det liknar känslan av att bära ett munskydd.

 


DEN BILLIGA Strict Hollow Silikon Gag

Strict Hollow Silikon Gag

Se priset här

Denna penis gag är lite annorlunda utformad i jämförelse med de två första och passar även den bra för nybörjare. Här tillkommer nämligen ett litet andningshål vilket kan vara skönt för den som bär.

Fördelar

 • Andnignshål
 • Justerbar rem
 • Bra pris

Nackdel

 • passar inte de erfarna

Recension

Här har vi en som passar bra för dig som vill pröva på penis gags för första gången och inte vill lägga så mycket pengar. Anledningen är att istället för att finnas en hel dildo så finns det en lite mindre som även har ett luft hål i sig, som en Hollow Penis Gag.

Den har en läcker och stilren design som är uppskattad av många och smälter läckert in bland alla andra BDSM leksaker.

Den är gjord av mjukt silikon vilket gör att den ligger skönt mot huden och eftersom delen du har i munnen är sammansvetsad med de två flärparna som sticker ut så ligger den skönt mot ansiktet.

 

Hur använder du den?

Placera gagen i munnen och sedan för du remmarna bakom huvudet och spänner dem.

 

Rekommenderad till

Denna Hollow Penis Gag passar bra för dig som vill börja med en mildare form av penis gags.

 

Sammanfattning

Här har vi en hollow penis gag som är gjord i silikon, den ligger skönt mot/i munnen och har en läcker design. Du kan även köpa den till ett riktigt bra pris vilket gör att den är perfekt för dig som bara vill pröva.

 


Orion Fetish Collection – Leather Penis Gag and Dildo

Orion Fetish Collection Heavy Duty, Gag with Dildo

Se priset här

Här har vi en lite annorlunda penis gag, det är nämligen en Penis Gag Dildo dör dildon sitter utanpå och låter bäraren penetrera den andra istället.

Fördelar

 • Spännande produkt
 • Enkel att använda
 • Realistiskt utseende med ådror och ollon

Nackdel

 • Kräver glidmedel
 • Endast för den erfarne

Recension

Remmen är gjord av konstgjort läder och sitter bekvämt och stabilt runt huvudet. Dildo Penis Gag är gjord av silikon och har både ett markerat ollon och markerade ådror.

Det är en perfekt dildo då ni båda kan få uppleva stimulering och det är inte bara den som bär penis gagen som får möjlighet att göra något.

Det är läckert för er båda och vi lovar att det kommer bli en spännande upplevelse.

Hur använder du den?

Penis Gag Dildo fungerar på så vis att bäraren för in gagen i munnen precis som vanligt och sedan fäster remmen runt huvudet. Därefter är det upp till er båda om personen ska penetrera den andra och isåfall vilket hål. Det är ni själva som begränsar!

 

Rekommenderad till

Denna dildo penis gag passar dig som är erfaren och bekväm inom dom och sub världen.

 

Sammanfattning

En läcker Dildo Penis Gag som är utöver det vanliga, det är en klassisk gag med en dildo på satt på andra sidan. Det innebär att den som bär dildon kommer kunna penetrera andra med hjälp utav sin gag.


 

Q&A

Hur fungerar en penis gag?

Den begränsar munnens funktion och gör att personen inte kan prata. Vissa begränsar även andningen till viss del medan vissa har andningshål i gagen.

 

Vad ska man tänka på?

Det är viktigt att du och din partner har talats vid innan, gått igenom vad som är okej och inte eftersom ni inte kommer kunna muntligt kommunicera under tiden. Se till att ha tydliga kommandon för ex. ta det lugnt, avbryt, fortsätt.

Sedan är det bra om ni ser till att rengöra dem noggrant efter varje gång så ni inte riskerar att det samlas bakterier.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här