Sexiga strumpbyxorna – De 9 bästa

1273

Visst kan det aldrig gå fel med ett par härliga och sexiga strumpbyxor. Detta snygga plagg kan sannerligen fullända ens look, men det kan också förbättra upplevelserna i sovrummet om man vet vilken typ av strumpbyxor man ska satsa på. För de som vill dra nytta av en sexig strumpbyxa till kinky lekar i sovrummet finns det par med öppen gren som tillåter för enkel penetrering utan att man ens behöver ta av sig strumpbyxorna. Andra varianter kan vara öppna vid låren, komma i en härlig variant med spets eller någonting helt annat.

Vilken sexig strumpbyxa man väljer är helt upp till ens egna önskemål och behov, men nedan ska vi lista några av de bästa sexiga strumpbyxorna på marknaden för att göra sökandet lite lättare. Kika närmare på de olika paren och hitta sexiga strumpbyxor som både en själv och partnern kommer att älska!

TESTVINNARE – Cottelli Grenlösa Strumpbyxor

cottelli crotchless tights

Se priset här

Sexiga strumpbyxor har den fantastiska möjligheten att verkligen krydda till det i sovrummet och förse ens partner med visuell stimulans som aldrig förr. Ett par sexiga strumpbyxor kan exempelvis kombineras med en full rollspelskostym eller bäras utan några ytterligare kläder. Just Cottelli Grenlösa Strumpbyxor är en sexig strumpbyxa som är öppen vid höfterna och rumpan för enkel omedelbar penetrering utan att behöva ta av sig plagget.

Cottelli Grenlösa Strumpbyxor blir sannerligen ett fantastiskt tillskott under de heta förspelen tillsammans med ens partner, och de sexiga detaljerna är oemotståndliga. De snygga strumpbyxorna sitter tajt runt kroppen för att visa upp de snygga kurvorna som ens partner bara kommer att älska, och varför inte ha sex med strumpbyxor på utan att behöva ta av plagget. Om man vill ta de sexiga rollspelen till en helt ny nivå kan man till och med bära strumpbyxorna under en klänning när man ger sig ut på stan med ens partner för att njuta av den kinky känslan av att vara halvt naken undertill.

Dessa sexiga strumpbyxor är svarta och tillverkade i 100 % polyamid. Kom ihåg att produkten ska tvättas förhand i kallt vatten. Man ska aldrig bleka, stryka eller torktumla ens sexiga strumpbyxor, och man bör även tvätta färger separat. Det sista som är väl värt att nämna är hur en sexig strumpbyxa som Cottelli Grenlösa Strumpbyxor kommer till ett mycket rimligt pris.

Fördelar:

 • Sexiga strumpbyxor med snyggt mönster
 • Öppet bak- och framtill för enkel penetrering
 • Prisvärd produkt

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

TILL NYBÖRJAREN – Cottelli Grenlösa Nätstrumpor med Satinband

cottelli bundl se net strømper med stain bånd

Se priset här

 

Om man är på jakt efter sexiga strumpbyxor med ett riktigt unikt och snyggt mönster behöver man inte titta längre än till just Cottelli Grenlösa Nätstrumpor med Satinband. Detta härliga plagg är en sexig strumpbyxa som kommer med ett nätmönster som visar hud samtidigt som den ramar in ens figur på ett fantastiskt sätt. Om man satsar på dessa sexiga strumpbyxor kan man förvänta sig många heta detaljer såsom det röda satinbandet som rör sig i sicksack vertikalt längs benet. Om det är en sexig strumpbyxa som bjuder på otrolig visuell stimulans som man är ute efter kommer just Cottelli Grenlösa Nätstrumpor med Satinband inte att svika en.

Ytterligare fördelar med dessa sexiga strumpbyxor är just att de tillåter en att ha sex i strumpbyxor tack vare att de är öppna vid rumpan och höfterna. På så vis behöver man inte klä av sig för att ta lekarna från förspel till samlag, utan man är omedelbart redo för action i dessa strumpbyxor med öppen gren. Välj mellan olika storlekar för att se till så att man får en sexig strumpbyxa som passar en likt handen i handsken.

Cottelli Grenlösa Nätstrumpor är svarta tillsammans med ett rött satinband. Materialet som produkten är tillverkad av är 90 % polyamid samt 10 % elastan. Tänk på att tvätta ens sexiga strumpbyxa förhand i kallt vatten då de är ganska sköra och löper risken att rivas sönder av andra textiler i tvättmaskinen. Satsa på dessa sexiga strumpbyxor redan idag till ett generöst pris, och överraska partnern med ett mycket sexigt tillskott i sovrummet.

Fördelar:

 • Sexigt nätmönster med röda satinband
 • Öppet vid rumpan och höfterna för enkel penetrering
 • Prisvärd produkt

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

DEN BILLIGA – Öppen Strumpbyxa

oppen strumpbyxa small 2000x2000

Se priset här

Vill du ha härliga och lena sexiga strumpbyxor som täcker hela underkroppen med ändå tillåter en att ha strumpbyxor sex? Då är det här plagget helt perfekt för en. Öppen Strumpbyxa är ett heltäckande plagg som enbart har en liten öppning just i grenen för anal eller vaginal penetrering. På så sätt kan man njuta av härligt förspel tillsammans med ens partner för att sedan omedelbart övergå i samlag utan att behöva ta av sig sina sexiga strumpbyxor. Då de ser diskreta ut från låren och nedåt kan man bära en sexig strumpbyxa som denne under en klänning och ge sig ut med sin partner för lite kinky lekar i det offentliga där bara ni två vet hur det egentligen ligger till.

Öppen Strumpbyxa är en sexig strumpbyxa som är tillverkad av polyamid. Det blir ett förträffligt val både när man vill vara diskret och när man känner att det är dags för lite extra kinky lekar i sovrummet. Produkten kommer i fyra olika storlekar så att man helt säkert får tag på en sexig strumpbyxa som passar en. Oavsett om man är ute efter sexiga strumpbyxor i stora storlekar eller lite mindre storlekar kan man få tillgång till det perfekt plagget.

Som man säkerligen vet kan maskor uppenbara sig i de flesta strumpbyxor, så det kan vara en god idé att satsa på två par strumpbyxor bara för att vara på den säkra sidan. Snart är man redo för kinky lekar i sovrummet tillsammans med ens partner eller att ta med strumpbyxorna till exempelvis bion för heta offentliga lekar.

Fördelar:

 • Öppen vid rumpan och höfterna för enkel penetrering
 • Kramar ens figur på helt rätt sätt
 • Prisvärd produkt

Nackdelar:

 • Kan uppstå maskor såsom hos de flesta strumpbyxorna

 

 

MEST POPULÄRA – Strumpebandshållare, Vit Spets, Mandy Mystery Line

strumpebandshallare s m vit spets mandy mystery line 2000x2000

Se priset här

För söta, snygga och sexiga strumpbyxor – allt på samma gång – kommer här Strumpebandshållaren Mandy Mystery Line. Detta plagg är en sexig strumpbyxa i form av en strumpebandshållare i tunn vit spets. Själva strumpebanden är sedan reglerbara så att man ska kunna få en sexig strumpbyxa som passar en helt perfekt. Ett par enkla vita strumpor får man på köpet utan att behöva betala extra. Dessa sexiga strumpbyxor blir helt perfekta för de som är ute efter riktigt kinky lekar i sovrummet med ens partner, eller varför inte ta med plagget ut och använda det offentligt utan att någon annan vet att man bär strumpbyxorna? Möjligheterna är nästan oändliga, och dessa sexiga strumpbyxor kommer både att förse en med stor visuell stimulans samt stimulans via beröring när man använder dem under rollspelen och samlag.

Strumpebandshållaren Mandy Mystery Line är öppen fram och bak för enkel penetrering utan att behöva ta av sig plagget. Detta tillför en viss visuell stimulans under lekarna i sovrummet som både en själv och ens partner verkligen kommer att uppskatta. Som kronan på verket är produkten ganska billig jämfört med kvaliteten som man får tillgång till, och oavsett om man vill bära sina sexiga strumpbyxor därhemma eller under en klänning ute på stan kan man alltid vara säker på att man får en sexig strumpbyxa som aldrig sviker en i form av öppna strumpbyxor.

Fördelar:

 • Snygg vit spets med en liten rosett på framsidan
 • Öppen gren för enkel penetrering
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

 

 

TILL VARDAGEN – Glansiga Strumpbyxor

satinglansiga strumpbyxor med oppning 2000x2000

Se priset här

För en riktigt snygg – men samtidigt diskret – öppen strumpbyxa får man inte missa dessa glansiga strumpbyxor. Den lätta glansiga effekten är enbart grädden på moset när det kommer till detta heta plagg för de som älskar både genomskinliga strumpbyxor och en öppen strumpbyxa. Det som är så bra med det diskreta utseendet är att man kan bära sina sexiga strumpbyxor även ute i det offentliga under till exempel en klänning för en kinky känsla, och när man sedan kommer hem är man omedelbart redo för heta lekar i sovrummet.

Vad är det då som gör dessa sexiga strumpbyxor annorlunda jämfört med ett vanligt par strumpbyxor? Jo, de har nämligen öppet vid rumpan och vulvan för lätt penetrering utan att man ens behöver ta av sig strumpbyxorna. Använd dem vid rollspel eller för att bara lägga till lite extra visuell stimulans i sovrummet och njut tillsammans med partnern som aldrig förr. Om man känner för det kan man även bära de sexiga strumpbyxorna vid härlig onani på egen hand då man inte behöver tänka på att klä av sig.

För att se till så att en sexig strumpbyxa såsom dessa inte ska komma till skada är de förstärkta vid både hälen och tårna. Det är heller inte ovanligt att man bär en sexig strumpbyxa under sommaren för att helt enkelt svalka av sig – oavsett om man bär trosor undertill eller inte. Testa på de glansiga strumpbyxorna idag för en sexig strumpbyxa som aldrig sviker en.

Fördelar:

 • Öppen i grenen för enkel penetrering
 • Förstärkta vid både hälen och tårna
 • Diskret för användning offentligt

Nackdelar:

 • Är relativt sköra

 

 

DEN FRÄCKA – Sexstrumpbyxa

sexstrumpbyxa small medium 2000x2000

Se priset här

Vem älskar inte ett snyggt par sexiga strumpbyxor som kan avnjutas i sovrummet tillsammans med sin partner? Denne sexstrumpbyxa är en sexig strumpbyxa med en öppning vid låren, rumpan och vulvan för lätt penetrering både analt och vaginalt utan att man behöver ta av sig strumpbyxorna. Detta blir ett fantastiskt val om man snabbt vill ta de heta förspelen lite längre, och den visuella stimulansen tackar man heller inte nej till.

Skulle man vilja ta med lekarna utanför sovrummet? Inga problem! En sexig strumpbyxa som denne är diskret från knäna och nedåt, så det är fullt möjligt att sätta på sig sina sexiga strumpbyxor och sedan ta en tur ut på stan med sin käraste. Det kan bli en riktigt het upplevelse då ingen annan vet att man bär det sexiga plagget förutom en själv och ens partner.

För se som hellre håller lekarna i sovrummet kommer man fortfarande att få lika mycket skoj med en sexig strumpbyxa. Sätt på plagget som en del av ett sexigt rollspel – antingen tillsammans med en ytterligare utstyrsel eller utan några andra kläder alls. Oavsett vad kommer ens partner definitivt att uppskatta när man bär en sexig strumpbyxa under de kinky stunderna. Bäst av allt är att dessa sexiga strumpbyxor är förvånansvärt billiga, så om man vill satsa på en sexstrumpbyxa redan idag behöver man inte betala någon större mängd pengar.

Fördelar:

 • Mycket billiga
 • Öppen i grenen för enkel penetrering
 • Härligt sexig utformning

Nackdelar:

 • Har en tendens att gå sönder relativt fort

 

 

DEN LYXIGA – Leg Avenue Grenlösa Nätstrumpor Svarta

leg avenue open croth stockings

Se priset här

Finns det någonting sexigare än nätstrumpor? Jo, nätstrumpor med öppen gren! Leg Avenue Grenlösa Nätstrumpor är en sexig strumpbyxa som kommer att uppfylla alla ens önskningar i sovrummet. Bär dessa sexiga strumpbyxor antingen vid samlag och förspel med ens partner eller på egen hand vid heta onanilekar. Det som gör en sexig strumpbyxa såsom denne unik är den öppna grenen, vilket betyder att man kan få tillgång till penetrering utan att behöva ta av sig plagget. De härliga nätstrumpbyxorna kommer dessutom att förse ens partner med nervkittlande visuell stimulans som sannerligen kommer att uppskattas.

Om man har en budget kommer en sexig strumpbyxa som denne att bli ett riktigt bra val då den är förvånansvärt billig. Strumpbyxorna är dessutom mycket bekväma att ha på sig och har tagits fram i 100 % nylon. Storleken är en ”one size fits all” variant som passar storlek 34 till 40. Tänk på att man inte bör köra plagget i tvättmaskinen, utan det ska tvättas förhand vid 40 grader.

Fördelar:

 • Sexiga strumpbyxor med nätmönster
 • Öppen gren för enkel penetrering
 • Mycket billigt pris

Nackdelar:

 • Kan ta skada ganska snabbt

 

 

TILL DEN ERFARNE – Cottelli Grenlösa Nätstrumpbyxor Med Baksöm

cottelli bundl se net strømpebukser med backseam

Se priset här

Om man är på jakt efter en sexig strumpbyxa med ett riktigt härligt mönster som kommer att få ens partner att tappa hakan av beundran har man kommit till precis rätt produkt. Cottelli Grenlösa Nätstrumpbyxor med baksöm är en sexig strumpbyxa som har ett förbluffande hett mönster och utformning som man inte kan hjälpa att älska. Plagget kommer med rosettdetaljer tillsammans med en vertikal söm som går längs benen – för att inte nämna de heta spetsarna. Allt tillsammans ger en fulländad look för fantastisk visuell stimulans när det är dags för kinky lekar i sovrummet.

Cottelli Grenlösa Nätstrumpbyxor Med Baksöm kan dras nytta av i sovrummet med ens partner, men man kan även bära dem när man ger sig ut i det offentliga. Det är väldigt kinky och upphetsande när bara en själv och ens partner är medvetna om att man har det sexiga plagget på sig, så varför inte experimentera.

Den stora fördelen med denne sexiga strumpbyxa är den öppna grenen som tillåter för penetrering utan att man ens behöver ta av sig strumpbyxorna. På så sätt kan man gå från förspel till samlag utan att ens behöva tänka tanken på att byta om, och visst kommer de heta strumpbyxorna att förse ens partner med visuell stimulans under upplevelsen. Genomskinligheten för detta plagg är detsamma som 15 denier. Glöm heller inte att tvätta strumpbyxorna separat förhand så att de inte tar skada av andra kläder i tvättmaskinen.

Fördelar:

 • Öppen gren för enkel penetrering
 • Riktigt sexigt mönster längs strumpbyxorna
 • Mycket prisvärda

Nackdelar:

 • Ganska tunna, och kan därför lätt få maskor

 

 

NYHET – Strumpbyxor med söm och öppen gren

strumpbyxor med som och oppen gren medium 2000x2000

Se priset här

Sist – men absolut inte minst – på listan kommer här Strumpbyxor med söm och öppen gren. Detta plagg har många heta detaljer som kommer att förse ens käraste med visuell stimulans i sovrummet under förspel och samlag. Den sexiga strumpbyxan är tillverkad av 85 % polyamid samt 14 % elastan och har en öppen gren som kryddar till de härliga upplevelserna. På detta sätt kommer man åt penetrering både analt och vaginalt utan att klä av sig, så varför inte inkorporera de heta strumpbyxorna i ens kinky sexuella rollspel. Antingen kan man bära strumpbyxorna utan några ytterligare kläder eller så satsar man på en full sexig outfit.

För att strumpbyxorna ska kunna hålla längre är hälarna förstärkta, och de härliga strumpbyxorna kommer i flera olika storlekar så att man ska kunna hitta den rätta varianten för en. Om man vill ta lekarna till en helt ny nivå är det heller inga problem att bära strumpbyxorna under en klänning och ge sig ut i det offentliga. Det är helt upp till en själv vad som passar!

Fördelar:

 • Snygg design och detaljer
 • Öppen gren för penetrering medan man bär strumpbyxorna
 • Flera storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Bör tvättas förhand

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här