Intimsmycken – Bästa i test

32

Att klä upp sig vackert inför parlekarna behöver inte bara syfta på klänningar och underkläder, utan visst kan smycken också göra under för att få en fulländad look. Det finns en lång rad intimsmycken som är specifikt framtagna för fräcka parlekar eller fetischfester, och vi ska ta en titt på några av de mest populära varianterna nedan. Kom bara ihåg att intimsmycken i säkerhetskontrollen kan utlösa alarmet, så ta av ditt favoritsmycke innan du åker utomlands. Med detta i åtanke, hitta din favorit och överraska din partner med en helt ny stil!

Se MShop produkter här

Se Sinful produkter här

TESTVINNARE – Cottelli Stringtrosa med Pärlsmycke

cottelli g string with pearl

Se priset här

Den första produkten som vi ska kika på inom kategorin ”intimsmycken” är Cottelli Stringtrosa med Pärlsmycke. Det här är en typ av dekorativ stringtrosa som har ett vackert pärlsmycke som vilar över det intima området.

Fördelar:

 • Har ett vackert pärlsmycke över det intima området
 • Elastiskt för att passa de flesta
 • Kan beställas i en av två olika storlekar

Nackdelar:

 • Måste tvättas av förhand efter användning

Min personliga upplevelse

Det riktigt vackra pärlsmycket som tillsammans med ett band formar en stringtrosa blir ett ytterst elegant plagg att bära när man vill imponera på sin partner med det där lilla extra.

Rekommenderat till

Det här är en typ av intimsmycken som kommer med ett svart band som går runt höfterna, och tack vare hur elastiskt det här bandet är kommer plagget att passa de flesta. Med andra ord rekommenderas intimsmycken som denne till alla som är ute efter någonting extra elegant att ha på sig.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Min sambo gillade den här lika mycket (om inte mer) än jag själv så det här var verkligen ett bra köp! Känns inte att man har det på sig heller, man känner sig bara sexig.”

Sammanfattning

Cottelli Stringtrosa med Pärlsmycke bjuder på en elegans till ett förvånansvärt lågt pris, och du väljer själv om du vill bära den här typen av intimsmycken på egen hand eller komplettera med ytterligare plagg för ett helhetsintryck.

TILL NYBÖRJAREN – Desir Metallique Collar Silver

desir metallique collar silver

Se priset här

Desir Metallique Collar Silver är en typ av intimsmycken som agerar som en krage med fräcka kedjor som vilar på din kropp. Välj själv om du vill bära det här smycket under eller utanpå kläderna – eller kanske föredrar du en mer naken stil.

Fördelar:

 • Vacker metallkrage
 • Fräck kedja som vilar över kroppen
 • Justerbart för att passa dig perfekt

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Desir Metallique Collar Silver är tillverkad i slitstark metall som både ser till så att smycket håller längre och får ett riktigt elegant utseende. Allt detta till ett mycket rimligt pris!

Rekommenderat till

Älskar du mångsidiga intimsmycken? Då kommer du att få stor glädje av den här fräcka kragen och kedjorna som både kan användas vid sexiga stunder med partnern och som ett vanligt vardagligt smycke. Oavsett vad du eftersöker är detta därför ett smycke som kan bli passande för dig.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Med intimsmycken såsom Desir Metallique Collar Silver är du alltid garanterad hög kvalitet och en elegant design som kan kompletteras med en lång rad andra plagg. Kom bara ihåg att intimsmycken i säkerhetskontrollen kan utlösa alarmet, så ta av det innan du flyger utomlands.

DEN BILLIGA – 50 Shades Freed All Sensation

50 shades freed all sensation

Se priset här

Bröstklämmor är underbart fräcka intimsmycken som ser till så att dina bröstvårtor blir mer känsliga för beröring. Just 50 Shades Freed All Sensation har en riktig lyxig design och ett silikonöverdrag längst ut för bekvämlighetens skull.

Fördelar:

 • Bröstklämmor med en fräck design
 • Lyxig utformning
 • Silikonöverdrag för att göra det mer bekvämt att ha på sig klämmorna

Nackdelar:

 • Kan vara en aning obehagligt om du har känsliga bröstvårtor

Min personliga upplevelse

50 Shades Freed All Sensation är justerbara bröstklämmor som tillåter dig att enkelt bestämma hur hårt du vill att klämmorna ska sitta åt. De är dock inte bara härliga att använda, utan också att titta på med sina många eleganta detaljer.

Rekommenderat till

Till alla de som älskar bröststimulering är det här en typ av intimsmycken som du inte kommer att vilja missa. Välj själv vilket tryck som blir rätt för dig och introducera de spännande klämmorna under parlekarna.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Om du har en förkärlek till bröstklämmor eller alltid har drömt om att testa på ett par kan detta bli det perfekta förstavalet. Inte nog med att klämmorna är snyggt prydda, utan silikonöverdraget ser också till så att de blir skönare att ha på sig.

MEST POPULÄRA – Crystal Clitoral Jewelry

crystal clitoral jewelry

Se priset här

Vad sägs om att dekorera området vid klitoris med vackra droppformade kristaller? Crystal Clitoral Jewelry är en elegant typ av intimsmycken som bjuder på lite extra lyx i vardagen till ett billigt pris.

Fördelar:

 • Lyxigt klitorissmycke med droppformade kristaller
 • Stor valuta för pengarna
 • Tillverkad i hållbart stål

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Om du vill smycka området runt klitoris med ett ljuvligt intimsmycke finns det mycket att älska hos Crystal Clitoral Jewelry. De droppformade kristallerna tillsammans med det guldfärgade stålet förser smycket med en exklusiv look som du inte vill gå miste om.

Rekommenderat till

Vill du ha en riktigt billig typ av intimsmycken som trots detta har ett lyxigt utseende och slitstarka material? Då är det här den helt rätta produkten för dig.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Det finns mycket att älska hos det här klitorissmycket, och inte minst det lyxiga och exklusiva utseendet som ger extra elegans åt vardagen. Det vackra guldfärgade stålet och de droppformade kristallerna bjuder på en fulländad look som både du och partnern blir glada över.

TILL VARDAGEN – Bracli Classic Orgasmtrosa Röd

bracli classic orgasme g streng rød

Se priset här

Välj mellan storleken small, medium, large samt X-large och få en fräck röd trosa med vackra intimsmycken som några extra detaljer. Trosorna i sig själva har ett vackert mönster med söta rosetter, och mellan benen löper en pärlkedja som vilar mot ditt intima område för lite extra härlig stimulering.

Fördelar:

 • Vackra röda trosor med spetsdesign
 • Fräck kedja som löper mellan benen
 • Söta rosetter som pryder trosorna

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand i kallt vatten

Min personliga upplevelse

Bracli Classic Orgasmtrosa Röd är ett innovativt plagg som blandar underkläder och intimsmycken i en och samma produkt. Den ljuvliga spetsdesignen och den fräcka pärlkedjan skapar tillsammans en underbar helhet för ett plagg som uppskattas under alla sorters parlekar.

Rekommenderat till

Med både storleken small, medium, large och X-large att välja mellan kan detta plagg och intimsmycken rekommenderas till de flesta. Utöka din garderob med någonting som både din partner och du verkligen kommer att älska.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Bracli Classic Orgasmtrosa Röd vet var skåpet ska stå när det kommer till att bjuda på ett utomordentligt snyggt och innovativt plagg som blandar underkläder och intimsmycken på helt rätt sätt för en underbar helhet.

DEN FRÄCKA – Bracli Classic Stringtrosa

bracli classic g streng

Se priset här

Verkar det här plagget lite bekant? Jodå, det är nämligen en stilren svart variant av den tidigare nämnda röda stringtrosan. Njut av trosorna med sitt vackra spetsmönster tillsammans med den snygga pärlkedjan som vilar över ditt intima område.

Fördelar:

 • Vackert spetsmönster
 • Snygg pärlkedja som kittlar ditt intima område
 • Fina rosetter som pryder plagget

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Min personliga upplevelse

Bracli Classic Stringtrosa är det innovativa plagget som både agerar som stringtrosor och intimsmycken. Medan du bär de vackra trosorna går en pärlkedja mellan benen som en extra elegant detalj.

Rekommenderat till

Om du är en kvinna som vill visa upp en unik och härlig stil i sovrummet blir det här ett plagg som är perfekt för dig. Bär det antingen i sovrummet eller under dina vanliga kläder ute i det offentliga.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Jag överraskades med denna present från min man. Trosan blev snabbt en av mina favoriter. Pärlorna stimulerar och retar skönt, och bygger upp en pirrande känsla i kroppen. Rekommenderar dem varmt.”

Sammanfattning

En bättre blandning av intimsmycken och stringtrosor får du allt leta länge efter. Den elegant svarta färgen, det vackra spetsmönstret, de söta rosetterna och den fräcka pärlkedjan är bara några få fördelar.

DEN LYXIGA – Bijoux Flamboyant Bröst och Kroppssmycken

bijoux flamboyant bryst og kropssmykker

Se priset här

Den här produkten är ett paket med olika fräcka intimsmycken som är självhäftande. Fäst dem runt brösten eller på andra delar av kroppen för att få snygga små glittrande rhinestones som fulländar din look.

Fördelar:

 • Självhäftande
 • Vackra intimsmycken
 • Kan återanvändas med hjälp av hudvänligt kroppslim

Nackdelar:

 • Är tekniskt sätt en engångsprodukt

Min personliga upplevelse

Bijoux Flamboyant Bröst och Kroppssmycken är ett prisvärt paket med glittrande smycken som du enkelt fäster på din kropp. Bär dem när du vill att det ska hetta till i sovrummet eller under fetischfesterna.

Rekommenderat till

Alla som vill smycka sig med vackra glittrande intimsmycken kommer utan tvekan att älska den här produkten. Det billiga priset är självfallet också ett stort plus.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Med vackra intimsmycken som pryder dina bröst eller andra delar av kroppen kan du visa upp en helt ny sida av dig själv. Det här är tekniskt sätt en engångsprodukt, men med hudvänligt kroppslim går den att återanvändas.

TILL DEN ERFARNE – Bijoux Indiscrets Burlesque Pasties Black

bijoux indiscrets burlesque pasties black

Se priset här

Till sist har vi Bijoux Indiscrets Burlesque Pasties Black, två bröstklistermärken med tofsar och rosetter som bjuder på en fantastiskt sexig look alla dagar i veckan.

Fördelar:

 • Enkla att fästa
 • Kommer med tofsar och rosetter
 • Kan återanvändas flera gånger

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Ge dina bröst en vacker makeover med dessa stickers som enkelt fästs över bröstvårtorna. Den eleganta svarta färgen, tofsarna och rosetterna blir en snygg finishing touch.

Rekommenderat till

Oavsett om du vill imponera på partnern eller bara göra någonting litet för dig själv kan dessa intimsmycken bli en ljuvlig detalj som passar alla kvinnor.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga!

Sammanfattning

Vänd dig till dessa intimsmycken för att få en underbar look med rosetter och tofsar – och smyckena fästs utan problem på några sekunder.

Summering

Då har vi kikat på några fräcka smycken, och så länge du har i åtanke att intimsmycken i säkerhetskontrollen kan utlösa alarmet och därför bör tas av innan utlandsresor är du redo att satsa på din favoritdetalj för att fullända din outfit. Alla de ovannämnda smyckena har sin egen charm, så välj din favorit eller blanda flera olika smycken för att skapa en fullständig look. Det är bara fantasin som sätter gränserna för hur snygg din outfit kan bli!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här