Sm möbler – Bäst i test

470

Sm möbler eller sexmöbler är perfekta att köpa hem när ni vill krydda ert sexliv.

De flesta sm möbler hjälper er in i ställningar som ni kanske alltid velat prova eller avlastar ställningar som normalt är ansträngande.

Sm möbler fungerar helt enkelt som en fräck hjälpande hand till era sexäventyr.

Vi har samlat våra favoriter inom kategorin som är allt från kuddar till loungestolar. Hitta din sm möbel nedan.

Testvinnaren: Louisiana Lounger Sexmaskin

Louisiana Lounger Sexmaskin

Se priset här

 • Uppblåsbar
 • Inklusive tre dildos
 • Upp till 132 kg

Denna sm möbel är bekväm och har en motor så den kräver minimal insats från dig. Motorn gör en härlig in och ut rörelse så du kan bara sätta i en dildo och åka. Du ligger bekvämt medan du mottager kittlande penetrering. Den är dessutom uppblåsbar vilket gör att du enkelt kan förvara den.

Med i köpet får du tre dildos som du kan använda tillsammans med din produkt eller separat. Du får först och främst med en härlig g-punktsvibrator som vibrerar samtidigt som din sm möbel styr den penetrerande rörelsen. Då vibratorn är 12 cm är den perfekt för nybörjare eftersom den inte fyller för mycket i din kropp.

Du får även med en realistisk dildo som med sina ådror och ollon känns väldigt likt äkta vara och med möbelns rörelser kan du nästan tro att det är helt äkta. Det blir en verklighetstrogen omgång med dildon på 14 cm.

Den längsta varianten är jelly-vibratorn som mäter på 17 cm. Alla tre dildos vibrerar härligt och stimulerande. Du styr din sexmaskin med en fjärrkontroll. Även en pump ingår när du köper produkten så att du smidigt och enkelt kan pumpa upp den vid behov. Sexmaskinen kan klara en vikt på upp till 132 kg.


Den billiga: SIT & LOVE VIBRATING CHAIR

sit love vibrating chair

Se priset här

 • Uppblåsbar
 • Fjärrstyrd
 • Härliga vibrationer

En sm möbel från den erkända sexleksaks tillverkaren You2Toys. Den är väldigt smidig att blåsa upp när det är dags för en fräck och njutningsfull omgång. Denna Vibrating chair är 21 cm hög och har en diameter på 45 cm. Den är perfekt för att ridas men det finns även många andra ställningar du kan prova.

Med i köpet får du en vibrator. Du styr vibrationerna med den medföljande fjärrkontrollen. Vill du ha en extra fräck omgång så kan du låta din partner styra dina vibrationer. Du vet då inte vad som kommer härnäst och kan bli glatt överraskad av en orgasm.

Den väger endast 0,57kg och kan hålla en vikt på upp till 100 kg. Produkten har två handtag som gör att du sitter säkert på plats även när du når orgasmhimlen.

Då produkten är uppblåsbar kan du enkelt stoppa undan den när du inte ska använda den mer.


Mest populära: Fetish Fantasy Sexgunga

Fetish Fantasy Sexgunga

Se priset här

 • Känd från stor tv-serie
 • Möjlighet för många ställningar
 • Ögonbindel på köpet

Den här sm möbeln blev känd i den kritikerrosade tv-serien Desperate Housewife. Gungan gör positioner ni tidigare bara har kunnat drömma om möjliga och ert sexliv får ett riktigt uppsving.

Den är lätt att hänga upp då du högst upp hittar en väldigt praktisk krok. Högst upp hittar du även en fjäder som ger gungande effekt samt en metallstång som hjälper med att stabilisera. Sexgungan är gjord i härligt nylonmaterial som gör en massa ställningar tillgängliga för er.

Ni kan dessutom justera och anpassa alla nylonremmar för just er komfort. Gungan håller en vikt på upp till 180 kg. På köpet får ni dessutom en sexig ögonbindel som gör ert gungande äventyr ännu mer spännande. En sexgunga är en perfekt sm möbel.


Till nybörjaren: You2Toys Uppblåsbar Triangel Sexkudde för Par

liberator jaz sexpude

Se priset här

 • Avlastning
 • Möjlighet för nya positioner
 • Komfortabel

Det här är en liten sm möbel eller kanske mer en accessoar som kan göra stor skillnad i ert sexliv. En sexkudde är alltid en bra investering för ert sexliv. Kuddensform gör flera nya ställningar möjliga för er men den kan även göra gamla favoriter mindre ansträngande.

Det är en diskret produkt, som när gäster kommer över bara ser ut som en vanlig kudde med en lite annorlunda form. Den är mjuk och skön mot kroppen samtidigt som den är stabil och inte glider runt.

En ställning som kan få helt nytt liv är missionären genom att använda kudden i ställningen kommer ni att lättare komma åt den kvinnliga g-punkten. Ett område i kroppen som kan vara rätt svårt att träffa utan någon form för stöd.

Kuddfodralet kan tas av och maskintvättas vilket är tur eftersom en helt ny värld av orgasmställningar har öppnat sig för er. Kudden är 18 cm hög, 50 cm lång och har en bredd på 37 cm. Aldrig förr har en så enkel produkt gjort så mycket för ert sexliv.


Den fräcka: Fetish Fantasy Sexstol

fetish fantasy sex stol

Se priset här

 • Håller max 136 kg
 • Möjligheter för nya ställningar
 • Kundfavorit

Denna sm möbel är en fräck sexstol som hjälper er med att upptäcka nya favoritpositioner. Den kan även hjälpa med att göra era drömpositioner möjliga. Själva stolen är gjord i stål vilket gör att den står stabilt även när leken är vild.

Sitsen är gjord av två remmar i mjukt och härligt TPU plast. Kunderna älskar stolen och alla fantasier den möjliggör.


Till den erfarne: Saddle Deluxe Sex Machine

Se priset här

 • Kraftfulla vibrationer
 • Inklusive dildo
 • Unisex

En sm möbel eller kanske snarare en riktig orgasmmaskin. Produkten kan kännas igen från erotiska klubbar och filmer. Det är med andra ord en riktig expert produkt. Sätet är gjort av extra tåligt ABS plast och utanpå hittar du ett fräckt överdrag i konstläder.

Produkten är inte bara sexig den ser också sexig ut.  Sätet är även lite räfflat vilket kan ge stimulering till anus eller din klitoris. Du kopplar in din maskin i stickkontakten och sen blir det åka av.

Det finns 5 olika vibrationer att välja mellan och dessa styrs med fjärrkontrollen. Vill du att din åktur ska bli extra spännande kan du låta din partner ta över. Dildon som följer med är gjord i ett härlig TPE. Använd produkten med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare åktur.


Vad är egentligen sm möbler?

Som du kan se är det en otroligt bred kategori och den kan faktiskt vara ännu bredare än det vi visat här. Men i grund och botten är sm möbler special gjorda möbler som ska göra ett stort antal sexställningar mer bekväma. De kan även hjälpa människor som har tillexempel ryggsmärtor eller andra krämpor med att göra sex, skönt istället för obekvämt.

Den mest kända sm möbeln är Liberator wedge alltså sexkuddarna som vi har sett två varianter av ovan. Anledningen är att produkten som är så enkel kan göra väldigt många normalt obekväma ställningar, bekväma utan att du ska anstränga dig.

Det är också vanligt att sexmöbler är designade för att diskret kunna smälta in i ditt hem eller att de är uppblåsbara så att du enkelt kan förvara dem.

De bästa positionerna i din sexgunga

Har du aldrig ägt en sexgunga förut kanske det känns svårt att föreställa dig vilka positioner som faktiskt är möjliga. Vi har därför valt att samla några riktigt läckra ställningar till ditt nya gungande äventyr.

 1. Missionären
  Låt oss börja med en riktigt klassiker som aldrig varit roligare. En av er står upp och den andra ligger i gungan och blir stöttad av gungans band bakom ryggen, rumpan och baksidan av knäna. Så lutar du dig bara tillbaka och särar på benen. Det är en bra position att börja med då ni garanterat har provat den förr och skillnaden inte är så stor.
 2. Gunga solo
  Har du ingen partner är det inga problem du kan använda gungan själv. Att onanera i olika positioner kan vara härligt och förstärkande. Ta saken i egna händer och hitta nya spännande gungande onanipositioner.
 3. Doggy style
  Lägg dig över gungan på mage och låt den stötta dina höfter. Låt även remmarna stötta din bröstkorg och dina anklar. Från denna position kan ni egentligen välja om ni vill ha analsex eller doggystyle beroende på vad som känns bäst för er. Din penetrerande partner kan vrida dina ben runt deras midja
 4. Cowgirl
  Om ni är ett heterosexuellt par är det nu dags för kvinnan att dominera och hoppa upp på toppen. Som man ska du här luta dig helt tillbaka i gungan och se till så att dina höfter är stöttade. Som kvinna kan du nu placera dig på din partners höfter och börja rida. Har gungan fotstöd kan du ha dina fötter där annars kan du bara stå med dem på golvet. Du kan även prova omvänd cowgirl i gungan genom att bara vända på dig. Penetration bakifrån känns ofta djupare och mer fyllig.
 5. Slappna av och luta dig helt tillbaka
  Se till att ett av gungans säten stöttar din rumpa och den andra dina skulder och din nacke. När du är säker på att du är helt stöttad kan du lägga dig ned. Låt härefter din partner penetrera dig.

Härliga positioner att prova med en sexkudde

Om gungor inte är sm möbeln för dig så tog vi även med tips på positioner för dig som använder en sexkudde.

 1. Riktigt djup penetration.
  Lägg dig ned och placera din rumpa på den högsta delen av kudden. Så att rampen är placerad längs din rygg. Här ligger du helt perfekt för extremt djup penetration.
 2. Typ doggy style
  Lägg din mage med din överkropp över kudden. Den högsta delen av rampen är placerad under dina höfter. Du står på knä men stöttas av kudden under din överkropp. Detta kan vara en rätt ansträngande position om du inte har något att luta dig på. Här kan din partner nå g-punkten helt perfekt med penetrering bakifrån. Det är även lite spännande att du inte kan se din partner och blir därför överraskad av den härliga stimuleringen. Ställningen liknar doggy style men är lite mer bekväm.
 3. Missionären
  Missionären är en väldigt vanlig ställning. Det är också nästan omöjligt för kvinnor att nå till en g-punktsorgasm genom den. Sorry killar, men det är sant. Anledningen är att g-punkten inte sitter rakt in i kroppen utan mer mot den främre vagina väggen. Enkelt förklarat så ligger den några centimeter in och upp mot magen. Så om du som tjej aldrig upplevt en g-punktsorgasm eller om du som kille aldrig givit en, är det faktiskt inte så konstig. Det kan dock väldigt lätt fixas, placera en sexkudde under rumpan så den höjs upp lite. Du som man kan då penetrera rätt i mål och förhoppningsvis får ni äntligen uppleva en sprutande g-punktsorgasm.

Det finns givetvis många fler ställningar du kan prova med sm möbler men att du kan ge gamla godingar nytt liv är nästan det bästa. Ge din partner en överraskning och prova missionären i en sexgunga. Det kommer bli en helt ny ställning för er och göra ert sexliv ännu fräckare.

Många kanske tänker att det känns lite extremt att gå ut och köpa sm möbler. Men som du kan se ovan handlar det mest om att stötta vanliga ställningar och göra dem skönare och mer behagliga. Ert sex borde ju vara så bekvämt och njutningsfullt som möjligt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här