Trosa med dildo – Bästa i test

650

En trosa med dildo kan göra susen för alla som älskar lite mer unika sexlekar. En trosa med dildo kommer utrustad med en dildo antingen på utsidan eller insidan av trosan. Plaggen med dildon på insidan penetrerar bäraren för konstant diskret stimulering medan en dildo på utsidan ger en möjligheten att penetrera partnern för sexiga lekar i sovrummet.

 

Det finns en lång rad valmöjligheter då sortimentet av produkter inom kategorin ”trosa med dildo” är stort, så nedan ska vi därför lista några av de bästa trosorna med dildo. Fortsätt att läsa och hitta den absoluta favoriten för njutning antingen på egen hand under solostunderna eller för heta parlekar med ens käraste. Många nya dörrar till njutning öppnas så länge man har en högkvalitativ trosa med dildo.

TESTVINNARE – You2Toys Justerbar Dubbel Strap-on 15 cm

you2toys justerbar dobbelt strap on 15 cm

Se priset här

 

Med en äkta testvinnare som stimulerar både honom och henne under förspel och samlag kommer lekarna i sovrummet att bli bättre än någonsin, och en sexleksak som kommer att ta en till den här nivån är definitivt You2Toys Justerbar Dubbel Strap-on 15 cm. Denne harness bärs av den kvinnliga partnern och kommer utrustad med två stycken dildos: en liten som är vänd inåt samt en större som är vänd utåt. Den inåtvända dildon har en storlek på 8,5 cm i längd samt 3 cm i diameter och penetrerar bäraren av denne harness. Samtidigt har den utåtvända dildon en storlek på 15 cm i längd samt 3,2 cm i diameter och tillåter bäraren att penetrera sin partner för kinky lekar som aldrig förr.

You2Toys Justerbar Dubbel Strap-on 15 cm är tillverkad i ett mycket hållbart konstläder för att hålla i vått och torrt medan dildoarna är framtagna i ett lent silikonmaterial för riktigt skön stimulans. Tänk på att det kan vara bra att beställa ett vattenbaserat glidmedel separat för att få ett bättre glid vid penetrering. Gällande utformningen av den här sexleksaken påminner den om en trosa med dildo – denne strap-on är nämligen framtagen för att efterlikna en stringtrosa, vilket betyder att den både bjuder på fysisk och visuell stimulans.

Fördelar:

 • Strap-on i högkvalitativt konstläder och silikon
 • Två dildos för att stimulera båda honom och henne
 • Passar de flesta

Nackdelar:

 • Glidmedel och rengöringsmedel ingår inte

TILL NYBÖRJAREN – Japansk Latex Trosa med Dildo

latex trusse med dildo

Se priset här

 

Vad sägs om en sexleksak som tillåter för konstant penetrering och sitter på plats utan att man själv behöver göra någonting? En trosa med dildo kan komma att förse en med riktigt pirrande upplevelser, och detta gäller särskilt för Japansk Latex Trosa med Dildo. Det här härliga plagget kommer i form av ett par trosor som är utrustad med en dildo på insidan som penetrerar en medan man bär denne trosa med dildo. Ta på trosan och ta exempelvis en tur till stan eller andra offentliga platser för diskret stimulering som ingen annan kommer att upptäcka.

Denne trosa med dildo är framtagen i ett sexigt naturlatex, och detsamma gäller dildon på insidan som har en längd på 12 cm samt en diameter på 3,3 cm. För att enklare kunna föra in dildon kan man kanske vilja beställa ett vattenbaserat glidmedel separat, och för en härligt skinande effekt kan man gynnas av att även köpa en Shining Latex Spray. Det är upp till en själv vad man föredrar, men oavsett vilka tillbehör man köper till kommer Japansk Latex Trosa med Dildo att göra susen när det är tal om fantastisk diskret stimulans.

Fördelar:

 • Tillverkad i härligt 100 % naturlatex
 • Enkelt att diskret bära ute i det offentliga
 • Flera storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

DEN BILLIGA – Fantasy for Her Cheeky Panty Thrill-Her Vibrerande Trosa

frisky naughty knickers vibrerende trusse ny

Se priset här

 

Visst är en trosa med dildo härlig, men vad sägs om en trosa med en pirrande vibrator? Frisky Naughty Knickers Vibrerande Trosa är ett par läckra trosor i bomull med spets som både är härliga att bära samt att titta på. I dessa trosor finns det ett litet fack där en medföljande vibrator kan placeras för att stimulera en utan att man behöver använda händerna. Vibratorn är tillverkad av skönt silkeslent silikon för en så fantastisk upplevelse som möjligt, och med hela fyra vibrationsmönster samt tre hastigheter att välja mellan kan man förvänta sig en äkta skräddarsydd upplevelse.

Frisky Naughty Knickers Vibrerande Trosa kan dras nytta av antingen på egen hand eller som en del av parlekarna. Det ingår nämligen en trådlös fjärrkontroll som tillåter en att skifta mellan vibrationslägena, så varför inte överlåta kontrollen till ens partner medan man själv njuter av vibrationerna. En trosa med dildo må vara härlig, men ingenting slår en högkvalitativ vibrator! För en så bra passform som möjligt är vibratorn böjbar, och med sitt vattentäta yttre tillåter leksaken för sexiga lekar i badet eller duschen. Testa på Frisky Naughty Knickers Vibrerande Trosa redan idag för lekar inomhus eller ute i det offentliga.

Fördelar:

 • Trosa och vibrator i högkvalitativa material
 • Flera vibrationsmönster och hastigheter att välja mellan
 • Vattentät för lekar i badet

Nackdelar:

 • Leksaken kräver batterier

MEST POPULÄRA – Late X Latextrosa med Penis Sleeve

late x latex dansetrusse

Se priset här

 

En trosa med dildo som sannerligen kommer att imponera under både de härliga solostunderna samt de heta lekarna med partnern är Late X Latextrosa med Penis Sleeve. Det som gör den här sexleksaken unik är att trosorna kommer med en så kallad penis sleeve. Detta är en sleeve som ens partner kan penetrera, och man kan därför säga att den agerar lite som en latexkondom. Late X Latextrosa med Penis Sleeve blir på så vis perfekt för de lite kinky och unika lekarna i sovrummet som man sent kommer att glömma. Såsom namnet avslöjar är trosorna tillverkade i 100 % naturlatex och får en härlig skinande glans till sig om man beställer en Shining Latex Spray separat.

Visst kan parlekarna kryddas till om man har en trosa med dildo eller penis sleeve, men man kan även förbättra onanisessionerna. Varför inte applicera lite vattenbaserat glidmedel och sedan föra in en dildo i sleeven för härliga stunder på egen hand. Trosorna är helt vattentäta, så om man vill bära dem medan man sitter i badet, ställer sig i duschen eller går ut i det offentliga blir det här inga problem. Kika närmare på Late X Latextrosa med Penis Sleeve redan idag om man är ute efter en unik produkt. Man kommer inte att ångra sig!

Fördelar:

 • Produkten kommer i härligt naturlatex
 • Unik penis sleeve för intressanta parlekar
 • Vattentät för användning i badet

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

TILL VARDAGEN – SpareParts HardWear Tomboi Brief Harness för Kvinnor

spareparts hardwear tomboi brief harness til kvinder

Se priset här

 

Som en nästsista trosa med dildo kommer här den fräcka SpareParts Hardwear Tomboi Brief Harness för Kvinnor. Välj mellan flera olika storlekar och få en snygg harness i nylon och spandex som kan avnjutas tillsammans med ens partner vid de härliga parlekarna. Denne harness är utformad som en trosa med dildo och kan utan några problem tas på och tas av. Längst fram på denne harness finns en så kallad O-ring som gör det möjligt att fästa en lång rad dildos för skräddarsydda lekar.

På insidan av SpareParts HardWear Tomboi Brief Harness för Kvinnor finner man små fickor där det kan läggas ner bulletvibratorer för att ta njutningen till en helt ny nivå. För lätt förvaring och transport när ens harness inte används ingår en förvaringspåse som är diskret och tålig.

Fördelar:

 • Högkvalitativ harness för härliga parlekar
 • Flera storlekar att välja mellan
 • Mycket enkelanvänd

Nackdelar:

 • Ganska dyr

DEN FRÄCKA – Sharon Sloane Latextrosa med Dubbeldildo

sharon sloane latex trusse med dildo

Se priset här

 

Här kommer en sista trosa med dildo för paren som vill avnjuta lite kinky lekar i sovrummet. Sharon Sloane Latextrosa med Dubbeldildo har en dildo som pekar inåt för att penetrera personen som bär trosan samt en dildo som pekar utåt för möjligheten att penetrera ens partner. När allt kommer till kritan blir detta därför en förträfflig sexleksak som båda parter kan stimuleras av samtidigt.

Både dildoarna är tillverkade av latex, men de har olika mått. Den inåtvända dildon är 14 cm i längd med en diameter på 3,3 cm medan den utåtvända dildon har en längd på 19 cm samt en diameter på 4 cm. Produkten är helt och håller vattentät, så om man skulle vilja ta med sig Sharon Sloane Latextrosa med Dubbeldildo ner i badet är det fritt fram att göra detta. Vill man ha lite extra stimulans? Varför inte då inhandla en Shining Latex Spray som man kan spraya på denne trosa med dildo för att få den att skina. Glöm heller inte ett vattenbaserat glidmedel för ett bättre glid under samlag och heta lekar i sovrummet.

Fördelar:

 • Trosa med dubbeldildo som stimulerar båda partners
 • Vattentät för våta lekar
 • Tre olika storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här