Spridstång – Bästa benspretare i test

2974

Tack vare en spridstång och benspretare kan man ha full kontroll över sin partner under heta lekar i sovrummet där dominans och underkastelse står på menyn.

Denne utrustning kommer väl tillhands för de som har en förkärlek till BDSM, och de fungerar på så vis att man fäster sin partners armar och ben i ett spritt läge.

Detta begränsar deras rörelser och tillåter en att göra vad man vill med sin käraste.

Ta del av de spännande och nervkittlande lekarna samt upplevelserna redan idag genom att satsa på en spridstång och benspretare.

 

Spridstång Priskoll
Spread 'em Bar and Cuff Set Testvinnare Se priset
obaie_h_ndleds_og_ankel_spredestang Nybörjaren Se priset
Den billiga Se priset

 


TestvinnareSpread ’em bar and cuff set

Spread 'em Bar and Cuff Set

Se priset här

”Vi använder ofta det här fräcka setet när vi ska hetta till det lite i sovrummet. Min man och jag älskar verkligen det!”

– Amanda Lund

Om en spridstång och benspretare inte är nog kanske ett helt set kan stilla ens hunger. Spread ’em bar and cuff set är en grupp sexleksaker som verkligen ger en valuta för pengarna. Kraftiga metallstänger håller benen isär medan hand- och fotbojor begränsar ens partners rörelser. Detta tillåter för fullkomlig underkastelse som båda parterna kommer att älska om man har en förkärlek till BDSM och bondage-lekar. Hela setet är mycket justerbart, så man kan själv välja om man vill ha alla handbojorna på metallstängerna eller ta av vissa. Ens fånge kommer att underkasta sig helt och hållet när man tar fram den här spännande utrustningen i form av spridstång och benspretare.

Fördelar:

 • Hög kvalitet i form av kraftig metall
 • Möjlighet att justera utrustning på ett flertal vis
 • Många delar i ett
 • Medföljande praktisk förvaringsväska

Nackdelar:

 • Relativt dyrt set

 


Till nybörjaren Obaie Hand- och Fotled Spreader Bar

obaie_h_ndleds_og_ankel_spredestang

Se priset här

”Båda jag och min fru är intresserade av BDSM, så den här spridstången har använts flitigt och kan definitivt rekommenderas.”

– Philip Henriksson

Denne snygga spridstång i nylon och metall ser till så att man kan fästa partnerns båda händer och fötter på samma gång i ett framåtlutande läge. Därefter är det fritt fram att dominera sin partner och få tillgång till hela deras kropp att göra vad man vill med. Man kan själv justera och reglera manschetterna så att de ska passa perfekt runt ens partners fot- och handleder för utomordentlig komfort samtidigt som de inte kan ta sig loss.

Den snygga svarta designen kommer att medföra visuell stimulans, och när lekarna väl drar igång hettas det verkligen till i sovrummet. Komplettera gärna en spridstång och benspretare med ytterligare BDSM utrustning eller sexiga underkläder för erotiska lekar som man inte kommer att kunna motstå.

Fördelar:

 • Elegant svart design
 • Enkel att använda
 • Lågt pris
 • Perfekt för BDSM lekar

Nackdelar:

 • Inte alltid lätt att få den att sitta tajt

 


Den billiga Obaie Hogtie med Mjuka Manschetter

obaie soft cuffs hogtie mtu

Se priset här

“Uppskattade av hon som blev fjättrad. Lite svårt att skilja hand- respektive fotbojorna åt, kunde tex ha haft olika färger. Ganska lättanvända.”

– Andrée

Här har vi en mjukare verison av en spridstång, som är enkel att använda. Här går det själv att välja om både vrister och anklar ska vara fastsatta eller bara det ena. Det kan dock vara lite svårt att förstå vilken del som är till vilken. Om både anklar och vrister är fastsatta så krävs det att personen är relativt vig för att det ska vara bekvämt.

Banden är breda så de ligger skönt mot kroppen även om de dras och slits i. Så kort och och är de bekväma att bära och enkla att använda.

Fördelar:

 • Elegant svart design
 • Enkel att använda
 • Lågt pris
 • Perfekt för BDSM lekar

Nackdelar:

 • Inte alltid lätt att få den att sitta tajt

 

Edge spreader bar

edge-spreader-bar-a8f

Se priset här

”Det här är den första benspretaren som jag har testat på, och jag ångrar det inte för en sekund. Riktigt bra kvalitet.”

– Frida Oldenburger

Att satsa på en spridstång och benspretare kan vara riktigt spännande vid framtida dominanslekar. Edge spreader bar från Mshop tar i detta fall priset när det kommer till att se mycket elegant ut, och kvaliteten talar för detsamma. Detta är den perfekta nybörjarstången då den är lite kortare än en vanlig spridstång och benspretare. Om man nyligen har gett sig in i världen av BDSM och bondage kan det därför vara en god idé att börja med just denne snygga spreader bar. Dock kan naturligtvis även veteranerna få ut mycket av utrustningen, så allt hänger på vad man föredrar. Vid sidorna av stången kan man fästa vardera vrist hos sin partner för att testa på helt nya ställningar som annars inte hade varit möjliga. Edge spreader bar blir perfekt för alla de där fräcka lekarna som man bara måste älska.

Fördelar:

 • Perfekt för nybörjare
 • Snygg, elegant och stilig design
 • Mycket för pengarna
 • Enkel att använda

Nackdelar:

 • Inga än

 


 

Sex & Mischief Spreader Bar med Handbojor

sex-_-mischief-sprede-stang-med-h_ndjern

Se priset här

”Jag älskar att ta fram en spridstång och benspretare under förspelet, och den här varianten blir sannerligen ofta använd.”

-Katrina Björklund

Använd den ganska korta benspretaren för heta bondage lekar, vid förspel och under samlag. Tack vare dess relativt korta längd blir benspretaren ett ypperligt val för både veteranerna och nybörjarna. Med en spridstång och benspretare blir alla upplevelser i sovrummet så mycket bättre, och denne spreader bar kommer inte att göra en besviken. Utrustningen består av en stång med handbojor på vardera sidan. Dessa handbojor kan användas för att fästa antingen benen eller armarna i en utspridd position så att man enkelt kan få tillgång till de mer intima delarna hos ens partner. Personen med handbojorna kommer att tvingas till underkastelse medan den dominanta får tillgång till varje del av den undergivnas kropp. Fräckare än så kan det knappast bli.

Fördelar:

 • Högkvalitativa material
 • Utrustad med quick-release för säker lek
 • Nycklar medföljer för kinky lekar
 • Kort stång som är perfekt för både nybörjare och proffsen

Nackdelar:

 • Inte lika bekväma som mjukare alternativ

 


 

Fetish Fantasy Nybörjar-Spreader Bar

Fetish Fantasy Nybörjar Spreader Bar

Se priset här

”När man ska köra lite dominant/undergiven-lekar blir det mycket roligare med en sådan här spridstång. Det går inte annat än att rekommendera den.”

-Lasse A

Denne högkvalitativa benspretare blir perfekt för de som eftersöker en mer mjuk spridstång och benspretare. För alla de kommande lekarna inom BDSM och bondage blir den här eleganta och smidiga benspretaren ett förträffligt val när det är dags att krydda till det lite extra i sovrummet. Bind fast din partner och ta kontroll över situationen där du blir den dominanta.

Med ens partner fastspänd har man fri tillgång till hans eller hennes mer intima delar för en upplevelse i sovrummet som man sällan glömmer. Med ett mycket högkvalitativt material som denne sexleksaken är tillverkad av kan man knappast få en bättre spridstång och benspretare på annat håll. En stor fördel med just Fetish Fantasy Nybörjar-spreader Bar är att den sitter mjukare och bekvämare än vanliga fotbojor, så upplevelsen blir riktigt njutbar för båda parterna.

Fördelar:

 • Lågt pris för kvaliteten som man får
 • Snyggt utseende, stilren
 • Mjuka och bekväma fästen
 • Tillverkad av högkvalitativa material

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

 


 

Rimba Benspretare Metall Justerbar

spredestang

Se priset här

”Jag använder produkten nästan dagligen med min make, och vi har aldrig haft så roligt i sovrummet som när vi köpte Rimba!”

-Klara Andersen

Om man är ute efter en gammal hederlig spridstång och benspretare komer Rimba med största sannolikhet att imponera på en. Vid bondage- och BDSM lekar kommer denne benspretare att se till så att en av parterna är helt maktlös medan den dominanta har fritt fram att kontrollera honom eller henne på det sätt som föredras. Rimba, benspretaren i metall, drar man nytta av för att spänna fast fotlederna i varje ände av benspretaren, vilket hindrar den undergivna från att kunna röra sig. Med manschetter som man köper separat blir det möjligt att hålla fotlederna på plats, och om man vill testa på någonting nytt kan man dessutom använda benspretaren för att fästa sin partners handleder.

När benspretaren väl sitter på plats kan man inte fälla in benen eller armarna, vilket då tillåter den dominanta att ha full kontroll över situationen. Tre stänger utgör benspretaren, och dessa kan man klicka ihop tack vare låspinnarna som följer med vid köpet. Detta tillåter för mycket enkel förvaring och transport. När man är ute efter en spridstång och benspretare av kvalitet har man därför sannerligen kommit rätt.

Fördelar:

 • Tillverkad av robust metall
 • Kan kombineras med flera andra BDSM tillbehör
 • Kan fällas ihop för enkel transport
 • Ser riktigt elegant och diskret ut

Nackdelar:

 • Manschetter måste köpas separat

 


 

Expandable spreader bar and cuffs set

Expandable Spreader Bar and Cuffs Set

Se priset här

”Ett set som det här får man inte gå miste om. Vårt sexliv har verkligen ändrats för det bättre nu när vi har provat på den här häftiga sexleksaken”

– Mårten Skifs

Med en Expandable spreader bar and cuffs set kommer man att få den spridstång och benspretare som man alltid har drömt om. Man får ganska mycket för det som man betalar för, och i detta set ingår därför både ett aluminiumrör, två expanderande aluminiumrör med fjäderlås samt två stycken handbojor/fotbojor med ett snabbfäste. Tack vare detta snabbfäste är det hur enkelt som helst att både låsa fast bojorna samt att ta av dem. För de som har fått upp ögonen för BDSM kommer man säkerligen att uppskatta denne fräcka produkt som finns där för en när det ska kryddas till i sovrummet.

Röret är tillverkat av starkt aluminium, och det är fullt möjligt att själv justera det allt mellan 74 och 94 centimeter. Vid heta lekar där en agerar som dominant och den andra som undergiven får man inte missa att dra nytta av den här fräcka leksaken. En spridstång och benspretare kan liva upp förspelet och samlaget mycket mer än man kanske tror.

Fördelar:

 • Högkvalitativt rör
 • Bojorna kommer med snabbfäste
 • Sexleksaken är justerbar
 • Perfekt för både proffs och nybörjare

Nackdelar:

 • Relativt dyr

 


 

Rimba Spretarstång Set Till Dildo

rimba-spredestang-s_t-til-dildo

Se priset här

”Den här spridstången är olik alla andra jag har stött på, och den kommer verkligen att användas flitigt.”

– Angelina Karlsson

Den här unika produkten är ganska annorlunda jämfört med en vanlig spridstång och benspretare. Man kan nämligen använda detta Rimba set för att fästa diverse föremål. Man kan exempelvis fästa sin partners vrister på ändarna av spridstången medan en dildo fästs uppe på stången för många spännande lekar. Längst ner på setet finner man en fot, därpå ett mellanstycke som håller upp ett toppstycke som dras nytta av för att fästa dildon eller liknande sexleksak. Tänk på att det måste vara en dildo med fot för att det ska vara möjligt att fästa den.

När den undergivna väl har blivit fäst på stången kommer han eller hon inte att kunna komma loss, och har samtidigt dildon i sig som man har fäst på stången. För att den ska passa alla kan man därför justera stången efter ens längd. Ha i åtanke att dildon inte medföljer, utan man måste inhandla denne separat. Fötterna kommer heller inte att kunna spännas fast om man inte köper manschetter separat. Köp en snygg spridstång och benspretare redan idag.

Fördelar:

 • Unik design olik många andra benspretare
 • Justerbar för att passa perfekt
 • Bra pris för det man får
 • Högkvalitativa material

Nackdelar:

 • En del av utrustningen måste köpas separat

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här