Spider gag – Bästa i test

54

En spider gag är en fräck sexleksak som kommer i form av en rem som går bakom huvudet samt en främre del – ofta tillverkad i metall – som håller munnen öppen. Spider gags har ofta en O-ring längst fram som stoppas in i munnen för att hindra användaren från att kunna stänga munnen. De skiljer sig från gagballs på så vis att de lämnar munnen helt öppen och tillgänglig så att man bland annat kan sticka ut tungan och bjuda på orala lekar.

 

Spider gags är primärt framställda för att passa perfekt om man har tidigare erfarenhet av BDSM, bondage, dominanslekar och dylikt. Nedan ska vi kika lite mer på några av de bästa spider gags på marknaden, så hitta din favorit och börja experimentera med helt ny BDSM-utrustning!

Fetish Fantasy Spider Gag

fetish fantasy spider gag

Se priset här

Den första fräcka utrustningen som vi ska ta en titt på är Fetish Fantasy Spider Gag. Denne robusta gag är tillverkad i högkvalitativt stål och är specifikt framtagen för de som har erfarenhet inom BDSM. Delen av ringen som sätts i munnen kommer i form av en O-ring, och denne sitter bakom tänderna för att hålla munnen öppen. Detta betyder dessutom att man kan föra tungan genom ringen för enkel tillgång till fräcka orala lekar.

Utöver O-ringen finns det fyra metallpinnar som spretar åt sidorna för att säkerställa att O-ringen inte åker för långt in i munnen. Samtidigt bidrar detta till en häftig look som kännetecknar spider gags. Remmen som O-ringen sitter i är tillverkad av läder, och med en mjukare insida än utsida sitter Fetish Fantasy Spider Gag bekvämt runt huvudet utan att skava. Se till så att du får den perfekta passformen genom att justera remmarna: det finns hela 10 olika hål att välja mellan, och gaggen har en omkrets på upp till 59,5 cm. Fetish Fantasy Spider Gag kan komma att bli ett ypperligt val vid alla typer av parlekar i sovrummet, men särskilt bondage eller andra BDSM-lekar gynnas utan tvekan av en Spider Gag.

Fördelar:

 • Framställd i robust läder och metall
 • Justerbar för att passa de flesta
 • Snygg stilren design

Nackdelar:

 • Pinnarna kan böjas om man tar i för mycket

Please be kind & Open your Moth – Brown Gag

Spider gag open your mouth

 

Se priset här

Om man föredrar att shoppa sina sexleksaker hos Vuxen har även de en högkvalitativ spider gag som man inte vill gå miste om. Njut av den robusta O-ringen i metall som håller munnen öppen samtidigt som man kan låta tungan sticka ut för fräcka orala lekar. Det är en spider gag som bjuder in till en kinky look som både en själv samt ens partner säkerligen uppskattar. Äkta läder dessutom, så hög kvalité är ett faktum.

På vardera sidan av O-ringen sitter en rem som förs bakom huvudet och spänns likt ett bälte för att sitta på plats. Det finns flera olika hål som man kan fästa remmen i, så denne spider gag kommer därför att passa de flesta huvuden. Remmen är tillverkad av brunt äkta stilrent läder, men insidan är en aning mjukare så att det ska kännas extra bekvämt att ha gaggen på sig. Nitarna som pryder Gaggen gör bara utseendet ännu häftigare, och om man har planer på fräcka BDSM-sessioner är detta utan tvekan ett ypperligt val.

Fördelar:

 • Justerbar rem
 • Tillverkad i högkvalitativ metall och läder
 • Öppen O-ring för orala lekar

Nackdelar:

 • Remmarna sitter direkt i o-ringen vilket kan vara obekvämt för den som penetrerar

Lyxig Spider Mouth Gag

spider mouth gag

Se priset här

Om man är ute efter en 100 % vegansk spider gag i robusta material behöver man inte leta längre. Lyxig Spider Mouth Gag är en typ av BDSM-utrustning i konstläder och metall med nitar som pryder vissa delar av gaggen. Längst fram finns en O-ring som man placerar i munnen bakom tänderna, och den här ringen håller munnen öppen och hindrar den från att stängas. Detta blir perfekt till kinky parlekar i sovrummet där en partner agerar som den undergivna medan den andra agerar som den dominanta. Även fräcka orala lekar blir möjliga då man kan sticka ut tungan genom O-ringen.

Likt de tidigare spider gags som vi har kikat på har även Lyxig Spider Mouth Gag metallpinnar som ligger mot ansiktet. På vardera sidan om metallpinnarna går en rem som spänns bakom huvudet. För att få den bästa möjliga passformen kan man justera remmen enda upp till en omkrets på 56 cm. Dra nytta av den här fräcka leksaken under bland annat bondage, dominanslekar eller fetischfester för att förgylla dagen lite extra.

Fördelar:

 • 100 % vegansk
 • Stilrent svart utseende med fräcka nitar
 • O-ring som möjliggör sköna orala lekar

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Pipedream Fetish Fantasy

Fantasy spider gag

Se priset här

För de som inte är bekväma med att ha metall i munnen kanske man istället vill satsa på Pipedream Fetish Fantasy. Denne spider gag må ha en O-ring av metall, men den är täckt av mjukt polyester för att sitta så bekvämt som möjligt i och runt munnen. På vardera sidan av O-ringen finns två metallpinnar med mjukt polyester runtom som vilar mot ansiktet, och på dessa sitter en rem som man spänner bakom ens huvud. Det är upp till en själv hur hårt ens spider gag ska sitta, och man justerar den enkelt så att den ska passa ens huvud perfekt.

Kombinera gärna Pipedream Fetish Fantasy med annan BDSM-utrustning eller fräcka plagg. Gaggen har nämligen en elegant svart design som passar tillsammans med de flesta kläderna och utrustningen. Ens spider gag blir ett perfekt val när det är dags för bondage eller andra typer av dominanslekar. Då man kan sticka ut tungan genom gaggen fungerar den även vid oralsex.

Fördelar:

 • Robust inre av metall med ett mjukt polyesteryttre
 • Passar de flesta huvuden
 • Kommer utrustad med O-ring som håller munnen öppen

Nackdelar:

 • Svårare att rengöra eller att torka av än gags med enbart metall

Fler fräcka BDSM-leksaker att kika på

Förutom spider gags finns det en hel uppsjö av ytterligare BDSM-utrustning som man definitivt kommer att vilja kika närmare på oavsett om man är en nybörjare eller en erfaren BDSM-utövare. Några favoriter för de som älskar bondage är handbojor, rep, spreader bars och andra fräcka leksaker som gör det möjligt att fixera partnern vid bland annat sängen.

När partnern väl är fastlåst kanske man väljer en flogger eller en piska för att bjuda på smekningar och för att snärta till ens käraste. Om man inte har en alltför tajt budget kan också sexmöbler eller sexmaskiner få det att hetta till i sovrummet. Det finns både leksaker som är specifikt framtagna för nybörjare och för de erfarna, så man kan utan tvekan hitta en variant som blir perfekt för en.

Testa på ett kit

Kanske är man ny inom BDSM och inte säker på var man ska börja. Som sagt finns det många olika BDSM-leksaker att välja mellan, så hur ska man veta vad som är bra att börja med? Lyckligtvis nog finns det en enkel lösning: att välja ett BDSM kit. Vad detta syftar på är ett paket med händiga sexleksaker som blir perfekta för nybörjaren. Kittet kan exempelvis innehålla ett par handbojor, en ögonbindel, en flogger och rep så att det är fritt fram att experimentera tillsammans med partnern. Man får helt enkelt allt som man kan tänkas vilja prova på i ett smidigt paket!

Bör man välja en ballgag eller en spider gag?

Huruvida man väljer en spider gag eller ballgag beror på vilka sorters parlekar man föredrar. Den sistnämnda har vanligtvis en boll längst fram som man håller i munnen medan en spider gag istället är utrustad med en O-ring. Det finns vissa fördelar med en gag som har en O-ring, och en av dessa är just hur oralsex fortfarande är möjligt då man kan sticka ut tungan genom ringen. Detta är någonting som inte är möjligt om man väljer en gagball. Det är dock värt att nämna hur det både finns gag balls med och utan lufthål, så även om man är en nybörjare som inte känner sig bekväm med att inte kunna andas genom munnen finns det alternativ för en.

Är det bättre med en spider gag i metall eller polyester?

Den sista frågan som vi ska kika lite närmare på är huruvida det är bättre att satsa på en hård eller mjukare spider gag. Det finns varianter med en O-ring i metall, men sedan finns det också gags som har ett lager av polyester eller liknande mjukt material för att göra upplevelsen mer bekväm. Om man anser att metall är för hårt och skaver kan det vara bra att börja med den lite mjukare gaggen, men man bör ha i åtanke att dessa inte är lika enkla att torka av efter användning på samma sätt som O-ringarna i metall. Man får därför väga nackdelarna mot fördelarna för att på så sätt ta reda på vad som blir bäst för en.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här