Deep Throat Spray – Bästa i test

51

En deep throat spray, eller en blowjob spray, är en produkt som sprayas i halsen för att ge en bedövande effekt som tillåter dig eller partnern att bjuda på fantastiska deep throat blowjobs. Nedan ska vi kika på ett antal olika deep throat sprays och gå igenom vad deras för- samt nackdelar är. Kika även gärna på produkter såsom en delay spray som kan dras nytta av under samlag och Pjur woman som används likt glidmedel under heta parlekar.

Se Joyland produkter här

Se Sinful produkter här

TESTVINNARE – Tom of Finland Deep Throat Spray

XR Tom of Finland deep throat spray

Se priset här

Först på listan har vi en comfortably numb deep throat spray från Joyland som innehåller hela 118 ml blowjob spray. Den här produkten sprayar du i munnen för ett lätt bedövande resultat som tillåter dig att ge djupare oralsex.

Fördelar:

 • Flaskan innehåller hela 118 ml
 • Effektiv spray med bedövande effekt
 • Börjar verka inom bara 15 sekunder

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Den här lättflytande sprayen är riktigt smidig att spraya i munnen, och efter så lite som 15 sekunder känner du av en bedövande effekt i munnen som blir perfekt för oralsex.

Rekommenderat till

Alla med en ganska känslig kräkreflex kan få stor nytta av en blowjob spray som den här.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Med en högkvalitativ comfortably numb deep throat spray som den här kan du låta din partners kön glida längre ner i din hals än innan för fräcka deep throat lekar som utan tvivel kommer att uppskattas.

TILL NYBÖRJAREN – Spencer & Fleetwood Blow Job Spray

Spencer Fleetwood blow job spray

Se priset här

Nästa comfortably numb deep throat spray går under namnet Spencer & Fleetwood Blow Job Spray. Inte nog med att den här sprayen är otroligt billig, utan den ger dig också en trevlig smak i munnen både innan och efter oralsex.

Fördelar:

 • Utomordentligt billig deep throat spray
 • Ger en härlig mintsmak i munnen
 • Perfekt till nybörjare

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Till ett otroligt billigt pris kommer denne effektiva munspray som ser till så att du får en god smak i munnen innan samt efter oralsex.

Rekommenderat till

Är du trött på den otrevliga smaken som du kan få i munnen efter oralsex? Lös det här problemet genom att satsa på denne deep throat spray med en ljuvlig mintsmak.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Joyland lyder:

”Jag gillar verkligen smaken på denna, mycket bättre än den smaken man kan få efter oralsex. man känner sig genast fräsch igen.”

Sammanfattning

Få stor valuta för pengarna med denne sprayflaska på 25 ml. Njut av en god mintsmak i munnen som gör alla oralsexupplevelser bättre.

DEN BILLIGA – Bijoux Indiscrets Slow Sex Mouthwatering Spray

Bijoux indescrets slow sex mouthwatering spray

Se priset här

Nästa produkt är en sprayflaska med ett innehåll på 13 ml som gör så att det vattnas i munnen. Rikligt med saliv kan verkligen komma till nytta vid oralsex, och det här medlet innehåller äppelsyra som ökar salivproduktionen.

Fördelar:

 • Ser till så att det vattnas i munnen för bättre oralsex
 • Snabbverkande
 • Har en smak av syrlig citrus

Nackdelar:

 • En ganska liten flaska med ett begränsat innehåll

Min personliga upplevelse

Allt du behöver göra är att spraya tre gånger på tungan, och inom kort ökar salivproduktionen i munnen så att du kan bjuda på underbar oralsex. Det här är en riktigt effektiv deep throat spray, helt enkelt.

Rekommenderat till

För alla de som vill kunna ge sin partner vått och fantastiskt oralsex är den här sprayen ett måste, och som pricken över i:et är den snabbverkande.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Ta tjuren vid hornen och välj redan idag en deep throat spray som gör stor nytta i sovrummet tack vare sin munvattnande effekt.

MEST POPULÄRA – Dr. Love Delay Spray 50 ml

dr love delay spray 50 ml

Se priset här

Nästa produkt må kanske inte vara en deep throat spray, men visst ger den en bedövande effekt. Du sprayar produkten på din penis, och inom kort får du ett smått bedövande resultat som ser till så att du håller längre i sovrummet.

Fördelar:

 • Fördröjer din utlösning
 • Snabbverkande
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Effekten kan variera från person till person

Min personliga upplevelse

Med en effektiv delay spray som den här blir ditt kön smått bedövat så att du håller längre i sovrummet – någonting som säkerligen uppskattas av både dig och din partner. Ta samlag och parlekar till en helt ny nivå med denne fräcka delay spray.

Rekommenderat till

Dr. Love Delay Spray 50 ml rekommenderas till dig som lider av tidig utlösning eller som helt enkelt vill kunna hålla lite längre än vanligt.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Mycket bra och mycket snabb. Tack ska du ha. Jag ska köpa mer och prova.”

Sammanfattning

Få ljuvliga upplevelser i sovrummet som aldrig förr genom att satsa på denne delay spray som både är snabbverkande och mycket prisvärd. Fördröj din utlösning och se till så att upplevelserna med partnern blir fantastiska.

DEN FRÄCKA – Cobeco Rush Herbal Popper 15 ml

Rush herbal Popper 15ml

Se priset här

Innan vi tar en titt på den sista produkten på den här listan ska vi först nämna Cobeco Rush Herbal Popper: en flaska som innehåller 15 ml med naturliga ingredienser som gör ditt intima område känsligare.

Fördelar:

 • Gör det intima området känsligare
 • Ganska billigt
 • Bjuder på en ökad sexlust

Nackdelar:

 • Ett mycket begränsat innehåll

Min personliga upplevelse

Med naturliga ingredienser såsom Gingko Biloba och Siberian Gingseng ser den här sprayen inte bara till så att sexlusten ökar, utan även känsligheten vid de intima områdena. Perfekt till både onani och samlag.

Rekommenderat till

Cobeco Rush Herbal Popper blir passande för både män och kvinnor som vill göra sina intima områden känsligare för utomordentliga upplevelser antingen under onanistunderna på egen hand eller under parlekarna.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Öka sexlusten och ta de sexiga aktiviteterna till nya höjder med en smidig liten spray som ökar känsligheten i de intima områdena. Den mindre storleken på flaskan ser dessutom till så att den blir lätt att ta med sig överallt i handväskan.

DEN LYXIGA – Cobeco Pearl Pheromones Eau de Parfum for Her 14 ml

Cobeco pearl pheromones Eau de Parfum for her

Se priset här

Den sista produkten på listan må inte vara en deep throat spray, men den har många andra positiva egenskaper att bjuda på. Den här kvinnliga parfymen innehåller ingredienser som ökar den naturliga dragningskraften och lockar det motsatta könet.

Fördelar:

 • Ger dig en härlig naturlig dragningskraft
 • Liten flaska som är lätt att transportera
 • Relativt billig

Nackdelar:

 • Ett ganska begränsat innehåll

Min personliga upplevelse

Ge en boost till din naturliga dragningskraft med den här utomordentliga parfymen som lockar till sig personer av det motsatta könet.

Rekommenderat till

Parfymen rekommenderas till de som verkligen vill bli oemotståndliga när de ger sig ut. Bär parfymen på en kommande fest, dejt eller när du bara ska ge dig ut ett tag.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Joyland lyder:

”Det här har blivit min favoritparfym när jag ska gå ut! Man känner sig jättesexig och dessutom så har den ett bra pris. Värt att testa om man letar efter en ny parfym!”

Sammanfattning

Med den här ljuvliga parfymen både luktar du gott och lockar till dig det motsatta könet tack vare att produkten ökar din naturliga dragningskraft.

Summering

Nu har vi kikat lite på olika typer av deep throat spray och andra effektiva sprayer som kan förbättra både parlekar, onani och samlag. En passande deep throat spray kan verkligen göra under, och jag skulle vilja rekommendera just Tom of Finland Deep Throat Spray för de som vill kunna ta oralsex till en helt ny nivå.

På tal om att förbättra oralsex är det även väl värt att testa på Bijoux Indiscrets Slow Sex Mouthwatering Spray som ökar den naturliga produktionen av saliv för våta och underbara blowjobs. Oavsett vilken deep throat spray du i slutändan väljer kan du vara säker på att den håller en hög standard och innehåller högkvalitativa ingredienser. Ta tillfället i akt och beställ din favoritspray som inte bara du kommer att älska, utan också din partner som får njuta av sprayens effekt!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här