You2Toys sexleksaker – Bästa i test

371

You2Toys är en otroligt populär sexleksaks tillverkare som skapar den ena fantastiska produkten efter den andra.

De har sexleksaker för män, kvinnor, unisex och till par. De har allt från klassiska produkter till innovativa vuxenleksaker. Det betyder att du garanterat kommer finna din nästa favoritprodukt hos You2Toys.

Nedan har vi samlat våra absoluta favoriter från just You2Toys. Alla med olika kvaliteter men en sak har de gemensamt, de kommer utan tvekan att krydda ditt eller ert sexliv. Kolla igenom samlingen av våra favoriter från You2Toys för att hitta din nya bästa vän.

 

Willie City Fjärrstyrd Realistisk Dildovibrator 22 cm – Testvinnare

Naturtrogen Dildo Med Fjärrkontroll

Se priset här

 • Handfri
 • Realistisk
 • Sugpropp

Denna dildo är för dig som letar efter den helt realistiska upplevelsen. Det är nämligen inte bara formen som gör den verklighetstrogen men också färgen och storleken. I botten på produkten hittar du en sugpropp vilket gör att den kan fästas på hårda ytor. Genom att du kan fästa den på olika saker behöver du inte heller använda dina händer och det är upplagt för att prova nya ställningar.

Det som gör denna produkt från You2Toys så verklighetstrogen är främst de tydliga ådrorna och materialet som varken är för mjukt eller för hårt. För att göra dildon ännu mer speciell kan du välja att avnjuta den med vibrationer. Det finns två olika intensitet nivåer för dessa och du styr dem lätt med fjärrkontrollen. Vibrationerna kommer från stavens mitt och sprider sig sedan ut åt båda hållen så topp och botten.

Vibrerande leksaker är otroligt populära och ger den där lilla extra njutningen som du inte kan få på något annat sätt. Både män och kvinnor har förälskat sig i saker som vibrerar och den kittlande njutningen som tar över.

Den är 24,5 cm lång av dessa kan 17,5 cm föras in i kroppen. Du får en diameter på 4,1 cm. En nackdel är att vibratorn behöver batterier för att fungera och det är en grej man lätt glömmer att byta och köpa.

För en helt optimal upplevelse rekommenderas du att använda glidmedel tillsammans med produkten. Vattenbaserat glidmedel gör att produkten blir lättare att föra in och ger en skönare känsla.

Se priset här

 


 

Diamond Heart Anal Plug – Den billiga

Diamond Heart Anal Plug

Se priset här

 • Hjärtformad
 • Tydligt stopp
 • I aluminium

Analpluggen från You2Toys har en topp som är avsmalnade och är därför väldigt enkel att föra in. Den smala basen gör att pluggen sitter bra vid rörelse och stoppet är tydligt så den är säker att använda sig av.

Produkten är gjord i aluminium som är ett tåligt och lättskött material. Det ger också pluggen dess snygga design. Eftersom den är gjord i detta material kan den dessutom användas med alla former för glidmedel och inte bara vattenbaserat.

Det är viktigt när det kommer till sexleksaker som ska användas analt att du tänker på glidmedel. Det som är skillnaden på anal och vaginalt är att ditt anal inte kan producera vätska själv. När du blir upphetsad blir din vagina, om du har en våt. Det blir alltså inte ditt anal oavsett om du är man eller kvinna. Det gör att det är lättare att uppleva smärta eller skador. Som tur är finns glidmedel som en enkel och härlig lösning på detta.

Se priset här

 


 

Oxana Pussy and Ass – Mest populära

oxana-pussy-and-ass

Se priset här

 • Kundfavoriter
 • Verklighetstrogen
 • Två hål

Oxana är en produkt där du kan penetrera både analt och vaginalt. Den är gjord av ett material som påminner om riktigt hud. Du får med andra ord en väldigt realistisk känsla.

Vaginan kan du penetrera 14 cm in och analt kan du komma hela 16 cm djupt. Det är så nära den äkta varan du kan komma. För att ge Oxana den våta och verkliga känslan som vid riktigt sex kan du använda vattenbaserat glidmedel.

För att göra rent din produkt kan du enkelt bara spola av den i duschen. Busenkel rengöring och användning med andra ord.

Kunderna tycker den är prisvärd och verklighetstrogen så den ger dig allt du hoppas på.

Se priset här

 


 

European Lover Naturtrogen Dildo 23 cm – Till nybörjaren

European Lover Naturtrogen Dildo 23 cm

Se priset här

 • Verklighetstrogen
 • Behagligt material
 • Sugpropp

Formen, färgen, storleken och ådrorna gör att den här dildon verkligen ser ut som en riktig penis. Den är gjord i PVC som är mjukt, behagligt och flexibelt.

Använd den med glidmedel för både en skönare och en mer behaglig upplevelse. Detta är extra viktigt när du använder den analt men det kan också med fördel användas vaginalt. Glidmedel gör att du undgår smärta och skador samtidigt som det ger dig en förstärkt känsla.

Produkten har sugpropp vilket gör att den kan fästas på olika ytor. Detta ger dig möjligheten att använda den utan händer och du kan därför använda dessa till annat. Men det ger dig också den otroliga möjligheten att testa en massa nya ställningar. Vem vet du kanske hittar en ny favoritställning.

Kunderna älskar den, det gäller både män och kvinnor.

Se priset här

 


 

Fantastic Power Pump 25 cm Kuk Pump – Den fräcka

Fantastic Power Pump 25 cm Kuk Pump

Se priset här

 • Genomskinlig
 • Kraftig erektion
 • Se din penis växa

Har du gått och drömt om en större penis och den där otroligt kraftfulla erektionen? Med You2Toys penispump kan den drömmen förverkligas. Denna penispump är genomskinlig så du kan se din penis växa. Dessutom är det en tydlig måttstock på sidan så du kan se precis i millimeter hur stor penis du får. Det är en otrolig wow känsla.

På insidan så hittar du en sleeve som har knottrar. Det gör att du blir stimulerad medan du pumpar. Du placerar enkelt pumpen på din penis och ser snabbt effekt av ett vakuum som bildas. Då är det dags att börja pumpa så det kommer blod till din penis. Pumpningen gör att din erektion blir starkare och mer kraftfullt än normalt.

Rekommendationen är att du använder produkten tillsammans med en penisring. En penisring gör nämligen att din penis behåller den kraftfulla erektionen under längre tid.

Nackdelen med den här penispumpen är att den är väldigt standard. Du får vad du betalar för och den ger effekt men den ger inte mer än de basala funktionerna.

Se priset här

 


 

Suck-O-Mat – Till den erfarne

Suck-O-Mat Blowjobmaskin

Se priset här

 • Avsugningsmaskin
 • Intensiv stimulering
 • Smidig

Att kunna få en avsugning när vi vill låter ju faktiskt fantastiskt och med You2Toys Suck-O-Mat är detta möjligt. Kanske vill din partner inte alltid ställa upp på en avsugning eller så har du ingen partner oavsett vad så är det ju helt perfekt att få den sköna känslan när du vil.

Denna avsugningsmaskin har 5 olika hastigheter, 5 intensitetsnivåer och 25 lägen som du smidigt kan välja mellan och lätt hitta din favorit. Produkten rör sig upp och ned längs penis och stimulerar dig på ett helt otroligt sätt. Det känns äkta med det härliga silikon materialet.

Detta kanske låter som en gigantisk produkt men den är faktiskt i en smidig storlek som är lätt att ha med på resan. Den lådan som utgör produkten är 20 cm lång, 8 cm hög och 13 cm bred. Själva masturbatoren är 15 cm det vill alltså säga, du kan föra in 15 cm.

Den är enkel att styra. På baksidan av lådan hittar du en tänd och släck knapp och intensiteten samt lägena, styr du lätt från ovansidan av lådan.

Se priset här

 


 

Silicone Strap-On – Nyhet

Silicone Strap-On

Se priset här

 • Strap-on sele
 • Behagligt material
 • Fräcka lekar

Med denna svarta sele och svarta dildo är ni helt klara för att leka och det blir spännande. Selen har remmar som kan justeras och passa de flesta. Dildon har tydliga ådror och ett ollon och är dessutom härligt stor.

Upplev njutningen av att penetreras eller penetrera med en dildo som mäter 17 cm på längden och är 4,3 cm i omkrets. Det blir garanterat en härlig omgång.

Materialet på selen är metall och ABS. Medan dildon är gjord av mjukt silikon som känns både skönt och äkta. You2Toys bjuder in till en härligt och intensiv omgång med denna produkt. Ert sexliv har aldrig varit mer spännande eller fräckt.

Använd den med vattenbaserat glidmedel för att uppleva dess fulla effekt. Produkten är unisex och kan användas i båda hålen på kroppen.

Se priset här

 


 

Idén bakom You2Toys

Det tyska märket är egentligen skapat för att par ska uppnå högre intimitet och sexuell njutning tillsammans. Men som du kan se har de något för alla oavsett om du är i förhållande eller singel. De är mest kända för att leverera riktiga bestsellers till fantastiska priser. Så at kolla in deras produkter till ditt nästa köp av vuxenleksak är inte en dum idé.

Vi hoppas att någon av våra förslag gjorde dig upphetsad och redo för en ny vuxenleksak från märket.

 

Sexleksaker från You2Toys kryddar din relation

Har ert sexliv blivit lite tråkigt? Kanske blir det en snabbt missionären en gång i veckan efter jobbet? När ni båda två är trötta och egentligen bara vill se Netflix och sova. Det sker för väldigt många att sexlivet haltar lite efter några år. En anledning till att sexlivet kan bli lite tråkigt efter ett tag är för att vi är vane människor, vi gör bara det som vi brukar och ställer inga frågor.

Men så ska inte ert sexliv vara. Sex ska vara spännande, hett och kittlande. Det ska vara en upplevelse varje gång när ni njuter av varandra. Ett sätt att få tillbaka kryddan i ert sexliv är med en vuxenleksak från You2Toys som är experter på just parleksaker.

Några positiva effekter sexleksaker kan ha på er relation är:

 • Det minskar den pressen och stressen man någon gång kan känna i sovrummet. Sex ska vara något fantastiskt härligt men ofta kan du känna dig stressad över om det är tillräckligt bra. Den osäkerheten är rätt vanlig. Med sexleksaker behöver ni inte känna den samma osäkerhet utan ni kan experimentera er fram eftersom det är nytt för båda.
 • Att experimentera tillsammans gör ert sexliv spännande och kittlande. Ni vet aldrig vart er fräcka resa ska ta er.
 • Det får er till att utmana er själva och prova nya ställningar. Vem vet det kanske finns ställningar som ni båda älskar men inte ens visste om existerade.
 • Genom att använda sexleksaken själv kan du upptäcka nya sätt att njuta på och senare kommunicera det till din partner. Det leder till optimal njutning när ni leker tillsammans.
 • Att onanera tillsammans kan leda till otrolig njutning.
 • Ni får möjligheten för att utforska era fantasier. Alla har vi väl något vi alltid drömt om att göra i sängen. I tv-serien Vänner så hade Ross en fantasi om Princess Leah från Star Wars. Vad är din Leah?
 • Ni blir bättre på att kommunicera. Eftersom ni testar något helt nytt måste ni kommunicera mer och uttrycka er för varandra. Detta är något de flesta par också tar med sig utanför sovrummet.
 • Det blir er fräcka lilla hemlighet. Sexleksaker har fortfarande något lite förbjudet över sig och att ni delar hemligheten om det fräcka ni gör i sovrummet kan ge relationen spänning. Vem vet ni kanske till och med kommer närmare varandra.

Det här är några av de saker ni kan uppleva vid att introducera en sexleksak från You2Toys i er relation. Listan kan göras oändlig, ni kanske upptäcker 10 saker till efter ni har provat.

 

Sexleksaker minskar orgasmgapet

Har du någonsin hört uttrycket ”the orgasm gap”? Det är ett uttryck som handlar om skillnaden på hur ofta män och kvinnor får orgasm i sin relation. Medan de flesta män får orgasm nästan varje gång ser det inte lika positivt ut för kvinnor.

Detta förmodligen för att vi i relationer fokuserar mycket på penetration och inte så mycket på förspelet. Kvinnor har nämligen mycket lättare att komma vid stimulering av klitoris än vid vaginalstimulering. Det här kan dock inte skyllas på ignorans från männens sida. De flesta kvinnor vet inte ens om detta, utan kanske tror att det är något fel på dem som inte kan nå klimax vid penetration.

Vuxenleksaker från You2Toys kan vara en väg till fler kvinnliga orgasmer. Med en sexleksak spenderar ni nämligen mer tid på förspelet vilket är där klitoris oftast stimuleras. Ni upptäcker även nya former för stimulering och erogena zoner. Kanske kan en sexleksak också hjälpa er att hitta den mytiska g-punkten som man hör så mycket om.

Summan av kardemumman är att sexleksaker kan hjälpa er båda att njuta mer både som par och individer.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här