Vuxenspel – De bästa par spel i test

49

Vuxenspel är spel som skapar erotiska stunder, spännande kvällar och hjälper er att få ett bättre sexliv. Genom att spela vuxenspel kan ni båda lära er mycket om varandra, hitta nya kroppsliga områden att uppskatta och lära er ett och annat.

Det handlar om att vidga sina vyer, komma ur gamla vanor och låta fantasin sätta gränserna. Eller inte att ha några gränser alls. Här kan du hitta fler tips för hur du kan få ett bättre sexliv.

Här nedan har vi skrivit om marknadens bästa vuxenspel, de finns allt från bräd- och strategispel till klassiska kortlekar med en erotisk touch.

Hittar du fortfarande inte ditt nya spel? Här kan du komma till vårt Bäst i Test av andra erotiska sexspel.

TESTVINNAREMonogamy

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Vår testvinnare I testet av par och vuxenspel är även vunnit flera andra priser och har 400 olika utmaningar att pröva, Monogamy är ett parspel svårt att tröttna på

Fördelar

 • Varierande uppdrag
 • Fungerar bra för både ett stabilt par och för ditt one night stand
 • Tydliga instruktioner

Nackdelar

 • Vissa kort är till för extrema fetischer
 • Kräver en bra yta, så går inte att spela i sängen

Recension

Vem älskar inte spel där förloraren faktiskt får njuta (oftast) lika mycket som vinnaren? Monogamy är ett parspel. Det kan spelas både av det långvariga paret som vill spexa till sexlivet eller spelas tillsammans med ett one night stand för att skapa lite extra pirr och komma in i gamet ( bokstavligen) ordentligt.

Det finns 400 uppdrag att ta del av och 50 olika fantasier att välja mellan, fantasin väljs av vinnaren.

Det här vuxenspelet kommer att skapa erotiska, spännande och roliga konversationer och det kommer att stimulera både ert inre och yttre.

Hur använder du den?

Det finns instruktioner att ta del av vid köp av produkten, vi kommer skriva dem lite kortfattat. Med hjälp av tärningarna tar ni er runt på spelplanen, där tar ni er igenom sex olika nivåer med uppdrag som både ökar i spänning och svårighetsgrad.

Rekommenderad till

Passar alla, för er som tror att ni kan allt om varandra och för er som vill kunna allt om varandra.

 

Det säger andra kunder

Marcus – ” Bättre spel än Monagamy verkar inte existera! Fantastiskt kul spel, båda jag och min fru har utvecklats extremt mycket i vårat sexliv genom detta vuxenspel. Kan varmt rekommendera detta vuxenspel till par, men är nog inget man spelar med någon man nyligen börjat utforska en sexuell relation med.”

Sammanfattning

Monogamy är vuxenspelet alla borde ha hemma. Ni kommer att få börja enkelt och ju längre ni spelar desto hetare kommer det att bli.

Läs hela recensionen här

 

linn testare
“Hej, jag heter Linn och är Lovebuddy´s testare. Jag har skrivit en egen recension som du kan läsa här.”

 

NYBÖRJAREN Sinful Erotiska Tärningar

Se priset här

Ett vuxenspel som passar både nybörjare till vuxenspel och nybörjare som i nya i sin relation

Fördelar

 • Lättförstått
 • Bra att ha med sig på resande fot
 • Går att involvera fler personer

Nackdelar

 • Lite variation
 • Ingen bra förpackning till

Recension

Som tidigare nämnt är Sinful Erotiska Tärningar ett parspel med tärningar som passar både nybörjare, där nybörjare innefattar nya till vuxenspel och nybörjare som är nya till sin relation. Det går faktiskt bra att spela redan första gången ni träffas. Eller för att ta det till en annan nivå kan ni bjuda in ett annat par.

Här har ni möjlighet att utforska varandras erogena zoner, ni kommer garanterat hitta fler nya områden som ni tycker om att få stimulerade än tidigare.

Hur använder du den?

Ett enklare spel är svårt att hitta. En av er slår tärningarna och där står det vad du ska göra med/på din partner. Den ena tärningen beskriver hur och den andra beskriver var. Så det kan exempel handla om att smeka din partners bröstvårtor.

Rekommenderad till

Ett spel för er som vill kunna vara flexibla och ha lite kul. Det är lätt att ta med sig när man är på resande fot och det kräver ingen större ansträngning eller fokus för att spela.

 

Det säger andra kunder

Petra – ” Roliga tärningar som vi har använt ett par gånger.
Vi har dock inte använt dem på sistone, eftersom vi nu känner varandra lite bättre.
Men det är ett riktigt bra vuxenspel om man är i ett helt nytt förhållande och gärna vill leka lite, men kanske har behov av en liten knuff.”

 

Sammanfattning

Sinful Erotiska Tärningar är ett vuxenspel som är enkelt att både spela och ta med sig. Här kan ni utforska varandras kroppar, passar perfekt som förspel.

Läs hela recensionen här


 

DEN BILLIGA Fifty Nights of Naughtiness

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Fifty shades levererar ännu en gång, denna gång i form av ett vuxenspel där du verkligen får valuta för pengarna

Fördelar

 • Olika nivåer
 • Möjlighet att både utforska inom spänning och romantik
 • Öppnar upp för bra diskussioner

Nackdelar

 • Vissa uppdrag går inte att utföra under spelets gång

Recension

Fifty Nights of Naughtiness är precis som det låter, ett erotiskt och spännande vuxenspel fyllt med styggheter.

Här har ni möjligheten att välja på fem olika nivåer/svårighetsgrader. Där ni på de enklaste nivåerna har både milda uppgifter och lekar och på de svårare nivåerna har lite mer fräckheter att ta del av.

Det är 50 kort och 5 kategorier, så det kommer ta ett bra tag innan ni tröttnar.

Det som är lite tråkigt är att vissa uppdrag inte går att utföra under spelets gång utan det är saker som ni får göra senare. Dock kan detta vara till stor hjälp för att göra ert sexliv roligare generellt och inte bara för en kväll.

Alla kort är även på engelska men de är lättförstådda. Passa på att även kika in våra andra sextips här.

 

Hur använder du den?

Med tärningen som ingår kommer ni få hjälp att välja vilken färg på kortet ni ska ta. Det är färgen på kortet som styr nivån och får ni färgen gul så får den som kastar, välja ett valfritt kort.

 

Rekommenderad till

För er som är ute efter lite mer spänning och variation. Det fungerar bra för både det trygga och det nya paret.

 

Sammanfattning

Fifty Night of Naughtiness är ett parspel med 50 olika sexiga och spännande utmaningar och uppdrag. Uppdragen och utmaningarna finns på fem olika nivåer och det är tärningen som styr vilken nivå just du kommer få ta del av.

 


 

MEST POPULÄRTease Please Fuckme Kinky Spel för par

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Det här vuxenspelet ger er inte bara möjligheten att testa på flera nya sexställningar utan även möjligheten att utforska två helt olika penisringar

Fördelar

 • Spelet finns på flera språk, perfekt för dig som vill lära dig prata snusk på annat språk
 • Det ingår två penisringar
 • Innovativa utmaningar och sexställningar

Nackdelar

 • Mer av ett dialogsspel än praktiskt
 • Främst för heteroesexuella par

Recension

Efter att ha spelat det här parspelet några gånger kommer ni veta exakt hur och vart ni vill ligga. Ni får nämligen ta del av 52 olika kama sutra positioner samt guider och beskrivningar av dessa. Det är så enkelt att bli uttråkade och tröttna på sexet just för att det är brist på fantasi. Men det här spelet kommer hjälpa er en bit på vägen.

Eftersom ni troligtvis (vem vet…) inte hinner gå igenom alla 52 sexställningar under en och samma spelomgång så blir det här mer av ett dialogspel där ni får lära er om olika positioner och vilka erogena zoner som stimuleras när och var.

Spelet kommer även föreslå platser ni ska utföra dessa olika positioner på, spännande va?

Men för att göra det ännu mer spännande så tillkommer även två penisringar. En är mer av den klassiska stilen och den andra är en penisring med vibrator.

Dessa kan användas både i samband med penetrationssex och vid onani. Vibratodelen kan använda för att stimulera klitoris även när penisringen inte sitter på penisen. Precis som att vibratordelen går att vända mot mellangården så den som bär penisringen får ta del av vibrationerna.

 

Hur använder du den?

Det är de två tärningarna som styr, de styr vart ni ska ha sex, hur ni ska ha sex och vilka utmaningar ni ska göra.

 

Rekommenderad till

Ett vuxenspel som passar alla men särskilt för er som känner att ni fastnat i det där ekorrhjulet, när sexet alltid ser likadant ut. När det börjar på ett sätt och slutar på ett annat men är exakt likadant varje gång.

 

Det säger andra kunder

Jensa – ” detta är en kanonspel. Jag kom två gånger.. Blir till att ta med till nästa personalfest när coronan är borta. Eller..”

 

Sammanfattning

De här vuxenspelet kommer få er att bli experter på kama sutra. Ni kommer att kunna skryta inför vänner om hur bra sex ni har, tack vare alla nya ställningar ni upptäckt. Det här hjälper verkligen vardagssexet att komma till en ny nivå.

 


 

DEN FRÄCKAFetish I o U Spel för par

Se priset här

Det här spelet har verkligen en anledning till att bli utsedd till vuxenspelens ”Den fräcka” här får ni en möjlighet att testa varandras gränser på flera sätt

Fördelar

 • Upptäck nya fetischer
 • Perfekt för att ha med på semestern
 • Kort som testar era gränser utanför det klassiska vaniljsexet

Nackdelar

 • Ingår inga tillbehör endast kort

Recension

Fetish I.O.U är ett vuxenspel som enkelt kan tas med på semestern eller spelas i sängen. Här kommer ni att få möjlighet att både vidga era gränser och sätta nya. Kanske har du inte vågat berätta för din partner att du vill att ni ska använda mer latexprodukter när ni har sex eller vill berättat att du mer än gärna är bunden?

Här får ni chansen att låta diskussionerna flöda. Det kommer öppna upp för flera spännande samtalsämnen och ni kommer lära er mycket om varandra.

Eftersom spelet har utmaningar som innefattar saker utanför det klassiska vaniljsexet så är det här en perfekt möjlighet att ta ert sex till nästa nivå, på flera sätt.

 

Hur använder du den?

De 42 olika spelkorten har alla en utmaning/diskussionsämne att ta del av. Ta vartannat kort och läs högt upp för varandra.

 

Rekommenderad till

Ett perfekt vuxenspel för er som vill vidga era vyer och testa på lite nya sätt att ha sex på. Kanske är det nu ert sexliv aldrig blir som förr och tar er till helt nya magiska nivåer.

 

Sammanfattning

Ett enkelt kortspel som kommer göra så att ni lär er mycket av varandra. Här har ni möjlighet att sätta nya gränser, ta nya initiativ till ett bättre sexliv.

 


 

TILL DEN ERFARNEYou and Me Vuxenspel

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop logo Se priset här
sinful rabatt Se priset här

You & Me är ett vuxenspel som handlar om att ge och få njutning i samband med att få så många hjärtan(poäng) som möjligt, sett till njutning vinner ni båda två, sett till poäng blir någon av er förlorare

Fördelar

 • Hittar nya sätt för njutning
 • Bra som förspel
 • Kan bli ett strategispel om man vill

Nackdelar

 • Spelet spelas bäst med glidmedel, massageolja och ögonbindel nära till hands och det ingår ej
 • Gjort för endast heterosexuella par

Recension

Det här spelet är lite annorlunda och handlar inte så mycket om att skapa spännande konversationer. Utan det här spelet handlar om att ta och ge njutning, i alla dess former. Ni samlar poäng i form av hjärtan och försten till 10 poäng vinner.

Den ena slår tärningen och den andra kan begära utmaningar, desto hetare och ju mer njutning de ger desto mer poäng får din motståndare.

Här får ni möjlighet att upptäcka nya uppskattade områden på varandras kroppar, något ni sedan kan ta med er in i sovrummet.

Vi rekommenderar att ni köper hem glidmedel, massageolja och en ögonbindel för att få bästa möjliga spelkväll.

 

Hur använder du den?

Ni får 90 stycken sensuella kort, 8 stycken special kort, 2 joker kort, 1 tärning och 1 timglas. Det är med hjälp av dessa som ni kommer få ge och ta njutning.

 

Rekommenderad till

Det här är ett vuxenspel perfekt för de mer erfarna eftersom det gäller att vara strategisk nog att kunna få njutning utan att förlora spelet. Det är alltså en fördel om ni känner varandra sedan tidigare.

 

Sammanfattning

Det är så många som 90 olika sensuella kort och 8 specialkort, kort som kommer göra så att antingen du eller din partner får njuta. Orkar du vara strategisk och stå emot eller kommer du släppa allt och låta din partner vinna?

 


NYHETKama Sutra Spelkort

Se priset här

Testets nyhet kommer i form av en klassisk kortlek med kama sutra positioner på varje kort

Fördelar

 • Klassisk kortlek och ett erotiskt vuxenspel i ett
 • Möjligheten att variera leken
 • Enkel att ha med sig

Nackdelar

 • Vissa kort kräver en flexibilitet som majoriteten av befolkningen inte besitter

Recension

En unik kortlek med kama sutra positioner på varje kort, perfekt sätt att få inspiration på. Eller är du kanske bara där för att vinna, då kan du använda denna kortlek för att distrahera din partner.

Självklart så behöver du inte bara använda korten när du och din partner ska spela. Varför inte chocka kompisarna under pokerkvällen genom att plocka fram denna kortlek. Det kan säkert starta spännande diskussioner och visa sidor hos dina vänner som du aldrig tidigare sett.

Lika så din partner, såklart.

 

Hur använder du den?

Eftersom det här vuxenspelet även är ett helt klassiskt kortspel så kan ni välja exakt hur ni ska göra. Strippoker, finns i sjön – sexställningar i sjön osv. Det är er fantasi som sätter stopp.

 

Rekommenderad till

Perfekt för det paret som redan förgyller sina kvällar med ett parti kort och nu även vill ha mer sex.

 

Det säger andra kunder

Magnus – ” Jag sorterade först bort alla kort som är gjorda för Ryska Gymnaster och de extremt vanliga “alla” testar..
Även om jag behöll annorlunda varianter av bakifrån man SJUKT nog missat efter 20års aktivt sexliv..

Efter sortering hade jag/vi kvar 30st kort med RIKTIGT spännande o härliga ställningar..

Lätt värt pengarna!”

 

Sammanfattning

När ett helt vanligt parti kort förvandlas till vilt och hett sex, ja då vet man att det varit en bra kväll.

För det är precis vad vi tror kommer hända när du och din partner börjar spela med detta kama sutra setet. Ett perfekt vuxenspel helt enkelt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här