Vixen Creations Sexleksaker – Bästa i test

42

Vixen Creations började ta fram högkvalitativa sexleksaker redan år 1992, och sedan dess har de bara fortsatt att förbättra sina underbara silikonprodukter. Oavsett om du letar efter dildos, analpluggar eller sleeves finns det sannerligen många fantastiska Vixen Creations leksaker som du inte vill gå miste om, och nedan har jag testat på samt recenserat ett antal olika varianter. Ta en titt och hitta din favorit.

Se produkter här

TESTVINNARE – Vixen Creations Bandit VixSkin Dildo 19 cm

vixen creations bandit vixskin dildo 19 cm vanilla

Se priset här

Den första Vixen Creations leksaken som vi ska ta en titt på är Vixen Creations Bandit VixSkin Dildo 19 cm – en handgjord silikondildo med naturtrogna detaljer. Detta gör leksaken till din bästa vän under onanisessionerna eller parlekarna med någon som du håller kär.

Fördelar:

 • Verklighetstroget utseende
 • Tillverkad i skönt silikonmaterial
 • Kan användas i en harness

Nackdelar:

 • Kan vara en aning stor för nybörjare

Min personliga upplevelse

Denne dildo från Vixen Creations är vattentät, harnessvänlig, kommer med ett naturtroget utseende och är tillverkad i utomordentligt skönt silikon. Med andra ord finns det mycket att älska om man är villig att betala det aningen dyra priset.

Rekommenderat till

Vixen Creations Bandit VixSkin Dildo 19 cm blir passande för dig som älskar verklighetstrogna dildos med sköna silikonytor. Du kan dra nytta av den i sovrummet, i duschen eller varför inte fästa den i en harness?

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Det finns inget negativt att säga om den här högkvalitativa dildon från Vixen Creation. Testa på produkten på egen hand eller tillsammans med partnern och ta lekarna i sovrummet till nya höjder.

TILL NYBÖRJAREN – Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo 15 cm

vixen creations lonestar vixskin dildo

Se priset här

Här kommer en dildo för de som föredrar någonting lite kortare, men brett. Denne Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo är 17 cm lång med en införbar längd på 15 cm. Den är vattentät och kan därför dras nytta av i duschen eller i badkaret om du så föredrar.

Fördelar:

 • Harnessvänlig
 • Vattentät
 • Perfekt till nybörjare

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Min personliga upplevelse

Inte är dildon endast en perfekt Vixen Creation leksak till nybörjare, utan den kommer även med många andra fördelar. Produkten är vattentät, harnessvänlig samt både känns och ser mycket verklighetstrogen ut.

Rekommenderat till

Denne Vixen Creations dildo blir passande till de som är ute efter sin första dildo eller som helt enkelt föredrar lite mindre varianter. Det mycket naturtrogna utseendet är ett stort plus, för att inte tala om det sköna silikonmaterialet.

Så säger andra kunder

Det finns för närvarande inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Vixen Creations Lonestar VixSkin Dildo är perfekt om du vill ha en dildo som liknar den äkta varan samtidigt som den har en utomordentligt skön silikonyta.

DEN BILLIGA – Vixen Creations Leo Dildo 18 cm

vixen creations leo dildo 18 cm sort

Se priset här

Om de tidigare nämnda dildoarna har varit lite dyrare än vad din budget tillåter kanske du istället vill vända dig till Vixen Creations Leo Dildo 18 cm. Den fräcka dildon har ett verklighetstroget utseende och kommer dessutom med en sugpropp i bottnen så att leksaken ska kunna fästas på plana ytor för handsfree lekar.

Fördelar:

 • Tillverkad av skönt silikon
 • Sugpropp i bottnen för handsfree lekar
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Här har vi en riktigt prisvärd sexleksak som är vattentät, harnessvänlig och har en sugpropp i bottnen. Det finns därför flera olika sätt att dra nytta av den här sköna silikondildon oavsett om den ska användas flitigt vid onani eller parlekar.

Rekommenderat till

Både nybörjare och de erfarna kan få stor glädje av en imponerande Vixen Creation dildo som den här. Om du älskar strapon dildos kan den här leksaken fästas i en harness och om du föredrar våta lekar är det väl värt att veta hur dildon är vattentät.

Så säger andra kunder

Det finns inga kundomdömen att hämta för närvarande, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Den här Vixen Creations dildon är inte bara silkeslen och lätt böjd för målinriktad G-punktstimulering, utan det är alla dess fördelar tillsammans som gör den här sexleksaken mycket uppskattad: vattentätheten, harnessvänligheten, det naturtrogna utseendet och den fantastiska silikonytan.

MEST POPULÄRA – Vixen Creations Slim VixSkin Dildo 20 cm

vixen creation slim vixskin dildo 20 cm nude

Se priset här

För en lång och fräck dildo på 22 cm där 20 cm kan föras in är detta en Vixen Creations dildo som kommer att göra stor nytta i sovrummet. Ta fram den under parlekarna eller när du vill ha en stund för dig själv och njut av den sköna platinum silikondildon i antingen färgen brun, ljusbrun eller beige.

Fördelar:

 • Verklighetstroget utseende
 • Skönt silikonmaterial
 • Kan användas i en harness

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Min personliga upplevelse

Vixen Creations Slim VixSkin Dildo 20 cm är en silikondildo av premiumkvalitet som har en lätt böjning för målinriktad G-punktstimulering. Med ett markerat ollon och detaljerade ådror är detta dessutom en leksak med ett mycket verklighetstroget utseende.

Rekommenderat till

Om realistiska dildos står på din önskelista är den här sexleksaken ett perfekt val för dig i alla lägen. Fäst den i en harness för att experimentera med parlekar eller använd den silkeslena leksaken som den är under onanisessionerna.

Så säger andra kunder

Det finns för närvarande inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Välj mellan färgerna brunt, ljusbrunt samt beige och få en Vixen Creations dildo som aldrig sviker dig. Med silikon av premiumkvalitet känns dildon riktigt skön att använda, men den är även snygg att titta på med sina verklighetstrogna detaljer!

TILL VARDAGEN – Vixen Creations Tex Vixskin Dildo 13 cm

vixen creations tex vixskin dildo 13 cm mocha

Se priset här

Här kommer en lite kortare dildo med en längd på 16 cm där 13 cm kan föras in. Den blir ett ypperligt val för nybörjarna eller för de som bara vill ta del av en lite mindre dildo. Med en yta av medicinskt silikon är det här en leksak som känns riktigt skön mot huden, så applicera endast en klick vattenbaserat glidmedel för att börja njuta.

Fördelar:

 • Tillverkad i skönt medicinskt silikon
 • Verklighetstroget utseende
 • Perfekt till de som föredrar lite mindre dildos

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Min personliga upplevelse

Denne dildo från Vixen Creations må vara en aning dyr, men med tanke på kvaliteten som man får så är det värt varenda krona. Den högkvalitativa dildon är tillverkad av underbart medicinskt silikon och kan användas antingen som den är eller fästas i en harness för att krydda till parlekarna.

Rekommenderat till

Den här dildon är passande för nybörjare som är ute efter en mindre dildo, men visst kan även de mer erfarna få stor glädje av den. Njut av det realistiska utseendet och känslan samt den lätt böjda formen som bjuder på målinriktad prostata- eller G-punktstimulering.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Detta är vad jag har letat efter! Storleken passar mig bra. Det känns som en riktig, mycket mjuk yta, inuti finns en hårdare stång, perfekt böjd, ingen ont, 100% orgasm. Jag behöver inte ens extra glidmedel. Jag rekommenderar det!!!”

Sammanfattning

När allt är sagt och gjort är Vixen Creations Tex Vixskin Dildo 13 cm en perfekt leksak för de som är ute efter hög kvalitet i form av en sexleksak som verkligen liknar den äkta varan.

DEN FRÄCKA – Vixen Creations Peacemaker Dubbeldildo

vixen creation peacemaker dobbelt dildo

Se priset här

Varför nöja sig med en enda dildo när du kan få en fräck dubbeldildo? Vixen Creations Peacemaker Dubbeldildo är en strap-on dildo som stimulerar både givaren och mottagaren så att du och din partner har möjligheten att krydda till parlekarna lite extra.

Fördelar:

 • Bjuder på stimulering till båda partners samtidigt
 • Tillverkad i högkvalitativ platinumsilikon
 • Realistiskt utseende

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Min personliga upplevelse

Med hjälp av den här fräcka dildon blir strap-on lekarna mer spännande än någonsin. Istället för att endast stimulera mottagaren finns det nämligen även en dildo som samtidigt stimulerar givaren så att båda två kan få fulländande stunder tillsammans.

Rekommenderat till

Detta är en Vixen Creations leksak som blir ett utomordentligt val till paren som vill experimentera med en unik typ av strap-on. Leksaken är lite på den dyrare sidan, men den är väl värd sin prislapp med tanke på den höga kvaliteten.

Så säger andra kunder

Det finns för närvarande inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Satsa på denne förträffliga dubbeldildo redan idag och få en naturtrogen strap-on dildo i platinumsilikon som fulländar parlekarna och stimulerar er båda samtidigt.

DEN LYXIGA – Vixen Creations Mustang VixSkin Dildo med Sugpropp 16,5 cm

vixen creations mustang vixskin dildo med sugekop

Se priset här

Här kommer en lyxig naturtrogen dildo som är tillverkad i medicinskt silikon. Hela 16,5 cm kan föras in, och det är fullt möjligt att dra nytta av den här sexleksaken i en strap-on harness. Välj därför själv om du vill njuta av dildon på egen hand eller tillsammans med partnern.

Fördelar:

 • Kommer med sugkopp för att fästa dildon på plana ytor
 • Tillverkad i underbart silikon
 • Verklighetstroget utseende

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Min personliga upplevelse

Det sköna materialet, det naturtrogna utseendet och den vattentäta egenskapen är bara några få anledningar till varför man bara måste älska denne Vixen Creations leksak. Glöm heller inte att dildon är lätt böjd för målinriktad G-punktstimulering.

Rekommenderat till

Både par och de som vill njuta av onanisessioner på egen hand kan få stor nytta av den här dildon från Vixen Creations. Använd den i sovrummet, duschen, badet eller fäst den i en harness för fräcka parlekar.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Vixen creations har min favoritdildoserie helt klart. Har Maverick sedan tidigare.”

Sammanfattning

Vixen Creations Mustang VixSkin Dildo med Sugpropp 16,5 cm är en lyxig leksak som utan tvekan ger valuta för pengarna. Testa på den och se för dig själv!

TILL DEN ERFARNE – Vixen Creations Nexus Junior Dubbeldildo

vixen creations nexus junior dobbelt dildo

Se priset här

Den nästsista Vixen Creations produkten är en fräck dubbeldildo med en längd som passar de flesta. Den kan därför användas av både nybörjare och de mer erfarna.

Fördelar:

 • Tillverkad i skönt medicinskt silikon
 • Vattentät
 • Ger njutning åt båda parter samtidigt

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Den här sköna och naturtrogna dildon i en fräck färg är perfekt när parlekarna ska tas till nya höjder. Dubbeldildon är vattentät, ftalatfri och kommer med ett händigt förvaringsrör.

Rekommenderat till

Är du trött på vanliga strap-ons och vill istället testa på en produkt som både ger njutning till dig och partnern samtidigt? Då blir den här dildon från Vixen Creations rätt för dig!

Så säger andra kunder

Det finns för närvarande inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Med sitt underbara silikonmaterial, sin vattentäthet och sin förmåga att stimulera både honom och henne samtidigt finns det mycket att älska med den här fräcka dubbeldildon.

NYHET – Vixen Creations Raquel VixSkin Dildo 18,5 cm

vixen creation raqel vixskin dildo 19 cm

Se priset här

Den sista produkten som vi ska kika på är en riktigt slät behaglig platinumsilikondildo som är passande för både de som har tidigare erfarenhet av dildoar och de som har planer på att testa på en onanileksak för första gången.

Fördelar:

 • Slät och behaglig design
 • Tillverkad i skönt silikonmaterial
 • Passande för både nybörjare och de erfarna

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Min personliga upplevelse

Det sköna silikonmaterialet, den släta designen och den breda basen som kan användas i en strap-on jobbar tillsammans för att göra denne dildo utomordentligt prisvärd.

Rekommenderat till

Vixen Creations Raquel VixSkin Dildo 18,5 cm är en slät avrundad dildo som blir behaglig att använda för både nybörjare och de mer erfarna.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Om naturtrogna dildos inte är din grej kan just den här dildon från Vixen Creations bli helt rätt val för dig. Med både en härlig utformning, material och en rad andra fördelar är det väl värt att testa på den här fräcka leksaken.

Summering

Vixen Creations har utan tvekan en hel uppsjö av riktigt lyxiga och högkvalitativa dildos som gör stunderna i sovrummet bättre. Leksakerna må ligga på den lite dyrare sidan, men med tanke på de riktigt exklusiva materialen och själva utformningen på produkten är det stor valuta för pengarna som gäller. Oavsett om du är på jakt efter en naturtrogen dildo, en lite mer slät design eller en dubbeldildo som både du samt din partner kan njuta av så har Vixen Creations allt du kan tänkas vilja ha.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här