Vinyllakan – Bästa i test

29

Med ett fräckt sex lakan nära tillhands blir allting renare och roligare! Ett högkvalitativt vinyllakan är det ultimata valet för paren som vill njuta av våta lekar i sovrummet utan att skada sina möbler. Allt ni behöver göra är att veckla ut lakanet över sängen eller soffan och sedan kan ni experimentera med glidmedel, massageoljor och andra vätskor på ett säkert sätt. Det finns dock ett antal olika vinyllakan att välja mellan, och vi ska gå igenom några effektiva varianter nedan och prata mer om vad deras för- samt nackdelar är.

Se Sinful produkter här

Se MShop produkter här

Se Joyland produkter här

TESTVINNARE – Joydivision Wet Games Lyxlakan

joydivision wet games luksus lagen

Se priset här

Ett första händigt fetish lakan att titta närmare på är Joydivision Wet Games Lyxlakan. Detta lakan kan beställas i antingen en röd eller svart färg och har en storlek på hela 180 x 260 cm. Detta vinyllakan kan maskintvättas i upp till 95 °C, så rengöring efter användning är mycket enkelt.

Fördelar:

 • Ser till så att dina möbler skyddas
 • Imponerande storlek för att verkligen täcka hela möbeln
 • Lätt att rengöra efter användning

Nackdelar:

 • Har en ganska stark plastig lukt till sig

Min personliga upplevelse

För att skydda möblerna under våta lekar anser jag utan tvekan att detta fetish lakan har mycket att bjuda på. Det är inte bara riktigt heltäckande, utan tvättas även på ett enkelt sätt i tvättmaskinen efter användning.

Rekommenderat till

Detta fetish lakan rekommenderas till paren som älskar att experimentera med massageoljor, glidmedel och andra vätskor i sängen eller soffan.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Ta det säkra före det osäkra och skydda dina möbler mot olika vätskor under parlekarnas gång. Det är sannerligen ingen höjdare att försöka skrubba glidmedel eller massageolja av soffan, så satsa istället på ett vinyllakan och håll allting torrt.

TILL NYBÖRJAREN – Orion Fetish Collection Vinyl-lakan, 200×230 cm, svart

Orion fetish collection vinyl lakan

Se priset här

Orion Fetish Collection Vinyl-lakan är ett händigt vinyllakan med en storlek på hela 200 x 230 cm. Lägg det antingen på golvet eller över en möbel för att få det ultimata skyddet under våta parlekar tillsammans med någon som du håller kär.

Fördelar:

 • Riktigt stort lakan för att verkligen täcka allt
 • Snygg svart design
 • Perfekt att använda under våta lekar

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Min personliga upplevelse

För ett effektivt vinyllakan som ser till så att glidmedel, massageoljor och andra vätskor inte rinner ut över dina möbler är det här en riktigt effektiv och smidig produkt.

Rekommenderat till

Detta vinyllakan blir passande för de som är ute efter ett riktigt stort och heltäckande lakan. Med sin storlek på hela 200 x 230 cm kan du lägga lakanet över hela soffan eller sängen och säkerställa att inga vätskor förstör möbeln.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Joyland lyder:

”Både jag och min man tycker att dom här lakanen är jättebra! vi använder dom lite då och då för att inte alls ha någon tanke på sänglakan osv. Fungerar jättebra och även sexigt att inte alls bry sig om fläckar eller liknande!”

Sammanfattning

Satsa på detta vinyllakan och slipp oroa dig för att få fläckar på möblerna när ni experimenterar med massageoljor, glidmedel och andra vätskor. Kom bara ihåg att ert vinyllakan måste tvättas förhand.

DEN BILLIGA – Orion Fetish Collection Vinyl-lakan, 200×230 cm, vit

Orion fetish collection vinyllakan

Se priset här

Om du hellre satsar på ett vitt vinyllakan blir det här det rätta valet för dig. Orion Fetish Collection Vinyl-lakan är ett stort vitt lakan som uppmäter 200 x 230 cm så att dina möbler hålls skyddade under alla våta lekar tillsammans med din partner eller på egen hand.

Fördelar:

 • Skyddar dina möbler mot diverse vätskor
 • Stort vinyllakan på hela 200 x 230 cm
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Min personliga upplevelse

Med ett vinyllakan som det här får du ett snyggt vitt lakan som kan läggas över sängen, soffan eller andra möbler för att skydda dem när det börjar gå vilt till under parlekarna.

Rekommenderat till

Detta vinyllakan rekommenderas till de som är på jakt efter ett stilrent vitt lakan som kan agera som skydd om ni vill experimentera med olika vätskor eller bara se till så att era möbler inte får fläckar på sig.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Joyland lyder:

”Skitbra lakan! Jag och min pojkvän älskar att använda oljor när vi har sex, blir så halt och mysigt! Det blir en lite mer romantisk känsla än vad man får med en handduk… och så sparar man sig själv lite tvätt också!”

Sammanfattning

Testa på Orion Fetish Collection Vinyl-lakan i en snygg vit färg redan idag och få ett smidigt samt effektivt skydd över möblerna.

MEST POPULÄRA – Orion Fetish Collection Vinyl Sheet with Inflatable Sides + Lube

Orion fetish collection vinyl sheet inflatable slides lube

Se priset här

Det finns alltid en liten risk att vätskor rinner utanför ditt vinyllakan oavsett hur högkvalitativt det är, och denne produkt ser till så att problemet löses till 100 %. Det som du får är en fräck liten vinylpool med höga kanter som håller alla vätskor innanför produkten.

Fördelar:

 • Höga kanter så att vätskor inte rinner ut
 • Perfekt vid parlekar med massageoljor och glidmedel
 • Vattenbaserat glidmedel ingår i paketet

Nackdelar:

 • Måste rengöras förhand efteråt

Min personliga upplevelse

Den här typen av vinyllakan är otroligt effektivt tack vare de uppblåsbara kanterna som får produkten att agera lite som en pool. Alla vätskor håller sig innanför kanterna, så det är bara att ta fram glidmedlet eller massageoljan och börja njuta.

Rekommenderat till

Detta vinyllakan rekommenderas till dig som älskar när det blir riktigt blött i sovrummet, men som inte vill få några fläckar på möblerna.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Satsa på den här smidiga produkten och skydda din säng eller golvet från olika vätskor när det är dags för våta onanisessioner eller parlekar.

DEN FRÄCKA – Massage Bed Body Slide

body slide erotisk massage lagen

Se priset här

Vad sägs om ett fräckt vinyllakan som påminner om en pool och som kommer med en storlek på hela 160 x 200 cm? Massage Bed Body Slide är ett vinyllakan som vet var skåpet ska stå: med sina höga kanter stannar alla vätskorna inom detta vinyllakan alla dagar i veckan.

Fördelar:

 • Utmärkt för våta parlekar
 • Vinyllakan med höga kanter så att vätskor inte rinner ut
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Måste rengöras förhand

Min personliga upplevelse

För ett vinyl lakan av hög kvalitet har du definitivt hittat rätt. Satsa på den här högkvalitativa produkten och var säker på att inga vätskor rinner utanför på sängen eller soffan.

Rekommenderat till

Om du anser att ordinära vinyl lakan inte är tillräckligt säkra blir den här produkten perfekt. De höga kanterna garanterar att glidmedel och massageoljor faktiskt stannar inom lakanet.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Fungerar utmärkt att lägga ovanpå befintlig säng. Den uppblåsbara ramen gör att man inte behöver vara orolig att det skall komma massage olja där man inte vill ha det. Hyfsat lätt att rengöra.”

Sammanfattning

Välj detta vinyl lakan idag och få många säkra våta stunder tillsammans med någon som du håller kär utan risk för att vätskorna läcker utanför ditt vinyl lakan.

DEN LYXIGA – Fetishlakan

fetishlakan rod

Se priset här

Är det kanske ett snyggt rött vinyl lakan som står på din inköpslista? Inte nog med att Fetishlakan har en fräck dämpad röd färg, utan det är också en mycket prisvärd produkt som täcker ett område på hela 200 x 230 cm.

Fördelar:

 • Ser till så att vätskor inte fläckar dina möbler
 • Stort vinyl lakan som täcker hela din säng
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Inga för närvaranade

Min personliga upplevelse

Med ett stort härligt vinyl lakan i en fräck röd färg görs lekarna i sovrummet inte bara mer spännande, utan produkten agerar också som ett effektivt skydd. Aldrig mer behöver du oroa dig för glidmedelfläckar på sängen eller soffan!

Rekommenderat till

Detta vinyl lakan kan rekommenderas till alla som vill slippa att skrubba bort massageolja eller glidmedel från säng och soffa.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Underbart lakan för era våta stunder tillsammans. Kan njutas på i olika sätt. Enkel att tvätta i maskin.”

Sammanfattning

De kommande våta parlekarna blir en äkta höjdare med detta vinyl lakan som skyddar dina möbler i alla lägen.

TILL DEN ERFARNE – Fetish Collection Lacklakan 200 x 230 cm

fetish collection lak lagen

Se priset här

Ett sista häftigt vinyl lakan som vi ska ta en titt på är Fetish Collection Lacklakan. Med sin storlek på hela 200 x 230 cm är det heltäckande, och inte får vi glömma att nämna den härliga lila färgen.

Fördelar:

 • Uppmäter hela 200 x 230 cm för att skydda din soffa eller säng
 • Kommer i en fräck lila färg
 • Perfekt för våta parlekar med glidmedel eller massageolja

Nackdelar:

 • Måste tvättas av förhand

Min personliga upplevelse

Med det här vackra vinyl lakanet är härliga våta lekar inte långt borta. Ta tillfället i akt och satsa på den smidiga produkten som ser till så att du inte får fläckar på möblerna.

Rekommenderat till

Älskar du färgen lila? Har du en förkärlek till kinky våta lekar tillsammans med partnern? Då är detta vinyl lakan helt rätt för dig. Sprid ut det över sängen eller soffan för att få det där ultimata fläckskyddet.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Tack vare detta vinyl lakan kan ni använda er av hur mycket massageolja eller glidmedel som ni än vill utan att behöva vara rädda för att det fläckar soffan och sängen. Med ett händigt vinyl lakan som det här stannar allting innanför produkten.

Summering

Då har vi kikat närmare på en hel uppsjö av olika fräcka vinyl lakan, och visst är detta bara ett litet urval av de olika varianterna som du kan hitta på marknaden. Då återstår bara frågan: vilket vinyl lakan är egentligen det bästa? Svaret beror lite på dig och din partner. Om ni älskar en fräck livlig färg kan Fetish Collection Lacklakan 200 x 230 cm i en häftig lila färg vara rätt för er, men om ni hellre vill ha ett mer dämpat vinyl lakan kanske en snygg svart variant såsom Joydivision Wet Games Lyxlakan blir rätt för er.

Är ni vana vid att använda en riktigt stor mängd glidmedel eller massageoljor? Om detta är fallet blir ett vinyl lakan såsom Massage Bed Body Slide rätt för er. Detta vinyl lakan har höga kanter så att allting håller sig inom lakanet och inte glider ner på golvet. När allt kommer till kritan bör du därför välja vinyl lakan baserat på vad du och din partner föredrar samt behöver för att kunna avnjuta era fräcka våta lekar!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här