De bästa Viamax produkterna för män och kvinnor

277

Har man problem att hålla ståndet uppe så länge som man skulle vilja? Är ens vagina inte så tajt och åtstramad som man skulle föredra? Oavsett om man är en kvinna eller en man som vill förbättra sitt sexliv finner man en lösning i Viamax. Deras produkter består av bland annat diverse gels som förser en med en kraftigare och mer långvarig erektion för män samt olika gels för kvinnor som vid daglig användning resulterar i en tajtare vagina. Nedan ska vi tala mer om några högkvalitativa Viamax produkter som hjälper en på traven till bättre samlag och bättre onanisessioner!

Viamax Pris
viamax maximum penis gel 50 ml Viamax Maximum Penis Se pris
viatight opstrammende gel 50 ml ViaTight Se pris
woman sensitive gel 50 ml Woman Sensitive Gel Se pris

 

Viamax Maximum Penis Gel 50 ml

viamax maximum penis gel 50 ml

Se priset här

Är man ute efter en produkt till antingen en själv eller ens partner som ser till så att ståndet blir mer kraftigt och långvarigt? Då har man hittat rätt så länge man vänder sig till Viamax Maximum Penis Gel. Denne tub med 50 ml gel ser till så att man fullkomligt kan skippa piller och penispumpar för att istället på ett mycket lätt sätt få ett bättre stånd. Kanske vill man förbättra samlaget tillsammans med partnern eller så vill man helt enkelt njuta av härligare onanisessioner. Vad fallet än må vara är Viamax Maximum Penis Gel en produkt som verkligen fungerar.

För att använda produkten smörjer man noggrant in sin penis med Viamax gelen innan det är dags för onani eller samlag. Gelen ser därefter till så att blodtillförseln förbättras, och på så vis får man ett härligt stånd som aldrig förr. Tänk på att effekten börjar märkas av inom ungefär tre dagar, så regelbunden användning är en god idé för att få så bra resultat som möjligt.

Fördelar:

 • Effektiv gel för ett kraftigare och mer långvarigt stånd
 • Enkelt att förvara och transportera
 • Förbättrar samlag och onanisessioner

Nackdelar:

 • En aning dyrt

ViaTight Uppstramande Gel 50 ml

viatight opstrammende gel 50 ml

Se priset här

Då går vi från en produkt som är perfekt åt honom till en produkt som är perfekt åt henne. ViaTight Uppstramande Gel 50 ml används av kvinnor som vill ha en mer tajt vagina för förbättrat samlag. Resultatet blir härligare stunder tillsammans med partnern eller på egen hand samt mer intensiva orgasmer som man sent kommer att glömma. Bägge parter kommer att älska resultatet, och det är möjligt att använda gelen oberoende av ens ålder.

Smörj in slidöppningen en gång varje dag för att få det bästa möjliga resultatet. Tack vare tubens storlek kan man utan problem både förvara den och transportera tuben när man ska ge sig iväg på resa. Ha ViaTight Uppstramande Gel vid ens sida oavsett vart man är på väg för att vara redo att använda den dagligen.

Fördelar:

 • Ser till så att ens vagina blir tajtare och våtare
 • Enkel att använda dagligen
 • Kan utan problem transporteras och förvaras

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Woman Sensitive Gel – 50 ml

woman sensitive gel 50 ml

Se priset här

En ytterligare härlig Viamax produkt till kvinnor som man utan tvekan kommer att älska är Woman Sensitive Gel. Till ett förvånansvärt lågt pris får man tillgång till denne gel som ser till så att man enklare får en riktigt explosiv orgasm genom att öka känsligheten i underlivet. Lägg en klick av produkten på fingret och applicera sedan gelen på ens klitoris genom att långsamt massera in gelen. Förutom att man blir mer känslig för beröring kommer denne Viamax produkt därtill att ge ökad lubrikation för att underlätta vid både onani och samlag. Oavsett om man vill använda Woman Sensitive Gel för att man har svårt att bli kåt eller om man bara vill att det ska kännas lite bättre än vanligt kan man lita på att den här Viamax gelen ger resultat.

Bäst av allt är att tuben är liten nog att lägga i handväskan, så man kan utan problem ta med den överallt eller lätt förvara den utom synhåll i hemmet. Det tar inte mer än 10 minuter innan gelen börjar verka, så det räcker att smörja in sig med Woman Sensitive Gel nästan precis innan samlag eller onani. Om man dock vill få ett mer effektivt resultat kan man sikta på långvarig användning.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd produkt
 • Ökar både känslighet och lubrikation i underlivet
 • Börjar verka efter bara 10 minuter

Nackdelar:

 • Kan ha varierande effekt beroende på användaren

Viamax Testorizer 60 kapslar

viamax testorizer 60 kapslar

Se priset här

Då återgår vi till produkter som män kan använda genom att titta närmare på Viamax Testorizer 60 kapslar. Det rekommenderas att ta två kapslar om dagen, och denne burk kommer därför att räcka i en hel månad om man tar kapslarna dagligen. Vad är då fördelarna med att dra nytta av Viamax Testorizer 60 kapslar? Jo, i längden ser kapslarna till så att ens sexlust får en boost, och producenten förklarar det på följande vis: ”Produkten hjälper kroppen att frigöra bundna hormoner och omvandlar dessutom kolesterol till testosteron”.

Som om inte allt detta vore nog kan kapslarna även få blodflödet att öka, och det tar endast en vecka innan de flesta börjar märka resultat. Om man inte känner sig kåt så ofta som man skulle vilja eller om man bara vill ha en ännu större sexlust än man redan har så kan det vara väl värt att kika närmare på Viamax Testorizer 60 kapslar. Burken är inte särskilt stor och väger inte mer än 0,06 kg, så att förvara och transportera kapslarna blir inga problem. Inom kort kommer man att kunna njuta av både bättre samlag och onanisessioner!

Fördelar:

 • Nog med kapslar för daglig dosering i en hel månad
 • Ger ens sexlust en boost
 • Utvecklat i Sverige utan att testas på djur

Nackdelar:

 • Kan bli en aning dyrt i längden

Viamax Tight Gel 15 ml

viamax thight gel 15 ml

Se priset här

För en mer tajt, åtstramad och härlig upplevelse vid samlag och onani kan Viamax Tight Gel bli en riktigt händig produkt att ha vid ens sida. Resultatet kommer både en själv och partnern utan tvekan att bli glada av, och man börjar se effekten av gelen nästan omedelbart. Applicera helt enkelt Viamax Tight Gel 15 ml vid ens slidöppning, och efter 15 minuter kan man njuta av onani eller samlag. Produkten har en neutral doft, och man kommer därför inte att störas av några obehagliga lukter.

Såsom namnet antyder innehåller Viamax Tight Gel en volym på 15 ml, och själva tuben är för detta skäl ganska liten. Förvara därför tuben utan problem i badrumsskåpet eller ta med den i handväskan när man ska ge sig ut på färd. Viamax Tight Gel är den perfekta produkten att alltid ha nära tillhands om möjligheten för samlag dyker upp. Tänk på att det är bäst att börja långsamt och sedan applicera mer efterhand om man inte tycker att det är nog.

Fördelar:

 • Ganska billig
 • Gör ens vagina mer åtstramad för härligare samlag
 • Ser till så att man får bättre orgasmer

Nackdelar:

 • En hel tub innehåller endast 15 ml

Viamax Organic Glide Oljebaserat Veganskt Glidmedel 70 ml

viamax økologisk glidecreme 70 ml

Se priset här

Sist men inte minst på listan kommer en produkt som inte boostar sexlusten, men som ser till så att man får ett bättre glid under samlag och onani. Viamax Organic Glide Oljebaserat Veganskt Glidmedel är såsom namnet antyder ett härligt, ekologiskt och veganskt glidmedel som blir perfekt att använda tillsammans med partnern eller på egen hand. Tänk på att glidmedlet inte bör användas tillsammans med silikonprodukter, men det är fritt fram att dra nytta av medlet tillsammans med glas-, stål och träleksaker. Samtidigt är det heller inga problem att bära en kondom medan man använder glidmedlet.

Flaskan innehåller 70 ml glidmedel, och man har därför mer än nog för många härliga upplevelser i sovrummet. Flaskans storlek ser dock till så att det fortfarande blir mycket enkelt att förvara glidmedlet och att transportera det med sig när man exempelvis ska på semester. När allt kommer till kritan är Viamax Organic Glide Oljebaserat Veganskt Glidmedel en produkt som både han och hon kan få stor glädje av.

Fördelar:

 • Ger bättre glid under samlag och onani
 • Fullkomligt kondomsäkert
 • Veganskt och ekologiskt

Nackdelar:

 • Bör inte användas tillsammans med silikonprodukter

Populära sexleksaker att använda med sin Viamax gel

Nu har vi gått igenom en rad olika Viamax produkter som kan appliceras för att bland annat boosta ens sexlust, och kanske har man äntligen en bättre idé om vilken gel som blir perfekt för ens individuella behov. Om man planerar att använda en Viamax gel under onani kan man dock också gynnas av en högkvalitativ sexleksak vid ens sida – en Viamax gel tillsammans med en härlig leksak är trots allt en vinnande kombination. Då återstår bara frågan kring vilken sexleksak som är bäst, och därför ska vi kika på några favoriter i Sverige som länge har varit populära bland de svenska invånarna.

Den gamla hederliga dildon – realistisk eller slät

Oavsett om man föredrar realism eller en slät silikonyta kan det aldrig gå fel med en klassisk dildo. Tack vare hur populär den här sexleksaken är har det tillverkats tusentals olika dildoar i en mängd storlekar, utseenden och texturer. En vanlig variant är den naturtrogna dildon som lägger krut på att se ut och kännas så realistisk som möjligt. Här kan man förvänta sig både ett detaljerat ollon, pungkulor och ådror – samt att man ofta kan välja mellan diverse hudfärger. Med en dildo tillhands och ett Viamax glidmedel får man härlig stimulans som uppskattas varje gång.

En annorlunda njutning med en lufttrycksvibrator

En av de lite nyare sexleksakerna på marknaden är den älskade lufttrycksvibratorn, och den har fasligt fort blivit en stor favorit tack vare sin unika teknologi. Med hjälp av tryckvågor ser den till så att klitoris stimuleras på djupet, och på så sätt är det i princip en garanti att man får orgasm. Tro det eller ej finns det till och med många lufttrycksvibratorer som säljs med en orgasmgaranti på grund av hur enkelt det är att få orgasm tillsammans med den här leksaken: få en orgasm inom 30 dagar eller få pengarna tillbaka! En perfekt leksak tillsammans med en Viamax gel som ger ökad sexlust.

Fleshlights och Tenga ägg

De flesta män har säkerligen hört talas om fleshlights tidigare, och för de som lever i ovisshet kallas dessa sexleksaker även för lösvaginor. Fleshlights ser ofta ut och känns som äkta vaginor med varierande textur på insidan beroende på vilken fleshlight man satsar på. Tenga ägg fungerar på liknande sätt som en fleshlight, men den här leksaken har formen av ett ägg och dras långsamt ut medan man använder det. För männen som letar efter en förträfflig leksak att använda tillsammans med en Viamax gel till män rekommenderas det utan tvekan antingen en fleshlight eller Tenga ägg.

De härliga massagestavarna

Njutningen för både honom och henne. Massagestaven dras inte bara nytta av för att stimulera underlivet, utan kan dessutom användas över hela kroppen för en fantastisk helkroppsmassage. Kanske lägger man sig på mage och njuter medan ens partner för massagestaven över ens rygg – eller så använder man massagestaven på egen hand vid onani för fantastisk klitorisstimulans. Det är upp till en själv, men en sak är säker: den här produkten blir ett uppskattat val tillsammans med en Viamax gel eller kapslar.

Kör multi-tasking med en Rabbit vibrator

Varför välja mellan en G-punktvibrator eller en klitorisvibrator när man kan få både ock i en och samma produkt? En Rabbit vibrator kan föras in för att stimulera G-punkten samtidigt som små kaninöron på sidan av leksaken stimulerar klitoris. Rabbit vibratorer kommer oftast utrustade med två motorer: en som sitter i kaninöronen och en som sitter i själva dildodelen.

Det är heller inte ovanligt att man har möjligheten att välja mellan flera olika vibrationsmönster så att man ska kunna få ett passande vibrationsläge utefter ens önskemål. Tänk på att kontrollera om vibratorn laddas upp med sladd eller om man behöver köpa batterier separat.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här